tuča

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
frkimrki

Post by frkimrki »

damirm wrote:Obuca ne vidjam te na dzumi...
Da si ista slusao na jednoj od dzuma, garant ne bi tako laprdao. Ili je mozda fol, docepati se saffa i biti vidjen!?

Zelen si, ali po godinama. :D
bos

Post by bos »

homo_sapiens wrote:Predlažem da, što prije, gradske vlasti i Opština Stari Grad, na čijem se području desio incident, upute pismo izvinjenja građanima Rijeke, posebno porodicama pretučenih mladića.
Trebamo pokazati da je Sarajevo, ipak, urbana sredina, da, pored ološa i divljaka, u gradu žive i normalni ljudi.
Nije bitno sada ko je izazvao tuču, bitno je da se je ona dogodila u našem gradu, i to još u centru, da je nismo ničim spriječili, iako je bilo predvidiva.
U svakom slučaju, na sebe trebamo preuzeti odgovornost, inicijatore i počinioce dobro kazniti, a potruditi se da u budućnosti ovakvih primitivnih i divljačkih ispada ne bude.
I sta kazes? Ti ces im se naguziti sljedeci put kad dodju?
Postovanje _o_

:-)
obuca

Post by obuca »

damirm wrote:Mislim da je homo sapiens dao izvanredan prijedlog!!! Alaim je u općinskom vijeću općine Stari Grad, pa eto...Obuca ne vidjam te na dzumi...
niti ces me kada vidjeti. meni se to uzvikivanje isto ne svida i zao mi je sto se ono jucer desilo, ali ne moras i ti tekbirati ovdje. ja novopecene vjernike ne gotivim, ma kojem krdu pripadali. izvini za proste rjeci naglo sam reagovala jer me huja ufatila. eto :-D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

uzalud vam trud sviraci... :D :D
uzalud je bilo sta pisati :-) :) :)
damirm

Post by damirm »

I mene je huja uhvatila od sveg tog krkanluka jucer. Zato ovako i reagujem. Najbolji prijatelj mi je Hrvat, djevojka mi je Srpkinja. Ne dam ih ni za cijeli paket Kiki bombona!!!
Last edited by damirm on 23/08/2007 13:15, edited 1 time in total.
frkimrki

Post by frkimrki »

PITARKA_SA wrote:uzalud vam trud sviraci... :D :D
Jesi ti musko ili zensko? Ili samo huligan? :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

frkimrki wrote:
zeMsko :D :D sta je?ne uklapam se u okvire koka iz centrala,pa cudno? :lol: :lol: :D
tataratira

Post by tataratira »

damirm wrote:I mene je huja uhvatila od sveg tog krkanluka jucer. Zato ovako i reagujem. Najbolji prijatelj mi je Hrvat, djevojka mi je Srpkinja. Ne dam ih ni za cijeli paket Kiki bombona!!!
ima nade
frkimrki

Post by frkimrki »

PITARKA_SA wrote:
frkimrki wrote:
zeMsko :D :D sta je?ne uklapam se u okvire koka iz centrala,pa cudno? :lol: :lol: :D
Prije bi rekao da si s Logavine... na iskustvo :D

Ruzno je kad djevojka sa takvim zarom u tonu odobrava tucnjavu, huliganstvo i netrpeljivost medju navijacima.

Zene su stvorene za ljepse stvari. Toliko.

A sad uklapas li se u profil koke iz Centrala, iskreno, ne znam. Tamo ne idem, jer sam cuo da tamo koke znaju o autima vise nego frajeri i imaju jarana vise nego prijateljica. To mi je dovoljno.... :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

e neka si mi rek'o ,sad sam odlucila posvetiti svoju paznju botanici i kulinarstvu :D :D :D
frkimrki

Post by frkimrki »

PITARKA_SA wrote:e neka si mi rek'o ,sad sam odlucila posvetiti svoju paznju botanici i kulinarstvu :D :D :D
Ma jok to bona. Hajde ti namaraj nekog. Prvo ga na foru spucaj u vrh brade stosem da poklekne, onda ga ispravi koljenom odozdo, pa ga tako osamucenog uhvati za kosu te mu lupaj glavom od trotoar dok ne crkne pseto pitomo.
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Zavatoni wrote:
DaysleepeR wrote:e pa djevojko draga, u civilizovanim sredinama (prijateljske) navijacke grupe saradjuju, ako nista zadi zajednickih interesa, nabavke rekvizita i sl.

Samim tim ti se otvaraju vrata kod eventualnih gostovanja da imas gdje prespavati i sl.

Nemogu da vjerujem koliko je plitko samo tvoje razmisljanje.
Navijački rekvizit:...(između ostalog)...bokser, palica,,,,baklja, topovski udar...

Jebi ga hordaši, možda ste fakat zajebali neku sarajevsku, a prijateljski nastrojenu navijačku grupaciju da se malo druži sa riječanima...

Nemojte se puno paliti... :D

Može malkice... :D
Rodila majka pamet.

Prvo ne dodaji rijeci u moje postove.

Drugo neko zna samo za krampu, motiku i sl.
Tako su tebi navijacki rekviziti samo oni nabrojani, a ti mi reci moze li se igdje u BiH uraditi navijacka zastava 100 x 150?
Nemoze, ali moze u Rijeci 100%

Moze li se u BiH uraditi sal koji je pristojan i koji ne izgleda kao da je svaki posebno plela neka nana?

Hoćemo li dalje?

Kako će dvije navijacke skupine postati prijateljske?
Eto haj mi objasni majke ti.

Zatucani umovi, nemate pojma kako se lako prijateljstva stvaraju i kako svi profitiraju od toga, a ne mislim na materijalnu stranu.

Samo sto je vecina glupa i zatucana, sto kazu lakse metar u dupe nego cenat u glavu...
Alfa159

Post by Alfa159 »

Haloooooooo.ba jeste vi normalni, kakvo crno izvinjenje ovo je bila obicna tuca huligana u kojoj bi i sam ucestvovao da nisam radio:((((
A fora je da su ljudi dosli da se shutaju shto su i dobili sto se dize frka oko toga.
I sto tako sutra kada odemo u Split i sjednes u cetar grada sta mozes ocekivati.
Niko nije dirao obicne navijace Hrvatske ali ovi su maksuz dosli radi marisane i svaka ima cast i to je to.
Zato ne serite vise sa ljudskim pravima i vozdra. Ja kada idem na tekmu ocekujem da dobijem batine ali IDA DA IM MAJKU JE....M
JER KO JE HULIGAN TAJ PIC.A NIJE, HULIGAN VOLI PIC.E DA BIJE.
A sada dovidjenja
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

frkimrki wrote:
PITARKA_SA wrote:e neka si mi rek'o ,sad sam odlucila posvetiti svoju paznju botanici i kulinarstvu :D :D :D
Ma jok to bona. Hajde ti namaraj nekog. Prvo ga na foru spucaj u vrh brade stosem da poklekne, onda ga ispravi koljenom odozdo, pa ga tako osamucenog uhvati za kosu te mu lupaj glavom od trotoar dok ne crkne pseto pitomo.
:lol: :lol: kul si
Alfa159

Post by Alfa159 »

Uh kako sam ljut :-) :-)
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

Alfa159 wrote:Uh kako sam ljut :-) :-)
nije sve,nije sve tako sivo... :D :D :D
pudlica

Post by pudlica »

Alfa159 wrote:Haloooooooo.ba jeste vi normalni, kakvo crno izvinjenje ovo je bila obicna tuca huligana u kojoj bi i sam ucestvovao da nisam radio:((((
A fora je da su ljudi dosli da se shutaju shto su i dobili sto se dize frka oko toga.
I sto tako sutra kada odemo u Split i sjednes u cetar grada sta mozes ocekivati.
Niko nije dirao obicne navijace Hrvatske ali ovi su maksuz dosli radi marisane i svaka ima cast i to je to.
Zato ne serite vise sa ljudskim pravima i vozdra. Ja kada idem na tekmu ocekujem da dobijem batine ali IDA DA IM MAJKU JE....M
A sada dovidjenja

slazem se sa ovim,armada je dosla u Sa bez najave znaci htjeli su tucu neku,sjedili su u kafici dosle horde obicna huliganska tuca,malo pogledajte po hrvatskoj kod njih je ovo redovno,i ono izvinjenje grada,ma kakvo izvinjenje oni kad su krenuli znali su da ce biti belaja,a policija je 100m udaljena da je htjela sprijeciti sprijecila bi davno,dosli u sred grada i dobili batine idemo dalje,samo me manijaci razocarase kad ih je bbb rastjero kod muzeja :lol: smjesni ste,samo shvatite da je ovo hooliganska tuca a ne tuca klosara nekih,da se zna momci koji su se fajtali juce svi su veoma obrazovani znaci fax,posao,skola
Zavatoni

Post by Zavatoni »

DaysleepeR wrote:Rodila majka pamet.

Prvo ne dodaji rijeci u moje postove.

Drugo neko zna samo za krampu, motiku i sl.
Tako su tebi navijacki rekviziti samo oni nabrojani, a ti mi reci moze li se igdje u BiH uraditi navijacka zastava 100 x 150?

Moze li se u BiH uraditi sal koji je pristojan i koji ne izgleda kao da je svaki posebno plela neka nana?

Hoćemo li dalje?

Kako će dvije navijacke skupine postati prijateljske?
Eto haj mi objasni majke ti.

Zatucani umovi, nemate pojma kako se lako prijateljstva stvaraju i kako svi profitiraju od toga, a ne mislim na materijalnu stranu.

Samo sto je vecina glupa i zatucana, sto kazu lakse metar u dupe nego cenat u glavu...
Rek'o sam malkice se upali, nemoj previše...

Samo sam malo ložio, a tebi fitilj kratak, k'o da ti je 20 godina u vrh glave... Okreneš na zajebanciju. Malo iskuliraš, šukneš mi ga hinjski, a tebi odmah nekakva pjena na usta počela izlaziti... Fakat se omladina danas ne zna zajebavati...

Koje navijačke skupine? O kakvim ti šalovima i zastavama meni pričaš? Mene to ne interesuje? Kao ni to huliganstvo, ni tuče, ni bakljade,... Svaku vrstu takvog i sličnog okupljanja smatram pubertetskim zanimacijama ili eventualnom nekim kriziranjem srednjih godina zbog neispunjenja dječačkih snova i nedovoljne iživljenosti.

Ja za te stvari nit imam vremena, a ni energije. I da imam nabrojano, okupljanja bilo kakvih vrsta me ne interesuju, jer se smatram dovoljno izgrađenom ličnošću da mi čopor/krdo/stado ne treba.
BHG

Post by BHG »

Alfa159 wrote:Haloooooooo.ba jeste vi normalni, kakvo crno izvinjenje ovo je bila obicna tuca huligana u kojoj bi i sam ucestvovao da nisam radio:((((
A sada dovidjenja
pa vi se fino skupite na nekoj livadi, planini (toga barem ima na pretek) il dje god hocete van granica urbane sredine i tamo se ubijate i mrzite koliko god hocete...barem se vi u divljini mozete snaci bez problema...
Alfa159

Post by Alfa159 »

Kako si mi pametan.
frkimrki

Post by frkimrki »

pudlica wrote:
A sada dovidjenja

slazem se sa ovim,armada je dosla u Sa bez najave znaci htjeli su tucu neku,sjedili su u kafici dosle horde obicna huliganska tuca,malo pogledajte po hrvatskoj kod njih je ovo redovno,i ono izvinjenje grada,ma kakvo izvinjenje oni kad su krenuli znali su da ce biti belaja,a policija je 100m udaljena da je htjela sprijeciti sprijecila bi davno,dosli u sred grada i dobili batine idemo dalje,samo me manijaci razocarase kad ih je bbb rastjero kod muzeja :lol: smjesni ste,samo shvatite da je ovo hooliganska tuca a ne tuca klosara nekih,da se zna momci koji su se fajtali juce svi su veoma obrazovani znaci fax,posao,skola
Ja huligana i govana. E, vi ste mi novi Idoli. :D

Jel vam mozda palo na pamet da su ljudi mozda dosli razgledat grad i pogledat utakmicu bez tuce, a da bi sve tako i proslo skinuli su obiljezja i pokusali se utopiti u sarajevskoj svakodnevnici mirni sjedeci u basti!?
Last edited by frkimrki on 23/08/2007 14:02, edited 1 time in total.
Alfa159

Post by Alfa159 »

BHG wrote:
A sada dovidjenja
pa vi se fino skupite na nekoj livadi, planini (toga barem ima na pretek) il dje god hocete van granica urbane sredine i tamo se ubijate i mrzite koliko god hocete...barem se vi u divljini mozete snaci bez problema...
Pa kako si mi pameta, dakle kazes na livadu aaaaaaaaaaaaaa??????
Pa govedo jedno od tisucu forumasha ti se prvi nadje da spomene livadu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!! sto ti je reci nostalgija :lol: :lol: :lol:
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

damirm wrote:Ma jasno je meni da se zelimo prodati kao nesto tolerantni zbog love od administracije...Budimo posteni pa jos jednom posaljimo poruku u svijet!!! Allahuekber
Sta smo to poslali u svijet... ??? Prvo ispravno napisi to sto si napisao pa onda saznaj sta to znaci i onda skontaj da li ima sta lose u tome.... Aj nauci Dinamovu himnu ,pa onda onaj dio gdje se spominje Bog, pa skontaj da ti je to isto...samo sto ljudi strahuju od nepoznatog i istocnog pa kad se ovo izgovori misli se na teroriste...sine dragi ovo nema veze sa tim... Na svim nasim stadionima si mogao cesto cuti skandiranje "Pomozi Bože" ali to nikome ne smeta...Nema veze... Tako da Miki Maus...u setnji sa Mini Maus...ide u Diznilend na Balkanu... :D :D :D

Dosla Armada u tudji grad , HZ ih zgazile i dovidjenja...Trebali su malo i do Grbavice otici pa sjesti na Zeljinom stadionu da i tamo malo fasuju...To bi se Armadi isto desilo da je dosla u ZG , BBB bi ih namlatili ili u Splitu Torcida... Ovde su se branile boje grada i kluba a ne sto vi mislite... Jer da to ovi momci nisu uradili sutra bi puklo bivsom Yugom , "Sarajevske picke"... Vi to ne razumijete i tacka... A niko ne kaze sta su ti debili uradili posto su dobili po guzici u SA...stali su u Konjicu i Jablanici i iz cista mira isprebijali par prolaznika i ljude koji su sjedili u kaficu...Jadno i jadno...i jos se hvale kako su se osvetili...hahaha...tako da je ARMADA i ostali koji su se vracali sa utakmice zaradila epitet P..K.
BHG

Post by BHG »

Alfa159 wrote:
BHG wrote:
A sada dovidjenja
Pa kako si mi pameta, dakle kazes na livadu aaaaaaaaaaaaaa??????
Pa govedo jedno od tisucu forumasha ti se prvi nadje da spomene livadu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!! sto ti je reci nostalgija :lol: :lol: :lol:
i sad ti simpatican ispo jel? suti bolan "huliganu" ispasces jos veci glupan.... :roll:
Alfa159

Post by Alfa159 »

frkimrki wrote:
pudlica wrote:
A sada dovidjenja

Za takve levate i jesu DOSLI DA RAZGLEDAJU GRAD HAHAHAHAHAH hajde majke ti ne ofiraj se i da si bar nekad u zivotu otisao na tekmu, pogledao neki film ili uopce bio upucen u navijacke momente sam bi shvatio koliko si glup :lol: :lol: :lol:

Ja huligana i govana. E, vi ste mi novi Idoli. :D

Jel vam mozda palo na pamet da su ljudi mozda dosli razgledat grad i pogledat utakmicu bez tuce, a da bi sve tako i proslo skinuli su obiljezja i pokusali se utopiti u sarajevskoj svakodnevnici mirni sjedeci u basti!?
Locked