OneAmazonka27 wrote:ko je za da se emeriku kupi pegla? hajmo fanovi...udruzimo snage da nas emerik jos prestiznije izgleda
@bosna je zakon-ovo ironija ili?
Moderator: anex
OneAmazonka27 wrote:ko je za da se emeriku kupi pegla? hajmo fanovi...udruzimo snage da nas emerik jos prestiznije izgleda

grunt wrote:Emerik pusti ove ljubomorne forumase ti si najbolji,samo tako nastavi![]()
narocito ova @ladyblue18,samo podjebaje po forumu![]()
![]()
Što misliš o gay populaciji? Smetaju li ti glasine da si gay. Vlada mišljenje da su stilisti homoseksualci.
Tko je gay, a tko ne, u zadnje je vrijeme postalo važnije od društvene krize, političkih problema, lošeg standarda. Držim da se time bave oni koji sami imaju problem sa svojim sexualnim opredjeljenjem i liječe se na način da upiru prstom u nekoga. Osobe koje su zadovoljne svojom spolnošću i intimom, vjerujte da se ne bave takvim glupostima. Ja s tim nemam problema, glasine me ne diraju.
tranquil wrote:Ne mogu smisliti Emerika, ali od njegovih "mrzitelja" iz one hate-grupe i njihovog rječnika se ježim. Ne pada mi na pamet da se učlanjujem u tako nešto.
Za Emerika sam smislio bolje rješenje:
Za sve fanove Emerika Gudelja, ali i njemu sličnih likova - "Modnog mačka", Nevena Ciganovića, ili onog uvijek loše obučenog žvalje sa Nov@ Red Carpeta što priča o modi, ide sljedeća pjesma:GODZZILA wrote:Ipak on je naš mudni guru.
Ja sam bas kontala jel njima posvecena pjesma.tranquil wrote:Za sve fanove Emerika Gudelja, ali i njemu sličnih likova - "Modnog mačka", Nevena Ciganovića, ili onog uvijek loše obučenog žvalje sa Nov@ Red Carpeta što priča o modi, ide sljedeća pjesma:GODZZILA wrote:Ipak on je naš mudni guru.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()