Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
The Nightwatchman

#201 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by The Nightwatchman »

kasni Klose kao dizel prema Slavonskom Brodu :D :D :D :D :D
Layne

#202 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by Layne »

Ne bi Dida izašao iz peterca ni da ga čokolada vani čeka :D :D :D

Ubjedljivo najača!!

Al je legenda, da njega nema ne bi ni pratio Calcio.
in33sa

#203 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by in33sa »

Najjaci mi je bio onaj pregled golova sa tekme Bajern-Getafe (emitovano prosli cetvrtak)

Kad Getafe da gol, samo cujes Hadzica, a Sasa hladno "... gol..."

Kad Bajer da gol, ne cujes Hadzica, ne mozes ga ni cuti od "ahahaha goool Tooooni" :D

Kladio se na Bajern, valjda :D
strong69

#204 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by strong69 »

Komentari vec na 9 stranica... Gleda se OBN a i slusa Vugdalic.

Meni licno ne smeta jer nijedan nas komentator nije bolji od njega. Makar ima provala pa se slatko nasmijem... Ocekujemo neki profesionalizam kojeg danas nema.
alphonse kauders

#205 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by alphonse kauders »

strong69 wrote:Komentari vec na 9 stranica... Gleda se OBN a i slusa Vugdalic.

Meni licno ne smeta jer nijedan nas komentator nije bolji od njega. Makar ima provala pa se slatko nasmijem... Ocekujemo neki profesionalizam kojeg danas nema.
Adis je bolji, Edin je bolji, Baho stvori bolju atmosferu iako mu je znanje tanko, ostali (Šuko, Krstić, Lipa, Spaho, Ahmetović, Vilić) su jedva podnošljivi. Vugdalić od onoga što priča je 90% glupost, a 10% će ući u kultne izjave komentatora:))
kemtrejls

#206 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by kemtrejls »

Vugdalić je dobar marketinški potez OBN-a.
Mnogi koji nisu gledali utakmice na njihovom kanalu,sad gledaju,da se od srca nasmiju konjini koji komentariše. :lol: :lol: :lol:
Ma ljudi,umjetnost je to,izvaliti toliku hrpu gluposti za vrijeme jedne utakmice!
Živio nam Saša! :thumbup:
Marchegianni

#207 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by Marchegianni »

Vala baš. Ovoliko stranica o Vugdaliću, kao da nema gomila gorih na našim TV stanicama. Uvijek ću radije slušati njegove glupe izreke, fraze i poređenja, nego gluposti Ibrahima Muratovića, Velida Spahe, Borisa Bilića, Kenana Lipe, Kerima Priganice... Baho je najbolji za reprezentaciju, mada nervira stalnim kukanjem. Kada komentariše nešto drugo, onda ubija nebitnim informacijama i pričama o nečem trećem ili desetom. Kemal Ahmetović ima onih o-ho-ho komentara, ali može proći za neku laganu popodnevnu utakmicu. Kristić lupa gluposti, Spaho je dosadan, ali su obojica u poređenju sa Muratovićem izmislili komentarisanje. I tako dalje.

Pored svi ovih likova, Vugdalić mi je odmor za uši. Kao fudbalski fanatik kažem da mi je bolje slušati njega i onog Adisa u tandemu, nego bilo koga od ovih navedenih. Čak je i talijanska liga gledljiva.
cuturica

#208 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by cuturica »

Baho je Tito. Liga prvaka bez Bahe, ko muškarac bez brkova :lol:
in33sa

#209 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by in33sa »

Baho tekmu cini uzbudljivom, ali i smara sa onim "opaaasnooo jeeee" svaki put kad neka ekipa pridje protivnickom sesnaestercu.
felichi

#210 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by felichi »

suze u ocima, bol u srcu!
le piaf

#211 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by le piaf »

Jedna od vecersanjih provala:

vugdalic: i odlicno je odbranio medvedev
adis: malafejev....
vugdalic: da da, medvedev je novi predsjednik rusije.... :lol: :lol:

Ali zacuda meni ga je merak slusat, ismije se covjek
fole13

#212 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by fole13 »

Ma ljudi on je stvoren da komentarise koridu smara me njegov glas i sve sto on kaze ko da iz bureta prica toliko je glup da to nema granica evo prebacio sam na sport 1 na digitalci i gledam tekmu komentatora ne razumjem ali onog kretena nemogu slusati vise ima li gdje da se zalim ima li obn neku stranicu za zalbe ovo se nemoze izdrzati vise gadi mi se utakmica zbog njega jer on izgleda ko da je pobjego iz mesare :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :x :x :x :?
Comrad

#213 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by Comrad »

Mene od svih komentatora najmanje nerviraju Adis i Edin (jeste da Edin komentarise kosarku, ali je komentarisao i onu jednu tekmu UEFA). Jednostavno ljudi ne paraju usi komentarisuci tekmu (kao npr. Spaho, Ahmetovic i doticni Vugdalic), ne izvaljuju gluposti i sta ja znam, il' sto bi rekli normala. :) A ukoliko Sašu ne shvatite kao sprdanciju necete ga ni moci slusati.
Sharam

#214 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by Sharam »

Adis i pogotovo Edin koji je specijalista za kosarku su najbolji komentatori, a Vugdaaaa brattt je tu kao slag na tortu....dokaz za to je neki dan kad nije komentariso sa adisom neku tekmu talijanske lige...meni je bilo predosadno gledati onaj katanačo fudbal, al kad je vugdaaaa tu sve je drugacije.....a ostali komentatori nisu ni za koridee....evo jedna od Suke: "namjestio se C.Ronaldo kao revolverash za divljeg zapada"....u tom smislu je rekao nisam uspio zapamtiti skro...tako da nemojte mi Vugdu brata dirati?.....mozda i vama rodjendan bude 14. maja u mančesteruuu hahahhahaahha
Topla voda

#215 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by Topla voda »

mozel se kako dogovorit s njim da me izvuku za manchester,a da ja doniram 5 glava? :D
alphonse kauders

#216 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Čitam u novinama da je dobit OBN-a prošle godine 3.5 miliona KM, što je za 1762% (!!!!) veća dobit nego 2006g.
Mislim da je Vugdalić dao prilično velik doprinos tome, iako se usput svako malo izblamira:))

BTW. Informacija za Hadžića - Bayern ne traži golmana, jer je Rummenigge rekao da će Rensing sigurno dobiti svoju priliku i biće Bayernov br.1 sljedeće sezone. Pa, malac čeka Kahna da se penzioniše već 7-8 godina:)
savrseni krug

#217 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by savrseni krug »

dragi gledaoci utipkajte tacan odgovor i imate vise sanse nego bajern veceras da odete u manchester(pocetak tekme) :D :D
strong69

#218 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by strong69 »

Ja se odmorim slusajuci Vugdalica. Ne znam sto vam covjek toliko smeta? Oni koji su profesionalni sportski novinari su mnogo iritantniji i nestrucniji od njega. Makar covjek ima komentare od kojih se moze nasmijati :)
savrseni krug wrote:dragi gledaoci utipkajte tacan odgovor i imate vise sanse nego bajern veceras da odete u manchester(pocetak tekme) :D :D
:lol: :lol: :lol:
StupskaBitanga

#219 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by StupskaBitanga »

alphonse kauders wrote:Čitam u novinama da je dobit OBN-a prošle godine 3.5 miliona KM, što je za 1762% (!!!!) veća dobit nego 2006g.
Mislim da je Vugdalić dao prilično velik doprinos tome, iako se usput svako malo izblamira:))

BTW. Informacija za Hadžića - Bayern ne traži golmana, jer je Rummenigge rekao da će Rensing sigurno dobiti svoju priliku i biće Bayernov br.1 sljedeće sezone. Pa, malac čeka Kahna da se penzioniše već 7-8 godina:)
u kojim si to novinama pročitao
The__Doctor

#220 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by The__Doctor »

O la la mama mia :lol:
dastonja

#221 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by dastonja »

Kristic, Spaho, Corsovic, Ahmetovic, Suko, Baha...
Sve su to neznalice i jako dooooosadni spikeri koji imaju i previse prostora na nasim televizijama, ja bi njih zaduzio da prenose golf, ili sah, jer ni za sta drugo i nisu... Lijepo upalim Sport Klub i odmorim se od pomenutih idiota, gledam "Cvajtu" i uzivam kao da je liga prvaka!
Bahu uzdigli u nebesa kao da je ne znam ko, a po meni voditelj ispod prosjeka (izuzev kada radi utakmice Arsenala) i ne zasluzuje status kakav ima!
Tako da je Sasa Vugdalic jedno osvjezenje na nasim prostorima i uzivam gledajuci tekmu, bez obzira na silne bisere koje prosipa i idiotluke koje provaljuje...
Ja bih ga za predsjednika :-D
b@tto

#222 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by b@tto »

zadivljujućeje da je onaj koji nema pojma o poslu koji radi, to većina na forumu i tvrdi,koji non stop svojim izjavama to dokazuje i potvrđuje,ima podršku,barem polovice na ovom forumu.
a većina nas zna više o fudbalu od njega a njemu je to posao,a ne da nam priča o mamama i curama fudbalera,i slične gluposti,i da se provaljue kao da je tek pogledao par utakmica u životu.
uporedite njega i edina avdića koji prenosi nba,nebo i zemlja,i i više od toga.
alphonse kauders

#223 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

StupskaBitanga wrote:
alphonse kauders wrote:Čitam u novinama da je dobit OBN-a prošle godine 3.5 miliona KM, što je za 1762% (!!!!) veća dobit nego 2006g.

U Danima novim.
strong69

#224 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by strong69 »

alphonse kauders wrote:
StupskaBitanga wrote:

U Danima novim.
I ta info je apsolutno tacna... Mozda je i ta cifra i nesto veca.
Suicidal Siberian

#225 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker

Post by Suicidal Siberian »

Danas na Milan-Inter

" I izlazi Đenaro (Gattuso) kao đeneral"

:D
Post Reply