ma dosta ligaalphonse kauders wrote:Neelix, haj je ti ba napravi pa da uletimo. Hoće li biti dovoljno raje za takvu ligu?Neelix wrote:alphonse...haj poslusaj me i napravi ligu po onom settingu sto sam ti opisao... obecajem ti da se neces pokajat
SA-X FANTASY NBA LIGA
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Neelix
- alphonse kauders
Ne, ne nego je već 12 članova u ligi.Neelix wrote:ma dosta ligaalphonse kauders wrote:Neelix, haj je ti ba napravi pa da uletimo. Hoće li biti dovoljno raje za takvu ligu?Neelix wrote:alphonse...haj poslusaj me i napravi ligu po onom settingu sto sam ti opisao... obecajem ti da se neces pokajatmoja je draftovana vec, a i ovaj setting je najbolji za ligu sa manje clanova. jel ne znas kako promijeniti settings, ili...?
Helem, nejse, glupo je ovo što komisionar (tj. ja) može odrediti poziciju na draftu bilo kojeg učesnika lige. Evo, ja svečano obećavam da ću određivanje pozicije na draftu prepustiti randomu pa šta koga zapadne.
Vidimo se za 2 sata:)
- Neelix
ko je ono uzimao bibbya 
The Kings announced Saturday that point guard Mike Bibby underwent successful surgery to repair a torn ulnar collateral ligament in his left thumb. The procedure was performed by Dr. Robert Szabo at the UC Davis Medical Center.
Bibby having surgery is the worst-case scenario as it pertains to the Kings' playoff hopes this season. The Kings expect Bibby to miss 10-12 weeks. He begins rehabilitation immediately. Ron Artest will miss the first eight games due to a league-mandated suspension.
The Kings announced Saturday that point guard Mike Bibby underwent successful surgery to repair a torn ulnar collateral ligament in his left thumb. The procedure was performed by Dr. Robert Szabo at the UC Davis Medical Center.
Bibby having surgery is the worst-case scenario as it pertains to the Kings' playoff hopes this season. The Kings expect Bibby to miss 10-12 weeks. He begins rehabilitation immediately. Ron Artest will miss the first eight games due to a league-mandated suspension.
- Neelix
NIJEsulesavic wrote:Je li to razlog što niasm mogao vidjeti svoje timove (komada 2) niti ih editovati?
ja svojih 12
nesto je do tebe
-
Dead Man Walking
Eto ne dijelite vise 
Nego, mozel neko zacas objasniti kako se dobije ova cifra bodova? Ja imam nekih 70ak, al veze nemam kako se dodje na taj broj
Nego, mozel neko zacas objasniti kako se dobije ova cifra bodova? Ja imam nekih 70ak, al veze nemam kako se dodje na taj broj
- Neelix
citaj temuSistem bodovanja: Rotissiere. Evo sta to znaci: boduju se sljedece kategorije: procenat suta, procenat slobodnih bacanja, pogodjene trice, poeni, skokovi, asistencije, ukradene lopte, izgubljene lopte, blokade, i to po ovakvom sistemu: Ekipa koja ima najvise postignutih poena iz kategorije poeni ima 12 bodova, ona koja je ispod nje ima 11...itd. isto tako ona ekipa koja ima najvise blokada ima 12 bodova, sljedeca 11, ona sa najmanje blokada ima 1 (podrazumjevajuci da nas je npr 12 u ligi). osim naravno za izgubljene lopte gdje vazi obrnuto pravilo Smile
zasto ovakav sistem? zato sto zahtjeva vece znanje, i drugaciji nacin odabira igraca od obicnog sistema na poene. zato sto ekipu morate birati da imate i dobre skakaca i blokere i kradljivce, a ne samo igrace koji postizu poene