Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
karanana

#201 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by karanana »

da li je sutrasnji skup najavljen policiji?
amizun

#202 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by amizun »

mavi wrote:
AVNOJ wrote:neznam da li ste slusali jutros eFM radio kod zoke u roditeljskoj paznji bio Sinan Sninanovic i covjek dobro kaze sutra u savezu nece nikog (jer lopovi iz saveza su na sluzbenom putu) biti osim neke gospodje sto pravi kafe i portira nevidim smisao tih protesta koje ce lopovi gledat na dnevniku i smijat nam se....a uz to sve garatujem da ce biti belaja sutra i doro je sto horde ne saopsavaju neki svoj stav o sutrasnjim protestima citaj "neredima" i svi ovi sto planiraju nesto sutra da planiraju kako napravit dobru atmosferu 1. juna na tribinama i da ta slika obidje svijet a ne razbijanje i belaji.
I šta će biti postignuto time ako slika dobre atmosfere obiđe svijet? Kao da su Iljo i banditi moralni čistunci, pa će ih to zastidjeti i natjerati da daju ostavke. Dva su načina da se smjeni ovo rukovodstvo:
1. Nasilnim putem - mada ne sumnjam da će banditi, u slučaju belaja, poslati drotove na raju (znači, ova varijanta ima manje izgleda, makar bi je trebalo primjeniti )
2. Bojkot svih utakmica svih fudbalskih reprezentativnih selekcija do kanačne smjene moćnika saveza - mislim da je ovo jedini način da se otjera bagra (nema para, nema lopova)
3. Ja bih jos dodao bojkot utakmica Premier Lige
Crvena Tifoza

#203 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Crvena Tifoza »

karanana wrote:da li je sutrasnji skup najavljen policiji?
Imaju plakate po gradu pa nek se obavjeste ako vec nisu. :D

Ima da bude belaja. :roll:
karanana

#204 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by karanana »

Crvena Tifoza wrote:

u tom slucaju oni imaju pravo da skup razbiju prije nego sto i pocne.
mavi

#205 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by mavi »

amizun wrote:
mavi wrote:
AVNOJ wrote:neznam da li ste slusali jutros eFM radio kod zoke u roditeljskoj paznji bio Sinan Sninanovic i covjek dobro kaze sutra u savezu nece nikog (jer lopovi iz saveza su na sluzbenom putu) biti osim neke gospodje sto pravi kafe i portira nevidim smisao tih protesta koje ce lopovi gledat na dnevniku i smijat nam se....a uz to sve garatujem da ce biti belaja sutra i doro je sto horde ne saopsavaju neki svoj stav o sutrasnjim protestima citaj "neredima" i svi ovi sto planiraju nesto sutra da planiraju kako napravit dobru atmosferu 1. juna na tribinama i da ta slika obidje svijet a ne razbijanje i belaji.
I šta će biti postignuto time ako slika dobre atmosfere obiđe svijet? Kao da su Iljo i banditi moralni čistunci, pa će ih to zastidjeti i natjerati da daju ostavke. Dva su načina da se smjeni ovo rukovodstvo:
1. Nasilnim putem - mada ne sumnjam da će banditi, u slučaju belaja, poslati drotove na raju (znači, ova varijanta ima manje izgleda, makar bi je trebalo primjeniti )
2. Bojkot svih utakmica svih fudbalskih reprezentativnih selekcija do kanačne smjene moćnika saveza - mislim da je ovo jedini način da se otjera bagra (nema para, nema lopova)
3. Ja bih jos dodao bojkot utakmica Premier Lige
U pravu si, ali je neodlazak u Dolinu subotom poslijepodne za mene ravno katastrofi. Stare navike je teško mjenjati.
Crvena Tifoza

#206 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Crvena Tifoza »

karanana wrote:
Crvena Tifoza wrote:

u tom slucaju oni imaju pravo da skup razbiju prije nego sto i pocne.
Pa baš zbog toga ce biti belaja. :D
sl@ven

#207 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by sl@ven »

POZIV !!!

POZIVAMO SVE:

navijače, radnike, neradnike, penzionere, školarce, propale i istinske studente, gospodu, metalce, bravare, tokare, ravere, gamere, partijanere, skatere, građane, organizacije, robijaše, seljake, proletere, titoiste, fukare, hip-hopere, revolucionare, lezihljeboviće, jalijaše, pitare, košpicare, crvenu armiju, samotnjake, manijake, romantičare, kvazi-novinare, prave novinare, anarhiste, haustorčad, geekove, štrebere, orkove, silu nebesku, trolove, višu, srednju i nižu klasu, sudije, bankare, smećare, glumce, političare koji imaju obraza (ako ih ima) i ljude

PRED FUDBALSKI/NOGOMETNI SAVEZ BiH
Ferhadija 30, Sarajevo

PETAK 23.5.2008 u 12 sati

NEĆETE VIŠE:
prodavati utakmice, bulazniti po televiziji, tjerati poštene ljude i legende a ostavljati kriminalce, tražiti kurve po Moldaviji, blamirati nas po svijetu, degradirati reprezentaciju, uništavati nam ligu, prljati nam obraz!

NEĆETE VIŠE:
imati po tri kuće, jesti jagnjetinu, guziti pičke i piti viski na naš račun!
fkr_tuzla

#208 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by fkr_tuzla »

sl@ven wrote:POZIV !!!

POZIVAMO SVE:

navijače, radnike, neradnike, penzionere, školarce, propale i istinske studente, gospodu, metalce, bravare, tokare, ravere, gamere, partijanere, skatere, građane, organizacije, robijaše, seljake, proletere, titoiste, fukare, hip-hopere, revolucionare, lezihljeboviće, jalijaše, pitare, košpicare, crvenu armiju, samotnjake, manijake, romantičare, kvazi-novinare, prave novinare, anarhiste, haustorčad, geekove, štrebere, orkove, silu nebesku, trolove, višu, srednju i nižu klasu, sudije, bankare, smećare, glumce, političare koji imaju obraza (ako ih ima) i ljude

PRED FUDBALSKI/NOGOMETNI SAVEZ BiH
Ferhadija 30, Sarajevo

PETAK 23.5.2008 u 12 sati

NEĆETE VIŠE:
prodavati utakmice, bulazniti po televiziji, tjerati poštene ljude i legende a ostavljati kriminalce, tražiti kurve po Moldaviji, blamirati nas po svijetu, degradirati reprezentaciju, uništavati nam ligu, prljati nam obraz!

NEĆETE VIŠE:
imati po tri kuće, jesti jagnjetinu, guziti pičke i piti viski na naš račun!
potpis
svaka cast majstore, HAJMO IH RUSIT
max_power

#209 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by max_power »

Potpis i od mene! Nema se nista dodati ni oduzeti.
Crvena Tifoza

#210 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Crvena Tifoza »

Svi su ozbiljni tu, samo HZ nema. :roll:
nikad_izvini

#211 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by nikad_izvini »

mIRCerka wrote:
nikad_izvini wrote:Ljudi i žene :D da se razumijemo.Sila ih je dovela na vlast,samo ih sila može otjerati.Možda ;-) Primjer: mirni protesti protiv nasilja,šta bi?! Šta se to revolucionarno desilo?! Ništa. Mirni protesti protiv ovih iz saveza se mogu uporediti sa ulaskom u baru punu krokodila sa mrežom za leptire :skoljka: To što su ljudi pacifisti,ne mora nužno značiti da su u pravu.U Francuskoj i Grčkoj,Europi, pa se nasilje dešava. A mi kao glumimo kulturu.Kao,treba biti fin i dostojanstveno im reći "ma idite u,u,u peršun" i gotova stvar.Oni odlaze.Mislim,KUC-KUC,ima li koga u glavi ;-)

Kojim parama se placa kirija za te prostorije? Nasim parama. Kojim parama se placa renoviranje fasada? Nasim parama. Samo ce opet neko maznut brdo para, umjesto 12,000 KM reci ce da je obnova kostala 100,000 KM. Ma samo vi silom, niko vam ne brani. Ni u Francuskoj ni u Madjarskoj nijedan politicar nije Narod nazvao Ruljom. Kod nas jeste. Ni u francuskom ni u madjarskom fudbalskom savezu nema takav zakon gdje jedan iz rukovodstva jedini moze smijeniti sebe, i niko drugi da na to ne moze ZAKONSKI uticati. Ni u Francuskoj ni u Njemackoj ni u Madjarskoj ni u Britaniji neko ko je procesuiran i proglasen krivim ne moze biti na bilo kojoj poziciji, samo kod nas majstori pronevjere mogu biti u Ministarstvu finansija...
Aferim...
Čijim param se putuje u Moskvu? Čijim parama Ušanović cuga u Bosni? Od čijih para klepaju dnevnice,premije...... ?? Kao,oni to ne rade,pa sad da se razbije Savez,uradili bi,pa bi bili na gubitku :D :skoljka:
Što se tiče obnove,stoji tvrdnja,ali ako ne bude obnove biće nešto drugo,zar ne?
Ni u Francuskoj ni u Mađarskoj nijedan političar ne zove narod ruljom JER NE SMIJE.Jer su Francuzi imali revoluciju,jer su ih NAUČILI PAMETI.Svaki demokratski sistem je nastao u krvi i nasilju,više-manje ;-) Nije se "demokratija" sama pojavila,pokucala na vrata i rekla,"ja došla".To što mi kasnimo dvjestotinjak godina,to je naš problem.Kako ga riješiti? Kako su ga riješili Francuzi.NASILJEM.Sila samo silu razumije.Samo i jedino,ništa drugo.Ko kaže da nije tako,hm.............Vrijeme je da i mi počneom da sazrijevamo,ili nije.
Jedini način promjena je da te se boje,da ih je strah za goli život ili za porodicu.Koliko god bilo "necivilizovano",vrlo je učinkovito.Ili i dalje mislimo da mijenjamo svijet sa muzikom,pištaljkama i kletvama tipa "idite u peršun" :skoljka:
nikad_izvini

#212 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by nikad_izvini »

Saraybosna wrote:Nije normalan ko može porediti ove proteste i one smješne protiv vlade KS
Očito ne razumiješ.Poredi se NAČIN protestvovanja.Kontaš? Mirni protesti ne daju efekte.Kontaš?! Barem ne ovdje. Niko normalan,ko živi u BiH ne može očekivati da se išta postigne mirnim putem.Stoka tu nije došla da radi za dobrobit fudbala ili države,stoka je došla da radi za dobrobit SEBE I SVOGA DŽEPA.Kako će otići? Mirno ili u strahu.Šta ti misliš? ;-)
Saraybosna

#213 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Saraybosna »

nikad_izvini wrote:
Saraybosna wrote:Nije normalan ko može porediti ove proteste i one smješne protiv vlade KS
Očito ne razumiješ.Poredi se NAČIN protestvovanja.Kontaš? Mirni protesti ne daju efekte.Kontaš?! Barem ne ovdje. Niko normalan,ko živi u BiH ne može očekivati da se išta postigne mirnim putem.Stoka tu nije došla da radi za dobrobit fudbala ili države,stoka je došla da radi za dobrobit SEBE I SVOGA DŽEPA.Kako će otići? Mirno ili u strahu.Šta ti misliš? ;-)
na čemu si ti? hors? :shock:
nikad_izvini

#214 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by nikad_izvini »

Saraybosna wrote:
nikad_izvini wrote:
ž

"Niko normalan","hors".Tako kući idi pa pričaj majmune.Ko ti se obratio? Odjebaus moronu.
Saraybosna

#215 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Saraybosna »

Mislim da si mi se upravo ti obratio
Priznaj da si na žutom ;)

ne zna šta je hors :lol:
olduser

#216 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by olduser »

Munibe znas li da je Petak za metak :dance:

:bih:
nikad_izvini

#217 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by nikad_izvini »

Saraybosna wrote:Mislim da si mi se upravo ti obratio

Ja sam poredio proteste ispred kantona i ove ispred saveza; Dalje,ti si mangup pa znaš šta je žuto.Đe si mangupe,šta ima ;-)
Saraybosna

#218 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Saraybosna »

nikad_izvini wrote:

Ja sam poredio proteste ispred kantona i ove ispred saveza; Dalje,ti si mangup pa znaš šta je žuto.Đe si mangupe,šta ima ;-)
:lol:

Kao prvo, prvi si se obratio ti meni :wink:
Kao drugo ne pratiš tok diskusije, da pratiš shvatio bi moj post koji si repliciro nekim svojim nebulozama
Kao treće smiri se ba malo
Kao četvrto hors je tožu, samo informacije radi :wink:
Last edited by Saraybosna on 22/05/2008 19:08, edited 1 time in total.
grep

#219 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by grep »

Crvena Tifoza wrote:Svi su ozbiljni tu, samo HZ nema. :roll:
nikad_izvini

#220 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by nikad_izvini »

Saraybosna wrote:
nikad_izvini wrote:

:lol:

Kao prvo, prvi si se obratio ti meni :wink:
Kao drugo ne pratiš tok diskusije, da pratiš shvatio bi moj post koji si repliciro nekim svojim nebulozama
Kao treće smiri se ba malo
Kao četvrto hors je tožu, samo informacije radi :wink:
Kao prvo,jel čitaš,jel znaš da čitaš mangupe ;-)
Kao drugo,pratim tok diskusije i ima ih masa koja je protiv upotrebe nasilja(zato sam to i pisao)
Kao treće,pazi malo na epitete koje lijepiš,nisi kod kuće
Kao četvrto,nek si mi objasnio ;-)
Saraybosna

#221 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Saraybosna »

Papak ba, slušaj!

Što se tiče epiteta, ti si ih počeo lijepit znaš papak, pogledaj malo bolje!

Prije nego što ponovo napišeš neku nebulozu pročitaj, evo recimo, samo od posta čovjeka s nickom "-LIBERO-"

Ako hoćeš da se nađeš s "majmunom" bujrum buraz :wink:
elSaik

#222 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by elSaik »

Crvena Tifoza wrote:Svi su ozbiljni tu, samo HZ nema. :roll:
Nemoj tako, oni su korak ispred. ;-)
nikad_izvini

#223 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by nikad_izvini »

Saraybosna wrote:
nikad_izvini wrote:
Onda si mi napisao da sam na žutom ;-)
Ja poredio proteste ispred zgrade kantona i ove ispred saveza.Ti onda napisao,ovo gore iznad.

Ko je ovdje lud? Ko je koga prvi potkačio? Kad mi neko kaže da nisam normalan i da sam na "horsu" mislim da me podcjenjuje.Na to reagujem,kao i svi.Što se nalaženje tiče,nije problem.Javi se na pp.
Saraybosna

#224 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Saraybosna »

Debilu ko je tebi bilo šta reko ili repliciro ovim:
Ovo sam napisao prije skoro 6 sati, kao digresiju na post LIBERA!

a imaš i pp svakako
zandar

#225 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by zandar »

vidimo se sutra na protestima :D
Locked