Niko ne spori da nismo za normalnu, modernu drzavicu..
Hej, haj...bas nas briga vozamo se na....
Evo dobri...zoom66 wrote:'ajmo sad malo u miru poslushati ovo:
Omega - Gyöngyhajú lány
joj shto mi kvarite cejf u nedelju popodne...

ma daj sojka ti ko da si s plutona pala(nije vise planet vec planetoid)sojka wrote:Nervira me ova laz o Great Serbia. Pitam se da li su ikada uopste pomislili da nakon toga sto se lijepo sve iscijepali poput starog komadica papira, vecina izvukla lekciju - pritjerani uza zid-da umjesto Jugoslovena-kojih nema na mapi- postanu lijepo Srbi.
Mirna BiH! T
pici wrote:ma daj sojka ti ko da si s plutona pala(nije vise planet vec planetoid)sojka wrote:Nervira me ova laz o Great Serbia. Pitam se da li su ikada uopste pomislili da nakon toga sto se lijepo sve iscijepali poput starog komadica papira, vecina izvukla lekciju - pritjerani uza zid-da umjesto Jugoslovena-kojih nema na mapi- postanu lijepo Srbi.
Mirna BiH! T1987 u JNA nas postrojili oficiri i dobronkana se sjecam ko juce da je bilo.....februar 4 sahata ujutro(sabahirle) i da se rasporedimo po nacijama
ja pojma nisam imao sta,ko ,kako,kada,vidim polako se slazu kolone jedna po jedna srbi,hrvati,makedonci,muslimani,jugosloveni,slovenci,crnogorci,albanci........i da skratim ja i ovaj jedan stali ko dvije budaletine sorcevi na nama,potkosulje i vojnicke cizme i dolazi nam oficir-porucnik i strogo zapovjednicki "vas dvojca ste neopredjeljeni"
![]()
trk za 5 min borbena sprema i na poligon........na poligonu sam postavljao bojevu protiv tenkovsku minu i stajao na njoj
nemeres bilivit da,da stajao na njoj jer da bi se aktivirala treba vojnik sa punom ratnom spremom u trku da je nagazi i aktivira nekih 150-200 kg a nepunih 19 mi godina i taj sa mnom je bio iz sarajeva(mjesani brak).....poenta,nije sve pocelo 1991 vec mnogo,mnogo ranije i nisu se samo srbi izjasnjavali kao jugosloveni bilo je dosta i drugih ,a sada kada te drzave nema ,svaka ptica u svoje jato,tako nam je kako nam je,al je tako.......i ja sam se i moja familija izjasnjavali kao jugosloveni pa smo sada bosanci oduvjek smo to i bili
![]()
ja ipak ljude odvajam na dobre i lose,mada nisam ni ja svetac
zoom66 wrote:jes' to ti djevojko sa biserom u kosi...Idun wrote:Evo dobri...zoom66 wrote:'ajmo sad malo u miru poslushati ovo:
Omega - Gyöngyhajú lány
joj shto mi kvarite cejf u nedelju popodne...
...da...
Sweet child in time.... Ama ko ti sta osporava ,cuj nervira te laz o Great Serbiasojka wrote:pici wrote:ma daj sojka ti ko da si s plutona pala(nije vise planet vec planetoid)sojka wrote:Nervira me ova laz o Great Serbia. Pitam se da li su ikada uopste pomislili da nakon toga sto se lijepo sve iscijepali poput starog komadica papira, vecina izvukla lekciju - pritjerani uza zid-da umjesto Jugoslovena-kojih nema na mapi- postanu lijepo Srbi.
Mirna BiH! T1987 u JNA nas postrojili oficiri i dobronkana se sjecam ko juce da je bilo.....februar 4 sahata ujutro(sabahirle) i da se rasporedimo po nacijama
ja pojma nisam imao sta,ko ,kako,kada,vidim polako se slazu kolone jedna po jedna srbi,hrvati,makedonci,muslimani,jugosloveni,slovenci,crnogorci,albanci........i da skratim ja i ovaj jedan stali ko dvije budaletine sorcevi na nama,potkosulje i vojnicke cizme i dolazi nam oficir-porucnik i strogo zapovjednicki "vas dvojca ste neopredjeljeni"
![]()
trk za 5 min borbena sprema i na poligon........na poligonu sam postavljao bojevu protiv tenkovsku minu i stajao na njoj
nemeres bilivit da,da stajao na njoj jer da bi se aktivirala treba vojnik sa punom ratnom spremom u trku da je nagazi i aktivira nekih 150-200 kg a nepunih 19 mi godina i taj sa mnom je bio iz sarajeva(mjesani brak).....poenta,nije sve pocelo 1991 vec mnogo,mnogo ranije i nisu se samo srbi izjasnjavali kao jugosloveni bilo je dosta i drugih ,a sada kada te drzave nema ,svaka ptica u svoje jato,tako nam je kako nam je,al je tako.......i ja sam se i moja familija izjasnjavali kao jugosloveni pa smo sada bosanci oduvjek smo to i bili
![]()
ja ipak ljude odvajam na dobre i lose,mada nisam ni ja svetac
Osporavam li ja tebi pravo na izjasnjavanje? Zasto to vi meni cinite? Sa kojim pravom?
Mislim prst na celo.
eve i simi velike pobornice pingvina i hasisasimi5 wrote:Ne vidim ozbiljnost i analitičnost ove teme. Sve se svelo na mi smo baš hteli da teramo svoje a vi ste bezobrazni pa niste hteli što i mi.
Vidim da u Sarajevu ima jer su ti se pobrljavile sinapse.pici wrote:eve i simi velike pobornice pingvina i hasisasimi5 wrote:Ne vidim ozbiljnost i analitičnost ove teme. Sve se svelo na mi smo baš hteli da teramo svoje a vi ste bezobrazni pa niste hteli što i mi.pa djes simi kako u begesu imal vrucine
Uh jel bilo treba(capi)simi5 wrote:Vidim da u Sarajevu ima jer su ti se pobrljavile sinapse.pici wrote:eve i simi velike pobornice pingvina i hasisasimi5 wrote:Ne vidim ozbiljnost i analitičnost ove teme. Sve se svelo na mi smo baš hteli da teramo svoje a vi ste bezobrazni pa niste hteli što i mi.pa djes simi kako u begesu imal vrucine
![]()
Pa eto, bila juče na Adi. Zamisli bilo veliko društvo i niko nikog nije terao da skače po nagaznim minama.
Zumi ne videk te od plamena.zoom66 wrote:picipici wrote: Za to bi kroz minsko polje trco(a i to sam radio nes mi vjerovat)chuveni deminer nagaznih koka
vazisimi5 wrote:Ada je more Beograda, bilo bar 50 000 dobrih, lepih, slobodnih, mladih devojaka u kupaćim.
Ne moraš kroz minsko polje, samo ti javi kad dolaziš. Biće roštilja i piva i za tebe.
scooter21ba wrote:primate li jos koga na adu?
hocemo to nas dvoje na adi raspraviti zasto se bih otcjepila?sojka wrote:scooter21ba wrote:primate li jos koga na adu?
Pakuj gacice i krpice!
ja mogu ja hocu ja imam steluzoom66 wrote:
momak, po saobracajnim propisima scooter je jednosjed te se vozash sam![]()
zato vi imate naj vaterpolistesimi5 wrote:Na Adi su svi dobrodošli a ko počne o politici trči po vodu (300 metara u jednom pravcu).![]()
Ne vredi ti nisan na Adi, bolje spido gaće.
Ako vodiš devojku sa sobom mogu i bermude. A za sramežljive naći će se i nudistička plaža.zoom66 wrote:mogu li ikako gace dokoljenke?simi5 wrote:Na Adi su svi dobrodošli a ko počne o politici trči po vodu (300 metara u jednom pravcu).![]()
I djevojka se moze naci.simi5 wrote:Ako vodiš devojku sa sobom mogu i bermude. A za sramežljive naći će se i nudistička plaža.zoom66 wrote:mogu li ikako gace dokoljenke?simi5 wrote:Na Adi su svi dobrodošli a ko počne o politici trči po vodu (300 metara u jednom pravcu).![]()