Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
nekooo
samo sam htio reci da je i muskarci i zene imaju osjecaje,i da nije nikakva sramota to pokazati.znaci za zene je normalno da pokazuju da pate,a muskarci nek to sve cuvaju u sebi,da druge zene nebi vidjele da oni pate,da bi ga neka htjela.on ako pati,on nece htjeti neku drugu,za sve to vrijeme dok pati,vjerovatno ce mu biti svedno sta neka druga misli o njemu.i tako ce bit sve dok ne preboli...
nadam se da ces/cete shvatiti sta pokusavam reci
- DaysleepeR
Shvatam te perfektno i napisao sam gore da mrzim ljude koji glume kad su osjecaji u pitanju.nekooo wrote:samo sam htio reci da je i muskarci i zene imaju osjecaje,i da nije nikakva sramota to pokazati.znaci za zene je normalno da pokazuju da pate,a muskarci nek to sve cuvaju u sebi,da druge zene nebi vidjele da oni pate,da bi ga neka htjela.on ako pati,on nece htjeti neku drugu,za sve to vrijeme dok pati,vjerovatno ce mu biti svedno sta neka druga misli o njemu.i tako ce bit sve dok ne preboli...
- DaysleepeR
Mislim da je bitno i ne zelim da napisem da ga njegova bivsa pogotovo nece htjeti ako je sjeban, te sam uopstio i napisao da ga nijedna nece htjeti.nekooo wrote:dobro,uredu.al si takodjer napiso da ga takvog nebi ni jedna htjela.a da te ja sad nesto pitam,jel ti mislis da je njemu dok je u takvom stanju,dok je jos uvijek vjerovatno silno voli,stalo do neke druge,tj. da li ce ga neka druga htjeti.......
Nijedna podrazumjeva i onu do koje mu je stalo.
Kontare?
-
rina*
Bez ikakve namjere da zachatavam... imam regularnog hebaca
pored njega imam jednog ozenjenog sa kojim nekad bacim tricu
i imam jednog momka koji bi da me zeni
Meni je onaj ozenjeni najinteresantniji a znam da nema nikakve sanse za to, dva smo svjeta skroz
grize me savjest zbog onog ozenjenog a i bjesna sam sto to nemogu da to okoncam. Sta da radim ? 
-
debela
ne zajebavaj ovaj tuzni narod ovdje.rina* wrote:Bez ikakve namjere da zachatavam... imam regularnog hebacapored njega imam jednog ozenjenog sa kojim nekad bacim tricu
Meni je onaj ozenjeni najinteresantniji a znam da nema nikakve sanse za to, dva smo svjeta skroz
grize me savjest zbog onog ozenjenog a i bjesna sam sto to nemogu da to okoncam. Sta da radim ?
-
nekooo
tako je.lafo njoj tesko!!!!debela wrote:ne zajebavaj ovaj tuzni narod ovdje.rina* wrote:Bez ikakve namjere da zachatavam... imam regularnog hebacapored njega imam jednog ozenjenog sa kojim nekad bacim tricu
-
nekooo
a sto nisi pitala za savjet kad si sve to pocinjala???sama si kriva.sad sama i rjesavaj!!!rina* wrote:Bez ikakve namjere da zachatavam... imam regularnog hebacapored njega imam jednog ozenjenog sa kojim nekad bacim tricu
-
rina*
Ovdje se mora biti tuzan na jedan odredjeni nacindebela wrote:ne zajebavaj ovaj tuzni narod ovdje.rina* wrote:Bez ikakve namjere da zachatavam... imam regularnog hebacapored njega imam jednog ozenjenog sa kojim nekad bacim tricu
-
rina*
Hoces ti biti taj Klinac ?bosmen wrote:nadji jos kakvog pa udri brigu na veseljerina* wrote:Bez ikakve namjere da zachatavam... imam regularnog hebacapored njega imam jednog ozenjenog sa kojim nekad bacim tricu
klin se klinom izbija
- BHG
ubij se i ucini nam svima uslugurina* wrote:Bez ikakve namjere da zachatavam... imam regularnog hebacapored njega imam jednog ozenjenog sa kojim nekad bacim tricu
-
nekooo
ma treba nju maknut sa ove teme.ono je samo laznjak bio.vidite sad koji je njen cilj.trazi cetvrtog.ito bi ona izgleda nekog povrijedjenog.da se na njemu izivljava. SRAM DA TE BUDE!!!rina* wrote:Hoces ti biti taj Klinac ?bosmen wrote:nadji jos kakvog pa udri brigu na veseljerina* wrote:Bez ikakve namjere da zachatavam... imam regularnog hebacapored njega imam jednog ozenjenog sa kojim nekad bacim tricu
klin se klinom izbija
-
rina*
nekooo, utjeha je svakom potrebna...ucinimo to zajedno ...sta ti je...i ja sam slomljena srcanekooo wrote:ma treba nju maknut sa ove teme.ono je samo laznjak bio.vidite sad koji je njen cilj.trazi cetvrtog.ito bi ona izgleda nekog povrijedjenog.da se na njemu izivljava. SRAM DA TE BUDE!!!rina* wrote:Hoces ti biti taj Klinac ?bosmen wrote: nadji jos kakvog pa udri brigu na veselje
klin se klinom izbija
- BHG
pridruzi joj se u mom savjetuĆelava cura wrote:A ti si BHG bezgresanBHG wrote:ubij se i ucini nam svima uslugurina* wrote:Bez ikakve namjere da zachatavam... imam regularnog hebacapored njega imam jednog ozenjenog sa kojim nekad bacim tricu
bas lijepo od tebe da kazes djevojci da se ubije
![]()
Ko zna zasto se uopste uplela u to sve.Najlakse je osuditi covjeka a bez da znas detalje i reci mu da se ubije.
-
rina*
Ćelava cura wrote:rina- prekini prvo to "povremeno" sa ozenjenim-to sigurno nije ljubav- a najinteresantiji ti je zato sto znas da s njim nikad nece upaliti..pa ti je zato najbolje s njim- ne riskiras ...Znas da te ne voli- i samim time te ne moze prevariti-slagati..
Taj koji hoce da te zeni- budi fer i prekini i to..nije momak zasluzio da ga tako zavlacis..
Treci -hebac-kako ga ti nazva- uradi s njim sta hoces..Razmisli zasto je on, "hebac", uopste prisutan u tvom zivotu, da li zelis nesto vise ili samo povremeno kresanje ..
Ljudi - ako niste shvatili djevojka je tuzna valjda zato sto ljubavi nema nigdje ni za lijeka...

-
Hanny
nekooo wrote:dobro,uredu.al si takodjer napiso da ga takvog nebi ni jedna htjela.a da te ja sad nesto pitam,jel ti mislis da je njemu dok je u takvom stanju,dok je jos uvijek vjerovatno silno voli,stalo do neke druge,tj. da li ce ga neka druga htjeti.......
Ima vise zenski, ima slobodni zenski, znaci ima barem jedna sto bi ga htjela