sta vas najvise nervira kod policajaca?
-
delightful
#201 Re: sta vas najvise nervira kod policajaca?
razlika je u tome sto ti vrijedjas i prijetis pojedinacno. i da, ban ti slijedi, ne brini.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#202 Re: sta vas najvise nervira kod policajaca?
16/07/2008 12:16 Banned user for reason “visestruko krsenje pravila foruma”delightful wrote:razlika je u tome sto ti vrijedjas i prijetis pojedinacno. i da, ban ti slijedi, ne brini.
» zandar
Cascenja i prijetnje ostavite za drugih foruma gdje je to dozvoljeno. Ovdje postoje PRAVILA i dokle god su ovakva kakva jesu, ima da ih se drzimo.
http://www.sarajevo-x.com/forum/uslovi.html
-
mIRCerka
#203 Re: sta vas najvise nervira kod policajaca?
Sto mi je to duznost, a ti ne komentarisi rad moderatora , bolje znas veca...veca_sa wrote:sto ga banovaste, bas je dokazivao ono sto vec svi znamo
END OV DISKASHN
-
vratnik
#204 Re: sta vas najvise nervira kod policajaca?
zandar, ako te nerviraju odgovori ne postavljaj pitanja.
Niko tebi to direktno ne govori (btw. sigurno ces mi dati pravo ako kazem da si jedan od rijetkih koje interesuje misljenje naroda o policiji, a vjerovatno jedini u stanici koji koristi racunar / internet?).
kako god: jasno je nama da cuvar ambasade nece trcati za lopovovom (a ne smije nazalost pucati u istog...), ali u trenutku kad tvoj kolega ocito nista ne cuva (u mom slucaju je mogao cuvati jedino semafor..) kako to da ne reaguju?
Ali ne znam zasto ti ovo pitas, kao da ce nasi komentari tu ista promijeniti. Nema drzave, nema sudstva, pa kako da bude policija? Vi ste trenutno nesto kao plavi sljemovi, ne interesuje vas situacija puno, ako mozete sta klepiti (i vi) onda (i vi) klepite. Kao onaj francuz sto onomad roknu snajperistu.. Sve se ne moze naci i ne vidi dok nas rokaju, u trenutku kad je greskom pogodjen francuz to odmah situaciju mijenja.
Sta hocu da kazem: kad tad ce se i lopovi zajebat pa fuliti adresu (isao bih cak i tako daleko da kazem da oni tacno znaju gdje vi stanujete pa vas ne smiju pokrasti) i onda vam preroviti kuce / stanove kao sto se to nama redovno desava, i onda cemo vidjeti da li stvarno nista ne smijete / necete / ne znate. I kad tad ce neko doci naplatiti vam kaznu zbog nevezanja i telefoniranja mobitelom parkiranja na zelenu povrsinu, parkiranja u zabranu, koristenje rotacije bez razloga, prestrojavanja da se izbjegne cekanje na semafor i tome slicno. A ti sad slobodno reci da sam ja ovo sve izmislio, da od ovoga nsita nije istina, ali znaj da to onda puno vise o tebi govori nego o meni.
Niko tebi to direktno ne govori (btw. sigurno ces mi dati pravo ako kazem da si jedan od rijetkih koje interesuje misljenje naroda o policiji, a vjerovatno jedini u stanici koji koristi racunar / internet?).
kako god: jasno je nama da cuvar ambasade nece trcati za lopovovom (a ne smije nazalost pucati u istog...), ali u trenutku kad tvoj kolega ocito nista ne cuva (u mom slucaju je mogao cuvati jedino semafor..) kako to da ne reaguju?
Ali ne znam zasto ti ovo pitas, kao da ce nasi komentari tu ista promijeniti. Nema drzave, nema sudstva, pa kako da bude policija? Vi ste trenutno nesto kao plavi sljemovi, ne interesuje vas situacija puno, ako mozete sta klepiti (i vi) onda (i vi) klepite. Kao onaj francuz sto onomad roknu snajperistu.. Sve se ne moze naci i ne vidi dok nas rokaju, u trenutku kad je greskom pogodjen francuz to odmah situaciju mijenja.
Sta hocu da kazem: kad tad ce se i lopovi zajebat pa fuliti adresu (isao bih cak i tako daleko da kazem da oni tacno znaju gdje vi stanujete pa vas ne smiju pokrasti) i onda vam preroviti kuce / stanove kao sto se to nama redovno desava, i onda cemo vidjeti da li stvarno nista ne smijete / necete / ne znate. I kad tad ce neko doci naplatiti vam kaznu zbog nevezanja i telefoniranja mobitelom parkiranja na zelenu povrsinu, parkiranja u zabranu, koristenje rotacije bez razloga, prestrojavanja da se izbjegne cekanje na semafor i tome slicno. A ti sad slobodno reci da sam ja ovo sve izmislio, da od ovoga nsita nije istina, ali znaj da to onda puno vise o tebi govori nego o meni.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#205 Re: sta vas najvise nervira kod policajaca?
baš sam sada promatrao 2 cajkana i jednu cajkanku
nju kao da je krava sažvakala a njih poplava izbacila...ajde ba barem bih od cure ocekivao da barem malo reda u oblačenju pokaže... da je zakopčana
smiju se... imaju većinu zuba... sjede u onoj kućici pored amb ni brige ni pameti
ne znam kakav je omjer plaća cajkana na zapadu i RADNIH ljudi
neću da analiziram njihov rad i plaće...
ali slušam na CNNu u mexiku
ušo narkodiler u restoran i upucao 2 cajkana a druga dvojica su njega
jer su mu se miješali u posao cajkani...
očito se kod nas cajkani ne miješaju u svoj posao...
nju kao da je krava sažvakala a njih poplava izbacila...ajde ba barem bih od cure ocekivao da barem malo reda u oblačenju pokaže... da je zakopčana
smiju se... imaju većinu zuba... sjede u onoj kućici pored amb ni brige ni pameti
ne znam kakav je omjer plaća cajkana na zapadu i RADNIH ljudi
neću da analiziram njihov rad i plaće...
ali slušam na CNNu u mexiku
ušo narkodiler u restoran i upucao 2 cajkana a druga dvojica su njega
jer su mu se miješali u posao cajkani...
očito se kod nas cajkani ne miješaju u svoj posao...
Last edited by Truba on 16/07/2008 12:26, edited 1 time in total.
-
vratnik
#206 Re: sta vas najvise nervira kod policajaca?
Daj ba pustite covjeka jebo vas ono banovanje vise!
-
mIRCerka
#207 Re: sta vas najvise nervira kod policajaca?
Pravila foruma koja si procitao i prihvatio pri registraciji su PRAVILA foruma.vratnik wrote:Daj ba pustite covjeka jebo vas ono banovanje vise!
kraj diskusije, al fakat.
-
vratnik
#208 Re: sta vas najvise nervira kod policajaca?
ja necu vise nista reci bez svog advokata...
-
mIRCerka
#209 Re: sta vas najvise nervira kod policajaca?
vratnik wrote:ja necu vise nista reci bez svog advokata...
Sve se moze reci, svaka ideja iznijeti, ali bez prijetnji i psovki. Prijetnje direktne i indirektne se daju detetkovati, i onda nastaje belaj. Vratimo se svi temi, a to je "sta nas nervira kod policajaca" a zandara ostavimo na miru dok se ne vrati.
Hvala
- dushmanka_sa
#210 Re: sta vas najvise nervira kod policajaca?
Nemaš ti pojma ko sam ja. A bolje ti je i da ne saznaješ.zandar wrote:dushmanka_sa wrote:Drot ostaje drot.
Oličenje naših drotova su spori, tromi likovi od po stotinjak kila, koji ne mogu potrčati za svojom sjenom, a ne za lopovom. Pišu kazne kako stignu i gledaju samo neće li im uvaliti "CVAJU" da mogu taj dan ubiti dosadu na ćevapima ili kakvom dobrom pečenju.
Stidim se naše policije. Čast izuzetcima, kojih je jaaaaaaaaaaaaaako jako malo, čak su neprimjetni.
Ovo ostalo. Ja ne bih nazvala policijom, nego "Čuvarima guzonjinih odaja" ili nešta slično.
Da nas Bog dragi sačuva od naše priglupe policije.
ti si ona sto histerise po stanici i sto ne zna izaci iz lifta...
-
vratnik
#211 Re: sta vas najvise nervira kod policajaca?
olrajt.
(ali svaki put kad nesto napisem i kad se ponadam da ce mi odgovoriti on nestane.. Nekad na zadatak, a nekad u banovice...)
(ali svaki put kad nesto napisem i kad se ponadam da ce mi odgovoriti on nestane.. Nekad na zadatak, a nekad u banovice...)
-
mIRCerka
#212 Re: sta vas najvise nervira kod policajaca?
Pa kad se vrati za 2 hefte, pitaj ga opet, ali nemojte sad biti nefer pa "pitati njega" a njega nema da se brani. Nije on jedini policajac online.vratnik wrote:olrajt.
-
vratnik
#213 Re: sta vas najvise nervira kod policajaca?
sad bih ti poslao ovog sto cmace, ali nemam tu opciju.
Nema veze, cekacemo mi njega.
Nema veze, cekacemo mi njega.
- dushmanka_sa
#214 Re: sta vas najvise nervira kod policajaca?
Viđu momčina što su učećerili.

-
mIRCerka
#215 Re: sta vas najvise nervira kod policajaca?
ovi sa slike su adekvatno kaznjeni.veca_sa wrote:evo sta me nervira
i mnogo drugih stvari....
a najvise me nervira kad vidim policajca od preko 120 kg , stomacina .... pa kojeg bi on lopova uhvatio jbt
Gradjani grijese sto se ne zale na rad policije jer misle "nece njima niko nista". Hoce. Samo nece niko citat forum i ganjat aziru s kasikama da utvrde ko kad gdje.
A gradjani polijeno shvataju demokratiju. Demokratija je PRAVA I ODGOVORNOST ali se usi ocigledno zacepe kod ovog I
- Gile Šampion
#216 Re: sta vas najvise nervira kod policajaca?
Ja sam taj momak koji ih je snimao na Dobrinji,kada su me zaustavili pod lažnom optužbom da sam prošao kroz crveno svijetlo,ako mislite na taj slučaj...(kada mi je policajac psovao majku)zandar wrote:vjesticanametli wrote:meni nije namjera bila vrijedati tebe ni bilo koga...............a to sto ti prijetis po forumu govori o tebi............nismo svi isti
ne rece ti meni sta ces u takvoj situaciji (a bila je i tema na forumu sa videom kada ih je momak snimao PU novi grad kod merkatora na dobrinji)
ja ne prijetim na forumu, nego nisam imun na vase idiotske komentare.
a taj momak sto je snimao tel. nek ti kaze kako se sve zavrsilo
Završilo se tako što je dotični policajac kasnije se izvinjavao i priznao da je pogriješio,te kako je on bio nerovozan pa eto naletio na mene i desilo se to što se desilo...Levat mi napisao prijavu koja po njegovim navodima uopšte nije imala veze sa prolaskom kroz crveno svijetlo,što je bio još jedan u nizu od dokaza da ne poznaje saobraćajne propise i zakone,koju sam ja na sudu veoma lahko pobio.
Više se ništa nije desilo,sada kad me vidi izbjegava me i to je to...
Ne pije više pive u onim lokalima gdje je prije pio dok je bio na duznosti, jer zna ako mi se pruzi prilika da cu ga ja opet slikati i svakog od njih koji na bilo koji način prekši pravila službe:)
- vjesticanametli
#217 Re: sta vas najvise nervira kod policajaca?
jeste taj slucaj i to si ti ........... obavezno slikati u birtiji kod poste na dobrinji 
- _tulumba_
#218 Re: sta vas najvise nervira kod policajaca?

"savremena policija"
Sto kaze Frenkie, kratko i jasno
"Policija smrdi kao veliki kontejner, njihova je politika u dzep cener, ako nemas cener onda nemoj bit´ levat, daj nasoj dragoj policiji barem petak, biće njima drago a i tebi je sevap, tad smo svi sretni i pustice te seljak"
Jbga nema nam druge....
- Gile Šampion
#219 Re: sta vas najvise nervira kod policajaca?
Imaju oni neke druge skrivene lokale mimo poštevjesticanametli wrote:jeste taj slucaj i to si ti ........... obavezno slikati u birtiji kod poste na dobrinji
- vjesticanametli
#220 Re: sta vas najvise nervira kod policajaca?
znammmmmmmmmmmmmm

- boogy
#221 Re: sta vas najvise nervira kod policajaca?
Al što ova zna da maltretira kad te zaustavi ........ Ono imaš li prvu pomoć, trokut, lance ......... Ako nemaš svu opremu, teško se izvuć bez kazne...

- moler
#222 Re: sta vas najvise nervira kod policajaca?
a šta uraditi kad ti se polisman uparkira pod tvoj lični prozor na tvoju ličnu zemlju i još ti kaže od...i nemoj da te privedem a ja žensko? e ja fino uzmem ono ulje sa brojem 40 pa po haubi i cvrc lik se vrača i uredno kuca na prozor i pita ko mi je ovo uradio a policijska stanica od mog prozora 50 metara pa čemu se mi nadamo????vjesticanametli wrote:jeste taj slucaj i to si ti ........... obavezno slikati u birtiji kod poste na dobrinji
- bez_ideje
#223 Re: sta vas najvise nervira kod policajaca?
Kad me neki dan uhvati kod suda zbog prelaska na crveno,pise on kaznu sav sretan se razmah'o,a prolijece cestom neki od "cela" mimo svih ogranicenja brzine i preticanja.
Reko "sto ove ne ganjate"!?
Kaze "nije tvoja stvar koga cemo mi ganjat
i puf 50 km kazne!
ebem ti tu policiju!
Reko "sto ove ne ganjate"!?
Kaze "nije tvoja stvar koga cemo mi ganjat
ebem ti tu policiju!
-
Ripicipi
#224 Re: sta vas najvise nervira kod policajaca?
Neki dan se meni i jaranu desila smijesna(zalosna) situacija u gradu...
Prolazimo pjesice ulicom iza Vijecnice i nesto se smijemo, u tom trenutku prolazi policijski kombi sa dvojicom(tek sam kasnije saznao) krkana. Prolazimo pored kombija i smijemo se. Naravno, necu okretati glavu od policije, i onako bezze pogledamo prema kombiju smijuci se i dalje. Prodjemo 10-ak metara od kombija, a vozac KRKAN otvara vrata i nesto se dere prema nama. Okrenem se i pitam MOLIM??, jer nisam cuo sta je rekao, a on rece mom jaranu..."Kome se ti smijes, kretenu jedan"
Nismo nista ni odgovorili, samo se okrenuli i otisli...
Eto nase policije, ne smijes se ni smijati na ulici jer PAPCI odma misle da se njima smijes

Prolazimo pjesice ulicom iza Vijecnice i nesto se smijemo, u tom trenutku prolazi policijski kombi sa dvojicom(tek sam kasnije saznao) krkana. Prolazimo pored kombija i smijemo se. Naravno, necu okretati glavu od policije, i onako bezze pogledamo prema kombiju smijuci se i dalje. Prodjemo 10-ak metara od kombija, a vozac KRKAN otvara vrata i nesto se dere prema nama. Okrenem se i pitam MOLIM??, jer nisam cuo sta je rekao, a on rece mom jaranu..."Kome se ti smijes, kretenu jedan"
Nismo nista ni odgovorili, samo se okrenuli i otisli...
Eto nase policije, ne smijes se ni smijati na ulici jer PAPCI odma misle da se njima smijes
-
mjezinovicm
#225 Re: sta vas najvise nervira kod policajaca?
prije su lopovi bježali od policije sada policija bježi od lopova da bi pošten svjet mogla i to pretežno
zbog izmišljenih i sitnih prekršaja kažnjavati pogledajte šta rade ovih dana na Alpašinu u svim fazama
stoje i gledaju ko nije upalio žmigavac na skretanju u jednosmjernoj ulici i bez veze uzimaju raji pare
samo oni vide i izmišljaju prekršaje i sva policija radi na saobračaju jer im je najlakše tu uzeti pare
zbog izmišljenih i sitnih prekršaja kažnjavati pogledajte šta rade ovih dana na Alpašinu u svim fazama
stoje i gledaju ko nije upalio žmigavac na skretanju u jednosmjernoj ulici i bez veze uzimaju raji pare
samo oni vide i izmišljaju prekršaje i sva policija radi na saobračaju jer im je najlakše tu uzeti pare