nema dovoljno sredstava. sve sada ide za moj interkontinentalni dvorisni tunel do kine. cim dodjem u sarajevo rekli su mi da ce reis doci da vidi kako radovi napreduju. poslije ce se slikati za avaz. planiram da reisu dam plasticnu lopaticu da simbolicno zagrabi malo zemlje.saibaba wrote:Semir je kralj ! BH indijana Džons !
Otprilike njegovi filmovi su realni kao i piramide![]()
Mislim dosta više ubleha. Piramida sunca, mjeseca, zmaja, ljubavi vjerovatno je u medjuvremenu izmislio još koju. Ako to zaista postoji sto gubi vrijeme kopajući 10 piramida istovremeno iskopaj brate jednu da je svi vidimo.
Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
-
callmethebreeeze
#201 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
- uozo
#202 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Ova tragikomicna prica ne bi smjela da se zavrsi tek tako.
Istraziti sve one koji su putem ove prevare imali materijalnu dobit.
Krivicno goniti one koji su vrijedjali nase naucnike, koji su se od pocetka protivili ovoj farsi.
Potrebno je takodje i raditi na vracanju ugleda nasim naucnim institucijama, koji je itekako narusen pseudoarheoloskim egzibicijama.
Od lakoumnih politicara i vjerskih lidera koji su pohlepno i ne razmisljajuci protrcali da ucestvuju u farsi, misleci na dobit, traziti da se javno izvine zbog svojih postupaka!
A uzrocnike ove budalastine u San(m)-atorijum, gdje i pripadaju!
Istraziti sve one koji su putem ove prevare imali materijalnu dobit.
Krivicno goniti one koji su vrijedjali nase naucnike, koji su se od pocetka protivili ovoj farsi.
Potrebno je takodje i raditi na vracanju ugleda nasim naucnim institucijama, koji je itekako narusen pseudoarheoloskim egzibicijama.
Od lakoumnih politicara i vjerskih lidera koji su pohlepno i ne razmisljajuci protrcali da ucestvuju u farsi, misleci na dobit, traziti da se javno izvine zbog svojih postupaka!
A uzrocnike ove budalastine u San(m)-atorijum, gdje i pripadaju!
-
callmethebreeeze
#203 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
meni nije jasno na cemu su mogli zaraditi?! jedino su visocani malo hajrovali. ja mislim da je kod sem the man u pitanju megalomanija.
- pitt
#204 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
pa ako su dobijali donacije od vlade i pojedinaca, mogli su te pare krasti (ne kazem da jesu).callmethebreeeze wrote:meni nije jasno na cemu su mogli zaraditi?! jedino su visocani malo hajrovali. ja mislim da je kod sem the man u pitanju megalomanija.
-
callmethebreeeze
#205 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
ma ne vjerujem! dje bi bosnjo ukrao?!pitt wrote:pa ako su dobijali donacije od vlade i pojedinaca, mogli su te pare krasti (ne kazem da jesu).callmethebreeeze wrote:meni nije jasno na cemu su mogli zaraditi?! jedino su visocani malo hajrovali. ja mislim da je kod sem the man u pitanju megalomanija.
- pitt
#206 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
i dokazivanje da je bosnjo da best
:D
-
callmethebreeeze
#207 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
jebi ga, jesmo li potomci civilizacije stare 12 000 godina ili nepitt wrote:i dokazivanje da je bosnjo da best:D
oooops, sad se sjetih da smo ti i ja sandzosi, pa cu morati preformulisati pitanje:
jesu li potomci civilizacije stare 12 000 godina ili ne
Last edited by callmethebreeeze on 22/03/2008 18:40, edited 1 time in total.
- pitt
#208 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
kako god.....ako nisu bosnje onda su srbi......mi opet na konjucallmethebreeeze wrote:jebi ga, jesmo li potomoci civilizacije stare 12 000 godina ili nepitt wrote:i dokazivanje da je bosnjo da best:D
?
oooops, sad se sjetih da smo ti i ja sandzosi, pa cu morati preformulisati pitanje:
jesu li potomoci civilizacije stare 12 000 godina ili ne?
- Soul_Sista
#209 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Proslog proljeca kad sam putovala vozom (relacija Sa-BL) i kad je voz prolazio kroz Visoko ja ono okercem glavu tamo vamo hocu li ugledati kakvu piramidu
i jos mi drug fino objasnio u kojem pravcu da gledam
..mislim, ko pAmatan moze prepoznati piramidu kad sva brda nekako izgledaju kao neke male piramidice
U povratku su mi neke Hercegovke objasnile u kojem pravcu da gledam
brdo ko brdo!
Sve u svemu, to putovanje je bila jedna mala vesela avanturica
taman onako da se upiskite do BL jer su klozeti ocajno prljavi
a najbolji dio je kad se dodje na entitesku granicu pa navodno dodje kondukter iz RS-a
mijenjaju se kao da su dvije drzave
pa jopet vadi karte
Ali necu grijesiti duse, bili su ljubazni!

Sve u svemu, to putovanje je bila jedna mala vesela avanturica
-
callmethebreeeze
#210 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
kako nisi vidjela piramidu?!Soul_Sista wrote:Proslog proljeca kad sam putovala vozom (relacija Sa-BL) i kad je voz prolazio kroz Visoko ja ono okercem glavu tamo vamo hocu li ugledati kakvu piramidui jos mi drug fino objasnio u kojem pravcu da gledam
..mislim, ko pAmatan moze prepoznati piramidu kad sva brda nekako izgledaju kao neke male piramidice
brdo ko brdo!
![]()
Sve u svemu, to putovanje je bila jedna mala vesela avanturicataman onako da se upiskite do BL jer su klozeti ocajno prljavi
a najbolji dio je kad se dodje na entitesku granicu pa navodno dodje kondukter iz RS-a
pa jopet vadi karte
![]()
![]()
izdajice, dijaspora te pokvarila.
pittu je dovoljno da samo zazmiri i odmah mu se piramida i semov sesir ukaze.
- Tesssa
#211 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Ja bila prosli vikend na Visocici
lijepo kliziste, nema sta 
- pitt
#212 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
na ocnim kapcima iznutra istetovirao ....piramidu i sema ...iz profilacallmethebreeeze wrote:kako nisi vidjela piramidu?!Soul_Sista wrote:Proslog proljeca kad sam putovala vozom (relacija Sa-BL) i kad je voz prolazio kroz Visoko ja ono okercem glavu tamo vamo hocu li ugledati kakvu piramidui jos mi drug fino objasnio u kojem pravcu da gledam
brdo ko brdo!
![]()
Sve u svemu, to putovanje je bila jedna mala vesela avanturicataman onako da se upiskite do BL jer su klozeti ocajno prljavi
pa jopet vadi karte
![]()
![]()
![]()
-
callmethebreeeze
#213 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
jelde da vise nemas dileme da se radi o piramidi?Tesssa wrote:Ja bila prosli vikend na Visocici![]()
![]()
- Tesssa
#214 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
normalno da nemamcallmethebreeeze wrote:jelde da vise nemas dileme da se radi o piramidi?Tesssa wrote:Ja bila prosli vikend na Visocici![]()
![]()
- uozo
#215 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Zarada ili ne, u svakom slucaju treba zahtjevati da se vrati svaki krvavo zaradjeni bosanski fening iz budzeta koji je dat. I to da ga vrate i oni koji su sakom i kapom davali i koji su ga uzimali.callmethebreeeze wrote:meni nije jasno na cemu su mogli zaraditi?! jedino su visocani malo hajrovali. ja mislim da je kod sem the man u pitanju megalomanija.
- Soul_Sista
#216 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Pa jel ima piramUda ili nema?callmethebreeeze wrote:kako nisi vidjela piramidu?!Soul_Sista wrote:Proslog proljeca kad sam putovala vozom (relacija Sa-BL) i kad je voz prolazio kroz Visoko ja ono okercem glavu tamo vamo hocu li ugledati kakvu piramidui jos mi drug fino objasnio u kojem pravcu da gledam
brdo ko brdo!
![]()
pa jopet vadi karte
![]()
![]()
![]()
-
callmethebreeeze
#217 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
ja mislim da je svaki fening dat za ovu budalastinu bacena para. bas me zanima koliko je tacno para iz budzeta dato za tu budalastinu.uozo wrote:Zarada ili ne, u svakom slucaju treba zahtjevati da se vrati svaki krvavo zaradjeni bosanski fening iz budzeta koji je dat. I to da ga vrate i oni koji su sakom i kapom davali i koji su ga uzimali.callmethebreeeze wrote:meni nije jasno na cemu su mogli zaraditi?! jedino su visocani malo hajrovali. ja mislim da je kod sem the man u pitanju megalomanija.Postoji dovoljno naucnih institucija koje vape za svakim dinarom. Ili je u svakom slucaju bolje dati taj novac talentovanim studentima.
-
callmethebreeeze
#218 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
piramida postoji isto kao sto postoji interkontinentalni tunel koji iz mog dvorista u sarajevu vodi do kine.Soul_Sista wrote:Pa jel ima piramUda ili nema?callmethebreeeze wrote:kako nisi vidjela piramidu?!Soul_Sista wrote:Proslog proljeca kad sam putovala vozom (relacija Sa-BL) i kad je voz prolazio kroz Visoko ja ono okercem glavu tamo vamo hocu li ugledati kakvu piramidui jos mi drug fino objasnio u kojem pravcu da gledam
brdo ko brdo!
![]()
pa jopet vadi karte
![]()
![]()
![]()
Nisam nesto puno pratila temu oko toga. Jedino sto sam vidjela na TV-u neki snimak gdje kopaju neki prolaz u brdu koje nazivaju piramidom i vidi se da postoje neki prolazi unutra, sto ne znaci da jeste piramUda
jesi ti bio gore?
bio sam tamo. pogledaj svoj pp.
- Soul_Sista
#219 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
..ako nista drugo, nek si se ti najeo cevapapiramida postoji isto kao sto postoji interkontinentalni tunel koji iz mog dvorista u sarajevu vodi do kine.
![]()
p.s.
pozdravi mi rodje!
-
callmethebreeeze
#220 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
nisam jeo cevape. jeo sam u ascinci kod hadzince.Soul_Sista wrote:..ako nista drugo, nek si se ti najeo cevapapiramida postoji isto kao sto postoji interkontinentalni tunel koji iz mog dvorista u sarajevu vodi do kine.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
p.s.
pozdravi mi rodje!
odlicna klopa. bio sam taj mahmuran do povracanja, a u visokom bila sparina pred kisu, pa sam se pentrao po onim brdima, jedva ziv kuci dodjoh.
- Tesssa
#221 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
poznato mi ovo...ideja da se ide u Visoko se rodila u kafani u 2 ujutrocallmethebreeeze wrote:![]()
odlicna klopa. bio sam taj mahmuran do povracanja, a u visokom bila sparina pred kisu, pa sam se pentrao po onim brdima, jedva ziv kuci dodjoh.
![]()
-
Kolega sa Alipasinog
#222 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Ti bi sad duple pare naplatiouozo wrote: I to da ga vrate i oni koji su sakom i kapom davali i koji su ga uzimali.
Dobar ti je i taj biznis. Da nisi ti slucajno iz Visokog?
- saibaba
#223 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Koliko god ta ideja : brdo = pramida 10 brda = 10 Pramida, bila glupa drago mi je da je malo uzdrmao sarajevske "ozbiljne arheologe" muzejske miševe koji se bave istraživanjima jedino kad se istrazuju pare po budžetu.
-
callmethebreeeze
#224 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
nije valjda da krsis pravila o zabrani kretanja poslije 23? pravila koja gradski oci donesose s ciljem da sacuvaju omladinu zlaTesssa wrote:poznato mi ovo...ideja da se ide u Visoko se rodila u kafani u 2 ujutrocallmethebreeeze wrote:![]()
![]()
Mamurluk penjanje i blato nikad nisu dobra kombinacija
- Tesssa
#225 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
eno...sad sam i maloljetnica...cccc