ja skupljam podatke za istrazivanjeGlobus wrote: Zato ti cesto posjecujes ovu temu ne zelis da ja jedini dajem doprinos![]()
nepozeljni detalji na njemu :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- otherside
#201 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
- Globus
#202 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
jadna nauka u kojoj se ti bavis istrazivanjimaotherside wrote:ja skupljam podatke za istrazivanjeGlobus wrote: Zato ti cesto posjecujes ovu temu ne zelis da ja jedini dajem doprinos![]()
![]()
-
Klodovik
#203 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
Da, trebalo bi hitno djelovati! Još će ta razbuktala strast izazvati katastrofalni požar, pa ćemo svi nabelajiti.otherside wrote:suti, nije mi ni cegaKlodovik wrote:Pa, nova fabia jeste kvalitativni skok u odnosu na staru. Ipak, veliki te jadi more...sve se nadam da ce dobri ljudi s ovog foruma naci razumjevanja
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
#204 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
koke ba evo ja perem zube redovno i nemam velik stomak (al zato imam nesto drugo velko (ne nije nokat)) to znaci da cete biti lude za mnom, javte se na pp, pun sam energije ovijeh dana, i volio bih da je podijelim sa vama
- otherside
#205 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
slazem se. moraces poraditi na sebiGlobus wrote: ti si otherside divna i pametna osoba a ja sam nevaspitani krkan
- otherside
#206 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
da sam na vasem mjestu ovo pitanje bih shvatila krajnje ozbiljno, od vitalnog znacaja, da prostiteKlodovik wrote:Da, trebalo bi hitno djelovati! Još će ta razbuktala strast izazvati katastrofalni požar, pa ćemo svi nabelajiti.
- otherside
#207 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
imas li Rav-a?karabaja-x wrote:koke ba evo ja perem zube redovno i nemam velik stomak (al zato imam nesto drugo velko (ne nije nokat)) to znaci da cete biti lude za mnom, javte se na pp, pun sam energije ovijeh dana, i volio bih da je podijelim sa vama
- Globus
#208 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
otherside wrote:slazem se. moraces poraditi na sebiGlobus wrote: ti si otherside divna i pametna osoba a ja sam nevaspitani krkan![]()
sad bi i ja prepravio al necu advokati to ne rade ja cu se branit argumentima
-
Eborg
#209 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
Ovo se pretvori u vashar ko ima vishe kadaifa po sebi i bogatiju stomachinu... 
- otherside
#210 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
moram priznati da argument nije za zanemarit'Globus wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sad bi i ja prepravio al necu advokati to ne rade ja cu se branit argumentimaja imam x5
![]()
![]()
![]()
- Globus
#211 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
pa jesam li advokat il nisam jos tvoj advokatotherside wrote:moram priznati da argument nije za zanemarit'Globus wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sad bi i ja prepravio al necu advokati to ne rade ja cu se branit argumentimaja imam x5
![]()
![]()
![]()
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
#212 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
rava? ne znam sta ti je to, da si pitala za lava, imam ga u gacamaotherside wrote:imas li Rav-a?karabaja-x wrote:koke ba evo ja perem zube redovno i nemam velik stomak (al zato imam nesto drugo velko (ne nije nokat)) to znaci da cete biti lude za mnom, javte se na pp, pun sam energije ovijeh dana, i volio bih da je podijelim sa vama
-
Klodovik
#213 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
Ma, to je Reliable Antivirus. To valjda svi imamo.karabaja-x wrote:rava? ne znam sta ti je to, da si pitala za lava, imam ga u gacamaotherside wrote:imas li Rav-a?karabaja-x wrote:koke ba evo ja perem zube redovno i nemam velik stomak (al zato imam nesto drugo velko (ne nije nokat)) to znaci da cete biti lude za mnom, javte se na pp, pun sam energije ovijeh dana, i volio bih da je podijelim sa vama
- otherside
#214 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
ako ne znas sta je rav dzaba ti taj gacni sadrzajkarabaja-x wrote:rava? ne znam sta ti je to, da si pitala za lava, imam ga u gacamaotherside wrote:imas li Rav-a?karabaja-x wrote:koke ba evo ja perem zube redovno i nemam velik stomak (al zato imam nesto drugo velko (ne nije nokat)) to znaci da cete biti lude za mnom, javte se na pp, pun sam energije ovijeh dana, i volio bih da je podijelim sa vama
- otherside
#215 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
jesi jesi, naravnoGlobus wrote:pa jesam li advokat il nisam jos tvoj advokatotherside wrote:moram priznati da argument nije za zanemarit'Globus wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Globus
#216 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
Nisi djaba moj klijent jel ti to preslo od meneotherside wrote:ako ne znas sta je rav dzaba ti taj gacni sadrzajkarabaja-x wrote:rava? ne znam sta ti je to, da si pitala za lava, imam ga u gacamaotherside wrote: imas li Rav-a?
- Globus
#217 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
otherside wrote:jesi jesi, naravnoGlobus wrote: pa jesam li advokat il nisam jos tvoj advokat![]()
![]()
![]()
![]()
- otherside
#218 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
hosh ti sta raditi ili da se razilazimo?Globus wrote:to je to vidim pocela ti moja pamet prelazit
previse se druzimo
![]()
![]()
- Globus
#219 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
hahahaha ja sam ti reko pored moje x5-ice da uzimam RAV-u ne pada mi na pametotherside wrote:hosh ti sta raditi ili da se razilazimo?Globus wrote:to je to vidim pocela ti moja pamet prelazit
previse se druzimo
![]()
![]()
znas sta trazim....stvori!
- karabaja-x
#220 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
imam i ja bmw, onog velikog, dugog
- karabaja-x
#221 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
a sto je tek sirok cojece
- otherside
#222 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
meni, bolan ne bio, za mene je rav. umorih se objasnjavajuci a hajra ni na vidikuGlobus wrote:hahahaha ja sam ti reko pored moje x5-ice da uzimam RAV-u ne pada mi na pamet
- Globus
#223 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
hahahahaha pa nebitno pored moje x5-iceotherside wrote:meni, bolan ne bio, za mene je rav. umorih se objasnjavajuci a hajra ni na vidikuGlobus wrote:hahahaha ja sam ti reko pored moje x5-ice da uzimam RAV-u ne pada mi na pamet
- otherside
#224 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
haj zdravo, otpusten si ponovo. i ti i tvoj x5Globus wrote: hahahahaha pa nebitno pored moje x5-iceda tebi kupujem RAV-a da si zatrazila moje mozda bi i mogli se dogovorit
al RAV nema sanse
![]()
- Globus
#225 Re: nepozeljni detalji na njemu :)
Ja ponovo se vratio na posao kao sto sam ga i prvi put dobiootherside wrote:haj zdravo, otpusten si ponovo. i ti i tvoj x5Globus wrote: hahahahaha pa nebitno pored moje x5-iceda tebi kupujem RAV-a da si zatrazila moje mozda bi i mogli se dogovorit
al RAV nema sanse
![]()