N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU... vol.2
-
Pearl
da ponovim onaj poziv za PR-ovce...
treba nam dobrovoljac da ucestvuje u emisiji za malu raju "hayatovci" sutra. snimanje je u pola 5 u prostorijama Hayata, preko puta Vijecnice...
treba nam dobrovoljac da ucestvuje u emisiji za malu raju "hayatovci" sutra. snimanje je u pola 5 u prostorijama Hayata, preko puta Vijecnice...
-
Pearl
potreban dobrovoljac sa vozilicom (malo vecom, posto treba prevesti i djecija kolica izmedju ostalog
), da na Dobrinji pokupi stvari od jedne forumasice... naravno, poslije radnog vremena... javite mi na pp
- Ivy
PATULJCI: potrebna jos 4 (nena dobili smo jednog umjesto tvoje mladje)! Javite mi se na PP!
SPISKOVI i KONTAKTI DJECE: posaljite mi na PP prijedloge za djecu za koju mislite da trebaju primiti paketic! Uputstva je dala Pearl, znaci adresa, imena roditelja, djece i uzrast svakog djeteta u domacinstvu!
SPISKOVI i KONTAKTI DJECE: posaljite mi na PP prijedloge za djecu za koju mislite da trebaju primiti paketic! Uputstva je dala Pearl, znaci adresa, imena roditelja, djece i uzrast svakog djeteta u domacinstvu!
- Ivy
IMAMO 7 PATULJAKA (thousand of voices, lejla_v, nenanana i Bumbijev rodjak mali + 3 deda mrazovih) .... TREBAMO JOS 3!Ivy wrote:PATULJCI: potrebna jos 4 (nena dobili smo jednog umjesto tvoje mladje)! Javite mi se na PP!
-
justika_sa
pearl... ako nisi nasla nikoga ja cem... jest da je vozilica mala, ali kad se obore sjedista moze i medvjed statiPearl wrote:potreban dobrovoljac sa vozilicom (malo vecom, posto treba prevesti i djecija kolica izmedju ostalog), da na Dobrinji pokupi stvari od jedne forumasice... naravno, poslije radnog vremena... javite mi na pp
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ja bih rado pomogla u tom segmentu, ali...Ivy wrote:IMAMO 7 PATULJAKA (thousand of voices, lejla_v, nenanana i Bumbijev rodjak mali + 3 deda mrazovih) .... TREBAMO JOS 3!Ivy wrote:PATULJCI: potrebna jos 4 (nena dobili smo jednog umjesto tvoje mladje)! Javite mi se na PP!
Svaka cast na razvoju, divota je pratiti vas
- DobroJutroKolumbo
De ljudi ponovite , broj racuna banke za uplate ,gdje ce se predstava odrzati i malo informacija vise na jednom mjestu...da znam gdje cu uplatiti...da sve informacije budu na jednom postu...sta , kako i zasto...HVALA... 
Last edited by DobroJutroKolumbo on 10/12/2007 09:54, edited 1 time in total.
-
Pearl
kolumbo, a sto ja pricam stalno da ima stranica samo sa informacijama, gdje su sve na jednoj stranici, da se ovdje ljudi ne gubeDobroJutroKolumbo wrote:De ljudi ponovite , broj racuna banke za uplate ,gdje ce se predstava odrzati i malo informacija vise na jednom mjestu...da znam gdje cu uplatiti...da sve informacije budu na jednom postu...sta , kako i zasto...HVALA...
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=44829
tamo su ti informacije sta , kako i zasto i broj racuna..
za predstavu jos ne znamo gdje ce biti.. cim budemo imali potvrdu lokacije, postavit cemo i to.. sad imamo u planu par lokacija, naravno, voljeli bismo da dobijemo onu najvecu
nadam se da shvatate da je akcija koje je pokrenuta prije 7 dana i koja je imala za cilj da usreci 30tak djece sada prerasla na akciju gradskog, a nadamo se i drzavnog nivoa (ako nadjemo dovoljno prevoznika u druge gradove) pa sve to treba malo i koordinirati... a svi imamo i stalne poslove.. koje nemaju veze sa humanitarnim svrhama
-
cnermina
@ravic - dan i termin bi mi mogli izabrati. Zato sam mislila da vidim kad bi ko mogao prije nego zakazem termin.
@mirci- znam, i ja isto mogu tek tada, ali se bojim da tada nema puno koristi, jer nema studenata
nismo kontaktirali nikakva udruzenja. imas ideju?
@mirci- znam, i ja isto mogu tek tada, ali se bojim da tada nema puno koristi, jer nema studenata
-
cnermina
upravo su mi se javili iz Vijeca ucenika Srednje strukovne skole Fojnica i Srednje škole Ivan Goran Kovacic Kiseljak koji su zainteresovani da organizuju prikupljanje u svojim skolama. samo su nas zamolili da mi dodjemo po to nakon sto oni zavrse...
jupiiiiiiiiiiiiiiii

jupiiiiiiiiiiiiiiii
-
mIRCerka
Imas udruzenje OAZA, udruzenje roditelja i prijatelja djece sa ment.retardacijom, oni su uvijek raspolozeni za saradnju...cnermina wrote:@ravic - dan i termin bi mi mogli izabrati. Zato sam mislila da vidim kad bi ko mogao prije nego zakazem termin.
@mirci- znam, i ja isto mogu tek tada, ali se bojim da tada nema puno koristi, jer nema studenata![]()
- buba
hmm..mislis na ono u Hrasnom, nize Robot Komerca?mIRCerka wrote:Imas udruzenje OAZA, udruzenje roditelja i prijatelja djece sa ment.retardacijom, oni su uvijek raspolozeni za saradnju...cnermina wrote:@ravic - dan i termin bi mi mogli izabrati. Zato sam mislila da vidim kad bi ko mogao prije nego zakazem termin.
@mirci- znam, i ja isto mogu tek tada, ali se bojim da tada nema puno koristi, jer nema studenata![]()
-
mIRCerka
Ahabuba wrote:hmm..mislis na ono u Hrasnom, nize Robot Komerca?mIRCerka wrote:Imas udruzenje OAZA, udruzenje roditelja i prijatelja djece sa ment.retardacijom, oni su uvijek raspolozeni za saradnju...cnermina wrote:@ravic - dan i termin bi mi mogli izabrati. Zato sam mislila da vidim kad bi ko mogao prije nego zakazem termin.
isto tako, ima XY asocijacija svoju mrezu volontera, onda CIVITAS i slicno...
-
Pearl
-
mIRCerka
ISkreno, mislim da bi trebali napisati mali dopis u dobro.ba i poslati na email adrese udruzenja kao i ove snail mail adresecnermina wrote:ok. mozemo pokusati njih kontaktirati.
pade mi na pamet i Obrazovanje gradi BiH i cika Jovo Divjak.
Ima li neko kontakta s njim, pa da vidimo da nam oni pomognu sa Ekonomijom???
Samo treba skontati kome sve da se salje...nedavno sam na Obali kod Akademije ugledala plocu nekog udruzenja za pomoc mladima, i skontam da mi pojma nemamo sta sve imamo u gradu...
- buba
#224 re
Ok, ja mogu otici do OAZE, blizu su moje firme, mogu jos i danas, ali moram znati malo konkretnije sta nam treba. Prostor za dodjelu paketica i predstavu za 30.12.2007?
Racunati na to da broj ucesnika ne mozemo znati, s obzirom da akcija jos traje, ali hmm hajmo barem neki okviran broj, odnosno koliki minimalan prostor moze zadovoljoviti ovu potrebu?!
Takodjer, u ovom konkretnom slucaju, ukoliko OAZA i pristane dati prostor na raspolaganje, ne znam koliko bi bilo moralno da dodijelimo paketice nasoj djeci sa spiska, a ne njihovim clanovima i da ne ucestvuju na toj priredbi?
Ne znam, sta kazete?
Racunati na to da broj ucesnika ne mozemo znati, s obzirom da akcija jos traje, ali hmm hajmo barem neki okviran broj, odnosno koliki minimalan prostor moze zadovoljoviti ovu potrebu?!
Takodjer, u ovom konkretnom slucaju, ukoliko OAZA i pristane dati prostor na raspolaganje, ne znam koliko bi bilo moralno da dodijelimo paketice nasoj djeci sa spiska, a ne njihovim clanovima i da ne ucestvuju na toj priredbi?
-
Pearl
btw, imamo plakat akcije
kome treba, javite mi se na pp da mu/joj posaljem... jedno 40tak ce nam besplatno printati u stampariji Margo.. za ostalo se trebamo snaci... ako neko nekog zna u nekoj stampariji ili kopirnici (pozeljno printanje u koloru), nek krene na posao moljakanja 
evo ga.. meni je predivan... hvala suncica24
;)

evo ga.. meni je predivan... hvala suncica24