uhhh jes to znam ali znam isto da imas dovoljno posla kad ti dam nogutech10 wrote:Znas kakav sam ja, meni das nogu, ja hocu sve.Zhaba wrote: nicam gdje ces to meni reci![]()
nemoj da ti nogu dam
prevario me pred vjencanje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
surajaa
Senka, ne znam koliko jak karakter imas, je li tvoja odluka o nepomirenju konacna ili ne, ja ipak mislim da cete vas dvoje ponovo biti zajedno, a na to me pomalo upucuje i cinjenica da si mu samo dan nakon sto je uradio to sto je uradio, dala cast da te nazove, razgovara s tobom i plasira svoju pricu, opravdanje, izvinjernje i vec mu na neki nacin omogucila da ti se ponovo pocne priblizavati, a na koji nacin, to ce vec on odluciti...
Bez namjere da uticem na tvoju odluku (sto realno i ne mogu) samo sam se povela savjetom koji ti je dao forumas (cini mi se da je to bio Gandalf Sivi, ako sam pogrijesila, sorry) u smislu da razmotris samu vezu, dogadjaj, razmislis o oprostu i pomirenju...
Znam za slucaj koji se desio prije otprilke godinu dana, a obzirom da se sve odigralo u malom gradu, izazvao je mnogo paznje...no i bez toga slucaj je bio tragikomican...
...par se zabavljao neko duze vrijeme, sve je licilo na normalnu i sretnu vezu...jednu noc djevojka iz price je primila telefonski poziv gdje joj je glas s druge strane rekao da provjeri gdje joj je momak, s kim je i sta radi...
Odvezla se do njegove kuce i nakon sto je upratila s kim je i sta "radi" razjebala je sijelo (kao i u tvom slucaju radilo se o prizemlju kuce)
Kako se pricalo, prvo mu je dobro nasarala novog BMW-a kojeg je kupio prije nemilog dogadjaja na mjesec dana, porazbijala prozore, a takodje i onaj kroz koji je posmatrala situaciju u kuci i uz zvuk alarma iz njegovog auta sacekala da on izidje iz kuce, uhvatila mu pogled i mirno se udaljila s "mjesta zlocina"...
Uglavnom, sve ovo ne bi bilo zanimljivo da se taj isti par ne zeni u sljedecu subotu, prave veliko vjencanje i sama cu biti sudionik veselog happy enda...
sada se valjda vole jace nego ikad...
P.S. odluka je tvoja i kakva god ona bila ticat ce se samo tebe i tvoje buducnosti, sve ostalo je nevazno...
Bez namjere da uticem na tvoju odluku (sto realno i ne mogu) samo sam se povela savjetom koji ti je dao forumas (cini mi se da je to bio Gandalf Sivi, ako sam pogrijesila, sorry) u smislu da razmotris samu vezu, dogadjaj, razmislis o oprostu i pomirenju...
Znam za slucaj koji se desio prije otprilke godinu dana, a obzirom da se sve odigralo u malom gradu, izazvao je mnogo paznje...no i bez toga slucaj je bio tragikomican...
...par se zabavljao neko duze vrijeme, sve je licilo na normalnu i sretnu vezu...jednu noc djevojka iz price je primila telefonski poziv gdje joj je glas s druge strane rekao da provjeri gdje joj je momak, s kim je i sta radi...
Odvezla se do njegove kuce i nakon sto je upratila s kim je i sta "radi" razjebala je sijelo (kao i u tvom slucaju radilo se o prizemlju kuce)
Kako se pricalo, prvo mu je dobro nasarala novog BMW-a kojeg je kupio prije nemilog dogadjaja na mjesec dana, porazbijala prozore, a takodje i onaj kroz koji je posmatrala situaciju u kuci i uz zvuk alarma iz njegovog auta sacekala da on izidje iz kuce, uhvatila mu pogled i mirno se udaljila s "mjesta zlocina"...
Uglavnom, sve ovo ne bi bilo zanimljivo da se taj isti par ne zeni u sljedecu subotu, prave veliko vjencanje i sama cu biti sudionik veselog happy enda...
sada se valjda vole jace nego ikad...
P.S. odluka je tvoja i kakva god ona bila ticat ce se samo tebe i tvoje buducnosti, sve ostalo je nevazno...
-
barby02
Peocitah samo 3 strane. . jest ovo gutava situacija. Sada Senkic ulazis u prvu i vjerovatno duuuuuugu noc,sa svojim mislima .. . Vidim svasta je raja nakucala, i moze se ovaj dogadjaj pogledati iz 20 razlicitih perspektiva .Ja kazem sebi, dobro si ti sabrana. . . ali opet to je toliko normalno i ucestalo u danasnjem svjetu i dobro ga nisi zatekla sa jaranom. Ima gore od goreg.
Tvoj izbor je hoces li oprostiti ili neces ali fakat trebas stati na loptu prije nego odlucis i osmislis, kako dalje. . Sretno i od mene, sreca imas ti ljubav svoje Cure. .
Tvoj izbor je hoces li oprostiti ili neces ali fakat trebas stati na loptu prije nego odlucis i osmislis, kako dalje. . Sretno i od mene, sreca imas ti ljubav svoje Cure. .
- Phia
Suraja dobro si joj rekla.Čim mu je dopustila da razgovara s njom odmah isti dan popustila je.I ne bi bilo nikakvo čudo da nam nakon nekog vremena senka otvori temu:gdje kupiti vjenčanicu
Senka izvještavaj nas o svemu.Ti si unijela dašak sapunice u naše jednolične živote.

-
basta sljezove boje
moj prijatelj se nedavno zenio i imao je momacko vece. Raspricao se o detaljima i ispostavilo se da su decki otisli do javne kuce. Prijatelj mi je povjerio kako je zajednicki prijatelj konzumirao usluge, odnosno odvojio se od ostalih koji su pili i otisao sa dvije Ruskinje na kat. Sve to ne bi bilo vrijedno spomena da osoba o kojoj je rijec nije ozenjena i ima bebu staru 10 dana. Stvar mi je ispricana u najvecem povjerenju i normalno da je necu dalje prenositi, ali lik mi se definitivno zgadio. Na neki nacin je ponizio i svoju zenu, jer je njih 10 koji su cugali gledalo kako lik ide sa dvjema prostitutkamatech10 wrote:Postavlja se pitanje da li bi ona vise voljela da je prevario poslije vjencanja.
- danas
ne prenosi dalje, samo okaci na forumubasta sljezove boje wrote:moj prijatelj se nedavno zenio i imao je momacko vece. Raspricao se o detaljima i ispostavilo se da su decki otisli do javne kuce. Prijatelj mi je povjerio kako je zajednicki prijatelj konzumirao usluge, odnosno odvojio se od ostalih koji su pili i otisao sa dvije Ruskinje na kat. Sve to ne bi bilo vrijedno spomena da osoba o kojoj je rijec nije ozenjena i ima bebu staru 10 dana. Stvar mi je ispricana u najvecem povjerenju i normalno da je necu dalje prenositi, ali lik mi se definitivno zgadio. Na neki nacin je ponizio i svoju zenu, jer je njih 10 koji su cugali gledalo kako lik ide sa dvjema prostitutkamatech10 wrote:Postavlja se pitanje da li bi ona vise voljela da je prevario poslije vjencanja.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
zar nije samo ponizenje u tome sto su uopste otisli u javnu kucu?basta sljezove boje wrote:moj prijatelj se nedavno zenio i imao je momacko vece. Raspricao se o detaljima i ispostavilo se da su decki otisli do javne kuce. Prijatelj mi je povjerio kako je zajednicki prijatelj konzumirao usluge, odnosno odvojio se od ostalih koji su pili i otisao sa dvije Ruskinje na kat. Sve to ne bi bilo vrijedno spomena da osoba o kojoj je rijec nije ozenjena i ima bebu staru 10 dana. Stvar mi je ispricana u najvecem povjerenju i normalno da je necu dalje prenositi, ali lik mi se definitivno zgadio. Na neki nacin je ponizio i svoju zenu, jer je njih 10 koji su cugali gledalo kako lik ide sa dvjema prostitutkamatech10 wrote:Postavlja se pitanje da li bi ona vise voljela da je prevario poslije vjencanja.
a drugo, sto zna forum, zna AVAZ u sutrasnjem broju ....
-
surajaa
Gotovo sam sigurna da ce tako biti...ako ona misli da mogu uspjeti ponovo, samo cu reci go go macooPhia wrote:Suraja dobro si joj rekla.Čim mu je dopustila da razgovara s njom odmah isti dan popustila je.I ne bi bilo nikakvo čudo da nam nakon nekog vremena senka otvori temu:gdje kupiti vjenčanicu![]()
Senka izvještavaj nas o svemu.Ti si unijela dašak sapunice u naše jednolične živote.
![]()
- danas
hos' da kazes da Havaz zna ono sto sam ti onomad pricalamIRCerka wrote:zar nije samo ponizenje u tome sto su uopste otisli u javnu kucu?basta sljezove boje wrote:moj prijatelj se nedavno zenio i imao je momacko vece. Raspricao se o detaljima i ispostavilo se da su decki otisli do javne kuce. Prijatelj mi je povjerio kako je zajednicki prijatelj konzumirao usluge, odnosno odvojio se od ostalih koji su pili i otisao sa dvije Ruskinje na kat. Sve to ne bi bilo vrijedno spomena da osoba o kojoj je rijec nije ozenjena i ima bebu staru 10 dana. Stvar mi je ispricana u najvecem povjerenju i normalno da je necu dalje prenositi, ali lik mi se definitivno zgadio. Na neki nacin je ponizio i svoju zenu, jer je njih 10 koji su cugali gledalo kako lik ide sa dvjema prostitutkamatech10 wrote:Postavlja se pitanje da li bi ona vise voljela da je prevario poslije vjencanja.
a drugo, sto zna forum, zna AVAZ u sutrasnjem broju ....
- Phia
Prije bih rekla, ako ona misli da ne može naći boljeg, bit će tako..surajaa wrote:Gotovo sam sigurna da ce tako biti...ako ona misli da mogu uspjeti ponovo, samo cu reci go go macooPhia wrote:Suraja dobro si joj rekla.Čim mu je dopustila da razgovara s njom odmah isti dan popustila je.I ne bi bilo nikakvo čudo da nam nakon nekog vremena senka otvori temu:gdje kupiti vjenčanicu![]()
![]()
![]()
-
surajaa
ma samo nek se ljudi volePhia wrote:Prije bih rekla, ako ona misli da ne može naći boljeg, bit će tako..surajaa wrote:Gotovo sam sigurna da ce tako biti...ako ona misli da mogu uspjeti ponovo, samo cu reci go go macooPhia wrote:Suraja dobro si joj rekla.Čim mu je dopustila da razgovara s njom odmah isti dan popustila je.I ne bi bilo nikakvo čudo da nam nakon nekog vremena senka otvori temu:gdje kupiti vjenčanicu![]()
![]()
![]()
![]()
- anais_nin
joj senka stvarno mi je zao sto ti se ovo desilo.... bolje saznat da je neko govno prije radije nego poslijeZhaba wrote:mamica 31 wrote:a ja odmah potrazilamIRCerka wrote: izvukli smo joj osmijeh ako nista drugo....![]()
jos da joj ja zapjevam Gacice od Goge, mozda bi se i nasmijala....![]()
http://www.youtube.com/watch?v=qgAcCjV1j7E
gospode Boze![]()
i prvi put vidim ovu Seku o kojoj svi pricaju![]()
![]()
![]()
beli zubi, crna narav........joj poezije
-
skojotovski
#217 Re: prevario me pred vjencanje
kako svabici reci NEsenka_s. wrote:Dragi moji ,
jutros sam slucajno otisla da zarucnika s kojim sam se skoro trebala vjencati i zatekla sam ga u krevetu sa curom s kojom se nekada zabavljao a koja zivi u njemackoj.
Nemam rijeci za ono kako se osjecam![]()
![]()
![]()
Ja radim 3 smjene kako bi nam obezbijedila bolju buducnost a on se tako odvratno ponio prema meni...
Kad mi je otvorio vrata jutros, bio je mrtav pijan, i nije mo dao da udjem u kucu![]()
![]()
![]()
Uzasno se osjecam...prevareno i izigrano...
mrzim ga definitivno..![]()
![]()
-
skojotovski
pa da huci kad ode na pi-pisofist wrote:Senka duso, da si pametna prevarila bi ga sa svim muskima sa SA-x, onda mu se vrati i zivite dugo, sretno i zadovoljno. Kad je bal(svadba) nek' je maskenbal.
-
Vozdra_123
goli do jutra zvacu te sutra tananananaanais_nin wrote:joj senka stvarno mi je zao sto ti se ovo desilo.... bolje saznat da je neko govno prije radije nego poslijeZhaba wrote:mamica 31 wrote: a ja odmah potrazila![]()
http://www.youtube.com/watch?v=qgAcCjV1j7E
gospode Boze![]()
i prvi put vidim ovu Seku o kojoj svi pricaju![]()
![]()
![]()
ali joj sto me ovaj spot nasmija, izvini nije mi nista ni najmanje smjesno u cijeloj ovoj situaciji....osim ovog spota....
beli zubi, crna narav........joj poezije
- anais_nin
jeste ljudi grijeseneshto wrote: Phia vidiš da sam i ja pokušao malo prebaciti na zajebanciju...
a mislim da je ljudski griješiti i isto tako oprostiti ukoliko se čovjek potrudi, debelo potrudi.
senka pusti ga nek pati danima, sedmicama i ako još uvjek bude uporan onda se fakat kaje i trebaš mu dati šansu.
izvagaj i druge stvari u vezi, jel sve bilo kako treba, jel te pazio, jel komunikacija bila ok, sex i sve druge bitne stvari. ne znam detalje pa ovo sve govorim kroz moj primjer...
cak i izbor "partnerice" u prestupu puno govori....cuj "omaklo" se da mu bivsa u krevetu zavrsi
- anais_nin
rasporedice vas senka u 3 smijenesenka_s. wrote:ma nisiiiiiiiibosmen wrote:Ispadoh ja iz igre bez obzira sto sam i ja generacijasenka_s. wrote: opa, pa ti si moja generacija![]()
mogli bismo se malo bolje upoznati![]()
cisto da razmjenjujemo zivotna iskustva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- anais_nin
njoj je veza bila stabilna, njemu ocigledno nijetech10 wrote:Covjek je samo imao trenutak slabosti. Pa svakome se to moze dogoditi. Uostalom bio je i pijan. Zar vrijedi unistiti jednu stabilnu vezu zbog male gluposti.Phia wrote:Eh moja Senka čim si ti njemu dopustila da ti 'ispire mozak' obrazloženjima..tech10 wrote: Eto vidis da ce sve biti uredu.
- anais_nin
malo su ti pregeneralne statistike....vecina ljudi (oba pola) to uradi makar jednom u zivotubosmen wrote:Ne znam kako cete ovo shvatiti ali cinjenica je da bi 99 % muskih to isto uradilo ili je uradilo.Fol je samo jel ih neko uhvatio na djelu ili ne.One koje nisu ovoliko azurne i nemaju ovakvih problema s partnerom.Svidjalo se to nekome ili ne to je istina 100%
A neke nek se i dalje tjese kako to njihov decko ne radi
Ne zelim da se ovo shvati da sam na njegovoj strani ali ovo su cinjenice koje mnogi ne zele prihvatiti
Da ne bude da se ja samo zajebavam eto vam i jedan ozbiljan komentar
- danas
a jel' prevara ako onaj drugi zna sta se radianais_nin wrote:malo su ti pregeneralne statistike....vecina ljudi (oba pola) to uradi makar jednom u zivotubosmen wrote:Ne znam kako cete ovo shvatiti ali cinjenica je da bi 99 % muskih to isto uradilo ili je uradilo.Fol je samo jel ih neko uhvatio na djelu ili ne.One koje nisu ovoliko azurne i nemaju ovakvih problema s partnerom.Svidjalo se to nekome ili ne to je istina 100%
A neke nek se i dalje tjese kako to njihov decko ne radi
Ne zelim da se ovo shvati da sam na njegovoj strani ali ovo su cinjenice koje mnogi ne zele prihvatiti
Da ne bude da se ja samo zajebavam eto vam i jedan ozbiljan komentarali sada da 99% frajera vara u svakoj vezi u kojoj su ta prica kod mene ne pije vode
da je monogamija jednostavna nije....ali da se izdurat