Vidis na prvoj slikici to sto je zaokruzeno - clickes dry dok ne dodje do trece stavke u zaokruzenom dijelu (majica sa termometrom pored)
Na drugoj slikici samo idi na mix
Ovo su male tajne velikih majstora

Neka hvala, da moram nosati vesEdin H. wrote:Zasto kod nas nema praonica vesa, nego moras bez veze trositi novac na ves masinu?
ImaEdin H. wrote:Zasto kod nas nema praonica vesa, nego moras bez veze trositi novac na ves masinu?
Stavis u ceker?славянин wrote:Edin H. wrote:Zasto kod nas nema praonica vesa, nego moras bez veze trositi novac na ves masinu?
Neka hvala, da moram nosati ves
Gdje? To je dobra informacija ako se pokvari ves masina._BataZiv_0809 wrote:
Ima
Ili kupis masinu i peres kod kuceEdin H. wrote:
Stavis u ceker?
Peremo na rukeEdin H. wrote:Zasto kod nas nema praonica vesa, nego moras bez veze trositi novac na ves masinu?
BoosEdin H. wrote:Gdje? To je dobra informacija ako se pokvari ves masina._BataZiv_0809 wrote:
Ima
Skenderija, OK_BataZiv_0809 wrote:
Boos
Veliki Merkator Socijalno, Unitic, SCC...Edin H. wrote:Skenderija, OK_BataZiv_0809 wrote:
Boos
To i koristim cestoславянин wrote:Evo ga![]()
Vidis na prvoj slikici to sto je zaokruzeno - clickes dry dok ne dodje do trece stavke u zaokruzenom dijelu (majica sa termometrom pored)
Na drugoj slikici samo idi na mix![]()
Ovo su male tajne velikih majstora
Koja je marka?славянин wrote:Jeste ali imas nakon ciklusa ti pise "cd" ili ti cool down - i to traje 3-4 satas ako oces da ti se odjeca ne "sabere"Trust me ovu masinu volim kao oci u glavi
Edin H. wrote:
Koja je marka?
славянин wrote:U ovo se kunem![]()
https://technoshop.ba/proizvodi/bijela- ... 85kg-5203/
Jos ima mod (jest da traje 8-9 sati pranje i susenje kada se taj mod koristi) osim kosulja sva odjeca izadje ko popeglana
PS: 10 God garancija na motor i 5 na ostale komponente
Pranje i sušenje. Da išta valja toliko ti koštaXEnergija wrote:1500 šabana za mašinu za pranje veša, do neki dan si zate pare u crnoj gori mogao kupit Mercedes-Benz 116 MINIKA automatik
Aha, a ja sam mislio da je ono CD kao završeno sve, mozeš otvoriti odmah i vaditi, a da to CD služi ako nisi kući ili spavaš da povremeno okreće veš kako se ne bi zgužvaoславянин wrote:Jeste ali imas nakon ciklusa ti pise "cd" ili ti cool down - i to traje 3-4 satas ako oces da ti se odjeca ne "sabere"Trust me ovu masinu volim kao oci u glavi
Mozes otkuljca se bubanj, ali nemoj ni slucajno - pusti da skroz sve zavrsi i izvadi odjecu pa ces viditiprobook wrote:Aha, a ja sam mislio da je ono CD kao završeno sve, mozeš otvoriti odmah i vaditi, a da to CD služi ako nisi kući ili spavaš da povremeno okreće veš kako se ne bi zgužvaoславянин wrote:Jeste ali imas nakon ciklusa ti pise "cd" ili ti cool down - i to traje 3-4 satas ako oces da ti se odjeca ne "sabere"Trust me ovu masinu volim kao oci u glavi
I ja gledam i kontamXEnergija wrote:1500 šabana za mašinu za pranje veša, do neki dan si zate pare u crnoj gori mogao kupit Mercedes-Benz 116 MINIKA automatik
Jeftinije nego zenit seBoemica wrote:I ja gledam i kontamXEnergija wrote:1500 šabana za mašinu za pranje veša, do neki dan si zate pare u crnoj gori mogao kupit Mercedes-Benz 116 MINIKA automatik![]()
![]()
![]()
![]()
Ima l' ko preporuku za neku mašinu normalnog cjenovnog ranga (ne kombinovanu, ne treba mi sušilica)
I pametnije svakako.славянин wrote:Jeftinije nego zenit seBoemica wrote:I ja gledam i kontamXEnergija wrote:1500 šabana za mašinu za pranje veša, do neki dan si zate pare u crnoj gori mogao kupit Mercedes-Benz 116 MINIKA automatik![]()
![]()
![]()
![]()
Ima l' ko preporuku za neku mašinu normalnog cjenovnog ranga (ne kombinovanu, ne treba mi sušilica)
Ovakvu sam slicnu i ja kupio prije 5 god..casanova123 wrote:Evo samo da se pohvalim malo
Nakon dva dana trazenja masine uzeh Miele: https://www.miele.at/haushalt/waschmasc ... %26Comfort#
Nasao sam za 750 eura i evo vrti cijeli dan![]()
U igri su bile jos i LG ova sa susilicom sto je neko gore stavio(700 eur) i AEG 8000 Model, medjutim nije ga bilo i preskup je ovdje za kupiti, tako da kad sam vidio Miele, to je bilo to![]()
U julu prosle godine smo uzeli Gorenje koja je prestala da ispumpava vodu neki dan i to je bio slag na tortu nakon ovoliko mjeseci smrdljivog vesa koji smo morali da peremo na 30 stepeni, jer svaki drugi program(uz centrifugu) izbaci totalno mokar ves.. A ves je smrdio na metal konstantno.. Doci ce fino majstor da napravi sta god da ne radi, jer necu ni da je otvaram i odmah ide na prodaju
jesil zadovoljan jos uvijek? Jel bilo nekih kvarova ili problema?animals wrote: Ovakvu sam slicnu i ja kupio prije 5 god..
880 eurica..