pojest ce te cuko!!!!!

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Locked
bez_ideje

#201 Re: pojest ce te cuko!!!!!

Post by bez_ideje »

Nista :mrgreen: I drugi put :evil:
ljubav_aha

#202 Re: pojest ce te cuko!!!!!

Post by ljubav_aha »

Karmen86 wrote:
ljubav_aha wrote:malo sma prelistala temu

zasto se konstantno porede djeca i psi :D :-)
Jer se generalno vlasnici pasa i vlasnici male djece ne vole previše :D Čast izuzecima :D
ti si neuporediva,izuzetak :lol:
ljubav_aha

#203 Re: pojest ce te cuko!!!!!

Post by ljubav_aha »

GAU 8 wrote:

Ne znam, na to pitanje treba da odgovori neki od vlasnika pasa koji to radi.

Ja sam imao 3 psa i nisam ih poredio sa djecom :D
Sada imam dijete, i ne poredim ga s psom :D
ma ti si :thumbup: zato sma pitala karmen86 :lol:
Karmen86

#204 Re: pojest ce te cuko!!!!!

Post by Karmen86 »

ljubav_aha wrote:
Karmen86 wrote:

Jer se generalno vlasnici pasa i vlasnici male djece ne vole previše :D Čast izuzecima :D
ti si neuporediva,izuzetak :lol:
Uvijek bila :)
ljubav_aha

#205 Re: pojest ce te cuko!!!!!

Post by ljubav_aha »

bez_ideje wrote:Ljubav_aha,smiri dozivljaj......pises iz zemlje koja je daleko uredjenija po svemu,i vjerujem da uz zakon o kazni ukoliko te pas ujede postoji i zakon da odgovaras ukoliko ucinis nesto nazao tudjem psu.....isto tako,lako je pricati o primjerenim mjestima za izvodjenje pasa od tamo gdje takva mjesta postoje.
Ja sam apsolutno zagovornik ciscenja iza pasa,cim se takav zakon donese,mada ne bi imala nista protiv da se pocne primjenjivati ova sila zakona o ocuvanju zivotne sredine koja postoji ,jer ces prije ugaziti u ljudsko govno nego u psece!
Jos mi reci kako mislis staviti brnjicu na brahicefalicnu pasminu?
U cemu je problem ako neko voli psa vise nego dijete? Jel treba da zakonom i to regulisemo?
Ako cemo iskreno,ne volim djecu nikako,pa mi ne pada na pamet da neko dovedem u opasnost od mog eventalnog ljubimca,kao sto ne bi tolerisala da necije dijete ili odrasla nedorasla jedinka dovodi u opasnost moju zivotinju...ne mora ni zivotinja biti u pitanju,da dodje i podere mi majicu ili pospe me bojom...meni je jako zao,ali nemam razum ijevanja za te "slatke nestasluke" hihi pihi
Simpatije su privatna stvar pojedinca,javna sigurnost nesto sasvim drugo,i dok god se ona obostrano postuje ,svaka rasprava je suvisna !
uopste nije problem ako ne volis djecu,imam i ja takve u svojoj sredini

ali je smijesno porediti djecu sa psima ,i to upravo najvise od strane vas koji ne volite djecu :)
Karmen86

#206 Re: pojest ce te cuko!!!!!

Post by Karmen86 »

ljubav_aha wrote:
bez_ideje wrote:Ljubav_aha,smiri dozivljaj......pises iz zemlje koja je daleko uredjenija po svemu,i vjerujem da uz zakon o kazni ukoliko te pas ujede postoji i zakon da odgovaras ukoliko ucinis nesto nazao tudjem psu.....isto tako,lako je pricati o primjerenim mjestima za izvodjenje pasa od tamo gdje takva mjesta postoje.
Ja sam apsolutno zagovornik ciscenja iza pasa,cim se takav zakon donese,mada ne bi imala nista protiv da se pocne primjenjivati ova sila zakona o ocuvanju zivotne sredine koja postoji ,jer ces prije ugaziti u ljudsko govno nego u psece!
Jos mi reci kako mislis staviti brnjicu na brahicefalicnu pasminu?
U cemu je problem ako neko voli psa vise nego dijete? Jel treba da zakonom i to regulisemo?
Ako cemo iskreno,ne volim djecu nikako,pa mi ne pada na pamet da neko dovedem u opasnost od mog eventalnog ljubimca,kao sto ne bi tolerisala da necije dijete ili odrasla nedorasla jedinka dovodi u opasnost moju zivotinju...ne mora ni zivotinja biti u pitanju,da dodje i podere mi majicu ili pospe me bojom...meni je jako zao,ali nemam razum ijevanja za te "slatke nestasluke" hihi pihi
Simpatije su privatna stvar pojedinca,javna sigurnost nesto sasvim drugo,i dok god se ona obostrano postuje ,svaka rasprava je suvisna !
uopste nije problem ako ne volis djecu,imam i ja takve u svojoj sredini

ali je smijesno porediti djecu sa psima ,i to upravo najvise od strane vas koji ne volite djecu :)
Ma volim ja djecu, ali ne nepoznatu :) Bojim ih se. To je kao što se neko boji zlatnog retrivera ili koker španijela :)
ljubav_aha

#207 Re: pojest ce te cuko!!!!!

Post by ljubav_aha »

Karmen86 wrote:
ljubav_aha wrote:ali je smijesno porediti djecu sa psima ,i to upravo najvise od strane vas koji ne volite djecu :)
Ma volim ja djecu, ali ne nepoznatu :) Bojim ih se. To je kao što se neko boji zlatnog retrivera ili koker španijela :)
jah,nepoznate bebe napadaju :lol:
Karmen86

#208 Re: pojest ce te cuko!!!!!

Post by Karmen86 »

ljubav_aha wrote:
Karmen86 wrote:
ljubav_aha wrote:ali je smijesno porediti djecu sa psima ,i to upravo najvise od strane vas koji ne volite djecu :)
jah,nepoznate bebe napadaju :lol:
Jah, zlatni retriver napada :lol:
O tome ti govorim cijelo vrijeme, ali ti ne razumiješ. Nisu svi psi krvoločni, ne treba se svakog psa bojati.
ljubav_aha

#209 Re: pojest ce te cuko!!!!!

Post by ljubav_aha »

Karmen86 wrote:
ljubav_aha wrote:jah,nepoznate bebe napadaju :lol:
O tome ti govorim cijelo vrijeme, ali ti ne razumiješ. Nisu svi psi krvoločni, ne treba se svakog psa bojati.
o meni su golden retrivers medeni ,ali kako ne razumijes da ima osoba koje jednostavno posjeduju strah ,drugo,tjeras inat i pises protive nepoznate djece :lol:
Karmen86

#210 Re: pojest ce te cuko!!!!!

Post by Karmen86 »

ljubav_aha wrote:
Karmen86 wrote:
ljubav_aha wrote:jah,nepoznate bebe napadaju :lol:
o meni su golden retrivers medeni ,ali kako ne razumijes da ima osoba koje jednostavno posjeduju strah ,drugo,tjeras inat i pises protive nepoznate djece :lol:
mene pitaš kako ja ne razumijem da neke osobe posjeduju strah, a u tvom postu prije ti ne razumiješ moj strah.
Ne volim kad mi mala djeca prilaze, kad ćapaju moje stvari sa stola, ispituju me gluposti, vuku i slično, jeza me prolazi od toga i imam pravo na to. Ako ja svog bezopasnog psa moram držati na kratkom povodcu i s brnjicom, onda neka vlasnici malih derišta ne puštaju dijete iz kolica dok ne napuni jednu godinu kada su na javnom mjestu.

Gledaj, u ovom postu karikiram i naravno da ne mislim tako, pobogu bila sam dijete i odgajam dijete, ali poenta svega što ja želim reći je da je OK da se bezopasni i dresirani psi puste u park da se istrče, a ne da se vlasnici pasa vazda moraju svađati sa imaocima male djece. Nisu djeca tu kriva, krivi su roditelji koje uče dijete da se boji životinje i tako u nedogled.
ljubav_aha

#211 Re: pojest ce te cuko!!!!!

Post by ljubav_aha »

Karmen86 wrote:mene pitaš kako ja ne razumijem da neke osobe posjeduju strah, a u tvom postu prije ti ne razumiješ moj strah.
Ne volim kad mi mala djeca prilaze, kad ćapaju moje stvari sa stola, ispituju me gluposti, vuku i slično, jeza me prolazi od toga i imam pravo na to. Ako ja svog bezopasnog psa moram držati na kratkom povodcu i s brnjicom, onda neka vlasnici malih derišta ne puštaju dijete iz kolica dok ne napuni jednu godinu kada su na javnom mjestu.

Gledaj, u ovom postu karikiram i naravno da ne mislim tako, pobogu bila sam dijete i odgajam dijete, ali poenta svega što ja želim reći je da je OK da se bezopasni i dresirani psi puste u park da se istrče, a ne da se vlasnici pasa vazda moraju svađati sa imaocima male djece. Nisu djeca tu kriva, krivi su roditelji koje uče dijete da se boji životinje i tako u nedogled.

ma sve je to OK ,ali djeca svojim brzim pokretima mogu uzrokovati negativnu reakciju psa,sto znaci,nezgode se mogu desiti i to je upravo uzrok straha roditelja

liepo sma napisala,vlasnike kucnih ljubimaca drugaicje dozivlajvam od nepoznatih,jer ne znam kako tretiraju svoje ljubimce i kako ce reagirati,ali vecina u SAD su ljubazni i kazu ako primjete strah prolaznika,zar je tako tesko biti ljubazan ,to je moja poenta :)
esoes

#212 Re: pojest ce te cuko!!!!!

Post by esoes »

Jasna90 wrote:Svaki put kad setam sa svojim psom, normalno, smireno, pored mene prolazi roditelj s djetetom, odma ga vuce u stranu...
mislim stvarnoooo, j... mi se za to tvoje dijete i za tebe, nisam te ni pogledala a kamoli moj pas! Niste toliko posebni!
Prije bih se sklonila ili stala u stranu, a sad....ma nema sanse, namjerno krenem prema njima, uopste ih ne pogledam i samo nastavim svojim putem!!
Stvarno ne mogu nikako shvatiti strah prema psima ali ako se vec bojis, a prolazis pored mene i mog psa, reci nesto, reci da se sklonim kulturno i ja cu to uraditi. To mi je ok! Ali da mi nesto pocnes pricati i deraati se na mene, to ne prihvacam!
-cut-
lol
lol
lol
"vlasnik" psa, dzukele, kera, poredi se s "roditeljem"
lol
psa si kupila u prodavnici, dobila od prijatelja ili poznanika,
"trajace" dok imas zivaca da se bakces oko njega, dok ti je fora da setas s njim, i sl.

dijete,
dijete se ne kupuje u prodavnici, dijete se ne nabavlja od prijatelja ili poznanika,
dijete se radja,
dijete se odgaja,
i briga o djetetu prestaje onog momenta kad te spuste 2m pod zemlju

i ti si nasla da prigovaras roditelju koji sa zabrinutoscu privuce dijete sebi blize,
u zelji da ga zastiti od zivotinje, koja "nema mozga",
koja neki djetetov pokret moze pogresno protumaciti i ujesti ili prepasti to dijete.

i ti jos kazes da si ti prepuna sebe i svog pasceta i nemas nimalo obzira prema roditelju, koji zeli da zastiti svoje dijete LOL.

pa nedaj ti Boze, da sam ja taj roditelj prema kojem ti tako nastupis i da tvoja dzukela prepadne moje dijete,
pa vjeruj da bi mu to bilo zadnje prepadanje.

NISTA, ali bas NISTA nemam protiv zivotinja,
niti protiv onih koji ih drze na lancima i kojekakvim vezama,
vole da drze/imaju "robove", nemaju pametnija posla, neka im ih,

ali nastupati s tolikom nadobudnoscu i sa takvim stavom, e pa to je fkt s.r.a.nj.e

jedva 20god da imas, i pasce ti je fora sada, o svojoj djeci jos uvijek ne razmisljas,
volio bih tvoj post da vidim kad budes imala SVOJE DIJETE, i kad neko bude ugrozio sigurnost TVOME djetetu, nekakvim svojim, bilo stavovima bilo postupcima,
da li ces i tada imati takav stav spram sigurnosti SVOG djeteta?

imajte "kucne ljubimce, svako ima pravo na svoj izbor, i svoj nacin zivota,
(ali je to doslovno SVAKO)
medjutim, niko nema pravo da ugrozava drugoga, nicime,
pa ni setnjom psa bez brnjice ili lanca...

u nekom od narednih postova (u odnosu na citirani) , kaze neko: ....brnjica visi, pa kad naidje cika policajac, ja je stavim...

nije ta brnjica radi cika policajca, vec radi onog malog djeteta, kojeg je RODITELJ izveo na svjez zrak
bez_ideje

#213 Re: pojest ce te cuko!!!!!

Post by bez_ideje »

Ja ne uporedih dijete sa psom :? odakle ti to ...i ne stavljaj me u nikakvo "vi koji ne volite....",JA NE VOLIM,ne usudjujem se stavljati u nikakvu grupu kad su te stvari u pitanju...
Ja rekoh da ne hodam i ne napadam tudju djecu,pokretnu i nepokrentu imovinu i javna dobra,pa me ne zanimaju porivi i razlozi djece i nedosraslih koji bi to ucinili meni,mojoj imovini ili zivotinji !
To bi bar trebala da znas ,kako se u nekim zemljama stiti imovina :)

P.S-mene je nepoznata "beba" od 3,5 godine zviznula letvom koju je digla s poda iz cista mira,i evo ustravila me do dana danasnjeg -jel mozes da shvatis da se ja bojim djece i da cu da zahtjevam da se ne vodaju mojim naseljem? :-) :-)
Zvuci idiotski ,jel de?
michio

#214 Re: pojest ce te cuko!!!!!

Post by michio »

U svijetu nema pasa a da nisu na uzici pa je i drugačiji odnos, ali kod nas to nije slučaj. Nije me jednom iz neke avlije poganjao pas ni krivog ni dužnog :lol:
Otud to poješćete ćuko.
I uopšte u BiH je vrlo malo pasa koji jesu kućni ljubimci.
Jasna90

#215 Re: pojest ce te cuko!!!!!

Post by Jasna90 »

esoes wrote:
Jasna90 wrote:Svaki put kad setam sa svojim psom, normalno, smireno, pored mene prolazi roditelj s djetetom, odma ga vuce u stranu...
mislim stvarnoooo, j... mi se za to tvoje dijete i za tebe, nisam te ni pogledala a kamoli moj pas! Niste toliko posebni!
Prije bih se sklonila ili stala u stranu, a sad....ma nema sanse, namjerno krenem prema njima, uopste ih ne pogledam i samo nastavim svojim putem!!
Stvarno ne mogu nikako shvatiti strah prema psima ali ako se vec bojis, a prolazis pored mene i mog psa, reci nesto, reci da se sklonim kulturno i ja cu to uraditi. To mi je ok! Ali da mi nesto pocnes pricati i deraati se na mene, to ne prihvacam!
-cut-
lol
lol
lol
"vlasnik" psa, dzukele, kera, poredi se s "roditeljem"
lol
psa si kupila u prodavnici, dobila od prijatelja ili poznanika,
"trajace" dok imas zivaca da se bakces oko njega, dok ti je fora da setas s njim, i sl.

dijete,
dijete se ne kupuje u prodavnici, dijete se ne nabavlja od prijatelja ili poznanika,
dijete se radja,
dijete se odgaja,
i briga o djetetu prestaje onog momenta kad te spuste 2m pod zemlju

i ti si nasla da prigovaras roditelju koji sa zabrinutoscu privuce dijete sebi blize,
u zelji da ga zastiti od zivotinje, koja "nema mozga",
koja neki djetetov pokret moze pogresno protumaciti i ujesti ili prepasti to dijete.

i ti jos kazes da si ti prepuna sebe i svog pasceta i nemas nimalo obzira prema roditelju, koji zeli da zastiti svoje dijete LOL.

pa nedaj ti Boze, da sam ja taj roditelj prema kojem ti tako nastupis i da tvoja dzukela prepadne moje dijete,
pa vjeruj da bi mu to bilo zadnje prepadanje.

NISTA, ali bas NISTA nemam protiv zivotinja,
niti protiv onih koji ih drze na lancima i kojekakvim vezama,
vole da drze/imaju "robove", nemaju pametnija posla, neka im ih,

ali nastupati s tolikom nadobudnoscu i sa takvim stavom, e pa to je fkt s.r.a.nj.e

jedva 20god da imas, i pasce ti je fora sada, o svojoj djeci jos uvijek ne razmisljas,
volio bih tvoj post da vidim kad budes imala SVOJE DIJETE, i kad neko bude ugrozio sigurnost TVOME djetetu, nekakvim svojim, bilo stavovima bilo postupcima,

imajte "kucne ljubimce, svako ima pravo na svoj izbor, i svoj nacin zivota,
(ali je to doslovno SVAKO)
medjutim, niko nema pravo da ugrozava drugoga, nicime,
pa ni setnjom psa bez brnjice ili lanca...

u nekom od narednih postova (u odnosu na citirani) , kaze neko: ....brnjica visi, pa kad naidje cika policajac, ja je stavim...

nije ta brnjica radi cika policajca, vec radi onog malog djeteta, kojeg je RODITELJ izveo na svjez zrak
Moj pas meni nije igracka, niti ce mi ikada dosaditi...ti imas svoje misljenje, a ja svoje...mozemo do sutra raspravljati
Last edited by Jasna90 on 09/11/2010 23:44, edited 1 time in total.
Jasna90

#216 Re: pojest ce te cuko!!!!!

Post by Jasna90 »

Image
esoes

#217 Re: pojest ce te cuko!!!!!

Post by esoes »

Jasna90 wrote:
esoes wrote:
-cut-
lol
lol
lol
-cut-
djetetu, nekakvim svojim, bilo stavovima bilo postupcima,

-cut-nepotrebno
Moj pas meni nije igracka, niti ce mi ikada dosaditi...ti imas svoje misljenje, a ja svoje...mozemo do sutra raspravljati
TVOJ pas je TEBI "kucni ljubimac"
"rok trajanja" mu je max 20god,
ili dok ne nadjes kakvog "dvonoznog" kucnog ljubimca :)

ove pameti, kakva ti je sada, nece ti nikada dosaditi, medjutim, "pameti" su podlozne promjenama,
uostalom, vidjecemo,
kako rekoh, volio bih vidjeti tvoje postanje da si s druge strane lanca,
ili barem da si nosila u svom stomaku dijete 9mjeseci, pa se poradjala par sati, pa mu prala usranu guzicu 2-3 god, pa probdjela noci pored njegovog kreveta dok su zubici rasli, a ti nisi imala pojma zasto je kenjkav/a i zasto ima temperaturu,

pa ga onda sva sretna izvedes i susretnes se sa nadobudnom tinejdzerkom koja voda kakvu dogu, bez brnjice, bas bih volio da vidim da li bi privukla dijete sebi ili bi ga primakla takvoj zvijeri

i da prostis, ovakva pamet kakvu si prezentirala ovdje ti je "bubuljicava"
bubuljice koje rado zovem n.e.j.eb.i.c.a.m.a

EOD
Karmen86

#218 Re: pojest ce te cuko!!!!!

Post by Karmen86 »

Jasna, sve i da ti je 14 godina, zrelija si i pametnije razmišljaš od ovog frajera LOL LOL LOL, nemam pojma ni kako mu je nick, samo sam primjetila da mu je svaka druga riječ LOL LOL LOL. Meni je jedna stara komšinica rekla, sine, ti kada nemaš šta pametno reći onda se smij, drugi vole ljude koji se smiju. Pa tako ni ovaj nema što pametno reći pa se odvaljuje od LOLa. Budi ponosna na sebe i svoje razmišljanje :)
Karmen86

#219 Re: pojest ce te cuko!!!!!

Post by Karmen86 »

esoes wrote: TVOJ pas je TEBI "kucni ljubimac"

ove pameti, kakva ti je sada, nece ti nikada dosaditi, medjutim, "pameti" su podlozne promjenama,
uostalom, vidjecemo,
ili barem da si nosila u svom stomaku dijete 9mjeseci, pa se poradjala par sati, pa mu prala usranu guzicu 2-3 god, pa probdjela noci pored njegovog kreveta dok su zubici rasli, a ti nisi imala pojma zasto je kenjkav/a i zasto ima temperaturu,

pa ga onda sva sretna izvedes i susretnes se sa nadobudnom tinejdzerkom koja voda kakvu dogu, bez brnjice, bas bih volio da vidim da li bi privukla dijete sebi ili bi ga primakla takvoj zvijeri

EOD
By by, samo da te pozdravim, mislim da ti je ovo bio predzadnji/zadnji post. Sa-x forum nije mjesto gdje se možeš ovako obraćati forumašima :sax: :sax: :thumbup: :mrgreen:
Jasna90

#220 Re: pojest ce te cuko!!!!!

Post by Jasna90 »

TVOJ pas je TEBI "kucni ljubimac"

uostalom, vidjecemo,

EOD
Ocito da si ti iskompleksirana, a uz to i nejebana...sto se tice tvog derista, bas bih voljela da ga napadne ta ista doga (jos bolje, neka tebe napadne) haha...
Last edited by Jasna90 on 10/11/2010 08:22, edited 1 time in total.
Jasna90

#221 Re: pojest ce te cuko!!!!!

Post by Jasna90 »

:dance:
Pasiflora

#222 Re: pojest ce te cuko!!!!!

Post by Pasiflora »

esoes wrote:i da prostis, ovakva pamet kakvu si prezentirala ovdje ti je "bubuljicava"

EOD
Fuj! Tvoj nacin komuniciranja je najmanje receno za povratiti. Kako te nije sramota!?!?!?
Na taj nacin se obracati djevojci.
Ja mislim isto sto i ona, a nisam "bubuljicava" vec odavno!!!!!! Imama djecu (odraslu) koja godinama zive u istom stanu sa psom i zamisli - MI SMO SRETNI!!!!! Moj pas nikada nikoga nije napao - kao niti jedan kojeg poznajem - a poznajem jako puno i ljubimaca i (jadnih) lutalica!
I koga se vraga stalno upoređuje ljubav prema djeci i psima? Pa te dvije ljubavi se ne iskljucuju!
I izjava kako "pas ima rok trajanja" - ma sta ti znas o tome??????? Gubi se odavde inace ce te administrator posutati. FUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!
saga

#223 Re: pojest ce te cuko!!!!!

Post by saga »

Koliko god me nervira ovo 'pojesce te cuko' toliko me i nervira kada roditelj pusti dijete da se tek tako zaleti na mog psa, i gura mu prste u oci i usi. Zar je tako tesko pitat moze li?
Ja znam da moj pas izgleda preslatko i bezopasno... i jeste i preslatka i bezopasna. Ali isto tako ona je stara, i ne voli kada joj neko dosadjuje. To su uglavnom mala djeca i mladi psi. I kad se tako dijete zaleti na mog psa, a ona krene da pobjegne a ne moze, onda se okrene i zarezi malo na njega, onda je 'avaj tvoj pas oce da ujede moje dijete'. Nece da ujede, ali i nece da se carka.
Pitajte fino, moze dijete pomazit psa nije problem. Cucnut cu ja pored psa, cuvat je, i dijete nek mazi. Kad vidim da je ovoj dozlogrdilo reci cu djetetu i eto.
Nije ona nikad pustena sa povoca. Al je povodac od 5 metara, i ako se dijete zaleti dok je ona na 5 metara od mene, dok je ja dozovem, povucem, moze ona zarezat na dijete, a onda ce iduci put bit kad nas vide, nemoj, pojest ce te pas.
GAU 8

#224 Re: pojest ce te cuko!!!!!

Post by GAU 8 »

saga wrote:Koliko god me nervira ovo 'pojesce te cuko' toliko me i nervira kada roditelj pusti dijete da se tek tako zaleti na mog psa, i gura mu prste u oci i usi. Zar je tako tesko pitat moze li?
Ja znam da moj pas izgleda preslatko i bezopasno... i jeste i preslatka i bezopasna. Ali isto tako ona je stara, i ne voli kada joj neko dosadjuje. To su uglavnom mala djeca i mladi psi. I kad se tako dijete zaleti na mog psa, a ona krene da pobjegne a ne moze, onda se okrene i zarezi malo na njega, onda je 'avaj tvoj pas oce da ujede moje dijete'. Nece da ujede, ali i nece da se carka.
Pitajte fino, moze dijete pomazit psa nije problem. Cucnut cu ja pored psa, cuvat je, i dijete nek mazi. Kad vidim da je ovoj dozlogrdilo reci cu djetetu i eto.
Nije ona nikad pustena sa povoca. Al je povodac od 5 metara, i ako se dijete zaleti dok je ona na 5 metara od mene, dok je ja dozovem, povucem, moze ona zarezat na dijete, a onda ce iduci put bit kad nas vide, nemoj, pojest ce te pas.
Samo sljedeci put objasni kako je agresivna prema djeci i ne boj se :)
Ako malce i dalje budu slali tvom psu, onda ne kontam te roditelje :D
zateznistub

#225 Re: pojest ce te cuko!!!!!

Post by zateznistub »

Stvarno ne kontam pretjeranu ljubav prema cukama. Voljeti ih, imati u kuci OK, ali isticati u prvi plan u odnosu na djecu stvarno smatram poprilicno bolesnim. Koliko pasa je posjetilo veterinara zbog napada djece a koliko djece je posjetilo doktora zbog napada pasa? Otvoreno izjavljivati da neko NE VOLI DJECU A VOLE PSE je krajnje degutantno. Ne pada mi na pamet da nekome "solim"pamet treba li mu pas ili ne, ali porediti pse i djecu stvarno ne kontam.
A naziv teme, da pojest ce te cuko ako mu je gazda iole retard pa ga dresira kako ih vecina i dresira. Ne milslim na one rijetke normalne. Koliko ih vodi pse bez povodca i brnjice, neko napisa kako ce na neku vrstu psa staviti brnjicu-pa potrudi se da je nađes necete valjda traziti da mi na djecu stavljamo brnjice...ili mozda hocete...
Locked