Ne mislim da si slagao, nego da ti izvor informacije bas nije napouzdaniji...i da je cudno što još neko o tome ne pise,,,a lako je provjeriti na osnovu evidencije ciklusa terapija koju pacijent ima kod sebe. Nije neuobicajeno da se s kemoterapije vrate pacijenti ako im je krvna slika loša...odgodi se za par dana...a mahala to krivo shvati ( i bez strajka), sve odmah "uveže".chuchumbamayumbe wrote:Uredu je ba...samo naprijed...Jara wrote:Rekla "kumine kume kuma" da vracaju sa kemoterapije...svakog dana su desetine pacijenata na terapiji i ako se pomnozi brojem dana štrajka dobije se nekoliko stotina... nevjerovatno da se bas niko ne bi žalio! Svaki pacijent ima knjizicu evidencije tretmana i lako je dokazati...chuchumbamayumbe wrote: Od moje komsinice sa vikendice, Nene, njenu prvu prijateljicu. Ne znam kako se zove ta njena prijateljica.
Eto.
Hosh da zovemo SIPU sada da istrazuje???
Eto, i ako sam slagao za kemotaerapiju (a nisam), sta cemo sa bebama? Evo su jutros poceli da daju vakcine, nadam se da to nije samo u nasem domu zdravlja.
Drago mi zbog bebica, i tvoje i ostalih.