Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mamica papucarka
Vinja
al ima ovih mazoshista zaista
al ima ovih mazoshista zaista
-
vinja
Yamahalac wrote:al sto jest jest, znaju herke zajebavati, ali nisu nesalomljivevinja wrote:i hvala Bogu...mamica 31 wrote:Vinja![]()
![]()
![]()
al ima ovih mazoshista zaista![]()
sta bih ja bez njih...?!:D
??!! dusice, nisi ti bio sa pravom Hercegovkom...mozda neka ukrstena vrsta, pa se razvodnilo...
- anais_nin
vinja wrote:veca_sa wrote:anais_nin wrote: ma jok bacini mi se da herkica je to
to kad jednom priveze, sto se vise batrgas to vise boli...
![]()
![]()
meni bitno da je meni fino...ustvari to je najbitnije...a, inace, sto vas muskice zena vise maltretira, to je vise gotivite...jednostavno, to je neminovno...govno pojede svaka koja podje da vam ugodi...
ja jos imam jednog za vratom, ostavila sam ga prije 2 godine,... smorio me koliko je "slus'o"... njega sam tako maltretirala da me i sad savjest peceali covjek dan-danas ne odustaje...valjda mu se svidjelo
![]()
Bogami, meni iskustvo govori da ste po tom pitanju mazohisti, pa, na neki nacin, ...ja samo "ugadjam"...
herka has spoken
-
Yamahalac
garant je do menevinja wrote:Yamahalac wrote:al sto jest jest, znaju herke zajebavati, ali nisu nesalomljivevinja wrote: i hvala Bogu...![]()
??!! dusice, nisi ti bio sa pravom Hercegovkom...mozda neka ukrstena vrsta, pa se razvodnilo...
- anais_nin
nije to poenta bolanYamahalac wrote:al sto jest jest, znaju herke zajebavati, ali nisu nesalomljivevinja wrote:i hvala Bogu...mamica 31 wrote:Vinja![]()
![]()
![]()
al ima ovih mazoshista zaista![]()
-
vinja
ahamima wrote:Jes to ti zajebana?vinja wrote:Yamahalac wrote: al sto jest jest, znaju herke zajebavati, ali nisu nesalomljive:D
-
Yamahalac
nisam mislio na upotrebu fizicke sile, ne bi imalo smisla biti papakanais_nin wrote:nije to poenta bolanYamahalac wrote:al sto jest jest, znaju herke zajebavati, ali nisu nesalomljivevinja wrote: i hvala Bogu...![]()
to se ne lomi, to se uzgaja
konkretno sam mislio na cistu kontru, da ona sve mijenja, pa cak i herke
-
vinja
anais_nin wrote:nije to poenta bolanYamahalac wrote:al sto jest jest, znaju herke zajebavati, ali nisu nesalomljivevinja wrote: i hvala Bogu...![]()
a ko zna uzgajati, zna i kako joj kandjice srezati...
-
vinja
ma, neeeeeeeee, ne bih ja vas prepadala! Nikada, nikada! Ja samo odradim, ne stignes se prepasti...mima wrote:vinja wrote:ahamima wrote: Jes to ti zajebana?jooooooooooooooj, ja voli bit' zajebana... to mi je kuuuuuuuuuul
Dobro..........al nas nemoj prepadat..........
nego, imam ja svog...za "prepadanje"...meni taman
- anais_nin
pa nisam ni ja mislila sakom u glavuYamahalac wrote:nisam mislio na upotrebu fizicke sile, ne bi imalo smisla biti papakanais_nin wrote:nije to poenta bolanYamahalac wrote: al sto jest jest, znaju herke zajebavati, ali nisu nesalomljive:D
konkretno sam mislio na cistu kontru, da ona sve mijenja, pa cak i herke
-
Yamahalac
pa to ti i govorim bona, cccccanais_nin wrote:pa nisam ni ja mislila sakom u glavuYamahalac wrote:nisam mislio na upotrebu fizicke sile, ne bi imalo smisla biti papakanais_nin wrote: nije to poenta bolanto se ne lomi, to se uzgaja
konkretno sam mislio na cistu kontru, da ona sve mijenja, pa cak i herkei u cemu je car mjenjanja nekog
ne valja tako....tiha voda brijegove valja....pitaj vecu
2 godine je tiha bila dok nije nadosla poplava
- anais_nin
forUMASH je to jednom davno fino opisaovinja wrote:anais_nin wrote:nije to poenta bolanYamahalac wrote: al sto jest jest, znaju herke zajebavati, ali nisu nesalomljive:D
ko zna - zna...
a ko zna uzgajati, zna i kako joj kandjice srezati...
-
vinja
eno, ja sad najgora...Yamahalac wrote:dobre duse, dusmanom je zovumima wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ti si meni duhovita pravo.........
![]()
![]()
![]()
:D
Sve k'o nesto ne bi 'vakog, ne bi 'nakog...nesto se prenemazu, ja fino iskreno rekla i sad najgora
- scorpion7
E onda ustat pa spomenutanais_nin wrote:ma jok bascorpion7 wrote:...i razmislja kako ce da pobjegne ili da se okaci o prvu vrbu....vinja wrote:ufffffffffffffff
prvo i osnovno - ne smije biti pexo, inace me doticni apsolutno ne interesuje
drugo i osnovno - ja moram biti predmet njegovog obozavanja.![]()
e, sada - ne volim glupe ljude, gdje su po automatskom sistemu ukljuceni nacionalisti
mrzim ljencine i nezrele likove![]()
mora biti sposoban za razgovor na bilo koju temu, mora me uvijek, uvijek, uvijek saslusati do kraja i pri tome biti jako zainteresovan za ono o cemu govorim, te isto kvalitetno komentarisati
mora mnogo setati i ici u shopinge sa mnom
i mora mi znati dati do znanja kada predjem liniju normalnog ponasanja..., s tim da s najvecom ozbiljnoscu i paznjom tolerise moj PMS, i da ga nikad, ni za zivu glavu ne spominje
ne smije me tretirati (bar ne svo vrijeme...) kao princezicu, odnosno mora me tretirati kao osobu koja je sasvim sposobna boriti se sama za sebe
eto, to bi bila kombinacija sta ne smije i sta mora biti...meni nekako lakse napisati kakav mora da bude...kada bih pisala sta sve ne smije biti...uhhh...ne bih za 2 dana zavrsila...
sta cu ja, jesam razmazena i zahtjevam apsolutnu i bezuslovnu ljubav i paznju...ili sve ili nista...
i znate sta - on postoji![]()
cini mi se da herkica je to
to kad jednom priveze, sto se vise batrgas to vise boli...