prevario me pred vjencanje

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Zhaba

Post by Zhaba »

tech10 wrote:
Zhaba wrote: nicam gdje ces to meni reci :cry: :cry: nemoj da ti nogu dam :x
Znas kakav sam ja, meni das nogu, ja hocu sve. :D
uhhh jes to znam ali znam isto da imas dovoljno posla kad ti dam nogu :D :D
tech10

Post by tech10 »

Zhaba wrote: uhhh jes to znam ali znam isto da imas dovoljno posla kad ti dam nogu :D :D
Image
Zhaba

Post by Zhaba »

tech10 wrote:
Zhaba wrote: uhhh jes to znam ali znam isto da imas dovoljno posla kad ti dam nogu :D :D
Image
:lol: :lol: :lol: :lol: Image Image
surajaa

Post by surajaa »

Senka, ne znam koliko jak karakter imas, je li tvoja odluka o nepomirenju konacna ili ne, ja ipak mislim da cete vas dvoje ponovo biti zajedno, a na to me pomalo upucuje i cinjenica da si mu samo dan nakon sto je uradio to sto je uradio, dala cast da te nazove, razgovara s tobom i plasira svoju pricu, opravdanje, izvinjernje i vec mu na neki nacin omogucila da ti se ponovo pocne priblizavati, a na koji nacin, to ce vec on odluciti...

Bez namjere da uticem na tvoju odluku (sto realno i ne mogu) samo sam se povela savjetom koji ti je dao forumas (cini mi se da je to bio Gandalf Sivi, ako sam pogrijesila, sorry) u smislu da razmotris samu vezu, dogadjaj, razmislis o oprostu i pomirenju...

Znam za slucaj koji se desio prije otprilke godinu dana, a obzirom da se sve odigralo u malom gradu, izazvao je mnogo paznje...no i bez toga slucaj je bio tragikomican...

...par se zabavljao neko duze vrijeme, sve je licilo na normalnu i sretnu vezu...jednu noc djevojka iz price je primila telefonski poziv gdje joj je glas s druge strane rekao da provjeri gdje joj je momak, s kim je i sta radi...
Odvezla se do njegove kuce i nakon sto je upratila s kim je i sta "radi" razjebala je sijelo (kao i u tvom slucaju radilo se o prizemlju kuce) :D
Kako se pricalo, prvo mu je dobro nasarala novog BMW-a kojeg je kupio prije nemilog dogadjaja na mjesec dana, porazbijala prozore, a takodje i onaj kroz koji je posmatrala situaciju u kuci i uz zvuk alarma iz njegovog auta sacekala da on izidje iz kuce, uhvatila mu pogled i mirno se udaljila s "mjesta zlocina"...

Uglavnom, sve ovo ne bi bilo zanimljivo da se taj isti par ne zeni u sljedecu subotu, prave veliko vjencanje i sama cu biti sudionik veselog happy enda...
sada se valjda vole jace nego ikad...

P.S. odluka je tvoja i kakva god ona bila ticat ce se samo tebe i tvoje buducnosti, sve ostalo je nevazno...
Zhaba

Post by Zhaba »

sto bi ja nju voljela da mi je nasarala novog BMW-a :x :D
barby02

Post by barby02 »

:shock: :? :roll: :sad:
Last edited by barby02 on 20/08/2007 23:12, edited 1 time in total.
barby02

Post by barby02 »

Peocitah samo 3 strane. . jest ovo gutava situacija. Sada Senkic ulazis u prvu i vjerovatno duuuuuugu noc,sa svojim mislima .. . Vidim svasta je raja nakucala, i moze se ovaj dogadjaj pogledati iz 20 razlicitih perspektiva .Ja kazem sebi, dobro si ti sabrana. . . ali opet to je toliko normalno i ucestalo u danasnjem svjetu i dobro ga nisi zatekla sa jaranom. Ima gore od goreg.
Tvoj izbor je hoces li oprostiti ili neces ali fakat trebas stati na loptu prije nego odlucis i osmislis, kako dalje. . Sretno i od mene, sreca imas ti ljubav svoje Cure. . :)
Phia

Post by Phia »

Suraja dobro si joj rekla.Čim mu je dopustila da razgovara s njom odmah isti dan popustila je.I ne bi bilo nikakvo čudo da nam nakon nekog vremena senka otvori temu:gdje kupiti vjenčanicu :D :-) Senka izvještavaj nas o svemu.Ti si unijela dašak sapunice u naše jednolične živote. :D :D
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

tech10 wrote:Postavlja se pitanje da li bi ona vise voljela da je prevario poslije vjencanja. :D
moj prijatelj se nedavno zenio i imao je momacko vece. Raspricao se o detaljima i ispostavilo se da su decki otisli do javne kuce. Prijatelj mi je povjerio kako je zajednicki prijatelj konzumirao usluge, odnosno odvojio se od ostalih koji su pili i otisao sa dvije Ruskinje na kat. Sve to ne bi bilo vrijedno spomena da osoba o kojoj je rijec nije ozenjena i ima bebu staru 10 dana. Stvar mi je ispricana u najvecem povjerenju i normalno da je necu dalje prenositi, ali lik mi se definitivno zgadio. Na neki nacin je ponizio i svoju zenu, jer je njih 10 koji su cugali gledalo kako lik ide sa dvjema prostitutkama :(
danas

Post by danas »

basta sljezove boje wrote:
tech10 wrote:Postavlja se pitanje da li bi ona vise voljela da je prevario poslije vjencanja. :D
moj prijatelj se nedavno zenio i imao je momacko vece. Raspricao se o detaljima i ispostavilo se da su decki otisli do javne kuce. Prijatelj mi je povjerio kako je zajednicki prijatelj konzumirao usluge, odnosno odvojio se od ostalih koji su pili i otisao sa dvije Ruskinje na kat. Sve to ne bi bilo vrijedno spomena da osoba o kojoj je rijec nije ozenjena i ima bebu staru 10 dana. Stvar mi je ispricana u najvecem povjerenju i normalno da je necu dalje prenositi, ali lik mi se definitivno zgadio. Na neki nacin je ponizio i svoju zenu, jer je njih 10 koji su cugali gledalo kako lik ide sa dvjema prostitutkama :(
ne prenosi dalje, samo okaci na forumu :D da vas dunjaluk vidi :D :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

zar nije samo ponizenje u tome sto su uopste otisli u javnu kucu?
a drugo, sto zna forum, zna AVAZ u sutrasnjem broju ....
surajaa

Post by surajaa »

Phia wrote:Suraja dobro si joj rekla.Čim mu je dopustila da razgovara s njom odmah isti dan popustila je.I ne bi bilo nikakvo čudo da nam nakon nekog vremena senka otvori temu:gdje kupiti vjenčanicu :D :-) Senka izvještavaj nas o svemu.Ti si unijela dašak sapunice u naše jednolične živote. :D :D
Gotovo sam sigurna da ce tako biti...ako ona misli da mogu uspjeti ponovo, samo cu reci go go macoo :D :D
danas

Post by danas »

mIRCerka wrote:
zar nije samo ponizenje u tome sto su uopste otisli u javnu kucu?
a drugo, sto zna forum, zna AVAZ u sutrasnjem broju ....
hos' da kazes da Havaz zna ono sto sam ti onomad pricala :? :? :D
Phia

Post by Phia »

surajaa wrote:
Phia wrote:Suraja dobro si joj rekla.Čim mu je dopustila da razgovara s njom odmah isti dan popustila je.I ne bi bilo nikakvo čudo da nam nakon nekog vremena senka otvori temu:gdje kupiti vjenčanicu :D :-) Senka izvještavaj nas o svemu.Ti si unijela dašak sapunice u naše jednolične živote. :D :D
Gotovo sam sigurna da ce tako biti...ako ona misli da mogu uspjeti ponovo, samo cu reci go go macoo :D :D
Prije bih rekla, ako ona misli da ne može naći boljeg, bit će tako.. :-) :roll:
surajaa

Post by surajaa »

Phia wrote:
surajaa wrote:
Prije bih rekla, ako ona misli da ne može naći boljeg, bit će tako.. :-) :roll:
ma samo nek se ljudi vole :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Zhaba wrote:
mamica 31 wrote:
mIRCerka wrote: izvukli smo joj osmijeh ako nista drugo.... :-)

jos da joj ja zapjevam Gacice od Goge, mozda bi se i nasmijala....
a ja odmah potrazila :D

http://www.youtube.com/watch?v=qgAcCjV1j7E
gospode Boze :D
i prvi put vidim ovu Seku o kojoj svi pricaju :-)
:lol: :lol: :lol: :lol:
joj senka stvarno mi je zao sto ti se ovo desilo.... bolje saznat da je neko govno prije radije nego poslije :oops: ali joj sto me ovaj spot nasmija, izvini nije mi nista ni najmanje smjesno u cijeloj ovoj situaciji....osim ovog spota....

beli zubi, crna narav........joj poezije :lol:
skojotovski

#217 Re: prevario me pred vjencanje

Post by skojotovski »

senka_s. wrote:Dragi moji ,
jutros sam slucajno otisla da zarucnika s kojim sam se skoro trebala vjencati i zatekla sam ga u krevetu sa curom s kojom se nekada zabavljao a koja zivi u njemackoj.
Nemam rijeci za ono kako se osjecam :( :( :(
Ja radim 3 smjene kako bi nam obezbijedila bolju buducnost a on se tako odvratno ponio prema meni...
Kad mi je otvorio vrata jutros, bio je mrtav pijan, i nije mo dao da udjem u kucu :( :( :(
Uzasno se osjecam...prevareno i izigrano...
mrzim ga definitivno.. :( :( :(
kako svabici reci NE :D
skojotovski

Post by skojotovski »

sofist wrote:Senka duso, da si pametna prevarila bi ga sa svim muskima sa SA-x, onda mu se vrati i zivite dugo, sretno i zadovoljno. Kad je bal(svadba) nek' je maskenbal. 8-)
pa da huci kad ode na pi-pi :D
anais_nin

Post by anais_nin »

bosmen wrote:Nesto mi to lici na ovo.
a kamera tako "zgodno" pozicionirana sasvim slucajno? :shock: :?
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

anais_nin wrote:
Zhaba wrote:
mamica 31 wrote: a ja odmah potrazila :D

http://www.youtube.com/watch?v=qgAcCjV1j7E
gospode Boze :D
i prvi put vidim ovu Seku o kojoj svi pricaju :-)
:lol: :lol: :lol: :lol:
joj senka stvarno mi je zao sto ti se ovo desilo.... bolje saznat da je neko govno prije radije nego poslije :oops: ali joj sto me ovaj spot nasmija, izvini nije mi nista ni najmanje smjesno u cijeloj ovoj situaciji....osim ovog spota....

beli zubi, crna narav........joj poezije :lol:
goli do jutra zvacu te sutra tanananana :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

neshto wrote: Phia vidiš da sam i ja pokušao malo prebaciti na zajebanciju...
a mislim da je ljudski griješiti i isto tako oprostiti ukoliko se čovjek potrudi, debelo potrudi.
senka pusti ga nek pati danima, sedmicama i ako još uvjek bude uporan onda se fakat kaje i trebaš mu dati šansu.
izvagaj i druge stvari u vezi, jel sve bilo kako treba, jel te pazio, jel komunikacija bila ok, sex i sve druge bitne stvari. ne znam detalje pa ovo sve govorim kroz moj primjer...
jeste ljudi grijese :oops: ali alkohol blablabla sve su to izgovori....negdje u nekom trenutku on je donio odluku da prevari...u tu grmu cuci zec.,...nije poenta oprostiti ili ne oprostiti nego otislo povjerenje u P.M. a uz to za mene bi to bio znak da nesto s vezom ne stima cim se njemu tako nesto "omaklo" :roll: a koliko vidim u okolini, cak i kad se oprosti tesko da se zaboravi pa se dugo dugo svadje jos uvijek vrte oko toga :roll: kome treba taj belaj :D
cak i izbor "partnerice" u prestupu puno govori....cuj "omaklo" se da mu bivsa u krevetu zavrsi :oops: ne cacka se macka sa ljudima s kojima se vec bilo u horizontali, zna se cemu to vodi :D
anais_nin

Post by anais_nin »

senka_s. wrote:
bosmen wrote:
senka_s. wrote: opa, pa ti si moja generacija :D
mogli bismo se malo bolje upoznati :D
cisto da razmjenjujemo zivotna iskustva :-) :-)
Ispadoh ja iz igre bez obzira sto sam i ja generacija :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ma nisiiiiiiii
rasporedice vas senka u 3 smijene :D
anais_nin

Post by anais_nin »

tech10 wrote:
Phia wrote:
tech10 wrote: Eto vidis da ce sve biti uredu. :D
Eh moja Senka čim si ti njemu dopustila da ti 'ispire mozak' obrazloženjima.. :roll:
Covjek je samo imao trenutak slabosti. Pa svakome se to moze dogoditi. Uostalom bio je i pijan. Zar vrijedi unistiti jednu stabilnu vezu zbog male gluposti. :D
njoj je veza bila stabilna, njemu ocigledno nije :oops: i ja ne bih to nazvala "malom gluposti" :x :x :x
anais_nin

Post by anais_nin »

bosmen wrote:Ne znam kako cete ovo shvatiti ali cinjenica je da bi 99 % muskih to isto uradilo ili je uradilo.Fol je samo jel ih neko uhvatio na djelu ili ne.One koje nisu ovoliko azurne i nemaju ovakvih problema s partnerom.Svidjalo se to nekome ili ne to je istina 100%
A neke nek se i dalje tjese kako to njihov decko ne radi
Ne zelim da se ovo shvati da sam na njegovoj strani ali ovo su cinjenice koje mnogi ne zele prihvatiti
Da ne bude da se ja samo zajebavam eto vam i jedan ozbiljan komentar :D
malo su ti pregeneralne statistike....vecina ljudi (oba pola) to uradi makar jednom u zivotu :oops: ali sada da 99% frajera vara u svakoj vezi u kojoj su ta prica kod mene ne pije vode :D da je monogamija jednostavna nije....ali da se izdurat :D
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:
bosmen wrote:Ne znam kako cete ovo shvatiti ali cinjenica je da bi 99 % muskih to isto uradilo ili je uradilo.Fol je samo jel ih neko uhvatio na djelu ili ne.One koje nisu ovoliko azurne i nemaju ovakvih problema s partnerom.Svidjalo se to nekome ili ne to je istina 100%
A neke nek se i dalje tjese kako to njihov decko ne radi
Ne zelim da se ovo shvati da sam na njegovoj strani ali ovo su cinjenice koje mnogi ne zele prihvatiti
Da ne bude da se ja samo zajebavam eto vam i jedan ozbiljan komentar :D
malo su ti pregeneralne statistike....vecina ljudi (oba pola) to uradi makar jednom u zivotu :oops: ali sada da 99% frajera vara u svakoj vezi u kojoj su ta prica kod mene ne pije vode :D da je monogamija jednostavna nije....ali da se izdurat :D
a jel' prevara ako onaj drugi zna sta se radi :oops: :D :D
Post Reply