Jeste li romanticni?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#201 Re: Jeste li romanticni?

Post by ladyblue18 »

zelenashica wrote: ma kakve pare...nekome džaba i lova kad nema romantičnu dušu :-D
:thumbup: :)
shadow

#202 Re: Jeste li romanticni?

Post by shadow »

zelenashica wrote:
shadow wrote:
HAVANA wrote:Ja sam romantičan.
good for you :-D a odakle ti lova frajeru? :D
ja sam kokuz pa ne mogu biti ali jednog dana kad porastem sve cu rasturiti od romantike :-)
jooooj :roll: ma kokuzi su u biti najromantičniji :D ......
cuj?! :shock: nisam znao da sam romantican od rodjenja :D :run:
Hauptgefrajter-u Ba

#203 Re: Jeste li romanticni?

Post by Hauptgefrajter-u Ba »

ma bjezi nemas pojma ni o cemu haj kuci i heklaj radi sta hos sam pusti ljude ove ovdje na miru
zelenashica

#204 Re: Jeste li romanticni?

Post by zelenashica »

shadow wrote:
zelenashica wrote:
shadow wrote:
good for you :-D a odakle ti lova frajeru? :D
ja sam kokuz pa ne mogu biti ali jednog dana kad porastem sve cu rasturiti od romantike :-)
jooooj :roll: ma kokuzi su u biti najromantičniji :D ......
cuj?! :shock: nisam znao da sam romantican od rodjenja :D :run:
ne fkt ima istine u toj mojoj tezi da su kokuzi romantičniji.....ne znam ali mene je uvijek oduševljavao neki romantični gest lika koji nema para...nego onog koji uleti u prvu cvjećaru i ko fol s buketom ruža misli pokazati romantiku.....
znaš....ponekad i obična travčica koju je ubrao samo za mene u parku znači više od buketa najjj ruža....jednostavno ne treba novac da otkrije romantiku... :-D
ladyblue18

#205 Re: Jeste li romanticni?

Post by ladyblue18 »

zelenashica wrote: ne fkt ima istine u toj mojoj tezi da su kokuzi romantičniji.....ne znam ali mene je uvijek oduševljavao neki romantični gest lika koji nema para...nego onog koji uleti u prvu cvjećaru i ko fol s buketom ruža misli pokazati romantiku.....
znaš....ponekad i obična travčica koju je ubrao samo za mene u parku znači više od buketa najjj ruža....jednostavno ne treba novac da otkrije romantiku... :-D
Sta ja govorim sve vrijeme... :mrgreen: :thumbup:
Mislim da muskarci pricu kako je potreban novac da bi bili romanticni, koriste iskljucivo kao izgovor za svoju neromanticnost. :mrgreen:
milijarder

#206 Re: Jeste li romanticni?

Post by milijarder »

a ko nije romatican??? :-D
shalaedin

#207 Re: Jeste li romanticni?

Post by shalaedin »

milijarder wrote:a ko nije romatican??? :-D
Ej koji sam ja papucar... uuuuuuu...

Spadali to u romantikom? :D
zelenashica

#208 Re: Jeste li romanticni?

Post by zelenashica »

ladyblue18 wrote:
zelenashica wrote: ne fkt ima istine u toj mojoj tezi da su kokuzi romantičniji.....ne znam ali mene je uvijek oduševljavao neki romantični gest lika koji nema para...nego onog koji uleti u prvu cvjećaru i ko fol s buketom ruža misli pokazati romantiku.....
Mislim da muskarci pricu kako je potreban novac da bi bili romanticni, koriste iskljucivo kao izgovor za svoju neromanticnost. :mrgreen:
naravno koristi im samo kao izgovor....i to poprilično loš :D .....bitno je samo imati ono nešto,onu nit romantike....a kad to imamo onda ideja nikad ne nedostaje :thumbup:
shalaedin

#209 Re: Jeste li romanticni?

Post by shalaedin »

ladyblue18 wrote:
Aj ne kaki Blue Lady (plavusho)... :)

Stvar je u tome da svaki muškarac koji hoće da bude džek prema dami treba da ima novca u džepu jer niko ne voli da se ibreti kada mora da udovolji nekim zahtijevima djevojke koja mu se sviđa ili djevojke koju voli, svaki muskarac voli kad moze da joj plati pice, veceru, kupi poklon itd. Recimo ja sam momak koji nedozvoljava da mu recimo djevojka, drugarica, sestra ikada ista plati, volim da brinem o svima njima i da im pomognem, kad god mogu i na bilo koji nacin. Od zena neocekujem da mi placa kafe, voda po lokalima, da mi bude pretjerano zahvalna, ali recimo svaki poklon kao znak zahvalnosti pa makar on bio mizeran cijenim i pokazuje mi da me neko voli i cijeni po tome ko sam i sta sam i dali me neko koristi ili ne.

Sto se tice romantike, moze se biti romantican i kad se para nema, ali svakako svaki muskarac voli da ima puniji džep, sto je puniji džep to su mogučnosti veće...

I mojne zelenashica travke da spominjes ubrane samo za tebe kao nesto romanticno, kada to ni mala djeca među sobom ne puse kao romantiku :D
milijarder

#210 Re: Jeste li romanticni?

Post by milijarder »

romatika ti je ono kad si fin prema zenskom rodu..a onda te nogiraju...zato sto te romatika pocne pretvarati u sluzavu nakupinu bjelancevina, ugljikohdrata i masti sa ponesto minerala :-D
ladyblue18

#211 Re: Jeste li romanticni?

Post by ladyblue18 »

A ti si bas dzek veliki kada djevojci kazes ne kaki. :roll: :wink:

I nisam plavusa za tvoju informaciju. :mrgreen: Nemas na sta da se vadis. :-D

Valjda jednom skontas da nije sve u parama. :wink:
milijarder

#212 Re: Jeste li romanticni?

Post by milijarder »

ladyblue18 wrote:A ti si bas dzek veliki kada djevojci kazes ne kaki. :roll: :wink:

ima li ko na ovom forumu da tebi ODGOVARA??????
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#213 Re: Jeste li romanticni?

Post by Admir_1984 »

U ovim danasnjim vremenima laze svak ko kaze da nije sve u parama. Moze on bit ne znam ti koliko romantican, ali ako se pojavi neko drugi sa "vizijom za buducnost", ovaj "jado" nema apsolutno nikakve sanse. Ne trebaju mi nikakve teorije, jednostavno vidim sta se desava oko mene ;-)
ladyblue18

#214 Re: Jeste li romanticni?

Post by ladyblue18 »

milijarder wrote:
ima li ko na ovom forumu da tebi ODGOVARA??????
Hmmm hejbet ljudi, zasto pitas? :? :)
A inace ne shvatam forum kao RL pa da neko mora da mi odgovara i suprotno.
Smiri se ba, sta ti je. ;-) Sto si nervozan. :)
milijarder

#215 Re: Jeste li romanticni?

Post by milijarder »

ti me cinis nervoznim... :-D

ne mogu da te zbarim...pa postajem nervozan :-D :-D :-D
zelenashica

#216 Re: Jeste li romanticni?

Post by zelenashica »

milijarder wrote:ti me cinis nervoznim... :-D

a da probaš sa romantikom :lol: :evil:
milijarder

#217 Re: Jeste li romanticni?

Post by milijarder »

tamo gdje treba Romantican sam - tamo gdje treba i sa kim treba... :-D :-D :-D
ladyblue18

#218 Re: Jeste li romanticni?

Post by ladyblue18 »

zelenashica wrote:
milijarder wrote:ti me cinis nervoznim... :-D

a da probaš sa romantikom :lol: :evil:
:lol: :lol: :kiss:

Ne brini se ba, popij apaurin, nema potreba za nervozom. :P
Ne ujedam ja. :-D
milijarder

#219 Re: Jeste li romanticni?

Post by milijarder »

ni za vrat :-D
shalaedin

#220 Re: Jeste li romanticni?

Post by shalaedin »

ladyblue18 wrote:A ti si bas dzek veliki kada djevojci kazes ne kaki. :roll: :wink:

Samo sam iskren . Što na umu to na drumu.

Hahahah... pa nije sve u parama, nešto je u seksu :D

Pa šta ću ti mogu, reći onda kad nisi upravu.
Kod mene nema pretvaranja, ponekad znam biti priprost kada razgovaram sa ženama (tako se ponašam pred svima), ali to ne znaći da ženi ne znam udovoljiti i biti prema istoj obziran.
shalaedin

#221 Re: Jeste li romanticni?

Post by shalaedin »

Admir_1984 wrote:U ovim danasnjim vremenima laze svak ko kaze da nije sve u parama. Moze on bit ne znam ti koliko romantican, ali ako se pojavi neko drugi sa "vizijom za buducnost", ovaj "jado" nema apsolutno nikakve sanse. Ne trebaju mi nikakve teorije, jednostavno vidim sta se desava oko mene ;-)
realnost ziva ... cast izuzetcima kojih je sve manje...
shalaedin

#222 Re: Jeste li romanticni?

Post by shalaedin »

Evo do mjesta gdje radim ima jedan lokal 0.5 feninga kafa bosanska... Taman imam za 4 kafe, pa bujrum imate poziv od mene da promuhabetimo o romantici uzivo ...

Bujrum zelenasice, ledy blue i milijarderu :D
zelenashica

#223 Re: Jeste li romanticni?

Post by zelenashica »

shalaedin wrote:Evo do mjesta gdje radim ima jedan lokal 0.5 feninga kafa bosanska... Taman imam za 4 kafe, pa bujrum imate poziv od mene da promuhabetimo o romantici uzivo ...

zelenashica bi rado promuhabetila i nasuho :evil: bez kafe..... :D znaš nije bitno kolko košta kafa....što moj ćaća reko nek je od srca :)
shalaedin

#224 Re: Jeste li romanticni?

Post by shalaedin »

zelenashica wrote:
shalaedin wrote:Evo do mjesta gdje radim ima jedan lokal 0.5 feninga kafa bosanska... Taman imam za 4 kafe, pa bujrum imate poziv od mene da promuhabetimo o romantici uzivo ...

zelenashica bi rado promuhabetila i nasuho :evil: bez kafe..... :D znaš nije bitno kolko košta kafa....što moj ćaća reko nek je od srca :)
Ova je od srca ...
zelenashica

#225 Re: Jeste li romanticni?

Post by zelenashica »

shalaedin wrote:
zelenashica wrote:

Ova je od srca ...
hvala na pozivu.....al meni fkt daleko :sad: ako hoš moremo ovdje se fino istrlahati o romantici.... :-D
Post Reply