PROTESTI, 08.03.2008. god. u 13h

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
roditelj

Post by roditelj »

sijedi wrote:
sr_osmiput wrote:
homo_sapiens wrote:
ovdje ti je tekst koji je radila nesvjesna, i bio je 01.03. spreman za citanje, jer dodiruje semihu, ali nije procitan jer nije bilo vremena.

Drage sugrađanke, dragi sugrađani

Prije sedam dana smo vam obećali ponovno okupljanje ako se naši Zahtjevi ne ispune, i evo, ispunjavamo obećanje.
Tokom protekle sedmice, ni Gradonačelnica, a ni Premijer Vlade K.Sarajevo, nisu podnijeli ostavke, niti su se obratili građanima, osim sto je Gradonačelnica još jednom pokušala da izbjegne odgovornost i izjavila
da je za pogoršanu sigurnosnu situaciju odgovorno Federalno ministarstvo pravde. Gradonačelnice, ne brinite, i Federalno ministarstvo pravde ćemo pozvati na odgovornost.

Međutim, Vi osobno ste od njih nedavno zahtijevali hitno rješenje otvorenog pitanja izgradnje institucije za smještaj maloljetnih delikvenata, te ste tako pokazali da IMATE mogućnost djelovanja, da možete nešto uraditi, i da JESTE odgovorni što to prije niste uradili.

Isto kao što ste odgovorni za svrstavanje centralne gradske ulice Ferhadija u status od posebnog značaja za grad Sarajevo. Kao da je to pitanje od vitalnog značaja!
I to je jedino pozitivno što ste učinili tokom proteklih dana, od Vašeg povratka sa foruma iz Dubaija.

Drage sugrađanke, dragi sugrađani, tokom protekle sedmice iz MUPa Kantona Sarajevo je stigla informacija da je u proteklih četrdeset i pet dana osam ljudi umrlo od upotrebe droge, više nego u 2006. i 2007. godini zajedno, a iz Vijeća kantonalnog suda je stigla informacija da su iz pritvora puštena dvije osobe, kod kojih je pronađeno 55 grama kokaina i dva pištolja s municijom.

Omladina umire od predoziranja drogom, a dileri izlaze na slobodu, ali jedino što se u takvoj situaciji treba uraditi je da se Ferhadiji da poseban značaj.
Novac poreskih obveznika će se, po ko zna koji put u proteklih 15 godina, opet trošiti na popravljanje polomljenih uličnih ploča.
Ko je odgovoran što su postavljene ploče koje ne mogu izdržati petnaest godina?
Ko je odgovoran što kroz Ferhadiju i dalje ponekad prolaze automobili?

Gradonačelnice, naš problem nije Ferhadija.

Naš problem je što, od početka mandata, naša Gradonačelnica nije uradila ništa pozitivno za našu sigurnost. Naš problem je što nam djecu ubijaju noževima i pištoljima, naš problem je što nam starce poljevaju benzinom i gaze automobilima, naš problem je grčevita borba za fotelju, u kojoj naša Gradonačelnica sad odjednom traži hitna rješenja, umjesto da dostojanstveno odstupi s dužnosti koju nije izvršavala u interesu građana, što sad poduzima inicijativu, koju nije poduzela kad je trebala.

Mi i dalje tražimo Vasu ostavku, gradonačelnice, i ma koliko Vi željeli da vjerujete da nas neko plaća, da smo mi "izmanipulisani" i da su protesti "politizirani", morate biti svjesni da je ovo glas građana Sarajeva, koji žele samo da se u svom gradu osjećaju sigurno.
Nemoj sta zamjeriti ali ovo je na pogresnoj adresi. Zamisli da ja administratora prozovem na moralnu odgovornost zato sto se na forum javljaju osobe koji nose nozeve ili osoba koja je razvalila jednom gradjaninu auto za vrijeme protesta.

Neke cinjenice su ok ali su fakat na pogresnoj adresi. Covjece, zena uopste ne prima placu da bi radila na sigurnosti u gradu. Zena nema nikakvih ingerencija za sigurnost i zbog toga cak ne treba da snosi moralnu odgovornost kao gradonacelnica. Imao sam priliku, radom na SFF kada je zena zahjtevala da se sklone ulicni prodavaci za vrijeme festivala kada je naprosto ismijana od strane organa MUP-a. Nije ona americki gradonacelnik koji je i bic i prangija u gradu... Ona je gradonacelnik grada koji pripada Kanton SA koji po ustavu ima sve izvrsne ingerencije koje se odnose na funkcionalnost grada pa i sigurnost. Imamo takav sistem, koji trebamo mjenjati ali ne na ovaj nacin sto osudjujemo pojedince za koje i nismo evaluirali njihov rad.

Uostalom, ako nisi znao, Gradonacelnica kao osoba, gradjanka ovog grada javno je priznala moralnu odgovrnost kao majka, zena i gradjanka...Duska Jurisic Talk show.

Njenu pojacanu aktivnost poslije smrti Denisa ne treba odbijati kao sto ne treba odbijati ni nase proteste koji su isto tako poceli poslije smrti pokojnog Denisa. Nema razlike u tome.

Kad si spomenuo njen put u Dubaji, treba si reci da je gradonacelnica, u petak prije puta (subota ujutro) obustvila sve svirke (Lakin koncert itd) na sedam dana u sklopu kulturnih desavanja u gradu kao cin podsrke Denisu.
Trebao bi spomenuti da je imenovala svog zamjenika da izadje u subotu i da bude sa gradjanim na protestima za Denisa... i covjek je fakat bio (Predrag Mitrovic) a i bilo je ostalih osoba iz njenog kabineta.

Ploce u ferhadiji su postavljali bivsi gradonacelnici te za ovakve projekte nije ona direktno odgovorna neki gradski vijecnisi koji predlazu, planiraju budzet i zahtjevaju od nje da to realizuju...

Mislim da je subjektvno kada tvrdis da nije nista pozitivno uradila za nasu sigurnost. Uoste i ne znas sta je ona mogla uraditi po tom pitanju i sta je uradila....

Malo zastitnicki ali sve u cilju nase akcije za uspjeh protesta... Nadam se da cete razumjeti... Ne trebamo lijeciti svoje frustracije prema odredjenim osobama o kojim malo znamo... to ce se odraziti na masovnost izlaska na proteste

jesam li reko, za par sedmica imat ćemo i kandidate za šesto aprilsku nagradu, ako ovo nastavi
PA TO I JESTE NAJZALOSNIJE ONA OMENUJE NEKOGA KO CE JE DE FAKTO PREDSTAVLJATI NA PROTESTIMA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sijedi

Post by sijedi »

roditelju mi (nas dvojica /nas dvije/nas dvoje ) haman copy-paste
sr_osmiput

Post by sr_osmiput »

roditelj wrote:
homo_sapiens wrote:
sr_osmiput wrote: Masa ljudi sa ovog foruma... otvori oci.... zenu prozivamo zbog frizure... licne frustracije treba izbaciti iz ciljeva..

ja sam vam iy licnog iskustva nayalost i prije pisao da je semiha glavni krivac sto se na podrucju grada trnutno pravi ogroman broj poslovno stambenih prostora kroy koje ce pojedini tajkuni GP Butmira u talu saq njom uzeti lovu.od trenutka stupanja na vlast navedena je pruzela resor Urbanizma na podrucju grada i zato je i ne interesuje da ovlasti kantona bubu prebacene na njena "jadna"pleca jer lova je u gradnji objekata.Svi stanite i razmislite ovom logikom izgradnja jednom manjeg objekta te namjene kosta oko 6miliona km a po zavrsetku i prodaji isti dobiva konacnu cijenu od preko 12 miliona km.
S obzirom da je navedena izvrsna vlast u ovom gradu po tom pitanju zapitajmo se svi ko sta radi.po zakonu navedena ima na podrucju grada vecu moc od Kantonalnog Ministra za Urbanizam ne zato sto je neko stiti nego zato sto je zakontako napravljen.
Djeci se oduzima zelenilo,pjesacima trotoar,setacima setalista a sve zarad izgradnje.nekoliko primjera sam vec davno naveo i ne bih da se ponavljam,ali ako uzmete u obzir da druge MZ na Javnim raspravama odlucuju umjesto one MZ na kojoj se treba vrsiti gradnja sve vam je jasno,a kolika je moc navedene govori i to da kantonalni sud donosi odluku pozitivnu za nju a negativnu za stanovnike jer po sudiji Gradsko vijece odnosno clanovi nemogu znati granice MZ.ljudi moji ovdje se pliva u lovi samo sto to mnogi ne zele da vide,njima je bitna penzijica,invalidnina itd pa sastavljaj kraj s krajem.
E dragi sugradani ..................................
Prijatelju, opstine predlazu regulacione planove po pitanju urbanizma, a gradsko vijece ih verifikuje u skladu sa regulacionim planom kompletnog grada.

Gradsko vijece, ona je njihov egzekutor, to potvrdjuje ili predlazu promjene...lova se tu obrce ali se ista vrti oko gradskih vijecnika koji su uglavnom poltroni nekih vecih glavesina
nesvjesna

Post by nesvjesna »

nemojte je braniti time da nema ovlaštenja, molim vas. kako sad, naknadno, može tražiti ovlaštenja? što ih nije ranije tražila, što nije ranije nešto uradila?
roditelj

Post by roditelj »

sijedi wrote:roditelju mi (nas dvojica /nas dvije/nas dvoje ) haman copy-paste
SIJEDI nas dvojca ja neznam jesili sijed od godina ili zato sto citas kao ja neke od ovih nebuloza.ja sam pomalo sijed od svega ali ipak jos uvijek mi mozak radi i znam citati izmedu redova,pogotovo izjave nasih vlasti.
ja sam vec davno pisao o njenim mnogim gafovima i moze ispasti da ja licno znam doticnu i da ja lijecim neke svoje licne frustracije,ali kunem se da tako nije.
jednostavno ona ima X gafova da mi se jednostavno sve smucilo,njena nezajezljiva zelja da od sarajeva napravi Dubrovnik,navodeci turisticku statistiku,naravno u kojima su i predstavnici Medunarodnih organizacija i nasa dijaspora dodosmo do brojke na kojoj nam mogu i najelitniji turisticki gradovi pozavidjeti.najvecu traumu sam dozivio kad je poslala jadnu djecu iz Doma Bjelave na izlet????pa gdje bijase ta zena prije toga da uradi nesto da do te tragedije ne dode.o zadnjem biseru imenovanju Visokog izaslanika za proteste je sve samo ne ljudski.ljudski je doc licno i podnijeti i kritike,ali iste bi bile u kud i kamo blaze,a vjerovatno bi daljnja tema o njoj bila zatvorena,ali ovako ona misli da je uradila dovoljno mi mislimo da nije niosta i ja se drzim ovog drugog,a izvolite neka me neko razuvjeri pa cemo voditi debatu na ovaj nacin samo sto cu ja na svaku pohvalu na njen racu pruzati dokaze da nije tako
sijedi

Post by sijedi »

nesvjesna wrote:nemojte je braniti time da nema ovlaštenja, molim vas. kako sad, naknadno, može tražiti ovlaštenja? što ih nije ranije tražila, što nije ranije nešto uradila?
bravo sine, bravo
sr_osmiput

Post by sr_osmiput »

Ok je u pravu ste... ako treba da jasemo Semihu, onda je beze da izostavimo Marina Ivanisevica...predsjedavajuci Gradskog Vijeca.
ne vidim nikaku razliku medju njima s time da je ovaj pogodniji za karikature... i definitivno ima istu ako ne i vecu odgovornost od Semihe.
sijedi

Post by sijedi »

sr_osmiput wrote:

Ok je u pravu ste... ako treba da jasemo Semihu, onda je beze da izostavimo Marina Ivanisevica...predsjedavajuci Gradskog Vijeca.
ne vidim nikaku razliku medju njima s time da je ovaj pogodniji za karikature... i definitivno ima istu ako ne i vecu odgovornost od Semihe.
ima , ima, recimo kvdrant c il ne znam koje je slovo u pitanju(mada ja mislim da je ipak samo lova)
odoh ja pred tv da ugrijem sjedalo pred nastup njenjer i ipak ovo ode bar zasada gdje ja ne bih.
roditelj

Post by roditelj »

sr_osmiput wrote:
roditelj wrote:
homo_sapiens wrote:
ja sam vam iy licnog iskustva nayalost i prije pisao da je semiha glavni krivac sto se na podrucju grada trnutno pravi ogroman broj poslovno stambenih prostora kroy koje ce pojedini tajkuni GP Butmira u talu saq njom uzeti lovu.od trenutka stupanja na vlast navedena je pruzela resor Urbanizma na podrucju grada i zato je i ne interesuje da ovlasti kantona bubu prebacene na njena "jadna"pleca jer lova je u gradnji objekata.Svi stanite i razmislite ovom logikom izgradnja jednom manjeg objekta te namjene kosta oko 6miliona km a po zavrsetku i prodaji isti dobiva konacnu cijenu od preko 12 miliona km.
S obzirom da je navedena izvrsna vlast u ovom gradu po tom pitanju zapitajmo se svi ko sta radi.po zakonu navedena ima na podrucju grada vecu moc od Kantonalnog Ministra za Urbanizam ne zato sto je neko stiti nego zato sto je zakontako napravljen.
Djeci se oduzima zelenilo,pjesacima trotoar,setacima setalista a sve zarad izgradnje.nekoliko primjera sam vec davno naveo i ne bih da se ponavljam,ali ako uzmete u obzir da druge MZ na Javnim raspravama odlucuju umjesto one MZ na kojoj se treba vrsiti gradnja sve vam je jasno,a kolika je moc navedene govori i to da kantonalni sud donosi odluku pozitivnu za nju a negativnu za stanovnike jer po sudiji Gradsko vijece odnosno clanovi nemogu znati granice MZ.ljudi moji ovdje se pliva u lovi samo sto to mnogi ne zele da vide,njima je bitna penzijica,invalidnina itd pa sastavljaj kraj s krajem.
E dragi sugradani ..................................
Prijatelju, opstine predlazu regulacione planove po pitanju urbanizma, a gradsko vijece ih verifikuje u skladu sa regulacionim planom kompletnog grada.

Gradsko vijece, ona je njihov egzekutor, to potvrdjuje ili predlazu promjene...lova se tu obrce ali se ista vrti oko gradskih vijecnika koji su uglavnom poltroni nekih vecih glavesina
dragi moj prijatelju svaka Opcina pravi Regulacione planove u saradnji sa MZ odnosno sa na Javnim Raspravama u MZ poredstavnici Opcina,Grada,Ministarstva za urbanizam predlazu izmjene i dopune Regulacionog plana.Gradani su ti koji iskazu svoje prihvatanje ili protivljenje i po zakonu o MZ njihova bi trebala biti mjerodavna.Medutim ako Nacelnik Opcine u saglasnost sa Opcinskim vijecnicima ima u interesu da "progura" odredenu izgradnju cijela stvar se prebacuje na visu instancu odnosno Gradsko vijece i Gradonacelnicu.U svakoj daljnjoj raspravi na tu temu moraju biti pozvani predstavnici MZ odnosno Odbor MZ koji obicno cini 5 clanova i koji poslije svakog sastanka u Grdaskoj upravi bi trebalo da prenesu stav G.Vijeca I Gradonacelnice gradanima.U istoriji njene vladavine to se desilo nioje.
Ako trebas jos objasnjenja samo izvoli
Napominjem zakon u ruke i vidje cete Gradsko vijece je predlagac,a Gradonacelnica je direktni izvrsitelj tako da ni G.Vijece ne moze bez njenog amin uraditi nista
roditelj

Post by roditelj »

sr_osmiput wrote:

u potunosti se slazem jer njih dvoje su direktnio sukrivci,ako govorimo o nelegalnoj izgradnji
roditelj

Post by roditelj »

sijedi wrote:
nesvjesna wrote:nemojte je braniti time da nema ovlaštenja, molim vas. kako sad, naknadno, može tražiti ovlaštenja? što ih nije ranije tražila, što nije ranije nešto uradila?
bravo sine, bravo
nesvjesna ti si u potpunosti u pravu i svjesna si ti kao mnogi da je ona mogla stosta uraditi u ovom gradu,ali dali je to bilo u njenom intersu e to za neko drugo izdanje
radijator

Post by radijator »

kad se bude znalo zbog čega se konkretno protestvuje, ko snosi kakvu odgovornost, gdje je čija krivica, i kad se ne budu prilično glupo ismijavali ljudi čije se ostavke traže (semihini kompletići, silajdžićevo tajo bojim se i sl), možda vam se raja i pridruži
ovako i meni, a i većini polako počinjete ići na neku stvar (ponajviše zbog blokade saobraćaja)
J.B.Tito

Post by J.B.Tito »

radijator wrote:kad se bude znalo zbog čega se konkretno protestvuje, ko snosi kakvu odgovornost, gdje je čija krivica, i kad se ne budu prilično glupo ismijavali ljudi čije se ostavke traže (semihini kompletići, silajdžićevo tajo bojim se i sl), možda vam se raja i pridruži
ovako i meni, a i većini polako počinjete ići na neku stvar (ponajviše zbog blokade saobraćaja)
Pokusacu, suzdrzano, bez dublje analize tvog posta, postaviti ti samo jedno pitanje.
Hajde, molim te, objasni mi kada bi ti podrzao ove proteste, na sta bi oni trebali liciti, kakvi bi to bili protesti na koje bi ti izasao?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

meni je najbolji prijatelj psovao što se pješke morao vraćati s termina lopte zbog nas prosvjednika :( :( :( :( :(

kako da ne padnem u depru
Šapat

Post by Šapat »

Ljudi moj...dajte prestanite citirati cijele postove nekoga kome hocete da odgovorite. Jednostavno stavite:

@nick
blablabla

Ovako, ode 200 stranica samo na prepisku...

Vezano za proteste, mislim da se moramo malo okrenuti i drugim gradovima. Ovo sto mi radimo u Sarajevu, ako cemo iskreno, nije problem samo Sarajeva. Trenutno je sve bazirano i centrirano tu, ali ako cemo biti realni, ista stvar je u cijeloj zemlji. Od 100% politicara u cijeloj zemlji, imamo mozda 3% sposobnih, a ostalo macku o rep.

Iste stvari se desavaju po cijeloj zemlji, sto Federaciji sto RS, tako da bi odredjeno animiranje sire javnosti bilo vise nego dobro doslo.

Sjetim ose samo Aprila '92 i silnih autobusa koji su dovozili ljude na proteste protiv rata. Nije ni ovo sada puno drugacije, a nije ni nesto pretjerano manje ozbiljno. Mi i sada, danas i ovdje, imamo opet neku vrstu rata, a taj rat se odvija izmedju politickih opcija koje su vodile i rat, a danas pokusavaju da vode i mir. A, slozicete se, ovo i kada se cita izgleda - smijesno. Dans su samo ulozi malo drugaciji i nisu vise striktno teritorijalnog karatktera. Danas se ta, manje-vise ista, klika na vlasti samo bori da sto duze ostane tu i sto vise izmuze ionako ispraznjen narod, i naravno sve radi svoje licne koristi.

I zato se toliko grcevito i bore za pozicije, za fotelje.
Dakle, ovo sto mi radimo moze se okaratkerisati kao nesto lokalnog nivoa, kantonalnog, i ljudi u drugim kantonima i gradovima se vjerovatno ne interesuju pretjerano za sve. Ali, ako bismo malo prosirili front, odnosno prosirili nase "mete" i na druge institucije i politicke pojedince, mislim da bismo mogli postici budjenje jednog odredjenog broja ljudi i van Sarajeva, a i dodatno budjenje ucmalih Sarajlija koji jos uvijek, ocito, ne razumiju poentu svega ovoga i jos uvijek se samo blesavo klebere kontajuci da su ovi protesti protiv Semihe licno i Samira licno.
Last edited by Šapat on 02/03/2008 19:41, edited 1 time in total.
roditelj

Post by roditelj »

radijator wrote:kad se bude znalo zbog čega se konkretno protestvuje, ko snosi kakvu odgovornost, gdje je čija krivica, i kad se ne budu prilično glupo ismijavali ljudi čije se ostavke traže (semihini kompletići, silajdžićevo tajo bojim se i sl), možda vam se raja i pridruži
ti si nevjerovatan.izvini s koje planete ti dolazis
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

moja neradna subota

10.00 ustajanje
10.00-11.00 ispunjavanje fiz. potreba
11.00 spremanje za grad... ugovaranje kave
12.00-13.00 kava
13.00-15.00 rušenje Vlade
15.00-17.00 kava i dogovaranje u vezi sa daljnjim subverzivnim djelovanjem
17.00-18.00 povratak kuci
18.00-22.00 odmor gledanje filmova ugovaranje izlaska
22.00 izlazak...
roditelj

Post by roditelj »

komi wrote:moja neradna subota

10.00 ustajanje
10.00-11.00 ispunjavanje fiz. potreba
11.00 spremanje za grad... ugovaranje kave
12.00-13.00 kava
13.00-15.00 rušenje Vlade
15.00-17.00 kava i dogovaranje u vezi sa daljnjim subverzivnim djelovanjem
17.00-18.00 povratak kuci
18.00-22.00 odmor gledanje filmova ugovaranje izlaska
22.00 izlazak...
komi ja placam onu od 12,00-13,00,a onda zajedno
radijator

Post by radijator »

J.B.Tito wrote:
Pokusacu, suzdrzano, bez dublje analize tvog posta, postaviti ti samo jedno pitanje.
Hajde, molim te, objasni mi kada bi ti podrzao ove proteste, na sta bi oni trebali liciti, kakvi bi to bili protesti na koje bi ti izasao?
ne znam

znam da subotu sigurno ne planiram provest tražeći ostavku semihe borovac
smiješno je koliko su raja neinformisana, odnosno izmanipulisana. pa semihina riječ je jednaka onoj što imaju missice kad pozovu na mir u svijetu.
roditelj

Post by roditelj »

anakadabra wrote:
homo_sapiens wrote:jos ako narod pozovemo u radni dan, npr. cetvrtak, ili bolje petak, u podne, onda bi bilo vise efekta.

razmisljajmo zajedno
Voljela bih čuti šta drugi misle o tome!?
ja sam davno bio za to,a uzmite u obzir da dolazi lijepo vrijeme i sve veci broj stanovnika ce polako odlaziti na izlete sa poznatom recenicom,ma boli me za proteste svakako nista nemozemo,a onda negdje na livadu zaklati pastetu i biti sretan svojom "slobodom" jer uspio je otici nekoliko km od sarajeva.E bijedo i bogu si teska
roditelj

Post by roditelj »

radijator wrote:
J.B.Tito wrote:
ne znam

smiješno je koliko su raja neinformisana, odnosno izmanipulisana. pa semihina riječ je jednaka onoj što imaju missice kad pozovu na mir u svijetu.
ti si stvarno radijator.pa ako je tako sto se toliko ona bori da ostane na vlasti,ako se nista ne pita.po tvom ona "jadna"sad jos i ispasta.
mislim da ti je vrijeme da otvoris web stranicu grada Sarajeva i procitas koje su njeni zadatci i obaveze kao gradonacelnice
Šapat

Post by Šapat »

Ufff....negdje sam vec napisao kako se prave ti Statuti, i fakat mi mrsko ponavljati. Ali evo, radi radijatora i slicnih, ukratko - naprave se tako da se sebi daju mali i lagani zadaci, koji se mogu ispuniti, a onda se za sve ostalo kaze - e, to nije moj posao.

Jeste, Semihina rijec nije nista jaca od rijeci neke missice - al' malo sutra. Semiha, kao gradonacelnica, ima i pravo i obavezu pokretanja inicijativa, ima pravo i obavezu trazenja rjesenja za probleme i, na kraju, ima pravo i pogotovo obavezu na moralnu odgovornost za neucinjeno po prethodnim pravima i obavezama.

Eeee moj radijatoru...ti si ili njihov covjek ili nemas djece ili nemas mozga. Cetvrto ne postoji...bez uvrede.
bernardinjo

Post by bernardinjo »

Evo nam Semihe na TV ALFA
roditelj

Post by roditelj »

roditelj wrote:
radijator wrote:
J.B.Tito wrote: Pokusacu, suzdrzano, bez dublje analize tvog posta, postaviti ti samo jedno pitanje.
ne znam

smiješno je koliko su raja neinformisana, odnosno izmanipulisana. pa semihina riječ je jednaka onoj što imaju missice kad pozovu na mir u

svijetu.

SEMIHA OPET LAZE NAROD NA TV ALFA

ti si stvarno radijator.pa ako je tako sto se toliko ona bori da ostane na vlasti,ako se nista ne pita.po tvom ona "jadna"sad jos i ispasta.
mislim da ti je vrijeme da otvoris web stranicu grada Sarajeva i procitas koje su njeni zadatci i obaveze kao gradonacelnice
Mina_sa

Post by Mina_sa »

e baš me zanima šta će reći, odo gledat :D
Locked