Da si ista slusao na jednoj od dzuma, garant ne bi tako laprdao. Ili je mozda fol, docepati se saffa i biti vidjen!?damirm wrote:Obuca ne vidjam te na dzumi...
Zelen si, ali po godinama.
I sta kazes? Ti ces im se naguziti sljedeci put kad dodju?homo_sapiens wrote:Predlažem da, što prije, gradske vlasti i Opština Stari Grad, na čijem se području desio incident, upute pismo izvinjenja građanima Rijeke, posebno porodicama pretučenih mladića.
Trebamo pokazati da je Sarajevo, ipak, urbana sredina, da, pored ološa i divljaka, u gradu žive i normalni ljudi.
Nije bitno sada ko je izazvao tuču, bitno je da se je ona dogodila u našem gradu, i to još u centru, da je nismo ničim spriječili, iako je bilo predvidiva.
U svakom slučaju, na sebe trebamo preuzeti odgovornost, inicijatore i počinioce dobro kazniti, a potruditi se da u budućnosti ovakvih primitivnih i divljačkih ispada ne bude.
niti ces me kada vidjeti. meni se to uzvikivanje isto ne svida i zao mi je sto se ono jucer desilo, ali ne moras i ti tekbirati ovdje. ja novopecene vjernike ne gotivim, ma kojem krdu pripadali. izvini za proste rjeci naglo sam reagovala jer me huja ufatila. etodamirm wrote:Mislim da je homo sapiens dao izvanredan prijedlog!!! Alaim je u općinskom vijeću općine Stari Grad, pa eto...Obuca ne vidjam te na dzumi...
zeMskofrkimrki wrote:Jesi ti musko ili zensko? Ili samo huligan?PITARKA_SA wrote:uzalud vam trud sviraci...![]()
![]()
uzalud je bilo sta pisati![]()
![]()
ima nadedamirm wrote:I mene je huja uhvatila od sveg tog krkanluka jucer. Zato ovako i reagujem. Najbolji prijatelj mi je Hrvat, djevojka mi je Srpkinja. Ne dam ih ni za cijeli paket Kiki bombona!!!
Prije bi rekao da si s Logavine... na iskustvoPITARKA_SA wrote:zeMskofrkimrki wrote:Jesi ti musko ili zensko? Ili samo huligan?PITARKA_SA wrote:uzalud vam trud sviraci...![]()
![]()
uzalud je bilo sta pisati![]()
![]()
![]()
sta je?ne uklapam se u okvire koka iz centrala,pa cudno?
![]()
![]()
Ma jok to bona. Hajde ti namaraj nekog. Prvo ga na foru spucaj u vrh brade stosem da poklekne, onda ga ispravi koljenom odozdo, pa ga tako osamucenog uhvati za kosu te mu lupaj glavom od trotoar dok ne crkne pseto pitomo.PITARKA_SA wrote:e neka si mi rek'o ,sad sam odlucila posvetiti svoju paznju botanici i kulinarstvu![]()
![]()
Rodila majka pamet.Zavatoni wrote:Navijački rekvizit:...(između ostalog)...bokser, palica,,,,baklja, topovski udar...DaysleepeR wrote:e pa djevojko draga, u civilizovanim sredinama (prijateljske) navijacke grupe saradjuju, ako nista zadi zajednickih interesa, nabavke rekvizita i sl.
Samim tim ti se otvaraju vrata kod eventualnih gostovanja da imas gdje prespavati i sl.
Nemogu da vjerujem koliko je plitko samo tvoje razmisljanje.
Jebi ga hordaši, možda ste fakat zajebali neku sarajevsku, a prijateljski nastrojenu navijačku grupaciju da se malo druži sa riječanima...
Nemojte se puno paliti...![]()
Može malkice...
frkimrki wrote:Ma jok to bona. Hajde ti namaraj nekog. Prvo ga na foru spucaj u vrh brade stosem da poklekne, onda ga ispravi koljenom odozdo, pa ga tako osamucenog uhvati za kosu te mu lupaj glavom od trotoar dok ne crkne pseto pitomo.PITARKA_SA wrote:e neka si mi rek'o ,sad sam odlucila posvetiti svoju paznju botanici i kulinarstvu![]()
![]()
nije sve,nije sve tako sivo...Alfa159 wrote:Uh kako sam ljut![]()
Alfa159 wrote:Haloooooooo.ba jeste vi normalni, kakvo crno izvinjenje ovo je bila obicna tuca huligana u kojoj bi i sam ucestvovao da nisam radio:((((
A fora je da su ljudi dosli da se shutaju shto su i dobili sto se dize frka oko toga.
I sto tako sutra kada odemo u Split i sjednes u cetar grada sta mozes ocekivati.
Niko nije dirao obicne navijace Hrvatske ali ovi su maksuz dosli radi marisane i svaka ima cast i to je to.
Zato ne serite vise sa ljudskim pravima i vozdra. Ja kada idem na tekmu ocekujem da dobijem batine ali IDA DA IM MAJKU JE....M
JER KO JE HULIGAN TAJ PIC.A NIJE, HULIGAN VOLI PIC.E DA BIJE.
A sada dovidjenja
Rek'o sam malkice se upali, nemoj previše...DaysleepeR wrote:Rodila majka pamet.
Prvo ne dodaji rijeci u moje postove.
Drugo neko zna samo za krampu, motiku i sl.
Tako su tebi navijacki rekviziti samo oni nabrojani, a ti mi reci moze li se igdje u BiH uraditi navijacka zastava 100 x 150?
Nemoze, ali moze u Rijeci 100%
Moze li se u BiH uraditi sal koji je pristojan i koji ne izgleda kao da je svaki posebno plela neka nana?
Nemoze, ali moze u Rijeci 100%
Hoćemo li dalje?
Kako će dvije navijacke skupine postati prijateljske?
Eto haj mi objasni majke ti.
Zatucani umovi, nemate pojma kako se lako prijateljstva stvaraju i kako svi profitiraju od toga, a ne mislim na materijalnu stranu.
Samo sto je vecina glupa i zatucana, sto kazu lakse metar u dupe nego cenat u glavu...
pa vi se fino skupite na nekoj livadi, planini (toga barem ima na pretek) il dje god hocete van granica urbane sredine i tamo se ubijate i mrzite koliko god hocete...barem se vi u divljini mozete snaci bez problema...Alfa159 wrote:Haloooooooo.ba jeste vi normalni, kakvo crno izvinjenje ovo je bila obicna tuca huligana u kojoj bi i sam ucestvovao da nisam radio:((((
A fora je da su ljudi dosli da se shutaju shto su i dobili sto se dize frka oko toga.
I sto tako sutra kada odemo u Split i sjednes u cetar grada sta mozes ocekivati.
Niko nije dirao obicne navijace Hrvatske ali ovi su maksuz dosli radi marisane i svaka ima cast i to je to.
Zato ne serite vise sa ljudskim pravima i vozdra. Ja kada idem na tekmu ocekujem da dobijem batine ali IDA DA IM MAJKU JE....M
A sada dovidjenja
Ja huligana i govana. E, vi ste mi novi Idoli.pudlica wrote:Alfa159 wrote:Haloooooooo.ba jeste vi normalni, kakvo crno izvinjenje ovo je bila obicna tuca huligana u kojoj bi i sam ucestvovao da nisam radio:((((
A sada dovidjenja
slazem se sa ovim,armada je dosla u Sa bez najave znaci htjeli su tucu neku,sjedili su u kafici dosle horde obicna huliganska tuca,malo pogledajte po hrvatskoj kod njih je ovo redovno,i ono izvinjenje grada,ma kakvo izvinjenje oni kad su krenuli znali su da ce biti belaja,a policija je 100m udaljena da je htjela sprijeciti sprijecila bi davno,dosli u sred grada i dobili batine idemo dalje,samo me manijaci razocarase kad ih je bbb rastjero kod muzejasmjesni ste,samo shvatite da je ovo hooliganska tuca a ne tuca klosara nekih,da se zna momci koji su se fajtali juce svi su veoma obrazovani znaci fax,posao,skola
Pa kako si mi pameta, dakle kazes na livadu aaaaaaaaaaaaaa??????BHG wrote:pa vi se fino skupite na nekoj livadi, planini (toga barem ima na pretek) il dje god hocete van granica urbane sredine i tamo se ubijate i mrzite koliko god hocete...barem se vi u divljini mozete snaci bez problema...Alfa159 wrote:Haloooooooo.ba jeste vi normalni, kakvo crno izvinjenje ovo je bila obicna tuca huligana u kojoj bi i sam ucestvovao da nisam radio:((((
A sada dovidjenja
Sta smo to poslali u svijet... ??? Prvo ispravno napisi to sto si napisao pa onda saznaj sta to znaci i onda skontaj da li ima sta lose u tome.... Aj nauci Dinamovu himnu ,pa onda onaj dio gdje se spominje Bog, pa skontaj da ti je to isto...samo sto ljudi strahuju od nepoznatog i istocnog pa kad se ovo izgovori misli se na teroriste...sine dragi ovo nema veze sa tim... Na svim nasim stadionima si mogao cesto cuti skandiranje "Pomozi Bože" ali to nikome ne smeta...Nema veze... Tako da Miki Maus...u setnji sa Mini Maus...ide u Diznilend na Balkanu...damirm wrote:Ma jasno je meni da se zelimo prodati kao nesto tolerantni zbog love od administracije...Budimo posteni pa jos jednom posaljimo poruku u svijet!!! Allahuekber
i sad ti simpatican ispo jel? suti bolan "huliganu" ispasces jos veci glupan....Alfa159 wrote:Pa kako si mi pameta, dakle kazes na livadu aaaaaaaaaaaaaa??????BHG wrote:pa vi se fino skupite na nekoj livadi, planini (toga barem ima na pretek) il dje god hocete van granica urbane sredine i tamo se ubijate i mrzite koliko god hocete...barem se vi u divljini mozete snaci bez problema...Alfa159 wrote:Haloooooooo.ba jeste vi normalni, kakvo crno izvinjenje ovo je bila obicna tuca huligana u kojoj bi i sam ucestvovao da nisam radio:((((
A sada dovidjenja
Pa govedo jedno od tisucu forumasha ti se prvi nadje da spomene livadu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!! sto ti je reci nostalgija![]()
![]()
frkimrki wrote:Ja huligana i govana. E, vi ste mi novi Idoli.pudlica wrote:Alfa159 wrote:Haloooooooo.ba jeste vi normalni, kakvo crno izvinjenje ovo je bila obicna tuca huligana u kojoj bi i sam ucestvovao da nisam radio:((((
A sada dovidjenja
Za takve levate i jesu DOSLI DA RAZGLEDAJU GRAD HAHAHAHAHAH hajde majke ti ne ofiraj se i da si bar nekad u zivotu otisao na tekmu, pogledao neki film ili uopce bio upucen u navijacke momente sam bi shvatio koliko si glup![]()
![]()
![]()
slazem se sa ovim,armada je dosla u Sa bez najave znaci htjeli su tucu neku,sjedili su u kafici dosle horde obicna huliganska tuca,malo pogledajte po hrvatskoj kod njih je ovo redovno,i ono izvinjenje grada,ma kakvo izvinjenje oni kad su krenuli znali su da ce biti belaja,a policija je 100m udaljena da je htjela sprijeciti sprijecila bi davno,dosli u sred grada i dobili batine idemo dalje,samo me manijaci razocarase kad ih je bbb rastjero kod muzejasmjesni ste,samo shvatite da je ovo hooliganska tuca a ne tuca klosara nekih,da se zna momci koji su se fajtali juce svi su veoma obrazovani znaci fax,posao,skola
![]()
Jel vam mozda palo na pamet da su ljudi mozda dosli razgledat grad i pogledat utakmicu bez tuce, a da bi sve tako i proslo skinuli su obiljezja i pokusali se utopiti u sarajevskoj svakodnevnici mirni sjedeci u basti!?