Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
meni se desilo da je moj sako u zari bio 100 KM a u azelu 30 KM. Samo sto sam se ja svog zasitila vec i nosila ga godinu dana prije nego se to dogodilo. a da u isto vrijeme budu 5 i 50 nisam jos nijedan slucaj vidjela (a ne tvrdim da nije moguce, tj. taj bezobrazluk ne iskljucujem ). i moja bluza koju sam platila 30 eura je cini mi se u azelu sada 20 KM. samo sto sam ja svoju kupila prije 2 godine. pa sad.... meni se generalno isplatilo ja sam je vec "iznosala" za te 2 godine.
Samo u tom slucaju se i mogu desiti takve razlike u cijenama. Zara ima par modela koji su svake godine isti, pa se onda desi da dzemper u Zari kosta 50, a u Azelu 15. Al' svi zaboravljaju da u Azel dodje velicina L, a nekom treba XL.
Bilo bi dobro da ima i radnja S'Oliver odjece. Nisu u jeftinijoj kategorji, ali je garderoba vrhunske kvalitete, lijepih materijala, krojeva, dizajna. Sto u Sa sve rjedje mozemo zateci.
Ima li neko informaciju kada ce se otvoriti Zara u Sarajevu? Svi su pricali ove jeseni pa ni habera!
Oni u Azelu skoro da vise i nemaju Zarine robe! Samo kada ih pitas kazu kako svaki dan dobivaju novu, a ja vidim
garderobu od proslog ljeta i jeseni na policama i ofingerima.
neki dan mi cura bila u azelu i na kasi pita onu radnicu kad se vise otvara zara, ova joj veli da se u sarajevu jos nece otvarati potpisali fol nekakav ugovor na duzi period sa njima pa ce ovi u azelu i dalje prodavati zarine stvari :S hmm koliko joj je vjerovati ne znam
opa22 wrote:neki dan mi cura bila u azelu i na kasi pita onu radnicu kad se vise otvara zara, ova joj veli da se u sarajevu jos nece otvarati potpisali fol nekakav ugovor na duzi period sa njima pa ce ovi u azelu i dalje prodavati zarine stvari :S hmm koliko joj je vjerovati ne znam
a meni na Ilidzi rekla,da nece vise biti zarine robe..
ono sto ja vidim da prodaju je roba koja je bila i prije 2/3godine
MADMalice wrote:Bilo bi dobro da ima i radnja S'Oliver odjece. Nisu u jeftinijoj kategorji, ali je garderoba vrhunske kvalitete, lijepih materijala, krojeva, dizajna. Sto u Sa sve rjedje mozemo zateci.
BIngo prodaje S'Oliver. Juče u Živinicama vidim super mantiliće za jesen 80 KM, krem, zeleni i ciklama. Košuljice 28 KM, pravo dobre samo što su sve bile 38 broj. Pretpostavljam da ima i ovdje, u Hadžićima pogotovo.
Ja sam kupovala u Bingu benetton i sisley stvari za djecu i bile su odlicne. Ovi mantili su stvarno dobri,a ako je kakva kopija onda su se bas potrudili da ga kopiraju.
opa22 wrote:meni s'oliver stvari u Bingu nekakve sumnjive kvalitete i porijekla.....S'oliver u seheru bi bio pun pogodak
Orginal jesu jer uvozi se direktno iz Njemačke i meni su ok stvari kupljene tamo
I meni je sve super kupila sam par haljina, jedva cekam da u ''moj'' bingo stignu i mantilici. Etiketa je ok, s tim da na svakoj pise Sample - not for sale