Eh kad je Muzurović zvao Merzića bilo je: eno opet neki anonimus samo da se proda...komeba wrote:Sto moraju da budu bas u rangu Pjanica.Neka budu u rangu Ibisevica i Salihovica za par godina i ja cu biti prezadovoljan.Ali izgleda da cemo opet mi morati pisati peticije,pisma Komsicu,da se mladici s ove teme zovnu u reprezentaciju.cyprus wrote:Ne bih baš reko da su ovi i približan rang Pjanića, al daBogdashalaedin wrote:Puno je jos Pjanica tamo... od brace Dzombica u Baselu, Emre Tahirovica u Zurich, Sinanovica u Arau do Denisa Pozdera u Metzu, Causevica u Sentetijenu, Kodre u R.Sosjedadu, Dine Fazlica u Werderu, Subotica u Dortmundu, Vrsajevica u Sparti iz praga, Mahmutovic , Merzic i Ljevakovic u Teplicama... i jos mnostvo drugih. Evo sto o njima ima na youtubu...
Džombić već igro za mladu (kakav mu je brat pojma nemam, nisam znao ni da postoji), nije mi se učinio nešto. Sad igra za Vaduz.
Ovi iz Češke ako budu valjali neće nigdje pobjeć.
Ovaj iz Werdera sumnjam da će tu ostat, ali haj, valjda treba imat oko na njemu.
Subotić je otpisan.
Kodro je još mali, a ne vjerujem da će zbog babe imat obraza zaigrat za koga drugog.
O Tahiroviću se svašta nešto pričalo, al ne znam baš koliki je talenat. Ako je moguće trebalo bi ga isprobat, naravno ako mu srce ne kuca za Švedsku
Sinanovića, Čauševića i Pozdera treba imat na umu prije svega zbog imena klubova u kojim igraju.