Proslava titule - "Vječna vatra" ili ...?

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
lugavina

Post by lugavina »

manga wrote:cuo sam da ce i KIKE pjevati :lol: :lol: :lol: kazu prije nego sto izadje reci ce vozdra mala rajaaaa svi u glaassssssss : njanjajevo sampion ooo oooo

:lol: :lol: :lol: eto nakon 30 il kolko vec godina i vi ste sampioni i fino to veceras do pola 9 proslavite i dobro zapamtite kako je jer Bog zna kad ce se opet desiti havarija u svijetu pa da vi budete sampioni, eno kazu i ime rs se ukida znao sam ja da ce se nesto golemo desiti :lol: :lol:
Boli li puno?
manga

Post by manga »

lugavina wrote:
manga wrote:cuo sam da ce i KIKE pjevati :lol: :lol: :lol: kazu prije nego sto izadje reci ce vozdra mala rajaaaa svi u glaassssssss : njanjajevo sampion ooo oooo

:lol: :lol: :lol: eto nakon 30 il kolko vec godina i vi ste sampioni i fino to veceras do pola 9 proslavite i dobro zapamtite kako je jer Bog zna kad ce se opet desiti havarija u svijetu pa da vi budete sampioni, eno kazu i ime rs se ukida znao sam ja da ce se nesto golemo desiti :lol: :lol:
Boli li puno?
iskreno brate ne boli ni malo bar ne onoliko kolko sam se pribojavo tokom sezone jer je evidentno bilo da je red na "nas" a posto je sarajvo u boljoj forimi znaci na vas... i jos nesto kako da me boli kad sam ja to sve dozivio vec tri puta a jednom nisam jer nisam bio ni rodjen... znaci ja sam dozivio sve to tri put a vi tek bar vecina vas ovdje prvi put :-) :-) i zasto onda da me boli 8)
Borej

Post by Borej »

cestitke na tituli...

ne bi da kvarim slavlje ali toliku euforiju u ovakvoj ligi je stvarno tesko objasnit....liga je puna korumpiranih sudaca, klubova, uprava, saveza, itd. kvalitet lige je padu, prakticno od nastanka lige, fudbal se igra po livadama, iz kola u kolo se javljaju afere pogotovo u ovom drugom dijelu
kad se odlucuje gdje ce ko....u europi nastupi zavrasvaju u prvom kolu osim ako ne naletimo na predstvanike malte, prvaka nase zemlje izbacuje predstavnik luksemburga ako se ne varam, a ako slucajno prodjemo u drugo onda je puna mreza. bila su dva tri izuzetka od poslije rata na ovamo ali vishe se tesko ko moze sjetit dobrih rezultata u europi....

prvih godina posle rata smo bili puno blize hrvatskom nogometu po kvalitetu nego sad. san nasih igraca je postala hrvatska liga.
neki dan sam gledao derbi dinamo hajduk i nakako mi dodje da zaplacem kad to uporedim s nasim derbijem...

na kraju "estradne zvijezde" koje ucestvuju na proslovi titule su svakako u rangu "premier" lige.....
stara latinska poslovica kaze hljeba i igara (Panem et circenses)
lugavina

Post by lugavina »

Borej wrote:cestitke na tituli...

ne bi da kvarim slavlje ali toliku euforiju u ovakvoj ligi je stvarno tesko objasnit....liga je puna korumpiranih sudaca, klubova, uprava, saveza, itd. kvalitet lige je padu, prakticno od nastanka lige, fudbal se igra po livadama, iz kola u kolo se javljaju afere pogotovo u ovom drugom dijelu
kad se odlucuje gdje ce ko....u europi nastupi zavrasvaju u prvom kolu osim ako ne naletimo na predstvanike malte, prvaka nase zemlje izbacuje predstavnik luksemburga ako se ne varam, a ako slucajno prodjemo u drugo onda je puna mreza. bila su dva tri izuzetka od poslije rata na ovamo ali vishe se tesko ko moze sjetit dobrih rezultata u europi....

prvih godina posle rata smo bili puno blize hrvatskom nogometu po kvalitetu nego sad. san nasih igraca je postala hrvatska liga.
neki dan sam gledao derbi dinamo hajduk i nakako mi dodje da zaplacem kad to uporedim s nasim derbijem...

na kraju "estradne zvijezde" koje ucestvuju na proslovi titule su svakako u rangu "premier" lige.....
Samo vi komentarisite. Ja vise nemam vremena odo na dernek a vama ostavljam virtualni svijet da se prisjecate svojih uspjeha iz proslosti. Sitne pakosti su oprostene jer vam nije lako
Zavatoni

Post by Zavatoni »

E pa to je to. Price je bilo dosta. Vrijeme je da se krene.
Mozda sam to vise puta napomenuo, al zasto jos jednom ne reci:

S A R A J E V O

Š A M P I O N
debela

Post by debela »

jao hajte vise zivi bili. skidam se s pameti vec satima od arlaukanja na ulici :(
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

rostilj se ne priprema dok je zec u shumi...
sretno vam veceras..
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

stochar wrote:
mIRCerka wrote:rostilj se ne priprema dok je zec u shumi...
sretno vam veceras..
ma bice to u dure, Duvančić prorek'o... :)

(kazhe se razhanj :))
ne znam, ne jedem zechetinu :roll:

aziri se kashike zapetljale, bice guravo pravo :D

kako god, sretno veceras :D i lijep provod zelim...
Comrad

Post by Comrad »

Nego, ko pozva Erato da gostuje :-)
Borej

Post by Borej »

lugavina wrote:
Borej wrote:cestitke na tituli...

Samo vi komentarisite. Ja vise nemam vremena odo na dernek a vama ostavljam virtualni svijet da se prisjecate svojih uspjeha iz proslosti. Sitne pakosti su oprostene jer vam nije lako
da si malo pazljivije cito mozda bi i skonto o cemu pricam.....uz erato ce to biti istinski dernek.... :D :D
amarpitar

Post by amarpitar »

20.000 gledoca na stadionu Asim Ferhatovic Hase, Sarajevo vodi golom Ihtijarevica 1:0. Ali Napadi ne prestaju. Stadionom se ori pjesma sampionska. 8-)
karanana

Post by karanana »

joj tv grafike na prenosu, ko ona iz ranih 80ih. jos se slika trese kad je stave
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

veca_sa wrote:sloboda-slavija 2-0
jedinstvo+posusje 1-1

23. min
Jel to ispada Borac iz lige?
xon_sa

Post by xon_sa »

Po sadasnjim rezultatima trebao bi celik ispast :D
Neelix

Post by Neelix »

4:0 8) pusite ga strumfovi :D
xon_sa

Post by xon_sa »

Neelix wrote:4:0 8) pusite ga strumfovi :D
Vidi internet huligana :lol: :lol: :lol:
Neelix

Post by Neelix »

pardon, 5-0 :D

imas sta protiv :P
JohnnyS

Post by JohnnyS »

Ne želim ispast zlonamjeran, ali nekako mi je 20 milja ljudi premalo za dugo čekanu titulu...
Pooll

Post by Pooll »

Odkad do kad ce i gdje biti obustavljen saobracaj???????????????????? :x
boucheron

Post by boucheron »

JohnnyS wrote:Ne želim ispast zlonamjeran, ali nekako mi je 20 milja ljudi premalo za dugo čekanu titulu...
Ma pusti ba njih, oni su na jeziku najjaci, ali u stvarnosti samo mala gomila papcica.
Ps:Hoce li biti korida, jer ako je bal neka je maskenbal :lol: :lol: :lol: :lol:
Neelix

Post by Neelix »

:lol: plavo okooooooooooooo plakalooo jeeee...mnogo snovaaaaa nestalooo jeeee.... :lol: :lol: :lol: :lol:
AjdinBSC

Post by AjdinBSC »

Jebo ovaku ligu kako se ono pehar predaje boze sacuvaj treba ih sve pobit ccccccc ovo je stvarno sramota
Neelix

Post by Neelix »

jel to celik ispo :D :D :D :D :D
Neelix

Post by Neelix »

nije :roll: :sad:

:D
Timotije

Post by Timotije »

Ko kupi opstanak ove godine?
Post Reply