Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Locked
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#201 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by KatarinaKosaca »

-LIBERO- wrote:
don vito wrote:
KatarinaKosaca wrote:objasni kko je to moj stranački šef.
Ali njegove diplomatske i drzavnicke sposobnosti su najbolje koje imamo u zemlji.
:lol: :lol: :lol: Ovakvo nesto ne bi izvalila ni Amila Alikadic-Husovic
Doktorice Amila,jeste to Vi :D

Moze odgovor i na P.M :D :D :D
Znači, tebi je ako netko kaže svoje miišljenje on odmah uposlenik nekog šefa? Nemam namjeru da se dopisujem sa tobom pm-om, ali se tvoje jednoumlje, dogma, netolerantnost vidi iz tvojih postova. O uposleničkom angažmanu ne diskutiram, jer nisam boljševik.
KatarinaKosaca

#202 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by KatarinaKosaca »

Better Man wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Better Man wrote:Katarina, kada Izetbegovići, Šaje, Čngići, Brankovići i slična bagra završi iza rešetaka zbog kriminala itd. (svi ostali su male mace za kriminal navedenih) onda ćemo o Lagumdžiji i njegovom kriminalu, ako ga uopće ima. Imam dosjećaj da ti je samo Zlatko trn u oku, dok ti Izetbegovići,Šaje, Čengići, Ćele, Brankovići itd. ne smetaju i da je njihov kriminal po tebi poželjan.
Vidiš, za razliku od tebe, ja tu, ne pravim nikakvu vremensku razliku, a pogotovo neko ucijenjivanje, kad ovi, e tek onda ćemo, ako možda ima.... To nije princip. Ili si protiv korupcije pa da padne svatko ko je u to umiješan bio on i moj najmiliji ili si za zataškivanje jedni drugih odnosno ono što sad imamo.
Ne praviš vremensku razliku, ali prozivaš isključivo Zlatka lagumdžiju, dok Izetbegoviće, Šaje, Čengiće, Brankoviće i druge uopće ne prozivaš. A gdje je tu lepi Hare i njegove muljaže.
Ovo nije točno. Ti namjerno ili slučajno nisi vidio ili nećeš da vidiš moje postove o Tihiću o gradonačelnici, o Azri Hadžiahmetović o početku Silajdžićevog političkog sunovrata, o Heći. To nećeš da vidiš jer primašć instrukcije da mi prljavo podmećeš da bi se rasprava rasplinula o katarinikosačikotromanić, a ne Zlayi. To mi na Šanku liči.
voyage-voyage

#203 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by voyage-voyage »

KatarinaKosaca wrote:Ovo nije točno. Ti namjerno ili slučajno nisi vidio ili nećeš da vidiš moje postove o Tihiću o gradonačelnici, o Azri Hadžiahmetović o početku Silajdžićevog političkog sunovrata, o Heći. To nećeš da vidiš jer primašć instrukcije da mi prljavo podmećeš da bi se rasprava rasplinula o katarinikosačikotromanić, a ne Zlayi. To mi na Šanku liči.
katarinice, katarinice..ti i dalje bistris na ovoj temi..gdje ti je al ramiz?
sikiraju li te ovi boljsevici, dogmate i ostali ?? :lol:
KatarinaKosaca

#204 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by KatarinaKosaca »

voyage-voyage wrote:
KatarinaKosaca wrote:Ovo nije točno. Ti namjerno ili slučajno nisi vidio ili nećeš da vidiš moje postove o Tihiću o gradonačelnici, o Azri Hadžiahmetović o početku Silajdžićevog političkog sunovrata, o Heći. To nećeš da vidiš jer primašć instrukcije da mi prljavo podmećeš da bi se rasprava rasplinula o katarinikosačikotromanić, a ne Zlayi. To mi na Šanku liči.
Pa ja i Air Ramiz smo ista osoba, zar to nisi davno rekao. A vi se pm-ate. :D :D :D Sve u cilju zaštite voždove pokradene imovine :lol: :lol:
voyage-voyage

#205 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by voyage-voyage »

KatarinaKosaca wrote:
voyage-voyage wrote:
Pa ja i Air Ramiz smo ista osoba, zar to nisi davno rekao. A vi se pm-ate. :D :D :D Sve u cilju zaštite voždove pokradene imovine :lol: :lol:
super pamcenje imas katarinice...samo provjeravam dal ste jos uvijek jedno..
sad i ja ispade boljsevik and dogmata a i antibosnjak bogami ha?
zarica

#206 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by zarica »

Ko god se obogatio, tj. dosao do velikog novca u kratko vrijeme, bavi se nekom vrstom kriminala. Sta su prije rata radili Brankovic, Tihic, Silajdzic, Lagumdzija, i svi oni nasi vrli politicari? Volim Bosnu, volim Sarajevo, ali moje licno misljenje je da smo postali rupa bez dna. Zasto osudjujete ljude iz dijaspore koji nece da se vrate da kao izgradjuju zemlju? Koju zemlju? Pa ljudi su bez posla, nemaju od cega da zive, i trebaju se vratiti ovdje???? Ima ih koji su se vratili, ali dzaba kad nas narod ne voli one sa stranim diplomama, sto su ucili po redu i rasporedu, vise vole da zaposle po NACIONALNOM kljucu, po rodbinskim i prijateljskim vezama, a to da li je neko strucan ili ne, to vise uopce nije bitno. Javna je tajna da se Lagumdzija svake sedmice nalazi sa Hadziomerovicem, javno, da ih svi mogu vidjeti, na Ciglanam - caffe Kod Goge. Pricaju o heklanju? Aha, bas je tema heklanja in ovih dana, mjeseci. Neko je neki dan vrlo pametno rekao, dokle god nasi politicari rade za dobrobit sebe, a ne za dobrobit naroda, nema nista od nas. Europska Unija nam je rekla juce: takva kakva je sad BiH, nama u EU ne treba.
KatarinaKosaca

#207 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by KatarinaKosaca »

a i antibosnjak bogami ha?
Gdje sam ovo napisala? Ja nikada ovdje nisam rekla svoju nacionalnost.
klixober

#208 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by klixober »

Lagumdzija,za razliku od ratnih profitera,potice iz ugledne,bogate porodice i nije prije rata bio fukara da ga se sada proziva odakle mu nesto.I takav kakav je,jedini je politicar koji se odrekao poslanicke plate u korist socijalnih slucajeva,ali to Havazu nije interesantno.
KatarinaKosaca

#209 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by KatarinaKosaca »

komeba wrote:Lagumdzija,za razliku od ratnih profitera,potice iz ugledne,bogate porodice i nije prije rata bio fukara da ga se sada proziva odakle mu nesto.I takav kakav je,jedini je politicar koji se odrekao poslanicke plate u korist socijalnih slucajeva,ali to Havazu nije interesantno.
Reci ovo p orodici stipac u čijem je stanu nelegalno bio , pa su ga jeeeedva istjerali.
klixober

#210 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by klixober »

KatarinaKosaca wrote:
komeba wrote:Lagumdzija,za razliku od ratnih profitera,potice iz ugledne,bogate porodice i nije prije rata bio fukara da ga se sada proziva odakle mu nesto.I takav kakav je,jedini je politicar koji se odrekao poslanicke plate u korist socijalnih slucajeva,ali to Havazu nije interesantno.
Reci ovo p orodici stipac u čijem je stanu nelegalno bio , pa su ga jeeeedva istjerali.
Rekao bih ja svasta,ali zelim ostati aMoNiman :D
Blago drzavi kojoj je Lagumdzija problem :-)
zarica

#211 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by zarica »

I ja ne mislim da je bio fukara, i jeste, iz ugledne je porodice. ALI VALA nije ni ima onoliko KOLIKO ima danas, i on, i svi ostali, i to u roku nekoliko godina. Pustite se te suplje price, ugledna, bogata familija.
zarica

#212 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by zarica »

komeba wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Rekao bih ja svasta,ali zelim ostati aMoNiman :D
Blago drzavi kojoj je Lagumdzija problem :-)

Vala bas, blago drzavi kojoj je jedini problem Lagumdzija!
klixober

#213 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by klixober »

zarica wrote:I ja ne mislim da je bio fukara, i jeste, iz ugledne je porodice. ALI VALA nije ni ima onoliko KOLIKO ima danas, i on, i svi ostali, i to u roku nekoliko godina. Pustite se te suplje price, ugledna, bogata familija.
Lagumdzija predaje na milion fakulteta,definitivno najobrazovaniji od bh politicara.Neka na svakom fakultetu ima platu 1000KM(a ima sigurno vise),izracunaj koliko zaradi.Plus i njegova zena je takodje zaposlena i zaraduje,tako da nije nekretnine sticao sam,plus naslijedio od roditelja...
I jedini politicar koji se odrekao poslanicke plate u korist socijalnih slucajeva.
ibizza

#214 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by ibizza »

Haris, za razliku od ratnih profitera,radio u Arapskim zemljama,bio profesor...tak da nikako u isti kos ne mogu ici npr.brankovic i Silajdjic...
KatarinaKosaca

#215 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by KatarinaKosaca »

komeba wrote:Lagumdzija predaje na milion fakulteta,definitivno najobrazovaniji od bh politicara.Neka na svakom fakultetu ima platu 1000KM(a ima sigurno vise),izracunaj koliko zaradi.Plus i njegova zena je takodje zaposlena i zaraduje,tako da nije nekretnine sticao sam,plus naslijedio od roditelja...
I jedini politicar koji se odrekao poslanicke plate u korist socijalnih slucajeva.

Ovo boldirano, molim te da objasniš po kojim kriterijumima?

Dalje, ono kao iz fine je kuće mi smrdi na fašisoidno, pa da dijelimo ljude prema porijeklu. Doduše vi iz SDP to volite, zato imate Šanku i Milenka Bijedića. bez obzira kako je Šanko završio fax, a Milenko kupio pola otoka Šolte.
Dalje, Ne predaje na milion fakulteta. Ima i ženu koja radi, a ima i 3 djece, tako da, ne prosipaj te ublehe, molim te.

A ovo kako je najobrazovaniji :D :D :lol: :lol: (nema onog smile što se prevrće od smijeha, kao što su se ekonomisti prevrtali od očaja kada je sa računom iz samoposluge objašnjavao PDV :D :D :D )
zarica

#216 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by zarica »

Nemoj na Sanku sviju ti :-D
vee-jay

#217 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by vee-jay »

*ebote ja jednom dnevno dodjem na ovaj forum da procitam jel' ima sta novo, a ono 80% postova na temi "politika" Katarina i dalje neumorno pljuje po najvecem mafijasu i fasisti Balkana Zlatku Lagumdziji. :roll:

Jednostavno ne kontam, sta te taj covjek toliko boli, pa da ovdje izigravas Duracel zeku u blacenju ZL??!?!?!?!? Da je barem na vlasti... ili da su izbori, ali ovako je tvoja propaganda stvarno dosadna. Evo da te smirim: niti ce ti Hari biti smijenjen, niti ce SBiH nestati sa zemlje -> a kako realno vidjeno izgleda: dobit cete i izbore 2010. Sta tebe onda ZL toliko tangira, da nama prosipas suplju...

:? :-?

Eeeeeh kako Komeba napisa:
Blago drzavi kojoj je Lagumdzija problem
KatarinaKosaca

#218 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by KatarinaKosaca »

Već viđen scenario.Esdepeovci kako ne mogu da odgovore na ono što im se ne sviđa čuti, počnu složno redom i preko pm da se dogovaraju, pa da analiziraju KatarinuKosacuKotromanić. A tema nisam ja , niti moja pismenost, niti to da li sam plaćena, niti to da li sam opsjednuta. Tako da prvo pokušate rasplinuti temu sa komentiranjem mene, pa onda direktan napad, ali niti riječi da se pobije da vam je vožd lopov. Nego, baš je lijep i pametan :D :D :D . Onako komunistički. I naravno, svatko mora biti kao vi. Ludo zaslijepljen, i lud za svojim voždom kao vi. Pa sam ja to navodno Harisu :D :D . Boljševizam je naopak. A bivši tatini sinovi to koriste.
klixober

#219 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by klixober »

KatarinaKosaca wrote:Već viđen scenario.Esdepeovci kako ne mogu da odgovore na ono što im se ne sviđa čuti, počnu složno redom i preko pm da se dogovaraju, pa da analiziraju KatarinuKosacuKotromanić. A tema nisam ja , niti moja pismenost, niti to da li sam plaćena, niti to da li sam opsjednuta. Tako da prvo pokušate rasplinuti temu sa komentiranjem mene, pa onda direktan napad, ali niti riječi da se pobije da vam je vožd lopov. Nego, baš je lijep i pametan :D :D :D . Onako komunistički. I naravno, svatko mora biti kao vi. Ludo zaslijepljen, i lud za svojim voždom kao vi. Pa sam ja to navodno Harisu :D :D . Boljševizam je naopak. A bivši tatini sinovi to koriste.
Nema sta,digla si paniku u SDP-u.Sad mi Komsic salje pm,pita sta cemo dalje,razotkrila nas Katarina,Lagumdzija vec spakovao kofere da bjezi u inostranstvo ako mu SIPA upadne u vilu,cak mi i Bakir Hadziomerovic salje pm,kaze da sprema vanrednih 60 minuta veceras samo posveceno tebi.Upravo mi stize i pm od Kemala Montena,kaze-moramo izvrsiti pritisak da se banuje Katarina inace crno nam se pise...Ne znam kako je ostalim esdepeovcima,ali meni pun inbox.
KatarinaKosaca

#220 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by KatarinaKosaca »

Nisam rekla u esdepeu nego na forumu. ne podmeći jadno. I(sta taktika laži i odmetanja i odvlačenja se nastavlja. Svaki post :D :D potvrđuje ovo što sam napisala

Vidi se da su revolucionarni sinovi kako onaj reče..... Najobrazovanijeg čovjeka u beiha, pardon poitičara u beiha :D :D :D :D Ne mogu dalje od smijeha :D
popajic

#221 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by popajic »

by KatarinaKosaca on 24/10/2008 17:04
Već viđen scenario.Esdepeovci kako ne mogu da odgovore na ono što im se ne sviđa čuti, počnu složno redom i preko pm da se dogovaraju, pa da analiziraju KatarinuKosacuKotromanić. A tema nisam ja , niti moja pismenost, niti to da li sam plaćena, niti to da li sam opsjednuta. Tako da prvo pokušate rasplinuti temu sa komentiranjem mene, pa onda direktan napad, ali niti riječi da se pobije da vam je vožd lopov. Nego, baš je lijep i pametan :D :D :D . Onako komunistički. I naravno, svatko mora biti kao vi. Ludo zaslijepljen, i lud za svojim voždom kao vi. Pa sam ja to navodno Harisu :D :D . Boljševizam je naopak. A bivši tatini sinovi to koriste.
Bas nemas mjere !A i nije ti ni mrsko da budes tema ,pa makar i neugodna.
O tvom vrijedjanju sugovornika smo vec govorili ...uvijek isto !
Boljsevizam je naopak,a BiH naci-onalizmi su na ranu privit. Ako izuzmemo 200.000 stradalih i par miliona raseljenih.
Sinovi tata-nacionalista to" nimalo" ne koriste :-)

Ali SDP nije samo Zlatko . Mozda nisu 100% LEPI ,ali nisu brate ni divanili sa agresorima i dijelili ovu jadnicu od drzave.
Uostalom Katarina - obasjalo nas je svjetlo :-) demokratije,pa partija u izobilju.Za svaki ukus i profit.Neki vole Zlaju,neki Lepog,neki debelog ,neki Komsu ( :thumbup: ) Moze se biti pro i kontra ,bez ogorcenja i pljuvanja po neistomisljenicima.
Ali,ovaj zadnji dio ne ide bas najbolje... :D
KatarinaKosaca

#222 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by KatarinaKosaca »

Upravo tako, što se tiče pljuavanja. A kad si tako principijelan, što nisi reagirao kad se je to počelo? :D :D :D
klixober

#223 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by klixober »

Izvinjavam se Jasminu Imamovicu i Hamdiji Lipovaci sto ne mogu sad da im odgovorim na pm jer mi je prepun inbox.Javite mi se na msn-u da dogovorimo dalje korake protiv Katarine...
KatarinaKosaca

#224 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by KatarinaKosaca »

komeba wrote:Izvinjavam se Jasminu Imamovicu i Hamdiji Lipovaci sto ne mogu sad da im odgovorim na pm jer mi je prepun inbox.Javite mi se na msn-u da dogovorimo dalje korake protiv Katarine...
Da, smiješno je i porodicama koje je ojadio tvoj mili vožd
Banksy

#225 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by Banksy »

popajic wrote:
obasjalo nas je svjetlo :-) demokratije,pa partija u izobilju.Za svaki ukus i profit.

Moze se biti pro i kontra ,bez ogorcenja i pljuvanja po neistomisljenicima.
Locked