N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Gandalf
#201 Re: N.K. Čelik Zenica
Ovaj klip je stvarno jak Oi - svaka čast majstore 
- Gandalf
#203 Re: N.K. Čelik Zenica
Orašje - Čelik 1:1 - taman kada su nas svi otpisali 
- Epitop
#204 Re: N.K. Čelik Zenica
Pobijedili smo Leotar sa najgorom igrom ove sezone. Pobjeda je pobjeda, ali niko nama ne vrati živce za ove levatske igre.
- Oi
#205 Re: N.K. Čelik Zenica
dosadniju utakmicu u zivotu nisam gledao....
- Oi
#206 Re: N.K. Čelik Zenica
... i policija na ulazu na jug svakome trazila licnu kartu radi identifikacije, ko je nije imao, nije mogao uci, vrsen alkotest i nemali broj navijaca je priveden prije utakmice. takodjer, kontrole su se vrsile i u okolini stadiona, po parkovima...
- Gandalf
#207 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma šta reći za policiju - hrpa morona - gdje je sve OK oni navale k'o mutavi na telefon - kada je neka frka , ma nigdje ACABA.
Al' šta nas briga , zabili smo dva gola

Al' šta nas briga , zabili smo dva gola
- Gandalf
#208 Re: N.K. Čelik Zenica
Možemo li danas uzeti bod Borcu
Pred derbi u Banjaluci
Narednog vikenda na programu je posljednje kolo jesenjeg dijela cirkusa zvanog Premijer liga. U okviru ovog kola naš tim se u Banjaluci sastaje sa starim rivalom ekipom Borca.
Nakon prekida crne serije od šest utakmica bez pobjede naš tim se nada da će pozitivni niz pobjeda biti nastavljen u gradu na Vrbasu. Ipak, u pohodu na tri boda Čelik će imati otežavajuću okolnost u smislu da ni ovaj put neće nastupiti komletan. Ekipi će nedostajati duže povrijeđeni Emir Hadžić i Bojan Tripić dok je nastup kapitena Nermina Šabića ponovo (tradicionalno) upitan. S druge strane Čelik će biti pojačan neigranjem Bojana Pupčevića koji će ovaj meč propustiti zbog povrede dok će se u tim nakon odrađenih kazni vratiti Fenan Salčinović i Mladen Jurčević.
Povodom utakmice u Banjaluci u prostorijama kluba održana je press konferencija na kojoj se prisutnoj sedmoj sili obratio šef struke Marijan Bloudek.
Mnogo je lakše raditi nakon prekida crne serije od šest utakmica bez pobjede. Gledao sam Borac u Istočnom Sarajevu, nisu su se posebno nametnuli ali u svakom slučaju radi se o tehnički i taktički dobroj ekipi koja će pred svojim navijačima igrati mnogo ofanzivnije i agresivnije. Idemo se nadigravati, želimo pobjedu i pokušat ćemo da je ostvarimo. Pobjedom bi spasili sezonu i mirnije otišli na odmor...
Koliko su u Čeliku ozbiljno pristupili ovoj utakmici potkrepljuje činjenica da je ekspedicija sa igračima i stručnim štabom danas otputovala svojevrstan karantin u Laktaše gdje će boraviti sve do sutrašnje utakmice.
Utakmica između Borca i Čelika igra se sutra na na gradskom stadionu u Banjaluci. Susret počinje u 13.30. sati. Utakmicu će voditi Senad Imbrišimbegović iz Travnika.
Pred derbi u Banjaluci
Narednog vikenda na programu je posljednje kolo jesenjeg dijela cirkusa zvanog Premijer liga. U okviru ovog kola naš tim se u Banjaluci sastaje sa starim rivalom ekipom Borca.
Nakon prekida crne serije od šest utakmica bez pobjede naš tim se nada da će pozitivni niz pobjeda biti nastavljen u gradu na Vrbasu. Ipak, u pohodu na tri boda Čelik će imati otežavajuću okolnost u smislu da ni ovaj put neće nastupiti komletan. Ekipi će nedostajati duže povrijeđeni Emir Hadžić i Bojan Tripić dok je nastup kapitena Nermina Šabića ponovo (tradicionalno) upitan. S druge strane Čelik će biti pojačan neigranjem Bojana Pupčevića koji će ovaj meč propustiti zbog povrede dok će se u tim nakon odrađenih kazni vratiti Fenan Salčinović i Mladen Jurčević.
Povodom utakmice u Banjaluci u prostorijama kluba održana je press konferencija na kojoj se prisutnoj sedmoj sili obratio šef struke Marijan Bloudek.
Mnogo je lakše raditi nakon prekida crne serije od šest utakmica bez pobjede. Gledao sam Borac u Istočnom Sarajevu, nisu su se posebno nametnuli ali u svakom slučaju radi se o tehnički i taktički dobroj ekipi koja će pred svojim navijačima igrati mnogo ofanzivnije i agresivnije. Idemo se nadigravati, želimo pobjedu i pokušat ćemo da je ostvarimo. Pobjedom bi spasili sezonu i mirnije otišli na odmor...
Koliko su u Čeliku ozbiljno pristupili ovoj utakmici potkrepljuje činjenica da je ekspedicija sa igračima i stručnim štabom danas otputovala svojevrstan karantin u Laktaše gdje će boraviti sve do sutrašnje utakmice.
Utakmica između Borca i Čelika igra se sutra na na gradskom stadionu u Banjaluci. Susret počinje u 13.30. sati. Utakmicu će voditi Senad Imbrišimbegović iz Travnika.
-
Elvo
#209 Re: N.K. Čelik Zenica
Gandalf wrote:Možemo li danas uzeti bod Borcu![]()
Pred derbi u Banjaluci
NE-jer je vec na poluvremenu sve rijeseno!!! 2:0
-
Kinder
#210 Re: N.K. Čelik Zenica
Jedina navijačka grupa iz BiH koja je prije rata bila cijenjena od strane navijača "velike četvorke".Ekipa sa "mudima".Sve čestitke
- Baltazar_khan
#211 Re: N.K. Čelik Zenica
Kinder wrote:Jedina navijačka grupa iz BiH koja je prije rata bila cijenjena od strane navijača "velike četvorke".Ekipa sa "mudima".Sve čestitke
- Gandalf
#212 Re: N.K. Čelik Zenica
pa pobogu baltazare , ima li u tebe i jedan post bez 20 smajlića ili ne znaš razlikovati slova , pa se moraš oglašavati isključivo smajlijima 
- Epitop
#213 Re: N.K. Čelik Zenica
Reko da nas malo osvježim.
Čelik nastavlja sa taktičkim "pojačanjima" odnosno sa odlascima naime Jasmin Burić (golman U-21 BiH i A reprezentativac) i Fenan Salčinović (U-21 i A reprezentativac jednom kod Kodre u Japanu) odlaze u Lech Poznan (Poljska).
Sad možemo zajednički Robijaši i Manijaci da navijamo za Lech Poznan
Čelik nastavlja sa taktičkim "pojačanjima" odnosno sa odlascima naime Jasmin Burić (golman U-21 BiH i A reprezentativac) i Fenan Salčinović (U-21 i A reprezentativac jednom kod Kodre u Japanu) odlaze u Lech Poznan (Poljska).
Sad možemo zajednički Robijaši i Manijaci da navijamo za Lech Poznan
-
Eborg
#214 Re: N.K. Čelik Zenica
Ha ja,ono za raju! 
- Oi
#215 Re: N.K. Čelik Zenica
Da malo osvezimo temu:
TROJICA NOVIH IGRAČA NA PRIPREMAMA
www.nkcelik.ba
Nakon odmora tokom vikenda danas je ponovo bilo živo na terenima SC Kamberovića polje. Nogometaši Čelika predvođeni trenerom Marinom Bloudekom nastavili su trenažni proces.
Sa prvih desetak dana priprema koje se obavljaju u Zenici zadovoljan je i šef struke Marin Bloudek: ”Moram iskazati svoje zadovoljstvo dosadašnjim tokom priprema. Zalaganje je na visokom nivou i svi igrači dobro podnose napore. Bilo je samo manjih odsustvovanja zbog gripe ali to se nije odrazilo na trenažni proces. Posebno me raduje da su igrači u potpunosti prihvatili moj način rada.”, izjavio je Bloudek na današnjem treningu.
Krajem prošle sedmice na Bilino polje je stigao i Samir Duro, 30-godišnji bivši igrač Sarajeva, te slovenačkog Maribora, koji će nositi crveno-crni dres u narednoj polusezoni. O svom dolasku u Čelik izjavio je sljedeće: “S obzirom da klub ima velike ambicije u nastavku lige i da će pokušati uhvatiti priključak za evropu, ja ću se potruditi sa svojim iskustvom da budem dio tog tima i pružim što bolje igre na Bilinom polju.”
Svoj prvi trening danas su odradili još dvojica novih igrača: Kolumbijac Džekson (Jackson) i Brazilc Žuniora (Junior). Kolumbijac Machado bi trebao doći sredinom sedmice, jer ima problema sa vizom. Trener Boludek najavio je i moguće promjene u igračkim pojačanjima, a više detalja biće poznato tokom ove i početkom naredne sedmice.
Prvobitni plan o odlasku na visinske pripreme u dva navrata na Bistričak je otpao. Trener Bloudek je danas izjavio da će ekipa zbog mjera štednje u klubu i dalje raditi u kombinaciji Kamberovića polje-Smetovi.
I današnji trening Čelika na kamberovića polju okupio je veliki broj posmatrača koji sa nestrpljenjem iščekuju proljetni dio premijer lige.
http://nkcelikzenica.com/site/images/st ... 009/01.jpg
http://nkcelikzenica.com/site/images/st ... 009/02.jpg
http://nkcelikzenica.com/site/images/st ... 009/04.jpg
http://nkcelikzenica.com/site/images/st ... 009/06.jpg
TROJICA NOVIH IGRAČA NA PRIPREMAMA
www.nkcelik.ba
Nakon odmora tokom vikenda danas je ponovo bilo živo na terenima SC Kamberovića polje. Nogometaši Čelika predvođeni trenerom Marinom Bloudekom nastavili su trenažni proces.
Sa prvih desetak dana priprema koje se obavljaju u Zenici zadovoljan je i šef struke Marin Bloudek: ”Moram iskazati svoje zadovoljstvo dosadašnjim tokom priprema. Zalaganje je na visokom nivou i svi igrači dobro podnose napore. Bilo je samo manjih odsustvovanja zbog gripe ali to se nije odrazilo na trenažni proces. Posebno me raduje da su igrači u potpunosti prihvatili moj način rada.”, izjavio je Bloudek na današnjem treningu.
Krajem prošle sedmice na Bilino polje je stigao i Samir Duro, 30-godišnji bivši igrač Sarajeva, te slovenačkog Maribora, koji će nositi crveno-crni dres u narednoj polusezoni. O svom dolasku u Čelik izjavio je sljedeće: “S obzirom da klub ima velike ambicije u nastavku lige i da će pokušati uhvatiti priključak za evropu, ja ću se potruditi sa svojim iskustvom da budem dio tog tima i pružim što bolje igre na Bilinom polju.”
Svoj prvi trening danas su odradili još dvojica novih igrača: Kolumbijac Džekson (Jackson) i Brazilc Žuniora (Junior). Kolumbijac Machado bi trebao doći sredinom sedmice, jer ima problema sa vizom. Trener Boludek najavio je i moguće promjene u igračkim pojačanjima, a više detalja biće poznato tokom ove i početkom naredne sedmice.
Prvobitni plan o odlasku na visinske pripreme u dva navrata na Bistričak je otpao. Trener Bloudek je danas izjavio da će ekipa zbog mjera štednje u klubu i dalje raditi u kombinaciji Kamberovića polje-Smetovi.
I današnji trening Čelika na kamberovića polju okupio je veliki broj posmatrača koji sa nestrpljenjem iščekuju proljetni dio premijer lige.
http://nkcelikzenica.com/site/images/st ... 009/01.jpg
http://nkcelikzenica.com/site/images/st ... 009/02.jpg
http://nkcelikzenica.com/site/images/st ... 009/04.jpg
http://nkcelikzenica.com/site/images/st ... 009/06.jpg
-
Eborg
#216 Re: N.K. Čelik Zenica
Samo mi nisu jasne ove mjere shtednje i to za Bistrichak...
A gdje ode lova od prodanih igracha?U dzhepove naravno...
A gdje ode lova od prodanih igracha?U dzhepove naravno...
- Gandalf
#217 Re: N.K. Čelik Zenica
Al' Duro u crveno-crnom dresu
Svašta ćemo mi još doživjeti od naše uprave - nadam se da ti Brazilci i Kolumbijci nisu došli da budu konobari u Čelikovom restoranu
valjda će im uprava dati mjesta u prvih 11 - bez pupčevića smo jači bar 20% i njegov odlazak nam je najveće pojačanje.
-
Hz_BenjO_sA
#218 Re: N.K. Čelik Zenica
Cuj Celik
cujem robija sprema invaziju na kosevo u februaru jedva cekam
da nekom glavu razbijem
da nekom glavu razbijem
- samo_ti
#219 Re: N.K. Čelik Zenica
Opusteno momak.....internet je cudo...i to vase razbijanje glava.....Hz_BenjO_sA wrote:Cuj Celik
da nekom glavu razbijem
vidimo se akBd na Kosevu.....
-
Santos
#220 Re: N.K. Čelik Zenica
Cuj ovog junfera on ce da glavu razbije.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#221 Re: N.K. Čelik Zenica
Banned user for reason “pozivanje na nasilje nije dobrodoslo na ovm forumu”Hz_BenjO_sA wrote:Cuj Celik
da nekom glavu razbijem
» Hz_BenjO_sA
sedam dana odmora.
-
balkanboyo
#222 Re: N.K. Čelik Zenica
ma stipu to tako su pricali i prosle sezone, zadnje kolo kad im je trebala pobjeda za siguran put u KUP UEFA pa ih doslo oko 200Hz_BenjO_sA wrote:Cuj Celik
da nekom glavu razbijem
Spomenuta lekcija
-
Mobile_Disco
#223 Re: N.K. Čelik Zenica
balkanboyo wrote:ma stipu to tako su pricali i prosle sezone, zadnje kolo kad im je trebala pobjeda za siguran put u KUP UEFA pa ih doslo oko 200Hz_BenjO_sA wrote:Cuj Celik
da nekom glavu razbijemprimili tricu, horde im ocitale lekciju i vozdra
Spomenuta lekcija
Dva nova Robijasa
- dino84
#224 Re: N.K. Čelik Zenica
Prvo pa musko...Odmah u glavu...Ne pisem po tudjim temama nikad ali toliko sam se ismijao kad sam ovo procitao da moram,dugo nisam ovako nesto na otvaranju vidio...On kao ceka februar da razbije glavu nekome,pa prosetaj sreckice do Alipasina svakim radnim danom poslije 22h,taman onako da udjes u formu pred februar...Hz_BenjO_sA wrote:Cuj Celik
da nekom glavu razbijem
A kad napunis 18 odmah se presaltaj na Millwall F.C.
E jeb.. ti internet i ko ga izmisli...
- Krigla_Sa
#225 Re: N.K. Čelik Zenica
Joj najsmjesniji su mi ovi sto jos uvijek smatraju da je alipasinom proci bauk, cuj "haj prodji alipasinom iza 22h"
eto kao alipasino bronx ili sta ti ja znam....
Nisam jednom prosao alipasinom sam i to pijan u ponoc. Pustite se vise tih mitova i prica o zajebanom alipasinom,ako te belaj hoce mozes glavu zijaniti u bilo kojem dijelu grada,pred kucnim pragom... Ja u svom gradu nikad nisam razmisljao kuda smijem proci.
bas nidze veze majke mi
Nisam jednom prosao alipasinom sam i to pijan u ponoc. Pustite se vise tih mitova i prica o zajebanom alipasinom,ako te belaj hoce mozes glavu zijaniti u bilo kojem dijelu grada,pred kucnim pragom... Ja u svom gradu nikad nisam razmisljao kuda smijem proci.
bas nidze veze majke mi