bude mi muka jel cujem tu pjesmu. ociju mipitt wrote:pa zapjevaj sto si se stisnuo.......mozda se neka i predomislicallmethebreeeze wrote:pade mi na pamet ona glupa pjesma nervoznog postarapitt wrote: cupavi na svim mjestima:D
:D
djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
callmethebreeeze
-
KIKICA1705
Bas si pretjerala, pa malo je reci. Cinjenica je da je nasim "malo"gradjankama sve sto zamirise na zapad predivno, a nase je odmah sve za baciti.
Ocito je da izlazis na pogresna mjesta gdje nalazis te neke "lose,nekulturne" Bosance ili mozda za tebe to nisu pogresna mjesta.
Strasno!!!
Samo mi nije jasno kad si toliko proputovala i toliko upoznala STRANACA sto ne privede kakvog ili mozda ti nisi bila dovoljno kulturna za zapadnjacki kriterij...
Ocito je da izlazis na pogresna mjesta gdje nalazis te neke "lose,nekulturne" Bosance ili mozda za tebe to nisu pogresna mjesta.
Strasno!!!
Samo mi nije jasno kad si toliko proputovala i toliko upoznala STRANACA sto ne privede kakvog ili mozda ti nisi bila dovoljno kulturna za zapadnjacki kriterij...
-
*angelina*
mahalusho tebi je nabolje da se vratis odakle si i dosla... vjerovatno si iz neke vukojebine otisla u bijeli svijet. vidjela malo kulture i sad izigravas neku damu, koja generalizira stvari i vrijedja nase bosance i hercegovce.. uzasavam se takvih!
- Baby Jane
eki to...pa sto onda ne spomenu i Bosance?callmethebreeeze wrote:ma vole popit' a i pobit' seBaby Jane wrote:Ne diraj mi Irce! Ima njih njamcallmethebreeeze wrote:koji su stranci rekli da su nasi muskarci ruzni?
skoti? irci? britanci![]()
sreca pa sam ja sandzaklija te se ne osjecam pogodjen![]()
Sto se tice teme, iskreno mislim da pretjerujes. Bosanaca ima stvarno, ono sto se kaze, da ti oci stanu. Ljepota nije moj problem. Moj problem je kombinacija - lijep, ali kad progovori..Dakle, probaj naci nekog pametnog, a za ljepotu je lahko
-
callmethebreeeze
ma, mi to kulturnije radimoBaby Jane wrote:eki to...pa sto onda ne spomenu i Bosance?callmethebreeeze wrote:ma vole popit' a i pobit' seBaby Jane wrote:Ne diraj mi Irce! Ima njih njam![]()
Sto se tice teme, iskreno mislim da pretjerujes. Bosanaca ima stvarno, ono sto se kaze, da ti oci stanu. Ljepota nije moj problem. Moj problem je kombinacija - lijep, ali kad progovori..Dakle, probaj naci nekog pametnog, a za ljepotu je lahko
po tom pitanju, nasi su veseliji
- Baby Jane
ah, ok, s tim se slazem, ali nemoj da mahalusa procita...navodno ste najnekulturniji ( trebam li dodati i najruzniji)callmethebreeeze wrote:ma, mi to kulturnije radimoBaby Jane wrote:eki to...pa sto onda ne spomenu i Bosance?callmethebreeeze wrote: ma vole popit' a i pobit' sepo tom pitanju, nasi su veseliji
- Dirty Harry
Ne zaboravi da smrdimo ...Baby Jane wrote:ah, ok, s tim se slazem, ali nemoj da mahalusa procita...navodno ste najnekulturniji ( trebam li dodati i najruzniji)callmethebreeeze wrote:ma, mi to kulturnije radimoBaby Jane wrote:eki to...pa sto onda ne spomenu i Bosance?po tom pitanju, nasi su veseliji
![]()
-
callmethebreeeze
dobro neko upita mahalusu sto nije sebi privela kakvog kulturnog zapadnjaka
doduse, ko ce kakvog osjecajnog i nalickanog talijana dovesti medju ove nase vukove
doduse, ko ce kakvog osjecajnog i nalickanog talijana dovesti medju ove nase vukove
- madner
*angelina* wrote:mahalusho tebi je nabolje da se vratis odakle si i dosla... vjerovatno si iz neke vukojebine otisla u bijeli svijet. vidjela malo kulture i sad izigravas neku damu, koja generalizira stvari i vrijedja nase bosance i hercegovce.. uzasavam se takvih!
-
mostarac
joj mahalusa da mi je znati gdje si ti prije rata zivila i u kakvim uslovima pa si sad tako pobjesnila.
Bosancima da budu i veci lafci od tih tvojih template zapadnjackih lafaca nedostaje samo nesto novca i to je to. Jebiga mala, bosanac ne moze ponuditi da te odvede 3 dana na more na prvom spoju ili da uplati romanticni vikend za vas dvoje na Vlasicu pa da on tebi bude romantican i krasan.
I jos jedna stvar. Bosanci mogu biti ovakvi ili onakvi ali da smo prljaviji od drugih to ti vala ne stoji. Mi bar ne hodamo u cipelama po spavacoj sobi i skinemo tene ponekad a ne tek kad podjemo da spavamo.
Ostali estetski nedostaci na bosancima su vise plod nedostatka novca nego nedostatka kulture, ali ti si mala opasno pobjesnila pa glumis nivo nama jadnim i primitivnim i nekulturnim ili u drugom slucaju si vec jedan od poznatih likova s foruma pa lozis raju na cemu ti cestitam jer si uspjela
P.S. ja na bascarsiji nisam vidio prevrnut kontejner, ali zato jesam tacno na sredini ispod eifelovog tornja u kulturnom, naprednom, sarmantnom i punom lafaca Parizu
Haj sad zdra'o
Bosancima da budu i veci lafci od tih tvojih template zapadnjackih lafaca nedostaje samo nesto novca i to je to. Jebiga mala, bosanac ne moze ponuditi da te odvede 3 dana na more na prvom spoju ili da uplati romanticni vikend za vas dvoje na Vlasicu pa da on tebi bude romantican i krasan.
I jos jedna stvar. Bosanci mogu biti ovakvi ili onakvi ali da smo prljaviji od drugih to ti vala ne stoji. Mi bar ne hodamo u cipelama po spavacoj sobi i skinemo tene ponekad a ne tek kad podjemo da spavamo.
Ostali estetski nedostaci na bosancima su vise plod nedostatka novca nego nedostatka kulture, ali ti si mala opasno pobjesnila pa glumis nivo nama jadnim i primitivnim i nekulturnim ili u drugom slucaju si vec jedan od poznatih likova s foruma pa lozis raju na cemu ti cestitam jer si uspjela
P.S. ja na bascarsiji nisam vidio prevrnut kontejner, ali zato jesam tacno na sredini ispod eifelovog tornja u kulturnom, naprednom, sarmantnom i punom lafaca Parizu
Haj sad zdra'o
- Dirty Harry
pitt wrote:pa tebi je to i u imenu.....pexinko:D:D
moracu promijeniti nick u Peksin Hajro
-
mamica papucarka
ja moram priznat da ni meni Bosnaci nisu nesto. Ono, muz mi je Bosanac i neka je
, ali vecina Bosanaca naspram Bosanki mi je malo neprimjetna (tako da se izrazim
)
i nekakvi novi trendovi tipova, pa ni muskarci, ni zene. A niko od Bosanaca ne voli homosekusalce (ne mislim na sebe), a svi se furaju na njihov fazon
Sve nesto zagladjeno, pa na stranu
Cast izuzecima. Eto Mrsic ko primjer
i nekakvi novi trendovi tipova, pa ni muskarci, ni zene. A niko od Bosanaca ne voli homosekusalce (ne mislim na sebe), a svi se furaju na njihov fazon
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
E ovo je ženska na mjestu!*angelina* wrote:mahalusho tebi je nabolje da se vratis odakle si i dosla... vjerovatno si iz neke vukojebine otisla u bijeli svijet. vidjela malo kulture i sad izigravas neku damu, koja generalizira stvari i vrijedja nase bosance i hercegovce.. uzasavam se takvih!
Mahaluša@ Vidiš kako mi smrdljivi Bosanci i Hercegovci znamo biti i kulturni.
Trebaš nas malo i upoznati, a ne odmah sve ko na tepsiji da dobiješ...
- pitt
Zato su bosnje iz dijaspore bolji....jel tako mamicemamica papucarka wrote:ja moram priznat da ni meni Bosnaci nisu nesto. Ono, muz mi je Bosanac i neka je, ali vecina Bosanaca naspram Bosanki mi je malo neprimjetna (tako da se izrazim
)
i nekakvi novi trendovi tipova, pa ni muskarci, ni zene. A niko od Bosanaca ne voli homosekusalce (ne mislim na sebe), a svi se furaju na njihov fazon![]()
![]()
-
mamica papucarka
najboljipitt wrote:Zato su bosnje iz dijaspore bolji....jel tako mamicemamica papucarka wrote:ja moram priznat da ni meni Bosnaci nisu nesto. Ono, muz mi je Bosanac i neka je, ali vecina Bosanaca naspram Bosanki mi je malo neprimjetna (tako da se izrazim
)
i nekakvi novi trendovi tipova, pa ni muskarci, ni zene. A niko od Bosanaca ne voli homosekusalce (ne mislim na sebe), a svi se furaju na njihov fazon![]()
![]()
Cast izuzecima. Eto Mrsic ko primjer:D:D
- pitt
ili nedovoljnim konzumiranjem (ili ti nedovoljnim otpuhivanjem) neceg sto se rimiju sa tim specijalitetomdinchy84 wrote:ma meni se sve cini da je ova tema uzrokovana pretjeranim konzumiranjem istepitt wrote:a mozda je to sve zbog pite:D
![]()
![]()
- Tesssa
pitt wrote:ili nedovoljnim konzumiranjem (ili ti nedovoljnim otpuhivanjem) neceg sto se rimiju sa tim specijalitetomdinchy84 wrote:ma meni se sve cini da je ova tema uzrokovana pretjeranim konzumiranjem istepitt wrote:a mozda je to sve zbog pite:D
![]()
![]()
:D:D:D
-
luciferino
Pa ne može, hoće da joj bude bliži po kulturi.obuca wrote:ih mahaluso jos da vidis one cemericke amise kakvi su cupavi![]()
nego aj ti fino nazad i upecaj si jednog mirisljavog i izbrijanog