Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisi jos rijec sa mnom zamjenila i odma u napad , psovanje, itd... ONi koji psuju su oni koji neznaju drugcije komunicirati, oni sa sela, a sto si ti sad u gradu, to je trend posle rata...
Eto vidis da znam i ja kao ti napadati, ali hajmo malo pametnije.
Ko si ti, ??
Ja 31, vjencan, i dvoje djece... Sve obrnuto od tvoje predpostavke!
A drugo sto drugi mjesaju 25 godina sa angelina jolie i spustit kroz volgu, to je ono nase provociranje!
Kad sam pricao o 25god, to je sto se Missice izaberu do 25godina, a sto sam pricao o Volgi to je sto zene ( vecina u Rusiji)nemogu sebi naci covijeka, ili pijanci ili ih nikako nema.
Zatim prvo postavljaj pitanja nego odma pocet nekog napravdi boga suditi.
U glavnom bi mogli na boljoj bazi razgovarati a ne na ovakav nacin.
Wooooooooow.................Gdje je zapelo BUBAVI..........Sta ti je???????
Ja na forumu NIKAD ne psujem..........A stvarno.....zasto se ti palis kao kutnjak?
karanana wrote:Za sebe licno mislim da sam poprilicno dobar. A ako mi dame ne vjeruju na rijec, mozemo dogovoriti prezentaciju pa da se uzivo uvjere.
Ja ti ne vjerujem.
U moju kvalitetu je uvjereno na desetine zadovoljnih klijentica. Imao sam sex i sa djevojkom koja je imala sex sa Denisom Rodmanom. Rekla je da, iako sam znatno manji od denisa, nisam bio puno losiji. A Denis Rodman je imao sex sa Madonom te sam stoga i ja indirektno imao sex sa Madonom.
Ali ostavimo to po strani sada. Opet rekoh, one koje ne vjeruju u kvalitetu, mogu se licno/osobno uvjeriti.
pa cekaj , nekoga karakterizirati kao retardiran je za tebe normalno??
Za mene je svasta nesta normalno..........Ali nisu normalni nickovi koji rasturise ovaj forum.........I zato pisem da ste retardirani. IMAS NESTA PROTIV?
karanana wrote:Za sebe licno mislim da sam poprilicno dobar. A ako mi dame ne vjeruju na rijec, mozemo dogovoriti prezentaciju pa da se uzivo uvjere.
Ja ti ne vjerujem.
U moju kvalitetu je uvjereno na desetine zadovoljnih klijentica. Imao sam sex i sa djevojkom koja je imala sex sa Denisom Rodmanom. Rekla je da, iako sam znatno manji od denisa, nisam bio puno losiji. A Denis Rodman je imao sex sa Madonom te sam stoga i ja indirektno imao sex sa Madonom.
Ali ostavimo to po strani sada. Opet rekoh, one koje ne vjeruju u kvalitetu, mogu se licno/osobno uvjeriti.
u koliko se ne osjecam direktno krivim, nemam nista protiv, samo ako je rijec o nickovima koji su rasturili ovaj forum, forum nije samo vezan za sex vec tema u kojoj smo se ukljucili.
pitanje je koliko ste dobri u krevetu, nece niko rec da nije, a sto muskarci vole rec da zadovaljavaju zene, to je cinjenica, i zatim smo usli i u dulju diskusiju da bi ove dame shvatile kroz dokaze radi cega je to u sustini istina.
Imas li ti protiv sto se daju dokazi da bi se pojacali argumenti??'
bubavi wrote:u koliko se ne osjecam direktno krivim, nemam nista protiv, samo ako je rijec o nickovima koji su rasturili ovaj forum, forum nije samo vezan za sex vec tema u kojoj smo se ukljucili.
pitanje je koliko ste dobri u krevetu, nece niko rec da nije, a sto muskarci vole rec da zadovaljavaju zene, to je cinjenica, i zatim smo usli i u dulju diskusiju da bi ove dame shvatile kroz dokaze radi cega je to u sustini istina.
Imas li ti protiv sto se daju dokazi da bi se pojacali argumenti??'
Jesi li to ti kao i nausnica expert za sve a narocito za sex?
bubavi wrote:e vala nisam ja sexolog...
ali uglavnom niko se dosad nije zalio
Woooooooow..............na papiru su svi jebaci pa tako i ti...........Ti sad pises da se niko nije zalio..........A koga da pitam od tih ...niko? Papir sve podnosi.
vidi vidi, za tebe, ako kazem da se niko nije zalio, znaci da sam neki jebac??
Oprosti ali jebaci su svi, zene i muskarci, koji se zale i koji se ne zale.
A zatim imaju one face a za druge bruka...
da ali koji krevet, na federima, na spuzvi??
Sto se mene licno tice, ja sam expert uza zid!!( imam vise sanse nego one koje cekaju da nadju jedan krevet)