Oni nisu ničim zaslužili da se na njih bacaju baklje !
I svaka im čast !
Biće teško, ali šta god bude do kraja ja sam presretan sa ovim!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
100% Turska je ovo Ovamo je mnogo toga zabranjenosymbolstar wrote:jesi li siguran?ak-47 wrote:kod mene stranica zabranjena ne mogu je otvoriti.symbolstar wrote: ha koji sam ja kreten
pa ovo je super, sve vrijeme sam znaci mogao gledati
dobra slika, nema zapinjanja
http://www.altermedia.tv/
probaj opet
iskljuèi popup blockersymbolstar wrote:jesi li siguran?ak-47 wrote:kod mene stranica zabranjena ne mogu je otvoriti.symbolstar wrote: ha koji sam ja kreten
probaj opet
jok ba, preseli se iz turske...sulesavic wrote:isključi popup blockersymbolstar wrote:jesi li siguran?ak-47 wrote: kod mene stranica zabranjena ne mogu je otvoriti.
probaj opet
al ne bakljama, vec kasikarama...InfraRedRidinghood wrote:I ja se slažem da je užas gađati momke; eno vam saveza pa njih gađajtevalterbranisarajevo wrote:Pokazalo se da ovih 11 idealista u paklu Ulval stadiona ipak igra za BiH a ne za Ušanovića, Pašalića i kompaniju.
Oni nisu ničim zaslužili da se na njih bacaju baklje !U zamjenu za baklje kojima su ih gadjali priuštili su nam prekrasnih 45 minuta.
![]()
I svaka im čast !![]()
Biće teško, ali šta god bude do kraja ja sam presretan sa ovim!![]()
![]()
JOKvalterbranisarajevo wrote:Pokazalo se da ovih 11 idealista u paklu Ulval stadiona ipak igra za BiH a ne za Ušanovića, Pašalića i kompaniju.
Oni nisu ničim zaslužili da se na njih bacaju baklje !U zamjenu za baklje kojima su ih gadjali priuštili su nam prekrasnih 45 minuta.
![]()
I svaka im čast !![]()
Biće teško, ali šta god bude do kraja ja sam presretan sa ovim!
Je*o, vala, i državu kad u njoj idealizam spadne na Gušu..InfraRedRidinghood wrote:I ja se slažem da je užas gađati momke; eno vam saveza pa njih gađajtevalterbranisarajevo wrote:Pokazalo se da ovih 11 idealista u paklu Ulval stadiona ipak igra za BiH a ne za Ušanovića, Pašalića i kompaniju.
![]()
I svaka im čast !![]()
Biće teško, ali šta god bude do kraja ja sam presretan sa ovim!![]()
![]()
Veæi kalibar, kolega, veæi kalibar...Alfons Kauders wrote:al ne bakljama, vec kasikarama...InfraRedRidinghood wrote:I ja se sla¾em da je u¾as gaðati momke; eno vam saveza pa njih gaðajtevalterbranisarajevo wrote:Pokazalo se da ovih 11 idealista u paklu Ulval stadiona ipak igra za BiH a ne za U¹anoviæa, Pa¹aliæa i kompaniju.
Oni nisu nièim zaslu¾ili da se na njih bacaju baklje !U zamjenu za baklje kojima su ih gadjali priu¹tili su nam prekrasnih 45 minuta.
![]()
I svaka im èast !![]()
Biæe te¹ko, ali ¹ta god bude do kraja ja sam presretan sa ovim!![]()
![]()
![]()
InfraRedRidinghood wrote:"Mislim da ste i vi, poštovani gledaoci u svojim udobnim foteljama, zaslužili da pogledate propagandni program TV OBN, pa se čujemo u drugom poluvremenu"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O, majko moja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
meni ne fercerasymbolstar wrote:ha koji sam ja kretenSvemirski_Jebach wrote:altermedia.tv prenosi uzivo OBN...i ja tu gledam
vayas wrote:InfraRedRidinghood wrote:"Mislim da ste i vi, po¹tovani gledaoci u svojim udobnim foteljama, zaslu¾ili da pogledate propagandni program TV OBN, pa se èujemo u drugom poluvremenu"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O, majko moja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Unbelievable! Jacu komediju odavno nisam gledao! Od tekme pa do komentatora....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jesi ti bio na demonstracijama pred NSBiH???HadzijaSA wrote:Inace pun mi je quraz BH Fanaticosa igrce gadjaju jebu im mater hasanu sve po redu a onda dodj pred savez njih 10 i ko najvece pizde se razbjeze lafo mirne demonstracije bacaj baklju na usanovica a ne na vedu, a jos i to niko od ljudi iz NFSbih nije veceras u norweskoj mamu im lopovsku![]()
![]()
![]()