Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Miner
Nesovic jednostavno ima mjesta u repki jer zasto ne imati tri playa ako vec nemamo po tri igraca na nekim drugim pozicijama.
S obzirom na pritisak pod kojim su svi igrali u Bugarskoj, Nesovic je, statisticki gledano, svoje odradio, odnosno, nismo isli u rezultatski minus, cak sto vise uz svu nesigurnost sa loptom, zabijali smo dok je on bio na terenu. Dakle slazem se sa Palermom!
Od njega samo mozemo ocekivati jos bolje utakmice u buducnosti i treba mu šruziti podrsku barem dok ne budemo imali bolje!
S obzirom na pritisak pod kojim su svi igrali u Bugarskoj, Nesovic je, statisticki gledano, svoje odradio, odnosno, nismo isli u rezultatski minus, cak sto vise uz svu nesigurnost sa loptom, zabijali smo dok je on bio na terenu. Dakle slazem se sa Palermom!
Od njega samo mozemo ocekivati jos bolje utakmice u buducnosti i treba mu šruziti podrsku barem dok ne budemo imali bolje!
- Bosanski_kralj
Mi se ne bi trebali plašiti nikoga, igrački smo najjači, ali po igrama koje pružamo teško ćemo na EP.galaxtics wrote:najbolje bi bilo da igramo protiv makedonije i izraela objektivno jacih od navedenih...to govorim jer ako mislimo da cemo na ep igrati protiv estonie i belgije varamo see...iako je belgija mozda rame uz rame sa makedonijom...
-
El_comadante
Večeras Mađarska - Bugarska. Bit če zanimljivo! Bit če ako ništa mnogo jasnije šta i kako u subotu
-
palermo
jeste, zato nikad nismo imali izgrađene akcije, nego se sve svodilo na to, hoće li on pogoditi tricu ili neće.Baš ti to i govorimcyprus wrote:Zar nije Mršić vazda bio naš najbolji strijelac?palermo wrote:Ne može play biti glavni strijelac ekipe, to je protiprirodno logici košarke.
-
spider-man
#208 reprezentacija
Dobro je moglo je gore a nadajmo se da ce biti bolje. 
-
El_comadante
Nismo. Ako igzubimo jedno 15-20 razlike možemo i biti zadnji. treba se paziti u subotu... Mogući protivnici nakon večeras su Estonija/Makedonija i Izrael/Belgija ali prije Izrael jer ih mora Belgija dobiti najmanje 20 razlikezavrzlama wrote:Madzari deru Bugare za sada...u slucaju da Madzari pobijede mi smo obezbijedili prvo mjesto u grupi..
- Bosanski_kralj
Biće ludo u Cazinu, samo da mi je do ulaznice doći
-
El_comadante
BiH, Izrael i Makedonija. To je grupa. Zanimljivo.
- cyprus
Ma, vako. Izrael je koju nijansu bolji od nas, mi smo koju nijasnu bolji od Makedonije, bar je dosad tako bilo. U onoj našoj grupi nešto čudno se desilo sa Izraelom, isto kao i sa nama, ali mislim da su sad bar donekle došli sebi.LSD wrote:Sve tri ekipe su tu negdje po kvaliteti.Uostalom to su pokazale i utakmice u kvalifikacijama gdje je svako svakog pobjedio.Sta ce biti u menorci ostaje da vidimo.A i znao sam da će tako bit. Ja mislim da nemamo neke prevelike šanse protiv Izraela.
-
babanovac
Ma prolazimo i Izrael i Makedoniju.
I mi smo sve bolji iz utakmice u utakmicu.Castle dobija vecu minutazu,sto i zasluzuje.
Sta je Bajramovic uradio na proslom EP?Nakon sto mu je Castle odigrao sve kvalfikacione utakmice,on na EP zove nekog...Kako se zove onaj mrki iz Olimpijakosa,vec sam i zaboravio?
Terry dosao u Tuzlu da produzi pasos i ode na pripreme,kad mu raja rece da ga nema na spisku za EP.Supci iz repke ga nisu ni nazvali.
Sada,kada ovi levati otkazuju,Terry se ponovo odaziva na poziv.
Zasto ? Zato sto momak obozava kosarku.
I mi smo sve bolji iz utakmice u utakmicu.Castle dobija vecu minutazu,sto i zasluzuje.
Sta je Bajramovic uradio na proslom EP?Nakon sto mu je Castle odigrao sve kvalfikacione utakmice,on na EP zove nekog...Kako se zove onaj mrki iz Olimpijakosa,vec sam i zaboravio?
Terry dosao u Tuzlu da produzi pasos i ode na pripreme,kad mu raja rece da ga nema na spisku za EP.Supci iz repke ga nisu ni nazvali.
Sada,kada ovi levati otkazuju,Terry se ponovo odaziva na poziv.
Zasto ? Zato sto momak obozava kosarku.
- Dirty Harry
Nije još, al deremo im guzove ...mele5 wrote:kolko je sad ? Jel gotovo