Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dust in the wind wrote:u novoj zgradi na otoci je i pravobranilastvo bih... repliciram nekom gore iznad
Stvarno? Meni izgleda kao napusteno
i službeni list je uzeo sebi dva sprata, a za druga dva sprata je posudio novac još jednoj agenciji koja je pripadala nekom ministarstvu na čijem čelu je bio hdzovac..sve plaćeno avansno, kao što je to uradilo i pravobranilaštvo..
svojevremeno je 60 minuta pisalo o tome, pa kasnije stalo..
nema više hdzovaca u vladi i nema daljeg useljavanja..
koliko znam useljen je samo ovaj pomoćni dio gdje je DM i EAGLO, tu je smješteno pravobranilaštvo, a toranj je potpuno prazan..
hypko_nurko wrote:ja ovog studenta, nema teme na kojoj on ne patetise
+1
Eto da se i ja tuspasim sa odredjenom dozom patetike,ako je patetika u pitanju.
Malo istrazivanje.... Moze se provuci pod construction.
Vlasnici stanova u Importanne centru: Tihi i sin po jedan. Radoncic jedan. (legalno zaradili)
Uveliko se prica da je jedan od suvlasnika City centra sin naseg starog predsjednika a da je dio investicije (kao njegov udio u centru) obezbjedjen od ratnih donacija napacenoj i napadnutoj BiH koje su sklonjene u to vrijeme i nikad nisu utrosene u prvobitnu namjenu. E sad,jebaji ga....ko to moze znati?!?
Nema veze,vazno je da ces ti,ja,peti,deseti, mozda dobiti posao u novootvorenom centru i raditi za 400 do 700 km, po dvanaest sati. E moj narode.shucur Allahu
I za kraj. Fasada na centru cool.
udrch wrote:
treba ostaviti tekst kompletan..još juče smo predvidjeli da će havaz danas nešto slično objaviti, ali nismo znali da će biti ovako jadno..
Fantomski investitor El-Šidi rasprodaje sve i bježi iz BiH
...
kad svi mislimo da ne moze gore i da je nase novinarstvo doseglo dno dna Fahra nas iznova iznenadi i jos vise uvjeri da su nasi kvazinovinari najveca smijurija koja siluje ovaj napaceni narod raznim lazima i izmisljotinama! umjesto da svakom investitoru ljubimo noge, domaca budaletina tjera i ono malo hrabrih ljudi koji se usude investirati u nas kraj,pa ovo je za Haga! izgradnjom SCC ugrozen je samo Radoncic i njegov ATT,niko vise,ugrozena su parking mjesta u njegovom tornju koje nije uspio izdati prije 2 godine Parlamentarnoj skupstini BIH u godisnji zakup cca 1 milion KM,ugrozen je njegov prazanj toranja , kredite valja vracati zato je i odustao od najavljenog AQT... ugrozen je njegov poluprazan hotel Radon Plaza ,a cim se izgradi najluksuzniji hotel u BIH u sklopu SCC,tad ce Radon Plazu moci komotno zatvoriti....poslovni toranj u sklopu SCC je vec izdat,a pogadjate ko je tim najvise ugrozen? upravo Radoncic i njegov ATT!
I ja sam cuo da Bristol dobro radi, bez obzira na Fahrove price. Bas gledam na Tripadvisor, prilicno dobra posjecenost.
@Qler, Otkud ti to o propadanju ASA-e?
Ne kontam neke postove ovdje... Pa svaki normalan grad se trudi da privuce strane investitore samo ovdje je izgleda obrnuto ... Ja licno bih volio da u Sarajevu ima bar jos deset al sihdija ...
ocaj wrote:I ja,ali da ne pravimo dzamahiriju gdje neces imati gdje popiti pivu!
Ja pijem pive gdje sam ih pio i do sad ... Mislim da to nije neka smetnja... u svakom slucaju smanjiti alkohol je nesto pozitivno a ne negativno ... Jeli tako ?
ma ne propada, samo neće više biti generalni distributer..manje više radiće onaj najbolji dio posla..prodaja novih auta svakako ne ide više kao nekad..
Imam osjecaj da se na ovom forumu samo ceka vijest kako nekome slabo ide, kako neko propada ili je propao pa da se jave lokalne male duse i da pocnu hraniti svoj ego i svoju nesposobnost pripisivati drugom.
Isto kao da uzivaju da neko propadne. I onda se javlljaju po ovakvim temama i prsipaju svoju pamet.