Skidanje kila po hitnom postupku

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#201 Re: Skidanje kila po hitnom postupku

Post by mIRCerka »

aida05 wrote:
leki_20 wrote:da li si zainteresovana za varijantu da sve jedes, malo ili nimalo vjezbas (tebi na volju), osjecas se sjajno, ostajes zdrava, i skidas visak samo sa onog mjesta gdje ima visak?
ciao
Jel ovo meni upuceno?Ako jeste moram te razocarati,nisam ti musterija :D
Ne aida, ovo je upuceno meni jer ja pokrenuh temu o skidanju viska kila...
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#202 Re: Skidanje kila po hitnom postupku

Post by Šeherzada »

Ja mislila meni jer opstepoznato je da svi misle da sam ogromna :D
mIRCerka

#203 Re: Skidanje kila po hitnom postupku

Post by mIRCerka »

aida05 wrote:Ja mislila meni jer opstepoznato je da svi misle da sam ogromna :D
opstepoznato je da mislis da je svaka tema o tebi :D

klikni na pocetak teme, mozda skontas o cemu se radi :D
callmethebreeeze

#204 Re: Skidanje kila po hitnom postupku

Post by callmethebreeeze »

Skyfox wrote: Razmisli koliko je trebalo tom stomaku "da nabuja" pa ce ti onda biti i jasno, da ga neces skinuti tako brzo 8-)
To mi je jos neko rekao :razz:
dajem si jos 3 sedmice ili odustajem i vracam nazad na pivski rezim :D[/quote]
ne znam da li je tacno, ali i ja sam cuo da ti treba onoliko vremena kile da skines normalnim putem, koliko ti je trebalo da ih nabacis. pa sad racunaj.
:D

p.s ja ne bih jeo samo salatu. trebas se normalno hraniti, mozda izbaciti "neprirodno" bijelo (secer, bijelo prasno, etc). ugljikohidrati su ti potrebni da bi se pokrenulo topljenje sale, ali nemoj pregoniti. i smani pijenje pive. nema boljeg napitka, ali, na zalost, kvasa se lako od nje.
Last edited by callmethebreeeze on 26/05/2008 16:39, edited 2 times in total.
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#205 Re: Skidanje kila po hitnom postupku

Post by Šeherzada »

mIRCerka wrote:
aida05 wrote:Ja mislila meni jer opstepoznato je da svi misle da sam ogromna :D
opstepoznato je da mislis da je svaka tema o tebi :D

klikni na pocetak teme, mozda skontas o cemu se radi :D
Kontam ja o cemu se radi ali opstepoznato je da se ja zezam.....Mislim ako ne smijem bicu ozbiljna.Image
I ne mislim da je tema o meni(ni ova niti ijedna druga)sem sto se zazam ako se negdje na bilo koji nacin pronadjem.Ne vidim razloga za osvrtanje na to
mIRCerka

#206 Re: Skidanje kila po hitnom postupku

Post by mIRCerka »

SEFIC IZASAO, IDEMO VJEZBAT 5 MINUTA LALALALA
botanicar

#207 Re: Skidanje kila po hitnom postupku

Post by botanicar »

mircerko os kupit biciklo hehehhehehe al fakat??? :-D :-D :-D :-D :-D :-D
mIRCerka

#208 Re: Skidanje kila po hitnom postupku

Post by mIRCerka »

botanicar wrote:mircerko os kupit biciklo hehehhehehe al fakat??? :-D :-D :-D :-D :-D :-D
kakvo i koliko para
Skyfox

#209 Re: Skidanje kila po hitnom postupku

Post by Skyfox »

callmethebreeeze wrote: :D

p.s ja ne bih jeo samo salatu. trebas se normalno hraniti, mozda izbaciti "neprirodno" bijelo (secer, bijelo prasno, etc). ugljikohidrati su ti potrebni da bi se pokrenulo topljenje sale, ali nemoj pregoniti. i smani pijenje pive. nema boljeg napitka, ali, na zalost, kvasa se lako od nje.
ma dobro tu su neke supe, voce, pahuljice, povrce na sve nacine, riba, eventualno koji batak i poprilicno sam se izribao ovom prehranom, kile su spale al eto volumen je jos tu :sad:
Sve u svemu mislim da sam na pragu uspjeha. Samo ne znam koliko je to dobro jer ako bi sad poceo jesti kao prije - gotovo!

mirci sorry sto ti miniram temu :mrgreen:
callmethebreeeze

#210 Re: Skidanje kila po hitnom postupku

Skyfox wrote:
callmethebreeeze wrote: :D

ma dobro tu su neke supe, voce, pahuljice, povrce na sve nacine, riba, eventualno koji batak i poprilicno sam se izribao ovom prehranom, kile su spale al eto volumen je jos tu :sad:
Sve u svemu mislim da sam na pragu uspjeha. Samo ne znam koliko je to dobro jer ako bi sad poceo jesti kao prije - gotovo!

mirci sorry sto ti miniram temu :mrgreen:
mozda se najbolje pomiriti sa sudbinom, raskopcati hlace, popiti jos jednu pivu i glasno podrignuti u cast zivota.
leki_20

#211 Re: Skidanje kila po hitnom postupku

Post by leki_20 »

gladovanje nije rjesenje... ako redukujes prehranu smanjis unos hranjiva u organizam, ti i unistavas svoj organizam.
povrce i voce koje se moze kupiti na pijacama i nije tako zdravno. pitate li se koliko pesticida i hemijskih aditiva je trebalo da to povrce ˝na silu˝uzrije ili naraste do toga da se moze jesti? ako pojedete salatu ili jabuku to znaci da se zdravo hranite?
pozz
Interceptor

#212 Re: Skidanje kila po hitnom postupku

Post by Interceptor »

Ovako, da manemo zezanciju... Niko ovdje da pomogne kako treba.

Mirci, bicikl nista -samo ces noge zategnuti. Zato svi prodaju bicikl, jer im ne donese zeljene rezultate. Dobar je samo za zagrijavanje. Drugo, Pilates nista -dobar je samo na duge staze (vise od 2 godine i za odrzavanje zategnutosti). Dijeta ne vrijedi jer izbacujes samo visak vode iz organizma, prividno se smanjis i vratis kilograme cim prredjes na normalnu ishranu. Ovdje je jedini nacin da promijenis nacin prehrane za stalno. Vjezbe za guzu ti jedino mogu pomoci, ali treba da znas da od vjezbanja 5 min nema isto tako nista, jer misici se zagriju tek nakon 1/2 sata vjezbanja i pocnu da tope "visak". Tek nakon tog perioda mozes racunati da si pocela...Prvo moras se zagrijati 15-20 min. laganim vjezbama, pa preci na ciljane i to ne svaki dan, jer misici moraju da se odmore ili neces vidjeti nikakvu razliku (predugo objasnjenje -cista hemija). Preporucujem zestoke ciljane vjezbe 3 puta sedmicno -to ti je najbrze i jako bitno 2-3 litra ciste vode (sok i kafa, itd se ne racunaju) svaki dan da ubrzas metabolizam.

Eto, vjeruj mi da nema brze...
sabanss

#213 Re: Skidanje kila po hitnom postupku

Post by sabanss »

Interceptor wrote:Ovako, da manemo zezanciju... Niko ovdje da pomogne kako treba.

Mirci, bicikl nista -samo ces noge zategnuti. Zato svi prodaju bicikl, jer im ne donese zeljene rezultate. Dobar je samo za zagrijavanje. Drugo, Pilates nista -dobar je samo na duge staze (vise od 2 godine i za odrzavanje zategnutosti). Dijeta ne vrijedi jer izbacujes samo visak vode iz organizma, prividno se smanjis i vratis kilograme cim prredjes na normalnu ishranu. Ovdje je jedini nacin da promijenis nacin prehrane za stalno. Vjezbe za guzu ti jedino mogu pomoci, ali treba da znas da od vjezbanja 5 min nema isto tako nista, jer misici se zagriju tek nakon 1/2 sata vjezbanja i pocnu da tope "visak". Tek nakon tog perioda mozes racunati da si pocela...Prvo moras se zagrijati 15-20 min. laganim vjezbama, pa preci na ciljane i to ne svaki dan, jer misici moraju da se odmore ili neces vidjeti nikakvu razliku (predugo objasnjenje -cista hemija). Preporucujem zestoke ciljane vjezbe 3 puta sedmicno -to ti je najbrze i jako bitno 2-3 litra ciste vode (sok i kafa, itd se ne racunaju) svaki dan da ubrzas metabolizam.

U svom postu imas par nelogicnosti.
mIRCerka

#214 Re: Skidanje kila po hitnom postupku

Post by mIRCerka »

callmethebreeeze wrote:
mozda se najbolje pomiriti sa sudbinom, raskopcati hlace, popiti jos jednu pivu i glasno podrignuti u cast zivota.
Znas sta, prihvatam tvoj prijedlog.
Interceptor

#215 Re: Skidanje kila po hitnom postupku

Post by Interceptor »

sabanss wrote:
Interceptor wrote:Ovako, da manemo zezanciju... Niko ovdje da pomogne kako treba.

U svom postu imas par nelogicnosti.
A to su? Nadam se da si bar jednu knjigu na tu temu procitao, da mozemo ravnopravno diskutovati. Ne mislim pri tome na casopise i "zute" knjige, vec neke profesionalne...
leki_20

#216 Re: Skidanje kila po hitnom postupku

Post by leki_20 »

da bi se bolje osjecali pijte puno vode...
ne sok, ledeni caj, pogotovo ne gazirano.... samo voda.
treba jesti i kvalitetnu hranu bogatu hranjivom.
dijete su tihe ubojice....
Altsa

#217 Re: Skidanje kila po hitnom postupku

Post by Altsa »

mIRCerka wrote:
JEDRILICA wrote:Bolje bi ti bilo da udebljas noge! :D
:lol:
Hoce li meni neko pomoc ovdje il se samo zajebavate? :D
cetiri dana jedes samo jabuke. za cetiri dana 4 kg. sta ces brze.
mlin

#218 Re: Skidanje kila po hitnom postupku

Post by mlin »

najvaznije je unosenje puno tecnosti.recimo,dnevno popiti minimalno 8 casa hladne vode jer onda organizam trosi 30% vise energije da ugrije tu vodu a svi znamo da sa puno tecnosti se izbacuju i toksini i samim tim ubrzava se proces topljenja mashchoba :D :D
sabanss

#219 Re: Skidanje kila po hitnom postupku

Post by sabanss »

Interceptor wrote:
A to su? Nadam se da si bar jednu knjigu na tu temu procitao, da mozemo ravnopravno diskutovati. Ne mislim pri tome na casopise i "zute" knjige, vec neke profesionalne...
Necu pametovati, samo mi bode oci sljedece.

Biciklo. Za skidanje masnih naslag potrebno je kod aerobnog treninga imati optimalan puls. Biciklo pruza mogucnost laganog doziranja treninga tako da puls uvijek bude u normalnom podrucju.

Dalje nije mi jasno kakav smisao imaju vjezbe za dupe da prostis i kakav to efekat ima da postigne? Masne naslage nece skinuti, guzica ce se doduse zategnuti ali to joj svakako nije cilj?

Teorija o pola sata trosenja ugljikohidrata a nakon toga masnih naslaga takodjer je dosta osporavana ako si mislio na aerobne vjezbe za guzicu. Koje su to vjezbe uopste koje pominjes?
callmethebreeeze

#220 Re: Skidanje kila po hitnom postupku

mIRCerka wrote:
callmethebreeeze wrote:
Znas sta, prihvatam tvoj prijedlog.
ja se ne predajem tako lako. danas sam sam krenuo na kafu s jaranom, narucio pivu :D , popio par gutljaja, onda narucio dupli espresso, otisao u teretanu, brzo hodao 25 minuta i onda sam noge trenirao sat vremena.
Skyfox

#221 Re: Skidanje kila po hitnom postupku

Post by Skyfox »

a sta bi sa ostatkom piva :? :D
mIRCerka

#222 Re: Skidanje kila po hitnom postupku

Post by mIRCerka »

Skyfox wrote:a sta bi sa ostatkom piva :? :D
ja pupio burence Krombachera sinoc :D pocinje evropsko, bice nestasica :D
callmethebreeeze

#223 Re: Skidanje kila po hitnom postupku

Skyfox wrote:a sta bi sa ostatkom piva :? :D
jaran ga popio. super se osjecam danas. imam osjecaj da sam tokom noci bio mrtav. nisam se budio, niti sta sanjao.
janje_

#224 Re: Skidanje kila po hitnom postupku

Post by janje_ »

de ti nama prvu postuj sliku te tvoje zadnjice, pa da na osnovu empirijskih rezultata napravimo plan i program.. ;)
madner

#225 Re: Skidanje kila po hitnom postupku

Post by madner »

Kakav sam sladoled sad pojeo, ako to ne pomogne ne znam sta ce. :D
Post Reply