Jimmy_The_Saint wrote:Malo su ti se usrali u poso, ali sretno s djelovima.

Nego, oftopik, ima li Mahindra Thar-a kod onog tvog Tuzlaka i pošto?

ma ti iz tog avtocoma su stvarno "biseri", pa samo da su dobili onih 2% rezrevnih dijelova gratis imali bi na tu količinu valjda pun kontejner robe,oni su valjda umjesto toga tražili extra popust na vozila, ja sam u 4 godine do sada dobavio točno 16 narudžbi rezervnih dijelova, što večih, što manjih i nikada nije bilo problema, nekoliko njih sam dobavio avionom a ove manje hitne stvari riješavam dhl-om, jeste malo skuplje ali dođe ti sve za 3-4 dana, do sada me zbog tih mapleova kontaktiralo barem 20 ljudi, ali problem mi je to jer nemam listu modela šta se prodavalo, dakle točan broj vozila, modela i sa kojim motorima, prvo moram saznati tu informaciju da mogu isplanirati šta i koje količine dijelova da naručim, a opet i zavisi dal će mi maple dozvoliti da prodajem samo dijelove
opet nekad je vrlo teško sa kupcima doći na kraj, npr naprave ti narudžbu dijelova i poslije ti ne plate, tako da od sada naručujem dijelove tek kada mu ljudi unprijed plate sve, pogotovo kod razbijenih vozila gdje su popravci po 4-5000€, jednostavno se sa takvim slučajevima ne zamaram, tko plati dobije, ja uvijek imam lager dijelova koji mi trebaju za redovito održavanje, tek nam vozila imaju 3 godine tako da nema nekih velikih problema, uglavnom samo filteri,pločice, diskovi, svječice, amortizeri, remenje i takve stvari, ako i zakaže neka sitnica preko jamstvene usluge to naručujem dhl-om, isto tako problem su malo automobili kojeg voze "bauštelci", pa ti ih lome bez pardona i bez milosti, stvarno naprodavao sam se raznih kopči, prekidača i stvarno se čovjek može začuditi šta su sve ljudi u stanju slomit i na koji način, pa moji đžip ima 135.000 km sad i u unutrašnjosti mi baš ništa nije puklo, nit je slomljeno, jednostavno sve zavisi od vlasnika vozila, čak i ovi mali kamioni dongfeng(malo veči nego hafei, cca 4 metra) koji su puno skromnije napravljeni od great walla, evo sad im je prva godina i imaju 31000 km jedan i 35000 km drugi, ništa nije slomljeno,a čim sam ga dao u najam, drugi dan mi je bio vraćen sa razderanim sjedištem i sa slomljenim prekidačem za podešavanje naslona
što se tiće mahindre ne znam dali ga tuzlak ima, ja sam thar vidio ovdje kod nas, košta 128.000 kn, to je nekih 17.500€, šta reći drugo nego jeep wills malo pomlađen, auto za avanturiste i za slobodno vrijeme,terenske osobine stvarno odlične

, po meni jedini problem je serijska oprema, auti su ogoljeni, dakle čim doplatiš klimu, centralno ode cijena na skoro 20.000€
http://www.mahindra.panda.hr/index.php? ... &Itemid=98
evo site od hrvatskog uvoznika, ima i nekoliko slika te tehnički podaci