ma neću bona nasljednika mu ..hoću njega...al neka znam ja čekatmadnessa wrote:e bas ti hvala... valja se u 6 nadici, pa moram... sumLJam da ce me ko trazit, al ipak hvala... a fino smo i temu zachatale... eto ako budes htjela do potoka da trazimo tog tvog nesretnika, zovi...mišica wrote:haj hajd spavaj...ako ko tebe bude tražio zvaću ja tebe ne brigaj
Nepoznata djevojko javi se!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zelenashica
#201 Re: Nepoznata djevojko javi se!
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#202 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Hare,hajde bolan javi se.....Cijelo vrijeme si mi u glavi.Obecavam*-bicu ti vjerna samoo se javi 
- scooter21ba
#203 Re: Nepoznata djevojko javi se!
trazim djevojku da mi se javi crna imala crvenu majicu dole crno (sta god da je)
zove se sandra broj mobilnog je 061?????? zivi na ?????????? sa roditeljima i sestrom radi kao ?????? u ???????
eto ako neko zna za nju nek mi se javi
sifra nostradamus
zove se sandra broj mobilnog je 061?????? zivi na ?????????? sa roditeljima i sestrom radi kao ?????? u ???????
sifra nostradamus
- madnessa
#204 Re: Nepoznata djevojko javi se!
mislim da je broj 063??????. to ti je stari...scooter21ba wrote:trazim djevojku da mi se javi crna imala crvenu majicu dole crno (sta god da je)
sifra nostradamus
-
zelenashica
#205 Re: Nepoznata djevojko javi se!
ooooo pa ti imaš puno informacija...lako ćeš ti to naći......da meni bi broj telefona ih,ja bi onog kraj potoka odmah zvala....scooter21ba wrote:trazim djevojku da mi se javi crna imala crvenu majicu dole crno (sta god da je)
sifra nostradamus
- madnessa
#206 Re: Nepoznata djevojko javi se!
imal' kakvog glasa o nesretniku iz/pored potoka?mišica wrote:ooooo pa ti imaš puno informacija...lako ćeš ti to naći......da meni bi broj telefona ih,ja bi onog kraj potoka odmah zvala....
-
zelenashica
#207 Re: Nepoznata djevojko javi se!
nema bona ništa......sinoć listala...evo listam jutros.....danas bi trebala do potoka...možda enam opet bude 
- madnessa
#208 Re: Nepoznata djevojko javi se!
ja znam sta su mi kasike rekle... nadam se da ne lazu... et nek ti je sa srecom. 
-
zelenashica
#209 Re: Nepoznata djevojko javi se!
ma bona nema od kašika ništa......kažike su meni mnogo što šta rekle al ham ufatila ih hrđa pa lažu 
- madnessa
#210 Re: Nepoznata djevojko javi se!
eeee... zato rekoh ako ne lazu... a vidjel ti ovog scootera? jucer se meni nabacIVa, a sad nekakvu hanumu trazi...
dobro si ti meni rekla da od foruma neJma nista... eh, sto ti je peh insan... 
-
zelenashica
#211 Re: Nepoznata djevojko javi se!
ma rekoh ja tebi.......to je tako.....forum ko forum....mada nikad se ne zna.....more bit da kašike padnu i drukčijemadnessa wrote:eeee... zato rekoh ako ne lazu... a vidjel ti ovog scootera? jucer se meni nabacIVa, a sad nekakvu hanumu trazi...dobro si ti meni rekla da od foruma neJma nista... eh, sto ti je peh insan...
- madnessa
#212 Re: Nepoznata djevojko javi se!
e, da hoce u med...mišica wrote:ma rekoh ja tebi.......to je tako.....forum ko forum....mada nikad se ne zna.....more bit da kašike padnu i drukčije
-
zelenashica
#213 Re: Nepoznata djevojko javi se!
al onaj pravi livadski...........madnessa wrote:e, da hoce u med...mišica wrote:ma rekoh ja tebi.......to je tako.....forum ko forum....mada nikad se ne zna.....more bit da kašike padnu i drukčije
- madnessa
#214 Re: Nepoznata djevojko javi se!
ma ispast ce da ti i ja trebamo na msn...mišica wrote:nego šta bi od ove teme će haman ispast veća agencijasparimo domaće neg ono orginala
- Šeherzada
#215 Re: Nepoznata djevojko javi se!
E moja madnessa sve danas hodam kroz Ferhadiju i gledam ima li Hareta ali ga nigdje 
- madnessa
#216 Re: Nepoznata djevojko javi se!
ma aidice, mozda coJek radi... strpi malo... ne moze odmah... nego ostavi ti otvorene opcije. mozda neko drugi naleti.aida05 wrote:E moja madnessa sve danas hodam kroz Ferhadiju i gledam ima li Hareta ali ga nigdje
- Šeherzada
#217 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Mozda naleti ali nemogu ti opisati kako sam zainteresovana da bas NJEGA upoznam ako nista vise
- Šeherzada
#218 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Prije tacno 2 danasam te vidjela u Gradcui.Ne trebam objasnjavati gdje se to nalazi.Sjedio si sa dva druga na plazijer je dan bio izuzetno suncan.Dok sam ulazila u vodunasi su se pogledi sapojilii kao sto vidis jos uvjek sam pod dojmom tvojih ociju.Tek sto sam doplivala do tvog prijatelja i ti si posao prema nama zvao je Milivoje i otisli smo da se nadjemo s njim tako da nisam imala dovoljno vremnena da te upoznam....Longplay wrote:Prije tacno mjesec ipo dana sam te vidio ulazeci u cevabdzinicu 'Zeljo 2'. Ne trebam objasnjavati gdje se to nalazi. Sjedila si uglavnom sa dvije drugarice u basti jer je mart ove godine bio izuzetno suncan. Dok sam ulazio u cevabdzinicu nasi pogledi su se spojili i kao sto vidis jos uvijek sam pod dojmom tvojih plavih ociju. Tek sto sam narucio tvoja jaranica je usla da plati i brzo ste otisle tako da nisam imao dovoljno vremena da ti pridjem.
Samo sam vidio da ste poslije otisle do jedne galerije na carsiji. A ja sam kasno shvatio da je to bila ljubav na prvi pogled. Znam da je sansa mala da ova poruka dodje do tebe ali sam ovo morao napisati. Volio bih te upoznati i zato ako procitas ovo javi se pliz na e-mail: neccko[a]hotmail.com.
Topli pozdrav
PS: sto se moga opisa tice, osisan sam na celavo, kafene oci i visok, atletski tip.
Znam da je samsa mala da ova poruka dodje do tebeali sam morala ovo napisati.Voljela bih te upoznati i zato ako procitas ovo javi se pliz
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#219 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Znam ja jednog Hareta sa Vratnika,pa ako je to taj mogu te ja sa njim upoznatiaida05 wrote:Mozda naleti ali nemogu ti opisati kako sam zainteresovana da bas NJEGA upoznam ako nista vise
- madnessa
#220 Re: Nepoznata djevojko javi se!
uh... uh... neko se bas zaljubio!aida05 wrote:Mozda naleti ali nemogu ti opisati kako sam zainteresovana da bas NJEGA upoznam ako nista vise
Last edited by madnessa on 19/08/2008 18:30, edited 1 time in total.
- Šeherzada
#221 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Hajpitaj ga jel bio u Gradcu u nedelju tacnije 18.8-.....Ako mi nadjes tog Hareta castim tegrunt wrote:Znam ja jednog Hareta sa Vratnika,pa ako je to taj mogu te ja sa njim upoznatiaida05 wrote:Mozda naleti ali nemogu ti opisati kako sam zainteresovana da bas NJEGA upoznam ako nista vise
- Šeherzada
#222 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Ni meni nije jasno za facebook 
-
zelenashica
#223 Re: Nepoznata djevojko javi se!
bona bona.....ja ne nađo još enog kraj potoka...a ti..imal kogamadnessa wrote:ma ispast ce da ti i ja trebamo na msn...mišica wrote:nego šta bi od ove teme će haman ispast veća agencijasparimo domaće neg ono orginala
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#224 Re: Nepoznata djevojko javi se!
E jebiga,nije bio u Gradcu 100%,zao mi jeaida05 wrote:Hajpitaj ga jel bio u Gradcu u nedelju tacnije 18.8-.....Ako mi nadjes tog Hareta castim tegrunt wrote:Znam ja jednog Hareta sa Vratnika,pa ako je to taj mogu te ja sa njim upoznatiaida05 wrote:Mozda naleti ali nemogu ti opisati kako sam zainteresovana da bas NJEGA upoznam ako nista vise
- Šeherzada
#225 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Jbg ako iko zna da je neko isao u Gradac 17.8 sa dva jarana nek mi se javi.....