Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Locked
callmethebreeeze

#201 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by callmethebreeeze »

saibaba wrote:Semir je kralj ! BH indijana Džons !
Otprilike njegovi filmovi su realni kao i piramide :D
Mislim dosta više ubleha. Piramida sunca, mjeseca, zmaja, ljubavi vjerovatno je u medjuvremenu izmislio još koju. Ako to zaista postoji sto gubi vrijeme kopajući 10 piramida istovremeno iskopaj brate jednu da je svi vidimo.
nema dovoljno sredstava. sve sada ide za moj interkontinentalni dvorisni tunel do kine. cim dodjem u sarajevo rekli su mi da ce reis doci da vidi kako radovi napreduju. poslije ce se slikati za avaz. planiram da reisu dam plasticnu lopaticu da simbolicno zagrabi malo zemlje.
uozo

#202 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by uozo »

Ova tragikomicna prica ne bi smjela da se zavrsi tek tako.
Istraziti sve one koji su putem ove prevare imali materijalnu dobit.
Krivicno goniti one koji su vrijedjali nase naucnike, koji su se od pocetka protivili ovoj farsi.
Potrebno je takodje i raditi na vracanju ugleda nasim naucnim institucijama, koji je itekako narusen pseudoarheoloskim egzibicijama.
Od lakoumnih politicara i vjerskih lidera koji su pohlepno i ne razmisljajuci protrcali da ucestvuju u farsi, misleci na dobit, traziti da se javno izvine zbog svojih postupaka!

A uzrocnike ove budalastine u San(m)-atorijum, gdje i pripadaju!
callmethebreeeze

#203 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

meni nije jasno na cemu su mogli zaraditi?! jedino su visocani malo hajrovali. ja mislim da je kod sem the man u pitanju megalomanija.
pitt

#204 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by pitt »

callmethebreeeze wrote:meni nije jasno na cemu su mogli zaraditi?! jedino su visocani malo hajrovali. ja mislim da je kod sem the man u pitanju megalomanija.
pa ako su dobijali donacije od vlade i pojedinaca, mogli su te pare krasti (ne kazem da jesu).
callmethebreeeze

#205 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

pitt wrote:
callmethebreeeze wrote:meni nije jasno na cemu su mogli zaraditi?! jedino su visocani malo hajrovali. ja mislim da je kod sem the man u pitanju megalomanija.
pa ako su dobijali donacije od vlade i pojedinaca, mogli su te pare krasti (ne kazem da jesu).
ma ne vjerujem! dje bi bosnjo ukrao?! :oops: konkretno u ovom slucaju u pitanju su visi ciljevi, izmjena istorije civilizacije, "obracun" sa naukom i sl.
:D
pitt

#206 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by pitt »

i dokazivanje da je bosnjo da best :D:D
callmethebreeeze

#207 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

pitt wrote:i dokazivanje da je bosnjo da best :D:D
jebi ga, jesmo li potomci civilizacije stare 12 000 godina ili ne :D ?
oooops, sad se sjetih da smo ti i ja sandzosi, pa cu morati preformulisati pitanje:
jesu li potomci civilizacije stare 12 000 godina ili ne :D ?
Last edited by callmethebreeeze on 22/03/2008 18:40, edited 1 time in total.
pitt

#208 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by pitt »

callmethebreeeze wrote:
pitt wrote:i dokazivanje da je bosnjo da best :D:D
jebi ga, jesmo li potomoci civilizacije stare 12 000 godina ili ne :D ?
oooops, sad se sjetih da smo ti i ja sandzosi, pa cu morati preformulisati pitanje:
jesu li potomoci civilizacije stare 12 000 godina ili ne :D ?
kako god.....ako nisu bosnje onda su srbi......mi opet na konju :D:D
Soul_Sista

#209 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Soul_Sista »

Proslog proljeca kad sam putovala vozom (relacija Sa-BL) i kad je voz prolazio kroz Visoko ja ono okercem glavu tamo vamo hocu li ugledati kakvu piramidu :D i jos mi drug fino objasnio u kojem pravcu da gledam :D ..mislim, ko pAmatan moze prepoznati piramidu kad sva brda nekako izgledaju kao neke male piramidice :D U povratku su mi neke Hercegovke objasnile u kojem pravcu da gledam :D brdo ko brdo! :D
Sve u svemu, to putovanje je bila jedna mala vesela avanturica :D taman onako da se upiskite do BL jer su klozeti ocajno prljavi :o a najbolji dio je kad se dodje na entitesku granicu pa navodno dodje kondukter iz RS-a :D mijenjaju se kao da su dvije drzave :D pa jopet vadi karte :twisted: :D Ali necu grijesiti duse, bili su ljubazni! :) :D
callmethebreeeze

#210 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Soul_Sista wrote:Proslog proljeca kad sam putovala vozom (relacija Sa-BL) i kad je voz prolazio kroz Visoko ja ono okercem glavu tamo vamo hocu li ugledati kakvu piramidu :D i jos mi drug fino objasnio u kojem pravcu da gledam :D ..mislim, ko pAmatan moze prepoznati piramidu kad sva brda nekako izgledaju kao neke male piramidice :D U povratku su mi neke Hercegovke objasnile u kojem pravcu da gledam :D brdo ko brdo! :D
Sve u svemu, to putovanje je bila jedna mala vesela avanturica :D taman onako da se upiskite do BL jer su klozeti ocajno prljavi :o a najbolji dio je kad se dodje na entitesku granicu pa navodno dodje kondukter iz RS-a :D mijenjaju se kao da su dvije drzave :D pa jopet vadi karte :twisted: :D Ali necu grijesiti duse, bili su ljubazni! :) :D
kako nisi vidjela piramidu?!
:shock:
izdajice, dijaspora te pokvarila.
pittu je dovoljno da samo zazmiri i odmah mu se piramida i semov sesir ukaze.
Tesssa

#211 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Tesssa »

Ja bila prosli vikend na Visocici :D :D :D lijepo kliziste, nema sta :D
pitt

#212 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by pitt »

callmethebreeeze wrote:
Soul_Sista wrote:Proslog proljeca kad sam putovala vozom (relacija Sa-BL) i kad je voz prolazio kroz Visoko ja ono okercem glavu tamo vamo hocu li ugledati kakvu piramidu :D i jos mi drug fino objasnio u kojem pravcu da gledam :D ..mislim, ko pAmatan moze prepoznati piramidu kad sva brda nekako izgledaju kao neke male piramidice :D U povratku su mi neke Hercegovke objasnile u kojem pravcu da gledam :D brdo ko brdo! :D
na ocnim kapcima iznutra istetovirao ....piramidu i sema ...iz profila :D
callmethebreeeze

#213 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Tesssa wrote:Ja bila prosli vikend na Visocici :D :D :D lijepo kliziste, nema sta :D
jelde da vise nemas dileme da se radi o piramidi?
Tesssa

#214 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Tesssa »

callmethebreeeze wrote:
Tesssa wrote:Ja bila prosli vikend na Visocici :D :D :D lijepo kliziste, nema sta :D
jelde da vise nemas dileme da se radi o piramidi?
normalno da nemam :D :D :D piramida 1/1!
uozo

#215 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by uozo »

Zarada ili ne, u svakom slucaju treba zahtjevati da se vrati svaki krvavo zaradjeni bosanski fening iz budzeta koji je dat. I to da ga vrate i oni koji su sakom i kapom davali i koji su ga uzimali. :roll: Postoji dovoljno naucnih institucija koje vape za svakim dinarom. Ili je u svakom slucaju bolje dati taj novac talentovanim studentima. :roll:
Soul_Sista

#216 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Soul_Sista »

callmethebreeeze wrote:
Pa jel ima piramUda ili nema? :D Nisam nesto puno pratila temu oko toga. Jedino sto sam vidjela na TV-u neki snimak gdje kopaju neki prolaz u brdu koje nazivaju piramidom i vidi se da postoje neki prolazi unutra, sto ne znaci da jeste piramUda :D jesi ti bio gore? :D
callmethebreeeze

#217 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

uozo wrote:
Zarada ili ne, u svakom slucaju treba zahtjevati da se vrati svaki krvavo zaradjeni bosanski fening iz budzeta koji je dat. I to da ga vrate i oni koji su sakom i kapom davali i koji su ga uzimali. :roll: Postoji dovoljno naucnih institucija koje vape za svakim dinarom. Ili je u svakom slucaju bolje dati taj novac talentovanim studentima. :roll:
ja mislim da je svaki fening dat za ovu budalastinu bacena para. bas me zanima koliko je tacno para iz budzeta dato za tu budalastinu.
callmethebreeeze

#218 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Soul_Sista wrote:
callmethebreeeze wrote:
Pa jel ima piramUda ili nema? :D Nisam nesto puno pratila temu oko toga. Jedino sto sam vidjela na TV-u neki snimak gdje kopaju neki prolaz u brdu koje nazivaju piramidom i vidi se da postoje neki prolazi unutra, sto ne znaci da jeste piramUda :D jesi ti bio gore? :D
piramida postoji isto kao sto postoji interkontinentalni tunel koji iz mog dvorista u sarajevu vodi do kine.
:-)
bio sam tamo. pogledaj svoj pp.
Soul_Sista

#219 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Soul_Sista »

piramida postoji isto kao sto postoji interkontinentalni tunel koji iz mog dvorista u sarajevu vodi do kine.
..ako nista drugo, nek si se ti najeo cevapa :D :D :D :D :evil:

p.s.
pozdravi mi rodje! :D
callmethebreeeze

#220 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Soul_Sista wrote:
..ako nista drugo, nek si se ti najeo cevapa :D :D :D :D :evil:

p.s.
pozdravi mi rodje! :D
nisam jeo cevape. jeo sam u ascinci kod hadzince.
odlicna klopa. bio sam taj mahmuran do povracanja, a u visokom bila sparina pred kisu, pa sam se pentrao po onim brdima, jedva ziv kuci dodjoh.
:-) :D
Tesssa

#221 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Tesssa »

callmethebreeeze wrote: :D
odlicna klopa. bio sam taj mahmuran do povracanja, a u visokom bila sparina pred kisu, pa sam se pentrao po onim brdima, jedva ziv kuci dodjoh.
poznato mi ovo...ideja da se ide u Visoko se rodila u kafani u 2 ujutro :-) Mamurluk penjanje i blato nikad nisu dobra kombinacija :D
Kolega sa Alipasinog

#222 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Kolega sa Alipasinog »

uozo wrote: I to da ga vrate i oni koji su sakom i kapom davali i koji su ga uzimali.
Ti bi sad duple pare naplatio :)
Dobar ti je i taj biznis. Da nisi ti slucajno iz Visokog? ;)
saibaba

#223 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by saibaba »

Koliko god ta ideja : brdo = pramida 10 brda = 10 Pramida, bila glupa drago mi je da je malo uzdrmao sarajevske "ozbiljne arheologe" muzejske miševe koji se bave istraživanjima jedino kad se istrazuju pare po budžetu.
callmethebreeeze

#224 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Tesssa wrote:
callmethebreeeze wrote: :D
poznato mi ovo...ideja da se ide u Visoko se rodila u kafani u 2 ujutro :-) Mamurluk penjanje i blato nikad nisu dobra kombinacija :D
nije valjda da krsis pravila o zabrani kretanja poslije 23? pravila koja gradski oci donesose s ciljem da sacuvaju omladinu zla :D
Tesssa

#225 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Tesssa »

eno...sad sam i maloljetnica...cccc :oops:
Locked