Navijačke skupine........

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
elSaik

#201 Re: Navijačke skupine........

Post by elSaik »

Mobile_Disco wrote:
elSaik wrote:
elSaik wrote:M-tel je ponudio navijačima Sarajeva i Željezničara da im urade navijačke zastave s tim da na zastavama bude i M-tel imate prijatelje! što su ovi i odbili. Zatim je prijedlog poslat navijačima Čelika koji su to objeručke prihvatili :-)... i prije par dana su im urađene zastave koje tek treba da se pojave na Bilinom polju (kao neko iznenađenje)...

Image

:roll:

Agentura je u pitanju...

:thumbup: Covjek pogodi iz prve :D
Ma nisam imao šta pogađati, nego vidim svi počeli odmah po Robiji udarati, a ja zaboravio u tom postu napisati da se vjerovatno o agenturi radi. Ne vjerujem da bi iko ko imalo "konta fazon" takvo što uradio. ;-)
nikad_izvini

#202 Re: Navijačke skupine........

Post by nikad_izvini »

Agentura psuje sve Sarajevsko,diže tri prsta :roll: :roll: :roll: :roll:

Ma za sve su narkomani krivi.Samo šta radi ostatak tribine :roll: stadiona :roll: grada :roll:

Problem je što ovi sve pravdaju agenturom ;-) Kad prebiše čovjeka u Zenici,bila je priča "mi nemamo vođe,zato se niko nije oglasio" :-D Pojedini su to i pravdali,kao biva,"zaslužio je,nije bezveze prebijen" :roll:
Al kad se objavi nebulozni članak o ponašanju Robijaša na Grbavici,reakcija je vrlo brza,odmah saopštenje :roll:
Likovi dižu tri prsta-agentura.Psovanje Markala-agentura narkomanska.Pravljenje čeke BHF-u - zna se,agentura.Psovanje Sarajeva,majki i građana-neko iz mase :roll:
Mnogo vi te agenture imate :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka:

I sve se dešava u Zenici ;-)
Mobile_Disco

#203 Re: Navijačke skupine........

Post by Mobile_Disco »

nikad_izvini wrote:Agentura psuje sve Sarajevsko,diže tri prsta :roll: :roll: :roll: :roll:

Ma za sve su narkomani krivi.Samo šta radi ostatak tribine :roll: stadiona :roll: grada :roll:

Problem je što ovi sve pravdaju agenturom ;-) Kad prebiše čovjeka u Zenici,bila je priča "mi nemamo vođe,zato se niko nije oglasio" :-D Pojedini su to i pravdali,kao biva,"zaslužio je,nije bezveze prebijen" :roll:
Al kad se objavi nebulozni članak o ponašanju Robijaša na Grbavici,reakcija je vrlo brza,odmah saopštenje :roll:
Likovi dižu tri prsta-agentura.Psovanje Markala-agentura narkomanska.Pravljenje čeke BHF-u - zna se,agentura.Psovanje Sarajeva,majki i građana-neko iz mase :roll:

Pa ako si bio na Grbavici.. vidio bih da onaj clanak sto je izasao je IZMISLJOTINA!!! I dosadan si za tog covjeka sto ga prebise.. ja kazem istina za to ce se saznati kad tad! Vecina stvari koje si naveo su bile prije 100 godina.. prezvakana tema 100 puta.. i samo bi maloumniku bilo nejasno ono sto vecina nas pokusava da objasni normalnim ljudima.. koji ce shvatiti ono sto govorimo i pricamo.. A to je ISTINA.. htio ti to priznati ili ne.. kad je neko upravu ja cu reci.. kad nije isto tako.. od lazi nemam nista.. I mogu ti reci.. da ti nisi ni N od navijaca.. jer po onom sto pises.. se bas to vidi.. sve rekla kazala.. cujes od nekog pa prepricas.. ako imas informacije iz prve ruke.. reci.. a do tada idi komentarisi rezultate.. jer ti o navijacima.. i navijanju.. POJMA NEMAS! :oops:
TM1987

#204 Re: Navijačke skupine........

Post by TM1987 »

Fordas wrote:
since1921 wrote:odradili Zepce i Trebinje i sad svrsavaju na to ma dajte ljudi osvrnite se oko sebe smjesni ste

decki koji promovisu samo sebe i svojih 200 pripadnika i idu na gostovanja onda kad Pitici ne idu

ma nema vi ste vrh nema dalje :-)
Znas o cemu se radi? Oni barem to rade, drugi ne rade ni toliko. Eto, vi ste ujedinjeni, tvrdite da ste u 'top formi' a nijedno gostovanje nije odradjeno kako treba. Vas 50-ak u Tuzli prvi put, pa stotinjak drugi put a sve bitne utakmice :-) Prijatelju moj, valja odraditi jedno gostovanje kvalitetno pa kako god... a i pitici nisu mala stvar :D
Lupas decko,lupas :wink:
TM1987

#205 Re: Navijačke skupine........

Post by TM1987 »

elSaik wrote:Leadersi su bili veoma jaki prije par godina, ali su onda potonuli s obzirom da im klub nema ambicija za viša takmičenja. Uglavnom, izgleda da su se ponovno aktivirali... :thumbup:
LT su konstatni posljednje 4 sezone,za razliku od nekih vecih bh grupa
TM1987

#206 Re: Navijačke skupine........

Post by TM1987 »

Peca wrote:Ne znam samo je li vrijedilo da se vise ne moze skinuti na plazi, ako uopste ide na more.... :D
Tuzno je sto se pripadnik te grupe moze skinuti,a ti se pitaj zasto oni mogu,a ostali NE
nikad_izvini

#207 Re: Navijačke skupine........

Post by nikad_izvini »

Mobile_Disco wrote:
nikad_izvini wrote:Agentura psuje sve Sarajevsko,diže tri prsta :roll: :roll: :roll: :roll:

Pa ako si bio na Grbavici.. vidio bih da onaj clanak sto je izasao je IZMISLJOTINA!!! I dosadan si za tog covjeka sto ga prebise.. ja kazem istina za to ce se saznati kad tad! Vecina stvari koje si naveo su bile prije 100 godina.. prezvakana tema 100 puta.. i samo bi maloumniku bilo nejasno ono sto vecina nas pokusava da objasni normalnim ljudima.. koji ce shvatiti ono sto govorimo i pricamo.. A to je ISTINA.. htio ti to priznati ili ne.. kad je neko upravu ja cu reci.. kad nije isto tako.. od lazi nemam nista.. I mogu ti reci.. da ti nisi ni N od navijaca.. jer po onom sto pises.. se bas to vidi.. sve rekla kazala.. cujes od nekog pa prepricas.. ako imas informacije iz prve ruke.. reci.. a do tada idi komentarisi rezultate.. jer ti o navijacima.. i navijanju.. POJMA NEMAS! :oops:
Napisah lijepo da je nebulozan članak :roll: Istina će se saznati kad-tad :roll: Prije sto godina,hm......Išao ja u Beograd na tekmu srbija-BIH.Došli navijači Čelika u dresovima Čelika sa šalovima Čelika,svi do jednog :roll: Odvojeni od ostatka grupe :roll: Bio u Zenici,što utakmicama što poslom :roll: rekla-kazala,jel :-) Mržnja na utakmici,mržnja prema TV ekipi koja je radila utakmicu BiH-Luxemburg,mržnja prema navijačima iz Sarajeva,to mi se desilo na utakmici BiH-Mađarska :roll: Opet tlačenje kad smo radili u Narodnom pozorištu u Zenici kad je Kupusović režirao operu nekakvu i tako.........
Sve sam ja to pisao mitomane,al ti nisi čitao.
Maloumnike pozdravi kad dođeš kući,a o navijanju ćeš mi ti pričati ;-)

PS samo konstatujem da se nešto čudno dešava na relaciji Sarajevo-Zenica što Sarajevo nije potenciralo a ti se praviš blesav i kakiš mi da nisam navijač i da je sve rekla kazala :dance:
DicaTM

#208 Re: Navijačke skupine........

Post by DicaTM »

Ja predlažem da otvorimo jednu temu samo za navijačke slike, a ova da bude za raspravljanje
pudlica

#209 Re: Navijačke skupine........

Post by pudlica »

DicaTM wrote:Ja predlažem da otvorimo jednu temu samo za navijačke slike, a ova da bude za raspravljanje

a ja kazem da nije bas mjesto za slike i veliko raspravljanje,uljezi su medju nama :D
Mobile_Disco

#210 Re: Navijačke skupine........

Post by Mobile_Disco »

Napisah lijepo da je nebulozan članak :roll: Istina će se saznati kad-tad :roll: Prije sto godina,hm......Išao ja u Beograd na tekmu srbija-BIH.Došli navijači Čelika u dresovima Čelika sa šalovima Čelika,svi do jednog :roll: Odvojeni od ostatka grupe :roll: Bio u Zenici,što utakmicama što poslom :roll: rekla-kazala,jel :-) Mržnja na utakmici,mržnja prema TV ekipi koja je radila utakmicu BiH-Luxemburg,mržnja prema navijačima iz Sarajeva,to mi se desilo na utakmici BiH-Mađarska :roll: Opet tlačenje kad smo radili u Narodnom pozorištu u Zenici kad je Kupusović režirao operu nekakvu i tako.........

PS samo konstatujem da se nešto čudno dešava na relaciji Sarajevo-Zenica što Sarajevo nije potenciralo a ti se praviš blesav i kakiš mi da nisam navijač i da je sve rekla kazala :dance:

Kao prvo.. nemoj vrijedjati... kao drugo.. kakve veze ima u cemu smo bili u Beogradu? Barem se nismo krili po WC.u.. Mrznja,Mrznja,Mrznja.. toga je uvjek bilo i uvjek ce biti.. Eto mene vole u Sarajevo ja kad dodjem jel? Bacaju nam cvjece ispod nogu? Mitomani ovo ono.. ajde upotrijebi neke druge rijeci.. ko da te neko stavio na REPEAT.. pa se samo ponavljas.. reci nesto novo.. aktuelnije.. te stare informacije su nam svima na vrh glave.. Cestitam sto si radio sa Kupusovicem ako si na to htio skrenuti paznju :oops:
pudlica

#211 Re: Navijačke skupine........

Post by pudlica »

mobile_disco kad dodjes kao navijac na tekmu normalno da ti nece bacat cvjece al dodjes li normala u grad niko te ni pogledat nece dok je kod vas...
Mobile_Disco

#212 Re: Navijačke skupine........

Post by Mobile_Disco »

pudlica wrote:mobile_disco kad dodjes kao navijac na tekmu normalno da ti nece bacat cvjece al dodjes li normala u grad niko te ni pogledat nece dok je kod vas...
Dok je kod nas sta? Hoces da kazes da u Zenici nema normalne raje kojoj ne smeta i koju boli briga odakle si ako si okey i ako nikog ne provociras? Mogu i ja naletit na debile u Sarajevu koje ce me napasti zato sto sam iz Zenice iako sam dosao samo u setnju,kupovinu.. A isto tako ce ti se desiti i ovde.. Meni najvise majstore na zivce ide ta GENERALIZACIJA.. Ja npr idem na sve tekme.. i nisam jednom vidio momke iz Sarajeva u Zenici.. nikad im nista nisam ni pokusao reci ruzno a kamol' nesto drugo.. Provalim ih po naglasku i zezam se sa momcima.. ili djevojkama :D A vjeruj mi da je vecina ljudi kao ja.. znaci kad nije tekma ne pada mi na pamet da nekom nesto ruzno kazem zato sto je iz Sarajeva ili iz bilo kojeg drugog grada.. jbga opet imas debila koji su retardirani i njima smeta svako.. a vjeruj mi da takvih ima i kod vas..
zgembo_sa

#213 Re: Navijačke skupine........

Post by zgembo_sa »

Fol agentura, pa sto se ne sakupite i razbijete ih, pusti suplju, vazda oni drugi krivi. Pitam se je li ovo dno navijacke scene u BiH ili mozete pasti jos nize...
pudlica

#214 Re: Navijačke skupine........

Post by pudlica »

Mobile_Disco wrote:
pudlica wrote:mobile_disco kad dodjes kao navijac na tekmu normalno da ti nece bacat cvjece al dodjes li normala u grad niko te ni pogledat nece dok je kod vas...
Dok je kod nas sta? Hoces da kazes da u Zenici nema normalne raje kojoj ne smeta i koju boli briga odakle si ako si okey i ako nikog ne provociras? Mogu i ja naletit na debile u Sarajevu koje ce me napasti zato sto sam iz Zenice iako sam dosao samo u setnju,kupovinu.. A isto tako ce ti se desiti i ovde.. Meni najvise majstore na zivce ide ta GENERALIZACIJA.. Ja npr idem na sve tekme.. i nisam jednom vidio momke iz Sarajeva u Zenici.. nikad im nista nisam ni pokusao reci ruzno a kamol' nesto drugo.. Provalim ih po naglasku i zezam se sa momcima.. ili djevojkama :D A vjeruj mi da je vecina ljudi kao ja.. znaci kad nije tekma ne pada mi na pamet da nekom nesto ruzno kazem zato sto je iz Sarajeva ili iz bilo kojeg drugog grada.. jbga opet imas debila koji su retardirani i njima smeta svako.. a vjeruj mi da takvih ima i kod vas..

nisam rekao da si ti takav,imam jaranicu u zenici koja mrzi to,al fazon je sto kod nas ima 2-3% toga i to su klosari koji napadaju i gradjane sarajeva,a kod vas je 85% takve raje
TM1987

#215 Re: Navijačke skupine........

Post by TM1987 »

zgembo_sa wrote:Fol agentura, pa sto se ne sakupite i razbijete ih, pusti suplju, vazda oni drugi krivi. Pitam se je li ovo dno navijacke scene u BiH ili mozete pasti jos nize...
Da samo njima fale muda da razbiju agenturu :wink:
TM1987

#216 Re: Navijačke skupine........

Post by TM1987 »

pudlica wrote:
Mobile_Disco wrote:

nisam rekao da si ti takav,imam jaranicu u zenici koja mrzi to,al fazon je sto kod nas ima 2-3% toga i to su klosari koji napadaju i gradjane sarajeva,a kod vas je 85% takve raje
Ovo je tipican primjer osobe koja slusa price drugih :wink:
Kako meni i mojima nikad nije falila dlaka s glave,a jednom sedmicno sam u Zenici i svi znaju i ko sam i sta sam :wink:
thron

#217 Re: Navijačke skupine........

Post by thron »

Fakat ljudi nafurani na neku mržnju ja sam isto tako svake sedmice barem 3 puta u Sarajevu poslom i svi znaju da sam iz Zenice i za koga navijam i nikad nisam imao nekih konfliktnih situacija. Dosta raje sa kojom radim su navijači i to nikom ne smeta. Isto tako imam dosta prijatelja iz Sarajeva koji mi dođu u Zenicu i fino se provedemo, prohodamo i sve bez nekog uvijanja.

Postoji ta grupa ljudi zelenih iza ušiju na obje strane nafurana do bola koja nema šta drugo da radi nego da se mrzi.
DicaTM

#218 Re: Navijačke skupine........

Post by DicaTM »

Večeras pregled , očekujte slike sa stadiona u Premijer ligi i 1. ligama FBIH i RS :thumbup:
savrseni krug

#219 Re: Navijačke skupine........

Post by savrseni krug »

Mobile_Disco wrote:Napisah lijepo da je nebulozan članak :roll: Istina će se saznati kad-tad :roll: Prije sto godina,hm......Išao ja u Beograd na tekmu srbija-BIH.Došli navijači Čelika u dresovima Čelika sa šalovima Čelika,svi do jednog :roll: Odvojeni od ostatka grupe :roll: Bio u Zenici,što utakmicama što poslom :roll: rekla-kazala,jel :-) Mržnja na utakmici,mržnja prema TV ekipi koja je radila utakmicu BiH-Luxemburg,mržnja prema navijačima iz Sarajeva,to mi se desilo na utakmici BiH-Mađarska :roll: Opet tlačenje kad smo radili u Narodnom pozorištu u Zenici kad je Kupusović režirao operu nekakvu i tako.........

Kao prvo.. nemoj vrijedjati... kao drugo.. kakve veze ima u cemu smo bili u Beogradu? Barem se nismo krili po WC.u.. Mrznja,Mrznja,Mrznja.. toga je uvjek bilo i uvjek ce biti.. Eto mene vole u Sarajevo ja kad dodjem jel? Bacaju nam cvjece ispod nogu? Mitomani ovo ono.. ajde upotrijebi neke druge rijeci.. ko da te neko stavio na REPEAT.. pa se samo ponavljas.. reci nesto novo.. aktuelnije.. te stare informacije su nam svima na vrh glave.. Cestitam sto si radio sa Kupusovicem ako si na to htio skrenuti paznju :oops:
nemoj on je strucnjak za melodrame :dance:
a gdje si bio na marakani,na ogradi mozda???jesi al u qurcu
i ne tlace tebe dzaba gdje god se pojavis,tlace tebe u i sarajevu jadnice mali i nije mi ni malo cudno :dance:
i jos imas obraza da kazes da se sva sranja potenciraju iz zenice
pa odakle si ti bolan
a jedini ti pises i siris mrznju bar na ovom forumu
ili nisam u pravu
i to"maloumnike pozdravi kad dodjes kuci"
jesi i to u zenici naucio kad su te tlacili :D
Ripicipi

#220 Re: Navijačke skupine........

Post by Ripicipi »

Ebo te, odakle su ovi dosli... :shock:
http://www.youtube.com/watch?v=LSpUDbin1-k
http://www.youtube.com/watch?v=y5IN-9-LTRk
Drugi klip izgleda i zvuci impresivno. Zar ne??? 8-)

Tako nam je malo trebalo da budemo OPET najbolji :mrgreen:
southernstar

#221 Re: Navijačke skupine........

Post by southernstar »

0000000
Last edited by southernstar on 15/01/2009 00:57, edited 1 time in total.
Ripicipi

#222 Re: Navijačke skupine........

Post by Ripicipi »

southernstar wrote:Jedna tekma i
Kako imate obraza?
Razumijes li ti da ce vec protiv Laktasa na kosevu ovaj kop biti jos veci, JACI, ljepsi... i tako smo OPET tu, na VRHU ;-)

Hajd priznaj da kad si prvi put vidio ovaj video, da si pomislio "Jebo te sto dobro navijaju"...priznaj BAR jednom u zivotu :D
campa_xxx

#223 Re: Navijačke skupine........

Post by campa_xxx »

Presmijesno ste navijali...ali fakat nidje veze...pa 15 minuta ste se svadjali, hocete li skinuti majice ili necete :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ripicipi

#224 Re: Navijačke skupine........

Post by Ripicipi »

Ljubomora je cudo nevidjeno, jel tako Campa... :lol: :lol:
LSD

#225 Re: Navijačke skupine........

Post by LSD »

potres_mozga wrote:Ebo te, odakle su ovi dosli... :shock:
http://www.youtube.com/watch?v=LSpUDbin1-k
http://www.youtube.com/watch?v=y5IN-9-LTRk
Drugi klip izgleda i zvuci impresivno. Zar ne??? 8-)

Opet najbolji,jelde :mrgreen: ...a jeste li Sami protiv svih još uvijek? :lol: ...tjerate li još uvijek inat prema svima :lol: ...neka,fino je vidjeti zvrkove ponovo na sjeveru-ovo ozbiljno sad...hajd nek ste se vratili,vakat vam je bio...samo nemoj da opet Pitici rastjeraju to sve :mrgreen:
Post Reply