Radovan Karadžić u Haagu!

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#201 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by mIRCerka »

zastoqsviram wrote:
mIRCerka wrote:Bas me interesuje sta ce biti kad se pocne pricati o dogovorima i trgovinom vogosca za srebrenicu i slicno...
ih, dok se dodje do '95. ti ces mircerka imat' bradu ko dragan dabic....
:lol: Odo da tihujem (prdis, pravo smrdi, a niko nije cuo da si ti) :D

Veljaca, tek se sad dize mit...
pustopoljina

#202 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by pustopoljina »

a sto vam se zgadio (holbruk)?
nekako mi sad isto da ste uhvatili roditelje pri seksanju? k'o amerika je moralna vertikala...kao i svaka normalna zemlja slijedi svoj interes.
kad cemo mi poceti da se brinemo o sebi i gledamo svoj interes? ne mora sve odjednom...ali i da za 50 godina uhvatimo neki konstruktivan pravac,ja bih bila s ponosom bosanka.i sada sam ponosna...ali po onome-selo moje ljepse od pariza...
tranquil,sto se mene tice-ni rk ne govori potpuno istinu ni rh...ali taj se lik nije mogao tako dobro 13 godina kriti,osim ako nije ni bio trazen.shvati...amerikanci nadju covjeka koji je bez diplome radio plasticnu hirurgiju,koji je pobjegao iz usa negdje u equador,costa ricu...nadju ga za par dana.
(kad gledas njihove dokumentarce) a da ne mogu naci jednog ratnog zlocinca? i to pola drzave bi pomoglo dobrovoljno ga traziti?! mozda i 1/5 ili 1/6 srba bi pomogla traziti i biti informator sto iz uvjerenja da je nevin,pa da se nema zasto kriti,sto za pare...on se mogao davno naci.
uvijek sam govorila da bih za 13 godina nasla jednu iglu u tri plasta sijena.
pustopoljina

#203 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by pustopoljina »

nek'se prica sta god, samo nek'se dokaze. samo da se jednom sazna kompletna istina...ili barem ono sto se sazna da bude istinito. nista mi vise ne treba.
za_sada_bez_dobrog_nicka

#204 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by za_sada_bez_dobrog_nicka »

Meni je godra što Raša više neće imat sexa. Bar hetero. :D
veljaca

#205 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by veljaca »

mIRCerka wrote:
zastoqsviram wrote:
mIRCerka wrote:Bas me interesuje sta ce biti kad se pocne pricati o dogovorima i trgovinom vogosca za srebrenicu i slicno...
ih, dok se dodje do '95. ti ces mircerka imat' bradu ko dragan dabic....
:lol: Odo da tihujem (prdis, pravo smrdi, a niko nije cuo da si ti) :D

Veljaca, tek se sad dize mit...
Zar se moze dizati mit o covjeku sa ovakvim ocima ????
Image
Ovdje se vidi koliko je JADAN i BIJEDAN ...... kao miš ..... SAMO kad je u vecini i sa nadmocnim u odnosu sa drugim - onda GLUMI ko fol NEKOG.
Btw - znam ja da je on tom svojom GLUMOM :evil: :x nanio veliko ZLO mome narodu u BiH .....ali sada je kao mali miš ... :lol: :lol: :lol: :lol: Da bi bio MIT moras biti VELIKI u svakoj situaciji, a on se prepao ( sad se sjetih izjave Kljujića - pišao se u gaće .....hahahahahhaahahahahha :lol: :lol: :lol: :lol: ).
zastoqsviram

#206 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by zastoqsviram »

za_sada_bez_dobrog_nicka wrote:Meni je godra što Raša više neće imat sexa. Bar hetero. :D
ma dolazice njemu ljilja na sexi vikende, nije dodik djaba kupovo avion...
luciferino

#207 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by luciferino »

zastoqsviram wrote:
za_sada_bez_dobrog_nicka wrote:Meni je godra što Raša više neće imat sexa. Bar hetero. :D
Zato i place :oops:
tranquil

#208 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by tranquil »

luciferino wrote:
zastoqsviram wrote:
Auh dajte opet onu sliku sa povraćanjem.

Možemo li izbjeći ovakve priče meni ružno života mi.
*mima*

#209 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by *mima* »

A jos one ispovijesti muskaraca sto sinoc prikazase na dnevniku.........strasno...Karadjic je mala maca....kakvi hodaju ulicom....fuj
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#210 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by Chmoljo »

pustopoljina wrote:a sto vam se zgadio (holbruk)?
nekako mi sad isto da ste uhvatili roditelje pri seksanju? k'o amerika je moralna vertikala...kao i svaka normalna zemlja slijedi svoj interes.
kad cemo mi poceti da se brinemo o sebi i gledamo svoj interes? ne mora sve odjednom...ali i da za 50 godina uhvatimo neki konstruktivan pravac,ja bih bila s ponosom bosanka.i sada sam ponosna...ali po onome-selo moje ljepse od pariza...
tranquil,sto se mene tice-ni rk ne govori potpuno istinu ni rh...ali taj se lik nije mogao tako dobro 13 godina kriti,osim ako nije ni bio trazen.shvati...amerikanci nadju covjeka koji je bez diplome radio plasticnu hirurgiju,koji je pobjegao iz usa negdje u equador,costa ricu...nadju ga za par dana.
(kad gledas njihove dokumentarce) a da ne mogu naci jednog ratnog zlocinca? i to pola drzave bi pomoglo dobrovoljno ga traziti?! mozda i 1/5 ili 1/6 srba bi pomogla traziti i biti informator sto iz uvjerenja da je nevin,pa da se nema zasto kriti,sto za pare...on se mogao davno naci.
uvijek sam govorila da bih za 13 godina nasla jednu iglu u tri plasta sijena.
zato što pomisli čovjek: vidi ovaj nam je prijatelj. a ono tamo... ne znam, možda sam (bar lično ja) jednostavno sit svega. ako hoćete iskreno, presretan sam što mi je smjena tako raspoređena da uopšte nisam pratio to pojavljivanje pred sudom. kamo sreće da ga moje oči ne vide više nikad.
napisah ja pri kraju prethodne teme vezane za RK kako se osjećam... još sam praktično balavac a ovakvim stvarima razbijam glavu... hoću da žiiiviiiim. a ne mogu. *ebi ga slike se same vraćaju, nepravda proždire čovjeka i ti htio ne htio ponovo postaješ žrtva RK. jednostvano žulja te negdje ispod srca. baš onaj fizički osjećaj.

sve mi se gadi...
madner

#211 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by madner »

luciferino wrote:
zastoqsviram wrote:
Mislim da to treba staviti kao dio kazne, da mora da bude sam sa njom. :oops:

Ali opet :x :x :x :x :x :x
pustopoljina

#212 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by pustopoljina »

mi nemamo prijatelja. niko nema prijatelja.
da imamo prijatelja,ne bi alija dobio zeleno svjetlo da ide na nezavisnost,a onda mi svi prepusteni jna i cetnicima uz milion papirnih rezolucija svjetskih sila u kojima se zgrazaju nad tim sto se desava.
islamske zemlje su nam prijatelj koliko je njima amerika prijatelj,turska isto tako.eu nam je (po mom skromnom misljenju) od svih "prijatelja"najtoplija vatra za ogrijati...a i to ne sto nas neko jedva ceka ili voli,nego zato sto s njima dijelimo puteve,zracni prostor...mi jesmo u europi i jakoj eu je stalo do stabilnosti u ovom regionu.
amerika nam je prijatelj s vremena na vrijeme (koliko im treba za njihove partije saha).
ali misliti da nam je neko fixno prijatelj,ravno je srpskoj gluposti sa njihovim vjerovanjem u prijateljstvo rusije. rusija i srbija kao onaj vic o hasi i husi-kad onaj govori-nemoj me vise braniti,svega ti! srecom se sve manje ku*ce,pa ih rusija sve manje "brani".
kroz sve ove godine stekla sam dojam da srbija pati od kompleksa velicine...tipa oni i rusija,oni i amerika,oni i fasisti...tipa-oni stite svijet od zla (nas) busanje u prsa,demonstracije...vatra od papira.
a mi,kao da imamo kompleks od njih...pa i mi fol imamo neke prijatelje...na pocetku rata amerika je bila veci "prijatelj"srbiji nego nama...pa na kraju,ponavljam se,sa sudjenja gotovini...kada se izjavljuje da su oni(usa) odredili koji ce gradovi u bih postati "srpski"...dokle ce oluja stici...
ovo na balkanu skup najbezveznijih kompleksa...hrvati imaju kompleks od slovenaca,srbi imaju kompleks od hrvata,mi od srba...

ovo sudjenje je prilika da se oslobodimo psihicke ovisnosti o proslim dogadjajima,da zavrsimo i krenemo dalje.ako bude pravo sudjenje.da se svako od nas,pojedinacno,oslobodi ovisnosti od dnevnicima,o traganju za pravdom,da pokopamo i nase djetinjstvo,i krenemo dalje.ovako...nit' su nasi mrtvi mrtvi,nit"smo mi zivi stvarno zivi...
sheilak

#213 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by sheilak »

Chmoljo wrote:
kamo sreće da ga moje oči ne vide više nikad.
[/quote]

A da ti budes ziv i zdrav. :)
zastoqsviram

#214 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by zastoqsviram »

pustopoljina wrote:mi nemamo prijatelja. niko nema prijatelja.
da imamo prijatelja,ne bi alija dobio zeleno svjetlo da ide na nezavisnost,a onda mi svi prepusteni jna i cetnicima uz milion papirnih rezolucija svjetskih sila u kojima se zgrazaju nad tim sto se desava.
islamske zemlje su nam prijatelj koliko je njima amerika prijatelj,turska isto tako.eu nam je (po mom skromnom misljenju) od svih "prijatelja"najtoplija vatra za ogrijati...a i to ne sto nas neko jedva ceka ili voli,nego zato sto s njima dijelimo puteve,zracni prostor...mi jesmo u europi i jakoj eu je stalo do stabilnosti u ovom regionu.
amerika nam je prijatelj s vremena na vrijeme (koliko im treba za njihove partije saha).
ali misliti da nam je neko fixno prijatelj,ravno je srpskoj gluposti sa njihovim vjerovanjem u prijateljstvo rusije. rusija i srbija kao onaj vic o hasi i husi-kad onaj govori-nemoj me vise braniti,svega ti! srecom se sve manje ku*ce,pa ih rusija sve manje "brani".
kroz sve ove godine stekla sam dojam da srbija pati od kompleksa velicine...tipa oni i rusija,oni i amerika,oni i fasisti...tipa-oni stite svijet od zla (nas) busanje u prsa,demonstracije...vatra od papira.
a mi,kao da imamo kompleks od njih...pa i mi fol imamo neke prijatelje...na pocetku rata amerika je bila veci "prijatelj"srbiji nego nama...pa na kraju,ponavljam se,sa sudjenja gotovini...kada se izjavljuje da su oni(usa) odredili koji ce gradovi u bih postati "srpski"...dokle ce oluja stici...
ovo na balkanu skup najbezveznijih kompleksa...hrvati imaju kompleks od slovenaca,srbi imaju kompleks od hrvata,mi od srba...

ovo sudjenje je prilika da se oslobodimo psihicke ovisnosti o proslim dogadjajima,da zavrsimo i krenemo dalje.ako bude pravo sudjenje.da se svako od nas,pojedinacno,oslobodi ovisnosti od dnevnicima,o traganju za pravdom,da pokopamo i nase djetinjstvo,i krenemo dalje.ovako...nit' su nasi mrtvi mrtvi,nit"smo mi zivi stvarno zivi...
jel' to kontas da se kolektivno lijecimo uz napredni tretman doktora alternativne medicine...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#215 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by Chmoljo »

nisam mislio Ameriku kao prijatelja (toliko naivan nisam) nego lično RH... eto...

@sheilak hvala :)
pustopoljina

#216 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by pustopoljina »

:lol: vise sam za ovaj tradicionalni skolski pristup medicini-osuditi zlocinca.
@chmoljo,izvini-ispade sva prica tebi upucena...ali dobih inspiraciju,jer mi (svi) stalno nesto od nekog ocekujemo,pa se samo cudimo...
karanana

#217 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by karanana »

sta vam je bola? citate i citirate ova sranja sa kurira. pitajte pesak koje je kurir sranje.

mogli su makar malo bolje sastaviti ovaj dokument i napraviti ga bar malo uvjerljivijim. joj drame oko rashe, prava sapunica. svaka strana ovog foruma jedna epizoda.
tranquil

#218 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by tranquil »

karanana wrote:sta vam je bola? citate i citirate ova sranja sa kurira. pitajte pesak koje je kurir sranje.

mogli su makar malo bolje sastaviti ovaj dokument i napraviti ga bar malo uvjerljivijim. joj drame oko rashe, prava sapunica. svaka strana ovog foruma jedna epizoda.
Što bi rekao kolega forumaš na susjednoj temi, ova verzija ugovora zvuči kao "prodaja 10 tona šljiva poljoprivrednoj zadrugi" :lol:
luciferino

#219 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by luciferino »

pustopoljina :thumbup:
narocito za boldirano. ja osjecam isto.
sunčan dan

#220 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by sunčan dan »

Odlično rečeno Pustopoljina. Svi mi ne treba da se sekiramo oko SAD, biće tih prljavština još. Čuvajmo živce za one koji nas trebaju.
sjever

#221 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by sjever »

Očito da je Jadovan pišnuo u gaće što samo potvrđuje da se zaista boji za svoj život. Što se mene tiče ja bih ga koji put odalamio da proplače jer bi tako manje, znate već... :lol: :lol: :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#222 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by pici »

kakav Jadovan,ma nevjerovatno koji MIŠ....fuj da je meni bio komadant il predsjednik pa ja bi se odrekao svoga mozga zauvjek fujjjjj kakav JAD ODJADOVANA !!!!
Luke Perry

#223 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by Luke Perry »

Zasto svi mediji moraju prenositi ono sto u nekom Kuriru napisu neki pacijenti?
zlatan01

#224 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by zlatan01 »

a mi,kao da imamo kompleks od njih...pa i mi fol imamo neke prijatelje...na pocetku rata amerika je bila veci "prijatelj"srbiji nego nama...pa na kraju,ponavljam se,sa sudjenja gotovini...kada se izjavljuje da su oni(usa) odredili koji ce gradovi u bih postati "srpski"...dokle ce oluja stici...ovo na balkanu skup najbezveznijih kompleksa...hrvati imaju kompleks od slovenaca,srbi imaju kompleks od hrvata,mi od srba...

Na ovim prostorima je bio samo jedan igrac svjetskog kalibra, koji je bio gazda u svojoj kuci i smio reci NE...ostalo su sminkeri i politicki patuljci, imitatori...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#225 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by pici »

ovako je isto i onaj Krajisnik ushro se pred sudijama ,ja koji miševi su odlucivali o nekakvim planovima i komandama pa koji su jadovi i miševi nemerem bilivit :shock:
Post Reply