ne daj Boze ako je bilo cyber sex-a, moze to na svasta izacilolita_xx wrote:jesu li ukljucili kamere, pa se gledalidanas wrote:a jesu li chatali na MSNanais_nin wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
prisajsli
![]()
![]()
zaljubljena a on ozenjen
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Bumbar
tu bi se samo mogli nadati da nisu download...kakve fileoveanais_nin wrote:ne daj Boze ako je bilo cyber sex-a, moze to na svasta izacilolita_xx wrote:jesu li ukljucili kamere, pa se gledalidanas wrote: a jesu li chatali na MSN![]()
![]()
-
Dajdo
e vala da se i ja danas od srca nasmijem....
(najsladji su ovi od 22 sto su najpametniji i sve o znaju o zivotu, ljubavi, braku, zarobljenistvu, saso mange, pa jos na komsijskom.....
anais, ipak gledamo isti film..... a fakat, i ja se cesto upitam isto
- irfan2
pitanje je da li su koristili zastituanais_nin wrote:ne daj Boze ako je bilo cyber sex-a, moze to na svasta izacilolita_xx wrote:jesu li ukljucili kamere, pa se gledalidanas wrote: a jesu li chatali na MSN![]()
![]()
- anais_nin
e bas mi je drago DajdoDajdo wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e vala da se i ja danas od srca nasmijem....![]()
![]()
![]()
(najsladji su ovi od 22 sto su najpametniji i sve o znaju o zivotu, ljubavi, braku, zarobljenistvu, saso mange, pa jos na komsijskom.....)
anais, ipak gledamo isti film..... a fakat, i ja se cesto upitam isto
- anais_nin
toliko o "ljubavi"pesak wrote:Samo da kazem da ona sad njega maksimalno izbegava, a on se pravi da je ne vidi...![]()
![]()
![]()
prijateljica ako je pametna okanice se corava posla, i traziti zabavu i razbibigru, a mozda i neke konkretnije emocije na nekom "ne-ozenjenom" mjestu
-
pesak
Pa jeste. Mozda imas pravo. A mozda je ovo poluvreme.anais_nin wrote:toliko o "ljubavi"pesak wrote:Samo da kazem da ona sad njega maksimalno izbegava, a on se pravi da je ne vidi...![]()
![]()
![]()
![]()
prijateljica ako je pametna okanice se corava posla, i traziti zabavu i razbibigru, a mozda i neke konkretnije emocije na nekom "ne-ozenjenom" mjestu
- River_isle
http://www.youtube.com/watch?v=inUw_mumDAQ
a ima i ona on ozenjen ja djevojka majko, sta da adim zavoljeh ga jakooooooo al ne moRem da je naJdem
a ima i ona on ozenjen ja djevojka majko, sta da adim zavoljeh ga jakooooooo al ne moRem da je naJdem
-
Dajdo
uuu, ova se opasno nameracila... ne odustaje bez obzira na sve argumente, kao recimo "pa smjesi se i meni momak iz videoteke pa ne mislim da se zaljubio u mene"pesak wrote:Pa jeste. Mozda imas pravo. A mozda je ovo poluvreme.anais_nin wrote:toliko o "ljubavi"pesak wrote:Samo da kazem da ona sad njega maksimalno izbegava, a on se pravi da je ne vidi...![]()
![]()
![]()
![]()
prijateljica ako je pametna okanice se corava posla, i traziti zabavu i razbibigru, a mozda i neke konkretnije emocije na nekom "ne-ozenjenom" mjestuZivi bili, pa videli...
get a life bona.
- poplava
Da, da... to je samo zatisje pred buru.pesak wrote:Pa jeste. Mozda imas pravo. A mozda je ovo poluvreme.anais_nin wrote:toliko o "ljubavi"pesak wrote:Samo da kazem da ona sad njega maksimalno izbegava, a on se pravi da je ne vidi...![]()
![]()
![]()
![]()
prijateljica ako je pametna okanice se corava posla, i traziti zabavu i razbibigru, a mozda i neke konkretnije emocije na nekom "ne-ozenjenom" mjestuZivi bili, pa videli...
-
pesak
mmmm...mozda ce rat, mobilizacija, nato-bombardovanje, gradjanski...ko zna .poplava wrote:Da, da... to je samo zatisje pred buru.pesak wrote:Pa jeste. Mozda imas pravo. A mozda je ovo poluvreme.anais_nin wrote: toliko o "ljubavi"![]()
uf.