KOLIKO STE DOBRI U KREVETU???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
*mima*

Post by *mima* »

bubavi wrote:mima, zdravo.

Nisi jos rijec sa mnom zamjenila i odma u napad , psovanje, itd... ONi koji psuju su oni koji neznaju drugcije komunicirati, oni sa sela, a sto si ti sad u gradu, to je trend posle rata...
Eto vidis da znam i ja kao ti napadati, ali hajmo malo pametnije.
Ko si ti, ??
Ja 31, vjencan, i dvoje djece... Sve obrnuto od tvoje predpostavke!

A drugo sto drugi mjesaju 25 godina sa angelina jolie i spustit kroz volgu, to je ono nase provociranje!
Kad sam pricao o 25god, to je sto se Missice izaberu do 25godina, a sto sam pricao o Volgi to je sto zene ( vecina u Rusiji)nemogu sebi naci covijeka, ili pijanci ili ih nikako nema.

Zatim prvo postavljaj pitanja nego odma pocet nekog napravdi boga suditi.
U glavnom bi mogli na boljoj bazi razgovarati a ne na ovakav nacin.
:-)

Wooooooooow.................Gdje je zapelo BUBAVI..........Sta ti je???????
Ja na forumu NIKAD ne psujem..........A stvarno.....zasto se ti palis kao kutnjak?
bubavi

Post by bubavi »

ne pali se samo kutnjak lol

pa cekaj , nekoga karakterizirati kao retardiran je za tebe normalno??
:-D
*mima*

Post by *mima* »

karanana wrote:Za sebe licno mislim da sam poprilicno dobar. A ako mi dame ne vjeruju na rijec, mozemo dogovoriti prezentaciju pa da se uzivo uvjere.
Ja ti ne vjerujem.
zena21

Post by zena21 »

mima wrote:
karanana wrote:Za sebe licno mislim da sam poprilicno dobar. A ako mi dame ne vjeruju na rijec, mozemo dogovoriti prezentaciju pa da se uzivo uvjere.
Ja ti ne vjerujem.
ni ja :P

mima draga... dobrodosla :kiss:
*mima*

Post by *mima* »

zena21 wrote:
mima wrote:
Ja ti ne vjerujem.

Oooooooooo..........pa gdje si ti draga moja zeno........Kako si mi ? :kiss:
bubavi

Post by bubavi »

stvarno vas ne shvatam, ne vjerujete one koje se fale a i one koje se ne fale lol
KOMPLIKOVANE
karanana

Post by karanana »

mima wrote:
Ja ti ne vjerujem.
U moju kvalitetu je uvjereno na desetine zadovoljnih klijentica. Imao sam sex i sa djevojkom koja je imala sex sa Denisom Rodmanom. Rekla je da, iako sam znatno manji od denisa, nisam bio puno losiji. A Denis Rodman je imao sex sa Madonom te sam stoga i ja indirektno imao sex sa Madonom.

Ali ostavimo to po strani sada. Opet rekoh, one koje ne vjeruju u kvalitetu, mogu se licno/osobno uvjeriti.
*mima*

Post by *mima* »

bubavi wrote:ne pali se samo kutnjak lol

pa cekaj , nekoga karakterizirati kao retardiran je za tebe normalno??
:-D

Za mene je svasta nesta normalno..........Ali nisu normalni nickovi koji rasturise ovaj forum.........I zato pisem da ste retardirani. IMAS NESTA PROTIV?
*mima*

Post by *mima* »

karanana wrote:
mima wrote:
Ja ti ne vjerujem.
U moju kvalitetu je uvjereno na desetine zadovoljnih klijentica. Imao sam sex i sa djevojkom koja je imala sex sa Denisom Rodmanom. Rekla je da, iako sam znatno manji od denisa, nisam bio puno losiji. A Denis Rodman je imao sex sa Madonom te sam stoga i ja indirektno imao sex sa Madonom.

Ali ostavimo to po strani sada. Opet rekoh, one koje ne vjeruju u kvalitetu, mogu se licno/osobno uvjeriti.

Ja ti opet ne vjerujem. Uvjeri me.
zena21

Post by zena21 »

mima wrote:
zena21 wrote:
mima wrote: Ja ti ne vjerujem.

Oooooooooo..........pa gdje si ti draga moja zeno........Kako si mi ? :kiss:
ma da je bolje ne bi valjalo :-D

sretna ti nova godina... sve najbolje :kiss:
bubavi

Post by bubavi »

u koliko se ne osjecam direktno krivim, nemam nista protiv, samo ako je rijec o nickovima koji su rasturili ovaj forum, forum nije samo vezan za sex vec tema u kojoj smo se ukljucili.
pitanje je koliko ste dobri u krevetu, nece niko rec da nije, a sto muskarci vole rec da zadovaljavaju zene, to je cinjenica, i zatim smo usli i u dulju diskusiju da bi ove dame shvatile kroz dokaze radi cega je to u sustini istina.
Imas li ti protiv sto se daju dokazi da bi se pojacali argumenti??'
karanana

Post by karanana »

mima wrote:

OK, svako ima pravo na skepticizam. Mlada damo, ako si zainteresovana da prozivis najboljih 5 minuta tvoga zivota, samo javi vrijeme i mjesto.
bubavi

Post by bubavi »

nemoj se potrpati, sad ce ti reci da njoj 5 minuta nije dovoljno da se ugrije lol
*mima*

Post by *mima* »

karanana wrote:
mima wrote:

OK, svako ima pravo na skepticizam. Mlada damo, ako si zainteresovana da prozivis najboljih 5 minuta tvoga zivota, samo javi vrijeme i mjesto.

Puno mi je 5 minuta.........necu moc toLko izdrzat........
*mima*

Post by *mima* »

bubavi wrote:u koliko se ne osjecam direktno krivim, nemam nista protiv, samo ako je rijec o nickovima koji su rasturili ovaj forum, forum nije samo vezan za sex vec tema u kojoj smo se ukljucili.
pitanje je koliko ste dobri u krevetu, nece niko rec da nije, a sto muskarci vole rec da zadovaljavaju zene, to je cinjenica, i zatim smo usli i u dulju diskusiju da bi ove dame shvatile kroz dokaze radi cega je to u sustini istina.
Imas li ti protiv sto se daju dokazi da bi se pojacali argumenti??'

Jesi li to ti kao i nausnica expert za sve a narocito za sex?
bubavi

Post by bubavi »

e vala nisam ja sexolog...
ali uglavnom niko se dosad nije zalio
*mima*

Post by *mima* »

bubavi wrote:e vala nisam ja sexolog...
ali uglavnom niko se dosad nije zalio

Woooooooow..............na papiru su svi jebaci pa tako i ti...........Ti sad pises da se niko nije zalio..........A koga da pitam od tih ...niko? Papir sve podnosi.
bubavi

Post by bubavi »

vidi vidi, za tebe, ako kazem da se niko nije zalio, znaci da sam neki jebac??
Oprosti ali jebaci su svi, zene i muskarci, koji se zale i koji se ne zale.
A zatim imaju one face a za druge bruka...
sinus

Post by sinus »

@bubavi

Žene ne mogu biti jebači, one su jebačice. Oprosti ali moramo voditi računa o ravnopravnosti kako spolova tako i naziva :D
bubavi

Post by bubavi »

ma sinuse, ja sam govorio sa oba spola opcenito,,, ali u pravu si da nebude sad da smo mi MACHISTI( da je nas spol jaci itd)... :-) :D :D :D
bubavi

Post by bubavi »

u isto vrijeme neke se prave mocnije od muskaraca onda one preuzimaju naziv Jebaca! lol :D :D :D
*mima*

Post by *mima* »

Hajde dosta prepiranja. Ovo je ozbiljna tema.

Ja sam expert u krevetu.
bubavi

Post by bubavi »

da ali koji krevet, na federima, na spuzvi??
Sto se mene licno tice, ja sam expert uza zid!!( imam vise sanse nego one koje cekaju da nadju jedan krevet)
bubavi

Post by bubavi »

mima wrote:Hajde dosta prepiranja. Ovo je ozbiljna tema.

Ja sam expert u krevetu.

Koju kategoriju, sjedeci, stojeci, cetveronozne, potrbuske ili na ledjima?? :D :D :D
*mima*

Post by *mima* »

Hvalite se ljudi.......hvalite se.........Hajmo još malo......da vidimo čija mati crnu vunu prede..........
Post Reply