megi wrote:bosanac ispade najbolji ovdje. ma sve je to u redu, ali ti bi izgleda htio da sad sve fino zaboravimo, nista se nije desilo, malo smo se igrali. a ja da zivim i na marsu sa vanzemaljcima mislila bih isto ovako. ja sam samo iskrena. ja ne mogu da zaboravim,sta cu kad imam dugorocno pamcenje. pa jel samo vidis koliko se njih upalilo na moje poruke? da im je svejedno, sigurno se ne bi obazirali,znas da istina najvise boli.
Niko se ovdje nije upalio ni na tvoje stavove a vala ni na tebe...
Mene barem sto se tice, ja se samo shprdam i s tobom i sa tvojim stavovima!
To je, na zalost, jedino sto mi je preostalo da radim sa svima onima
za koje je covjek kao individua - nepoznat pojam, a narod predstavlja svetu i nedodirljivu kategoriju!
Osim toga, mislim da previse visoko misljenje imas o sebi ako smatras da je to sto pises vrijedno bilo kakvih argumenata!
A s druge strane, mozda si u stvari samo mala klinka, shiparica, koja jos nije okusila nista od zivota i koja, nafilovana mitovima, brsti visoku politiku. (nesto mi ovo poznato jos iz doba price o kosovskom boju. Je li i tebi?) Mladost bi ti i mogla biti kakvo-takvo opravdanje za tvoju spiku, ali nikako ti ne bi dala za pravo da TI podsjecas na nesto sto se desilo jer u tom slucaju, o tom na sta nas podsjecas, POJMA NEMAS!
Zato, drzi se utakmica, navijaj za Srbiju i prestani zaliti muslimane ili bilo koje druge koji, eto, nemaju za koga da navijaju!
Muslimane je trebalo zhaliti onda kada su igraci ekipe za koju ti navijas nad istima pravili grube, smrtonosne faulove a ti euforicno klicala sa tribina!