Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ne mora cokolada, ako ljepilo donosis.. a i za to cu ti platiti posteno...nek se vidi da nije ni matica fukara... ustedit cu od 4 plate... makar mi djeca ne jela...
Pearl wrote:
nemoj jaja, puknu usput... bolje da ti odmah naprave pita raznih vrsta... ili baklave i kadaifa... nek dobro zaliju agdom, to moze stajati...
Ja prosli put nosio boze sa Slatkog coseta, sva uzvristala, ne isplati se.
svi znaju da je Coca cola ukrala recept boze nisi to morao donositi.. imas cole na svakom koraku u amerii...
kupi argetu (domacu naravno), ragua, riba svakakvih.... a kolace samo zalivene.. ali u vise posudica, da carinike pocastis ako budu rekli da imas previse stvari...
cHupjahalic@ wrote:
za sve je to nena kriva, niko drugi.
pa eto... na Argetama ste fino ustedili... umjesto da kupujes americhki sir od 5 dolara ti jedes Argetu 2 dana a nisi dao ni 1 dolar za pakovanje.
taman to sto je ostalo mozes ostaviti sa strane pa izliti plocu na ljeto.
Kako dolar dobro stoji ostace mi da izlijem rum-plocicu.
Ovaj put nena ima da spremi i onih shtanglica od oraha sa bjelancetom po vrhu ili nece nista dobit'.
Last edited by tech10 on 17/04/2007 23:58, edited 1 time in total.
cHupjahalic@ wrote:
za sve je to nena kriva, niko drugi.
pa eto... na Argetama ste fino ustedili... umjesto da kupujes americhki sir od 5 dolara ti jedes Argetu 2 dana a nisi dao ni 1 dolar za pakovanje.
taman to sto je ostalo mozes ostaviti sa strane pa izliti plocu na ljeto.
Kako dolar dobro stoji ostace mi da izlijem rum-plocicu.
pa stedi u zlatu... ako ne izlijes plocu da ostane za mladu .. valja se zeniti u domovini...
Minnela wrote:da,jeste da auto nije moj,iznajmim..ali sta oni dole znaju ...
i ne zaboravi kakav dobar mobitel, novu kameru ponijeti...
ja jos nisam, kontam rano je ... istrugat ce se mobitel... ima da novi otpakujem kad sletim na aerodrom, ne prije.
Pearl wrote:
pa stedi u zlatu... ako ne izlijes plocu da ostane za mladu .. valja se zeniti u domovini...
Ovaj put cu baciti oko samo na one mirazace sa kucom i okucnicom ili stanom ali najdalje do Marin Dvora.
to ostaje da domace mladozenje.. ti ces dobiti mladu sa pokretnom imovinom.. ona treba u inostranstvo dobro da se uda..
eee... vidi se da dolazis samo sporadicno.. nisi novi "prirucnik za zenidbu za dijasporu" vidio...
nema nekretnina, ali zato cisti i sprema ko luda dok joj god pasos drzis zakljucan u sefu
pitt wrote:jel se ovo biserka na market stavila? :D:D
ti se ne javljaj... kad neces ni razglednicu da mi doneses, ja moram druge ljude za budjavu cokoladu i ljepilo za protezu da molim.. stidi se...
znam da su razglednice kod vas skupe..ne moras se odmah poceti vaditi.. nego ja to onako...
a ni stan u centru nemam... pihh.. ne mogu se ni udati bogato, u dijasporu...
Minnela wrote:ja sam sa sela iz Bosne..i nekako mi se ne ide u taj moj kraj kad idem u Bosnu..nekako da mi je u Sarajevo..da se mogu pokazati,da me svi vide..zna li neko ,ako ima kakvih stanova u sred Saraj'va,a da nisu skupi
pitaj onu pelakovu.. kazu ima kod nje pojeftino...
neJma vise stanova kod gume koja gori... al' svi imaju vodu iz duvara... dosta ti i to
Minnela wrote:ja sam sa sela iz Bosne..i nekako mi se ne ide u taj moj kraj kad idem u Bosnu..nekako da mi je u Sarajevo..da se mogu pokazati,da me svi vide..zna li neko ,ako ima kakvih stanova u sred Saraj'va,a da nisu skupi
draga Minno, nisi sama. ne trebamo mi traziti nista u sred Saraj`va. Ko ce se snaci
da su moji bogdom nekad kupili makar plac u Saraj`vu , sad bih i ja mogla reci da sam iz grada ...