Rimtutitukizahou-dacesvi-wawau ...
moj mali doprinos mac-ovcima
http://rapidshare.com/files/105095753/G ... eopard.rar
Moderator: Benq
Cemu takav ton?!?marimahunar wrote:@ MacTaliban
Rimtutitukizahou-dacesvi-wawau ...... ti kao da si nepismen ...
moj mali doprinos mac-ovcima
http://rapidshare.com/files/105095753/G ... eopard.rar
Ono sto sam ti pokusao reci je da IT podrska za Mac ne treba. U tome je razlika. Jednostavan je do bola, stabilan, ne kvari se, nema virusa (za sad, da ne ulazimo u razloge sto ih nema) podrska mu je bolja nego za linux (programi / driveri)Šeha wrote:marimahunar wrote: kako se meni cini, ti i ja bi mogli razmijenjivati postove & postove a da pri tome ostanemo pri manje vise istom misljenju ... ... interresira me bez da toopimo do Bajrama, u cemu je razlika izmedju tvoje IT pomoci za MAC i eventualno moje ili bilo cije druge IT pmoci za Linux ? ... za 1000$ si mozes kupiti u mome selu kantu (laptop), na kojoj ces moci da radis sto god hoces u IT dunjaluku, bez obzira na distro (desktop - server)
To mozda nekad bilo.marimahunar wrote: Koristio sam vec instalirane aplikacije za muziku i video i tu je MAC velikom zaostatku za Linuxom ...
Ali bas!gentoo wrote:BTW MacWorld 09 = Fail!
indirektno te kontam ... da je Apple jedna od kompanija koja je utjecala za informatiku, jeste - no to meni ne znaci nista. Prakticnost kroz korisnost se racuna ! Nisam bogat da kupujem jeftine stvari, no nisam ni budala da za losiju stvar dajem vise para !
Po cemu losija stvar? Hajde sad malo ti objasni. Ja sam se trudio da ti odgovorim na tvoja pitanja, hajde sad ti malo.marimahunar wrote: Nisam bogat da kupujem jeftine stvari, no nisam ni budala da za losiju stvar dajem vise para !
Mozda ce tocak promijeniti svijet
Shirbeg wrote:Ja bih da otvorim temu gdje cemo postavljati sve softwere koji mogu biti koresteni na Apple MAC racunarima.
Google Sketchup ako ti treba nesto jednostavno a dobro. (+ besplatan je)registriran wrote:Molim Mac-ovce da mi pomognu.
Hitno mi treba program za crtanje tipa ArchCad ili sl.
Hvala.
Šeha wrote:Google Sketchup ako ti treba nesto jednostavno a dobro. (+ besplatan je)registriran wrote:Molim Mac-ovce da mi pomognu.
Hitno mi treba program za crtanje tipa ArchCad ili sl.
Hvala.
Vectorworks ako ti treba nesto profesionalnije.
Ako nadjes javi i meniregistriran wrote:
To imam, hvala ti ali mi treba nesto ozbiljnije.
O.K.Šeha wrote:Ako nadjes javi i meniregistriran wrote:
To imam, hvala ti ali mi treba nesto ozbiljnije.