jeza u ledja wrote:02.10.2007 @ 19:30:00
SIPA ispituje prijetnje upućene Silajdžiću, Tihiću i reisu Ceriću
Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), u ponedjeljak 1. listopadu, po obavještenju da se na Internet video portalu YouTube pojavio video zapis sa prijetećim sadržajem upućenim visokim bh. ...
...političkim dužnosnicima Harisu Silajdžiću i Sulejmanu Tihiću, kao i reis-ul-ulemi Islamske zajednice u BiH Mustafi ef. Ceriću, poduzeli su neophodne mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja identiteta autora ili pošaljitelja poruke.
Službeni izvještaj o navedenim okolnostima dostavljen je Tužiteljstvu BiH, sa kojim se koordiniraju dalje mjere i radnje.
O rezultatima istrage javnost će blagovremeno biti obaviještena, priopćeno je iz Državne agencije za istrage i zaštitu.
Naravno pozdravljam ovaj potez, jer pokazuje da ima bara pravne drzave. Samo mi nije jasno zasto ovako levatski sve ispada. Umjesto da se neko od tih Sipinih ovdje na forum logovao, pretstavio se kao 'brat'

i poslao mu pp... Imali bi ga za sekundu a ovako.
Ja licno mislim da je doticni jedan
KLASICNI RELIGIOZNO ZADOJENI UHLJUP koji je neopasan, ali se nalozio na 'bracu' iz Afganistana, Saudije i sl. pa ovdje sada po forumu prasinu dize - 72go godiste, garant nikada posla nekog normalnog nije imao, sa trebama bio stidlljiv, pa otkrio religiju i onda ovdje kao visoka moralna instanca daje izvjave tipa "rijecnik ti je nemoralan" i "znam 100% da nisi u pravu". on nesto zna 100% uhljup onaj uhljupski blentavi. lijepo ga u avion pa u afganistan pa da vidi kako su oni jedna fina i napredna mahala...