Oprostiti prevaru

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
zemo_online

#201 Re: Oprostiti prevaru

Post by zemo_online »

smatram da muskarac moze da prevari zenu sa drugom,a zena ne bi smjela.prvi put bi joj oprostio,a drugi put je vec ozbiljno.
Dollores

#202 Re: Oprostiti prevaru

Post by Dollores »

Oprosti, do mene je, naopako taj prvi dio procitah. To jest, pomislih da se drugi dio rečenice odnosi na donji citat, ali sad vidim d se prevarih.
Benighted

#203 Re: Oprostiti prevaru

Post by Benighted »

Dollores wrote:Oprosti, do mene je, naopako taj prvi dio procitah. To jest, pomislih da se drugi dio rečenice odnosi na donji citat, ali sad vidim d se prevarih.
no probl. ;)
visocicaguy

#204 Re: Oprostiti prevaru

Post by visocicaguy »

prevari i ti nju..... al da ona sazna.. nek je barem 1:1
Panthera

#205 Re: Oprostiti prevaru

Post by Panthera »

visocicaguy wrote:prevari i ti nju..... al da ona sazna.. nek je barem 1:1
ma samo nek' se vrti :-)
seln

#206 Re: Oprostiti prevaru

Post by seln »

Hajd' ba....nije sapun, nece se potrositi. :D
njeka

#207 Re: Oprostiti prevaru

Post by njeka »

test01 wrote:smatram da muskarac moze da prevari zenu sa drugom,a zena ne bi smjela.prvi put bi joj oprostio,a drugi put je vec ozbiljno.
Prevara je prevara ma ko je počinio,jednako boli i muškarce i žene izdaja partnera!!
I svaki je put "ozbiljno"!
Ne treba praštati ukoliko nismo 100% uvjereni da se neće ponoviti (ako je uopšte moguće biti siguran) jer će postojati sumlja koja će nas požderati,a i mi nevjernog partnera svojim stalnim sumljama!
saangel21

#208 Re: Oprostiti prevaru

Post by saangel21 »

Ja mislim da muska prevara moze da bude blaza od zenske samo iz jednog razloga. Muskarci kada varaju najcesce to rade iz fizickog zadovoljstva, dok zena kada vara onda znaj da su emocije u pitanju. Ne bih da generalizujem ali najcesce je tako. I samo u tom pogledu zenska prevara ima svoju tezinu u odnosu na musku.

Naravno ovdje govorim o duzim vezama ili braku recimo. Jer mora postojati debeo razlog kako bi se zena odlucila za prevaru, dok kod muskarca je to najcesce rijeka alkohola, dobar guz i cvrsto poprsje :D

Mada za mene licno ne postoji opravdanje niti oprost. Ko moze preci preko toga, svaka mu cast.
sparta

#209 Re: Oprostiti prevaru

Post by sparta »

Zar nije dosta naivno, u tako mladim godinama ulazit u vezu i ocekivat da ce oboje biti vjerni sve do kraja?
Trenutno te "svijet" uci, da budes kreativan, fleksibilan, otvoren prema svemu novom, psihicki jak da uzivas u pobjedama a i da lahko progutas poraze i prevare, da brzo prihvatis nove situacije. A na drugoj strani se i sad drzi strogo do monogamije!
Ne znam, mozda mi tu cisto fali romantike prema braku. :-) Sta je upravo cilj "veze"?
Kjajević Majko

#210 Re: Oprostiti prevaru

Post by Kjajević Majko »

sparta wrote:Sta je upravo cilj "veze"?
Ljubiti se, grliti se sve do pola dva.
njeka

#211 Re: Oprostiti prevaru

Post by njeka »

Kjajević Majko wrote:
sparta wrote:Sta je upravo cilj "veze"?
Ljubiti se, grliti se sve do pola dva.
A ima još puno lipih stvari ama ne smim reć!!!! :lol: :lol:
lolita_xx

#212 Re: Oprostiti prevaru

Post by lolita_xx »

quote="saangel21"]Ja mislim da muska prevara moze da bude blaza od zenske samo iz jednog razloga. Muskarci kada varaju najcesce to rade iz fizickog zadovoljstva, dok zena kada vara onda znaj da su emocije u pitanju. Ne bih da generalizujem ali najcesce je tako. I samo u tom pogledu zenska prevara ima svoju tezinu u odnosu na musku.

Naravno ovdje govorim o duzim vezama ili braku recimo. Jer mora postojati debeo razlog kako bi se zena odlucila za prevaru, dok kod muskarca je to najcesce rijeka alkohola, dobar guz i cvrsto poprsje :D

Mada za mene licno ne postoji opravdanje niti oprost. Ko moze preci preko toga, svaka mu cast.[/quote]
slazem se :)
arslanica

#213 Re: Oprostiti prevaru

Post by arslanica »

fa84 wrote:Unaprijed se izvinjavam ako ponavljam temu
ali kakva vi iskustva imate sa prastanjem nevjere u dugoj vezi
ja oprastam po drugi put, znam mnogi ce reci sa sam budala i sve to
ali jbg kada nekoga volim vise od zivota, mada nisam siguran da se to po drugi put ponavlja,ali na neki nacin svi dokazi upucuju na to.
nakon prvog puta nastavljao sam funkcionisati kao da nista nije bilo,progutao to i potisnuo duboko u sebe
evo ponovo mi se to ponavlja i ne znam sta da radim
ima li neki recept a da iskljucuje prekid
previse sam vezan za tu osobu i ne mogu zamisliti zivot bez nje, znam da je to uzajamno i za to imam milion razloga da je ljubav uzajamna, ali opet ne znam sta da radim......
jbg morao sam se nekome izjadati a slanovi sax foruma su mi najbolji za to jer uvijek pomognete nekome sa konstruktivnim savjetima
btw osoba sam koja vjeruje u ljubav za citav zivot, jer sam dosta toga uradio da se ova veza odrzi i egzistira i danas. ali sada sam tako povrijedjen i sje..n i ne znam sta da radim
naprosto ne mogu da zamislim zivot bez nje......

ja sam nedavno (nema ni dvije godine) oprostila prvu prevaru ... i nakon nekih pola godine on me je i drugi puta prevario ... a ja opet kontala te brak, te djete, te sta ce drugi da kazu (mada nekih posebnih emocija nije vise ni bilo) ... i onda dodje on meni prije nekih 10ak mjeseci i kaze da je kraj, razvod braka ...
nikad ali nikad nemoj prelaziti preko nevjere .. jer ko je jednom prevario u stanju je uvijek i svakoga prevariti ...
a tebi puno srece sta god da odlucis ...
lolita_xx

#214 Re: Oprostiti prevaru

Post by lolita_xx »

ja vise ne znam sta da mislim... nesto danas razmisljam da u svakoj vezi neko nekog prevari...
Layne

#215 Re: Oprostiti prevaru

Post by Layne »

lolita_xx wrote:ja vise ne znam sta da mislim... nesto danas razmisljam da u svakoj vezi neko nekog prevari...
Znaš onu đoletovu pjesmu: ...sve više sumnjam, da neko sretno, i voli još...
njegica

#216 Re: Oprostiti prevaru

Post by njegica »

Layne wrote:
lolita_xx wrote:ja vise ne znam sta da mislim... nesto danas razmisljam da u svakoj vezi neko nekog prevari...
Znaš onu đoletovu pjesmu: ...sve više sumnjam, da neko sretno, i voli još...
:thumbup: :thumbup:
maccarona

#217 Re: Oprostiti prevaru

Post by maccarona »

ja vama tri godine trubim da ljubav ne postoji :D nego samo tijelo i njegove zelje :oops: :D
motorspunokubika

#218 Re: Oprostiti prevaru

Post by motorspunokubika »

Opomena pred ban :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Bumbar
motorspunokubika

#219 Re: Oprostiti prevaru

Post editovan od strane Bumbar :x :x
lolita_xx

#220 Re: Oprostiti prevaru

Post by lolita_xx »

motorspunokubika wrote: ...
jesi ti siguran da si imao seks?
motorspunokubika

#221 Re: Oprostiti prevaru

lolita_xx wrote:
motorspunokubika wrote: nisam nesto skonto jel se ti jos uvijek seksas naokolo ili ne? jesi radila kad grupni seks? meni je seks jedan na jedan vise postao dosadan. ja bih sad volio da organizujem neke grupnjake.
na koji mislis, obicni ili grupni?
lolita_xx

#222 Re: Oprostiti prevaru

Post by lolita_xx »

motorspunokubika wrote:
lolita_xx wrote:
motorspunokubika wrote: nisam nesto skonto jel se ti jos uvijek seksas naokolo ili ne? jesi radila kad grupni seks? meni je seks jedan na jedan vise postao dosadan. ja bih sad volio da organizujem neke grupnjake.
na koji mislis, obicni ili grupni?
obicni naravno
motorspunokubika

#223 Re: Oprostiti prevaru

na koji mislis, obicni ili grupni?[/quote]
obicni naravno[/quote]

zadnji put jutros. a grupni jos nikako. jebiga.
zelenashica

#224 Re: Oprostiti prevaru

Post by zelenashica »

ja tek sad iščita temu......i oprosti l' on njoj :D
vajkrem

#225 Re: Oprostiti prevaru

Post by vajkrem »

Uh, jedva iscitah ovoliku glupost. Ljudi, ovaj tip se zajebava, dosadno mu bilo pa malo da se zabavi sa rajom na sa-x-u. 100%
Locked