Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ibrahim_tanovic wrote:Kao prvo, bez najmanje 2000 učesnika nema ništa od Gira. A ja očekujem da će ih biti 3000...
ljudi dragi...
s obzirom na to koliko se ljudi posvetilo ovome, bez dinara, bez logistike, za tako malo vremena...a šta na kraju imamo... da ne nabrajam, sve je vidljivo na blogu, ovo je izvanredan uspjeh!!!
I da se pojave 3 čovjeka na biciklu a za njima pratnja, oficijelno vozilo utrke, zatvoren saobraćaj i na kraju ta tri čovjeka dočekaju sponzori i u cilju.... IZVANREDNO... kada bi svi malo češće, da izvinite, dizali gu.... imali bi štošta
PS Jučer uživo na TVSA, odlično predstavljanje
Vidimo se !
@cleo, upravo je tako kako si pisala.
Od bezazlene ideje, forumske "suplje", stvorila se ideja koja je poprimila zamah i dobila podrsku svih. Koliko god ucesnika bude na ulicama Sarajeva - dovoljno je. A vjerujem da ce ih biti nekoliko stotina. Ova ideja i manifestacija treba da preraste u tradicionalnu, ali joj slijedece godine treba promijeniti datum, u skladu sa napomenom koju je ovdje iznio @valterbranisarajevo.
Iskrene cestitke organizatorima. Samo nastavite ovako
ibrahim_tanovic wrote:Kao prvo, bez najmanje 2000 učesnika nema ništa od Gira. A ja očekujem da će ih biti 3000...
ljudi dragi...
s obzirom na to koliko se ljudi posvetilo ovome, bez dinara, bez logistike, za tako malo vremena...a šta na kraju imamo... da ne nabrajam, sve je vidljivo na blogu, ovo je izvanredan uspjeh!!!
I da se pojave 3 čovjeka na biciklu a za njima pratnja, oficijelno vozilo utrke, zatvoren saobraćaj i na kraju ta tri čovjeka dočekaju sponzori i u cilju.... IZVANREDNO... kada bi svi malo češće, da izvinite, dizali gu.... imali bi štošta
PS Jučer uživo na TVSA, odlično predstavljanje
Vidimo se !
Hvala vam...i aBd,Giro ce def. prerasti u nesto konkretnije i ozbiljnije.
Ipak je i nama prvi put da org. nesto sl. pa je,stoga,normalno da bude sitnica koje zahtjevaju korekcije i improvizacije...
U svakom slucaju...idemo dalje
Dragi forumaši,
neko od nas započeo priču o vožnji biciklom i eto dokle smo dogurali.
Naravno da ću doći na našu biciklističku feštu, a bogme krenut ću sa ostalim forumašima i biciklistima.
Nadam se da ću uspjeti cjedlu trasu odvoziti zajedno sa vama koji imate i više kondicije i manje godina i bolje bicikle.
Eto mene nadam se da ćemo se prije svega lijepo družiti.
Ugodan vam dan i vidimo se.
vesna55 wrote:Dragi forumaši,
Naravno da ću doći na našu biciklističku feštu, a bogme krenut ću sa ostalim forumašima i biciklistima.
Nadam se da ću uspjeti cjedlu trasu odvoziti zajedno sa vama koji imate i više kondicije i manje godina i bolje bicikle.
Zaboravih ja još koju dodati.
Kad sam pisala o vožnji biciklom kroz Sarajevo, nisam ni slutila da ćemo doći do ovakvih rezultata. A joj ljudi jesam ponosna i sretna. Čitam ono "biciklom kroz Sarajevo" pa komentari "koje kakvih" pucajte vi negativci koliko hoćete, ja predložih pametni prihvatiše i I M A M O I MI NAŠ GIRO
vesna55 wrote:Dragi forumaši,
Zaboravih ja još koju dodati.
Kad sam pisala o vožnji biciklom kroz Sarajevo, nisam ni slutila da ćemo doći do ovakvih rezultata. A joj ljudi jesam ponosna i sretna. Čitam ono "biciklom kroz Sarajevo" pa komentari "koje kakvih" pucajte vi negativci koliko hoćete, ja predložih pametni prihvatiše i I M A M O I MI NAŠ GIRO
jennisjoplin wrote:@bavka, hocete li pisati folmasterom po majicama brojeve ako zahvale , imam spirijus da ce biti vise raje nego brojeva (samo da kisa ne okine )
jennisjoplin wrote:@bavka, hocete li pisati folmasterom po majicama brojeve ako zahvale , imam spirijus da ce biti vise raje nego brojeva (samo da kisa ne okine )
bavka wrote:Evo na prijedlog teta Vesne,volio bih da se svi forumashi(kad se skupimo dole),izdvoje u jednu grupu.
Cisto onako...da vidimo koliko ce ih/nas biti.
a kako znati da smo to mi, bit ce iznenadjenja kada se vidimo?
bavka wrote:Evo na prijedlog teta Vesne,volio bih da se svi forumashi(kad se skupimo dole),izdvoje u jednu grupu.
Nek jedno umjesto broja na majicu stavi X i ostali nek se skupe tamo
Nek jedno umjesto broja na majicu stavi X i ostali nek se skupe tamo
ma ne to vec dodjes i kazes ja sam ta i ta, ja sam taj i taj sa foruma , mozda da nam uputi putem pm neku poruku da zna znak raspoznavanja
mircerko,ho's ti doc'?
ajmo ozbiljno...skontati nesto...
evo recimo...kad se skupimo dole...prvi cu istupiti...sa recenicom:"tifusari,za mnom"
salim se...
al bi bilo lijepo da se skupimo...naravno,ko zeli ostati aMoniman...nek' ostane.
mi ostali se skupljamo
bavka wrote:mircerko,ho's ti doc'?
ajmo ozbiljno...skontati nesto...
evo recimo...kad se skupimo dole...prvi cu istupiti...sa recenicom:"tifusari,za mnom"
salim se...
al bi bilo lijepo da se skupimo...naravno,ko zeli ostati aMoniman...nek' ostane.
mi ostali se skupljamo
a mi ostali? nie za*ebancija, kako da pridjemo i predstavimo se, maske trebaju pasti al' bit ce iznadjenja vjeruj mi, samo reci kako, gdje ja sam u kosu sa vama
ej ljudi ..kasno sam ovo pročitao..a mrsko mi sad tabiriti čitavu temu Elem,de mi javite kad gdje i šta da dođem i ja ....kukam već mjesec dana da se nemam s kim vozati,a biciklo je spremno,nabacio sam odlične gume za asfalt,mjenjač radi ko švicarski sat i ima se volje što je najbitnije.
de nek mi neko objasni u dvije tri rečenice gdje da dođem i kako da se uhavizamo glede naše xcom-nacionalne pripadnosti,mensečini da samo Mircerku znadem ..
fishtrija wrote:Ako kiša i okine (a neće), Giro ne staje.
Ma kakva kiša, razgovara sam sa Esom Kirlićem, kaže da ne brinemo
da nije kao ono sa banjaluckim kada su mu mangupi preko noci ulili vodu u kisomjer a on ujutro objavio da je bila kisa, a vanka +30, oci ispadaju
Ah od @Džoplina Dženis,pa pazarila si biciklo znači ..rukavice,cvike,red bul,ladna piva..ful oprema nejma zahebancije,X-u treba osvjetlat obraz,bar među prvijeh 180 da budemo A kiša...čuj kiša..pa ljeto je nećete obolit od malo kiše