Bh. navijačka scena

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
samo_ti

#201 Re: Bh. navijačka scena

Post by samo_ti »

Sve vise postaju kakva kriminalna organizacija ... te bodu , pucaju , reketiraju , obijaju brave....sta sve vise ne... :-)
Utokkha

#202 Re: Bh. navijačka scena

Post by Utokkha »

da... nose topovske udare, napadaju ljude po kafanama jer su iz Sarajeva, konobare. bejzbol palice ovo ono...
neće tebe proći zbog transa, a?
Šibicar

#203 Re: Bh. navijačka scena

Post by Šibicar »

samo_ti wrote:Sve vise postaju kakva kriminalna organizacija ... te bodu , pucaju , reketiraju , obijaju brave....sta sve vise ne... :-)
Tebi se niko nije obratio,a ako te toliko boli gubitak transa idi baci se s mosta ili se ugledaj na svog vodju pa fino počni pratiti hrvatsku ligu. :-)

U svakom slučaju,ja sam protiv svih vidova nasilja povezanog sa fudbalom,jer ništa dobro neće donijeti...
saso mange

#204 Re: Bh. navijačka scena

Post by saso mange »

Utokkha wrote:
saso mange wrote:al njima isto prebit i probost... zanimljivo :shock:
3-4-5... na 1 i pleši sa mnom = nož. frakture, ubodne rane - isto je ;)
to ti dozivio oboje pa iskustvo govori da je isto?
samo_ovaj_put

#205 Re: Bh. navijačka scena

Post by samo_ovaj_put »

Utokkha wrote:neću ništa dodati za IL, ali vaš izbodeni je dokazani junak u tučama više ljudi na jednog. valjda je i to podjednako pošteno. ne budite k..... znate i sami ko su likovi.

sve fina djeca. što više noževa to manje takvih. nek se pokolju između sebe, samo nek zaobiđu dobar svijet.
nisi nam rekao zasto vise nece nositi rekvizite na utakmice?
Utokkha

#206 Re: Bh. navijačka scena

Post by Utokkha »

@saso

jedno od to dvoje, no za mene jednak kretenizam.
sad što ti kretenizam razlikuješ po stepenu boli.
a jesi ti ijedno od to dvoje doživio? ;)

@samo ovaj put

moj problem.
Last edited by Utokkha on 14/09/2010 23:54, edited 1 time in total.
Omerovim_Koracima

#207 Re: Bh. navijačka scena

Post by Omerovim_Koracima »

e chuj topovski udar. :lol: :lol: :lol: :lol: to se koristi od kako je fudbal nasto. :lol: :lol: . svaka cast kalauzima. ipak je on njihov heroj sad itd. Ti nejga nozem ako on tebe shakom :thumbup: :thumbup:
Utokkha

#208 Re: Bh. navijačka scena

Post by Utokkha »

Omerovim_Koracima wrote:e chuj topovski udar. :lol: :lol: :lol: :lol: to se koristi od kako je fudbal nasto. :lol: :lol: . svaka cast kalauzima. ipak je on njihov heroj sad itd. Ti nejga nozem ako on tebe shakom :thumbup: :thumbup:
aludiram na topovske udare na Ciglanama kada su se Robijaši tukli s Hordama. u nemoći da stignu HZ, stradao je Gogo.

nejse, valjda javni poziv na razum nema smisla, nego treba se utvrditi ko je počeo rat. i sa jedne i sa druge strane propaganda roka li roka...
saso mange

#209 Re: Bh. navijačka scena

Post by saso mange »

Utokkha wrote:@saso

jedno od to dvoje, no za mene jednak kretenizam.
sad što ti kretenizam razlikuješ po stepenu boli.
a jesi ti ijedno od to dvoje doživio? ;)

@samo ovaj put

moj problem.
oboje, davno
i nije isto kad te 5 ljudi nasuta i kad te frajer skuca leptirom, druga je stvar ako te neko krsi do smrti nogama
samo_ti

#210 Re: Bh. navijačka scena

Post by samo_ti »

Šibicar wrote:
samo_ti wrote:Sve vise postaju kakva kriminalna organizacija ... te bodu , pucaju , reketiraju , obijaju brave....sta sve vise ne... :-)
Tebi se niko nije obratio,a ako te toliko boli gubitak transa idi baci se s mosta ili se ugledaj na svog vodju pa fino počni pratiti hrvatsku ligu. :-)

U svakom slučaju,ja sam protiv svih vidova nasilja povezanog sa fudbalom,jer ništa dobro neće donijeti...
Odo` se cibnuti s mosta , odmah :-)

a ko je vodja ? haman mi se cini , ali on to vise nije ...

a nemoj da idemo daleko , krenut cemo od Pitchuge pa do kreze reketasa...i onda smo u off-u ... :zzzz:
Omerovim_Koracima

#211 Re: Bh. navijačka scena

Nije propaganda. Vi podrzhavate ubicu. to je lose
Šibicar

#212 Re: Bh. navijačka scena

Post by Šibicar »

Utokkha wrote:
Omerovim_Koracima wrote:e chuj topovski udar. :lol: :lol: :lol: :lol: to se koristi od kako je fudbal nasto. :lol: :lol: . svaka cast kalauzima. ipak je on njihov heroj sad itd. Ti nejga nozem ako on tebe shakom :thumbup: :thumbup:
aludiram na topovske udare na Ciglanama kada su se Robijaši tukli s Hordama. u nemoći da stignu HZ, stradao je Gogo.

nejse, valjda javni poziv na razum nema smisla, nego treba se utvrditi ko je počeo rat. i sa jedne i sa druge strane propaganda roka li roka...
Drug,nemaš se potrebe raspravljati i natezati sa nekim likovima ovdje,samo im dobro zapamti nikove,i onda se zapitaj zašto se ostali normalni pitari ne uključuju u raspravu,i sve će ti se samo kazati. ;-)
Utokkha

#213 Re: Bh. navijačka scena

Post by Utokkha »

@Sibicar

ma brate, davno je izgleda Bog ovdje rekao laku noć i prije toga zaboravio ugasiti svjetlo.
Omerovim_Koracima

#214 Re: Bh. navijačka scena

Svak se normalan jezi od onog transparenta. I ja sma jedan od tih normalno-najezenih. Prijatna noc.
AllStar

#215 Re: Bh. navijačka scena

Post by AllStar »

Dionysios

#216 Re: Bh. navijačka scena

Post by Dionysios »

To su samo neki klosari ba, nema ih 10, to bezveze stoji na njihovoj tribini, nije misljenje svih navijaca...
fosil

#217 Re: Bh. navijačka scena

Post by fosil »

Šibicar wrote:

Da to nije onaj "real ira" :lol: vako nesto...
north

#218 Re: Bh. navijačka scena

Post by north »

"Edina", vrati se......
Kako sam sa užitkom čitao tvoje postove, vidi se da imaš navijačkog staža......sigurno najmanje 3-4 godine.....
Urban B.

#219 Re: Bh. navijačka scena

Post by Urban B. »

Ma argentinci,jel vam to ne daju na vasem forumu da pisete pa ovdje pisete kako ste ultra navijaci,kodekse spominjete i ako vas pola ne zna sta to uopste znaci :)

KOMPLEKS je cudo,cudi me da jos niste napisali da su MANIJACI bili naoruzani sa AK-47 kada su trans uzeli :run:
Nuclear Winter

#220 Re: Bh. navijačka scena

Post by Nuclear Winter »

Urban B. wrote:Ma argentinci,jel vam to ne daju na vasem forumu da pisete pa ovdje pisete kako ste ultra navijaci,kodekse spominjete i ako vas pola ne zna sta to uopste znaci :)

KOMPLEKS je cudo,cudi me da jos niste napisali da su MANIJACI bili naoruzani sa AK-47 kada su trans uzeli :run:
Mi čitavo vrijeme govorimo da su "manijaci" bili naoružani,opremom za OBIJANJE,a ne ubijanje.Nego kada ćete vi promijeniti REKET na jugu koji su vam zadali: tica,bitiqi,krasniqi i ostali,a odnosi se na to da im MORATE dati barem petaka,inače slijede batine.Jel ovaj REKET dio KODEKSA?? Hajde nam objasni pošto mi pojma nemamo šta je to REKET ili ti najobičnije OTIMANJE na tribini??
veljaca

#221 Re: Bh. navijačka scena

Post by veljaca »

Nuclear Winter wrote:
Urban B. wrote:Ma argentinci,jel vam to ne daju na vasem forumu da pisete pa ovdje pisete kako ste ultra navijaci,kodekse spominjete i ako vas pola ne zna sta to uopste znaci :)

Mi čitavo vrijeme govorimo da su "manijaci" bili naoružani,opremom za OBIJANJE,a ne ubijanje.Nego kada ćete vi promijeniti REKET na jugu koji su vam zadali: tica,bitiqi,krasniqi i ostali,a odnosi se na to da im MORATE dati barem petaka,inače slijede batine.Jel ovaj REKET dio KODEKSA?? Hajde nam objasni pošto mi pojma nemamo šta je to REKET ili ti najobičnije OTIMANJE na tribini??
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cuj petaka .....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kad vec imas "provjerene" informacije - sta kazes kada 5 ( petorica - petak ) napadnu jednoga ( 1 ) ?
Da li su oni hrabri 5 ( petorica - petak ) samo kada su u vecini ?????

Btw - osudjujem svako nasilje - ali treba se vidjeti UZROK i onda analizirati POSLJEDICE ....
Cyrax

#222 Re: Bh. navijačka scena

Post by Cyrax »

Nuclear Winter wrote: Mi čitavo vrijeme govorimo da su "manijaci" bili naoružani,opremom za OBIJANJE,a ne ubijanje.Nego kada ćete vi promijeniti REKET na jugu koji su vam zadali: tica,bitiqi,krasniqi i ostali,a odnosi se na to da im MORATE dati barem petaka,inače slijede batine.Jel ovaj REKET dio KODEKSA?? Hajde nam objasni pošto mi pojma nemamo šta je to REKET ili ti najobičnije OTIMANJE na tribini??
Post godine ocam :lol: :lol: :lol:
Alkos

#223 Re: Bh. navijačka scena

Post by Alkos »

Cyrax wrote:
Nuclear Winter wrote: Mi čitavo vrijeme govorimo da su "manijaci" bili naoružani,opremom za OBIJANJE,a ne ubijanje.Nego kada ćete vi promijeniti REKET na jugu koji su vam zadali: tica,bitiqi,krasniqi i ostali,a odnosi se na to da im MORATE dati barem petaka,inače slijede batine.Jel ovaj REKET dio KODEKSA?? Hajde nam objasni pošto mi pojma nemamo šta je to REKET ili ti najobičnije OTIMANJE na tribini??
Post godine ocam :lol: :lol: :lol:
Hoces da kazes da vam onaj focak nije otim'o telefone po jugu?! :mrgreen:
JThomas

#224 Re: Bh. navijačka scena

Post by JThomas »

ticini su samo malo siroviji i iskreniji od vaših, oni viču na glas, a vaši sve nezgodne stvari metu pod tepih i samo se opušteno prave k'o da se ne dešavaju. a niste ni slučajno sinoć opet nešto pokušali kroz šumarak da ubacite?

ovo ode sve u tri lijepe, @Alkos je nekidan prije nekoliko stranica napisao odličan post, ali to da ste vi k'o nešto finiji u svemu tome, to možete neupućenima...
johnny_blazze

#225 Re: Bh. navijačka scena

Post by johnny_blazze »

kad citam ove postove ovo vise lici na pojas gaze nego na navijacku scenu :shock: :run:
Locked