F.K. Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
pravo_brz
Grujić dobio dozvolu da ide!
Kao što smo najavili prije nekoliko dana, Vladan Grujić, dobio je dozvolu rukovodstva FK Sarajeva da napusti bordo klub. Tako će bivši reprezentativac BiH, nastaviti karijeru u norveškom drugoligašu Mossu.Vladan Grujić je inače kažnjen sa 2000KM zbog samovoljnog napuštanja luba i neispunjavanja klupsih obaveza. U nastavku pročitajte izjavu Grujića!
Drago mi je što je završeno na ovaj način, mada mi je žao što je sve ovo ispočetka izgledalo tako kako jeste. Sarajevu želim sve najbolje, klub s Koševa ostat će mi u srcu, rekao je Grujić prije polaska u Norvešku.
Kao što smo najavili prije nekoliko dana, Vladan Grujić, dobio je dozvolu rukovodstva FK Sarajeva da napusti bordo klub. Tako će bivši reprezentativac BiH, nastaviti karijeru u norveškom drugoligašu Mossu.Vladan Grujić je inače kažnjen sa 2000KM zbog samovoljnog napuštanja luba i neispunjavanja klupsih obaveza. U nastavku pročitajte izjavu Grujića!
Drago mi je što je završeno na ovaj način, mada mi je žao što je sve ovo ispočetka izgledalo tako kako jeste. Sarajevu želim sve najbolje, klub s Koševa ostat će mi u srcu, rekao je Grujić prije polaska u Norvešku.
-
testament
Isto ko i svaki vaš recimo vladavić,jel vam šalje telegrame svakodnevno?LSD wrote:klub s Koševa ostat će mi u srcu![]()
rece gruja i uhvati se noge za norvesku
Taj čovjek više neće ni proći pored grbavice
- Epitop
Ovim putem čestitam F.K. Sarajevu na odličnoj igri i osvojena 3 boda, čime ste onemogučili Modriči da pobjegne Čeliku. Hvala i puno sreče u sezoni, a vidimo se u zadnjem kolu na Koševu. Bilo bi mi draže da se mi borimo za titulu nego Modriča. Sretno!
-
testament
Hvala takođe i vama sretno,iako se nevolimo draži ste mi od ustaša iz širokog,ako ništa ono sportski,dok ste vi bili klub fk.lištica je igrala lopte na golove od kamenjaEpitop wrote:Ovim putem čestitam F.K. Sarajevu na odličnoj igri i osvojena 3 boda, čime ste onemogučili Modriči da pobjegne Čeliku. Hvala i puno sreče u sezoni, a vidimo se u zadnjem kolu na Koševu. Bilo bi mi draže da se mi borimo za titulu nego Modriča. Sretno!
-
The 51st State
nadamo se da cemo nakantati poskoke s juga nase zemlje.karanana wrote:Nadam se da ce se pitari umoriti od ovog tempa i da ce u subotu omoguciti da velez uzme najmanje bod.
-
The 51st State
nije ni cudo da navijas za pruzne radnike i oni od silnog posla nisu imali vremena da spoznaju fudbal kao igru (filozofirali suLSD wrote:Najvece igracko zlo koje je istrcalo na teren u svetom bordo dresuje opet spasilo fk Nja od poraza u modrici...gdje se sad kriticari efendije...sakrili se u misije rupice
-
LSD
Imam neki osjecaj da si ti upravo pokretni balvan ali u real life...alaim je bar na golu samo to...covjek vam spazi guzove pitarske po ko zna koji put a vi opet nezahvalni ccccnije ni cudo da navijas za pruzne radnike i oni od silnog posla nisu imali vremena da spoznaju fudbal kao igru (filozofirali su ) jer u suprotnom ne bi valjao ovakve gluposti, 90% suteva iz modrice bi skino pokretni balvan na golu.
-
pudlica
aj ba lsd spasi svaku 100 utakmicu,ako ce tako braniti bolje onda da i ne brani,prije genka nije lopte sastavio,primi gol od celika sa centra i odbrani u genku dobro cijelu tekmu i opet valja i opet poslje toga lopte nije znao uhvatiti,ako ce on braniti kad se njemu cefne onda neka ga na klupi bolje mu je
-
The 51st State
kljucni dio, daleko vise tekmi je zasro i to mu se ne moze oprostiti tako lako, a da je imao neke spektakularne odbrane u modrici i nije, valjda je javnost poslovicno naviknuta na golmansku poziciju kao hendikep kada je u pitanju fcs pa se i komentator sjebo i nahvalio ga, plus sto mrmot debelo zlooputrebljava svoj politicki angazman da bi cuvao/sacuvao svoj golmanski status.LSD wrote:Imam neki osjecaj da si ti upravo pokretni balvan ali u real life...alaim je bar na golu samo to...covjek vam spazi guzove pitarske po ko zna koji put a vi opet nezahvalni ccccnije ni cudo da navijas za pruzne radnike i oni od silnog posla nisu imali vremena da spoznaju fudbal kao igru (filozofirali su ) jer u suprotnom ne bi valjao ovakve gluposti, 90% suteva iz modrice bi skino pokretni balvan na golu.
A to sto se tice osjecaja, bacas grah?
-
LSD
Ma jarane...efendija je prosjecan golaman...manje-vise svaki golman u nasoj PL je na tom nivou,nema u Bosni nekog fudbalskog kvaliteta opcenito pa sto bi to moralo biti i golmanskog,ali eto pojedincima je on najvece zlo i sl.etiketiranje...kazem pojedincima,ti nisi tako pisao i na tebe nisam mislio...samo sam radi njih napisao ovaj post,da ih malo podsjetim i nista viseaj ba lsd spasi svaku 100 utakmicu,ako ce tako braniti bolje onda da i ne brani,prije genka nije lopte sastavio,primi gol od celika sa centra i odbrani u genku dobro cijelu tekmu i opet valja i opet poslje toga lopte nije znao uhvatiti,ako ce on braniti kad se njemu cefne onda neka ga na klupi bolje mu je
-
LSD
E pa stvarno... prvo halali ako hoces za "osjecaj" necu vise...jedno si u pravu a to je za zloupotrbu politickog polozaja,samo ne znas da je ta zloupotreba u korist sarajeva...malo se raspitaj oko toga,pa ces cuti koliko je efendija odradio za svoj klub sto se tice dugogodisnjih dugovanja zbog kirija...i to sve koristeci poslanicko mjesto u opstini Centar...ovo je 100% istina.kljucni dio, daleko vise tekmi je zasro i to mu se ne moze oprostiti tako lako, a da je imao neke spektakularne odbrane u modrici i nije, valjda je javnost poslovicno naviknuta na golmansku poziciju kao hendikep kada je u pitanju fcs pa se i komentator sjebo i nahvalio ga, plus sto mrmot debelo zlooputrebljava svoj politicki angazman da bi cuvao/sacuvao svoj golmanski status.
-
The 51st State
Halalosum, da se nisam raspitao ne bi ni ovako decidno prozivao posto licno znam covjeka koji zavrsavao spor izmedju FCS i CSR-a za koristenje stadiona, kao poslanik njegov uticaj je ravan nuli s obzirom da je stranka cijij je clan u parlamentarnoj manjini, eh sad mrmotu moram odati priznanje da je znalacki prikupio poene kod poslovicno neobavjestenih navijaca/gradjana.LSD wrote:E pa stvarno... prvo halali ako hoces za "osjecaj" necu vise...jedno si u pravu a to je za zloupotrbu politickog polozaja,samo ne znas da je ta zloupotreba u korist sarajeva...malo se raspitaj oko toga,pa ces cuti koliko je efendija odradio za svoj klub sto se tice dugogodisnjih dugovanja zbog kirija...i to sve koristeci poslanicko mjesto u opstini Centar...ovo je 100% istina.kljucni dio, daleko vise tekmi je zasro i to mu se ne moze oprostiti tako lako, a da je imao neke spektakularne odbrane u modrici i nije, valjda je javnost poslovicno naviknuta na golmansku poziciju kao hendikep kada je u pitanju fcs pa se i komentator sjebo i nahvalio ga, plus sto mrmot debelo zlooputrebljava svoj politicki angazman da bi cuvao/sacuvao svoj golmanski status.
- Neelix
e a vidis ja se slazem s tobom apsolutno po ovome.LSD wrote:Ma jarane...efendija je prosjecan golaman...manje-vise svaki golman u nasoj PL je na tom nivou,nema u Bosni nekog fudbalskog kvaliteta opcenito pa sto bi to moralo biti i golmanskog,ali eto pojedincima je on najvece zlo i sl.etiketiranje...kazem pojedincima,ti nisi tako pisao i na tebe nisam mislio...samo sam radi njih napisao ovaj post,da ih malo podsjetim i nista viseaj ba lsd spasi svaku 100 utakmicu,ako ce tako braniti bolje onda da i ne brani,prije genka nije lopte sastavio,primi gol od celika sa centra i odbrani u genku dobro cijelu tekmu i opet valja i opet poslje toga lopte nije znao uhvatiti,ako ce on braniti kad se njemu cefne onda neka ga na klupi bolje mu je
- strong69
Meni je generalno zao sto mladi momci ne dobijaju priliku a jedan od njih je i Dino Hamzic. Mislim da se mora i hoce nametnuti ali jos uvijek je premlad i bez iskustva. Ne sumnjam da bi skinuo Alaima sa gola da dobije priliku.
S druge strane, ako bude valjao ode za mjesec dana vani... Ne zna covjek sta je gore vise; Stvoris igraca a on ode za 1.000 € ili dovedes isluzene 30+ godisnjake koji nemaju vise gdje. Pri tom su fizicki i psihicki istroseni i nemaju nimalo zelje da se potrude da igraju fudbal...
Hebi ga, zlo kako god okrenes...
S druge strane, ako bude valjao ode za mjesec dana vani... Ne zna covjek sta je gore vise; Stvoris igraca a on ode za 1.000 € ili dovedes isluzene 30+ godisnjake koji nemaju vise gdje. Pri tom su fizicki i psihicki istroseni i nemaju nimalo zelje da se potrude da igraju fudbal...
Hebi ga, zlo kako god okrenes...
-
pudlica
ljepi mamic,samo odbija ugovore dok ne dodje do fine cifre i finog igraca kojeg drzi toliko,a hamzic je dobivao prilika i svaki put je predobro branio al eto politika je cudo zato alaim je jos uvijek na golu i lafo kapiten,al nema veze doce i njemu kraj
- strong69
Sutra, srijeda u 15 h. Stadion Grbavica.
Ocekujem nastavak nepobjedivosti na Grbavici i makar nerijesen rezultat.
Zeljo je zadnji put pobijedio u prvenstvu u oktobru 2004. a u Kupu 2005, novembar (par forfe).
S obzirom da obje ekipe nikad nisu bile gore ocekujem dosadnu tekmu. Makar kad bi bila borbena i bez valjanja na terenu bilo bi OK...
SARAJEVO!!!
Ocekujem nastavak nepobjedivosti na Grbavici i makar nerijesen rezultat.
Zeljo je zadnji put pobijedio u prvenstvu u oktobru 2004. a u Kupu 2005, novembar (par forfe).
S obzirom da obje ekipe nikad nisu bile gore ocekujem dosadnu tekmu. Makar kad bi bila borbena i bez valjanja na terenu bilo bi OK...
SARAJEVO!!!
- manijak1
Joj .....joj......teško vam je?