Vrijedi li pokusati ponovo...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

Post by Latina »

mrchaa10 wrote:Pa sta ja znam haj reko da pokusam,jer kandidata ima ali mi se nije dalo pa me zabrinulo jos vise.E taxista da BOGDOM je ovo sve suplja i izmisljeno pa nebi ja sjedio ispred onog ekrana i cekao svaki vas komentar ili nebi bio ovoliko u crnjaku mada mi je sad nakon vasih savjeta i komentara puno puno bolje moram priznat....
Sad ces postati ovisan o nama kao sto si nekoc postao ovisan o njoj. :wink:

Sve je u redu, sve ce biti u redu. To sto je ona uradila ne odslikava tvoju vrijednost, nego manjak njene. Tebi niko nista ne moze uraditi bez tvoje dozvole. Da te neko pocne udarati po glavi npr, pobjegao bi ili bi se branio. Ne bi mu/joj to dozvolio, zar ne ? Kako onda da dozvolis da ti neko udara po dusi i srcu ?
amrino

Post by amrino »

Nije istina da se klin klinom izbija- to samo jos vise moze pogorsati stvar i jos dovesti do toga da ti nekome uradis isto sto je i ona tebi...mani se toga. Ne upustaj se u avanturice dok ti se u glavi ne izbistri...ne spavaj s curom ako ces cijelo vrijeme zamisljati nju i misliti o njoj...
Nemam nista ni protiv toga da se oprosti prevara- ljudi smo- grijesimo. Ali fazon je sto se njoj nije omakla greska, nije pokazala nikakvo kajanje, nije trazila oprost....znaci da je boli ona stvar...imas dobrog materijala da ljubav preraste u mrznju- jer tanka je linija! A trenutno ti je mnogo bolje da je mrzis nego da je volis...
Iz velike ljubavi se nikada ne moze roditi mala mrznja...tako da se trebas naoruzati prezirom, ljutnjom, gađenjem, bijesom...tako ces je izbiti iz glave...sve te svoje emocije samo usmjeri u drugom pravcu...a kada postanes ravnodusan- znaci da si izljecen!!!!

P.S naravno da mi svi govorimo iz licnog iskustva- u protivnom ne bi imalo smisla. a znas kako kazu: pametan uci na tuđim greskama a budala na svojim...znaci kosarkas...? :D
mrchaa10

Post by mrchaa10 »

E bas ti hvala amrino :)
Tako se i osjecam ako mi vjerujes al bice bolje jel tako...
BHG

Post by BHG »

amrino wrote: Nemam nista ni protiv toga da se oprosti prevara- ljudi smo- grijesimo.
neslazem se...kad te voljena osoba prevari onda nema oprosta pa da je iz oka...onda te nije ni postovala ni volila...ko te nepostuje treba automatski da dobije crveni karton bez predumisljaja...uz novcanu kaznu :D
mrchaa10

Post by mrchaa10 »

Nazalost to sam trebao znati ranije mislim gdje si bio ranije da joj dam crveni karton:)
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

mrchaa10 wrote:Nazalost to sam trebao znati ranije mislim gdje si bio ranije da joj dam crveni karton:)
vidis da te svi pitaju sta treniras :oops: :D
Svi nesto izokole :D
ella_sa

Post by ella_sa »

pitanje..jel ona bozica u krevetu?..mislim izvini sto sam ovako direktna..
Snowflake

Post by Snowflake »

amrino wrote:Nije istina da se klin klinom izbija- to samo jos vise moze pogorsati stvar i jos dovesti do toga da ti nekome uradis isto sto je i ona tebi...mani se toga. Ne upustaj se u avanturice dok ti se u glavi ne izbistri...ne spavaj s curom ako ces cijelo vrijeme zamisljati nju i misliti o njoj...
Nemam nista ni protiv toga da se oprosti prevara- ljudi smo- grijesimo. Ali fazon je sto se njoj nije omakla greska, nije pokazala nikakvo kajanje, nije trazila oprost....znaci da je boli ona stvar...imas dobrog materijala da ljubav preraste u mrznju- jer tanka je linija! A trenutno ti je mnogo bolje da je mrzis nego da je volis...
Iz velike ljubavi se nikada ne moze roditi mala mrznja...tako da se trebas naoruzati prezirom, ljutnjom, gađenjem, bijesom...tako ces je izbiti iz glave...sve te svoje emocije samo usmjeri u drugom pravcu...a kada postanes ravnodusan- znaci da si izljecen!!!!

P.S naravno da mi svi govorimo iz licnog iskustva- u protivnom ne bi imalo smisla. a znas kako kazu: pametan uci na tuđim greskama a budala na svojim...znaci kosarkas...? :D
pa nisam mu ni ja rekao da se miri :) rekao sam da se moze pokusati ako se desi, ali njoj se nije "samo desilo" jer joj je to vec ko zna koji put
uglavnom, bices ti dobar, ne sekiraj se ;)
mrchaa10

Post by mrchaa10 »

Nije svetica ili boginja ali znate kad nesto nekog ucite i pravite po svom sto se tice to u krevetu.Pa znala je tacno kad gdje i kako uhhhh:)
A sad utvrdjuje gradivo....
Saraswati

Post by Saraswati »

mrchaa10 wrote:E ljudi odo ja polako u krevet,pokusao sam sa drugom veceras ali mi nije islo ona i ona mi u glavi,morat cu otici kod mesara nema druge...
:shock: :shock: :shock:

Meni je ovo i dalje enigma :D :D
pitt

Post by pitt »

Saraswati wrote:
mrchaa10 wrote:E ljudi odo ja polako u krevet,pokusao sam sa drugom veceras ali mi nije islo ona i ona mi u glavi,morat cu otici kod mesara nema druge...

mozda da kupi glavushu.....sta li :D:D:D
lady_bug

Post by lady_bug »

Saraswati wrote:

hoce covjek da promijeni glavu da ne bi mislio na nju vise.
Saraswati

Post by Saraswati »

Aha, sad mi je jasnije( :? )

:D :D
pitt

Post by pitt »

Saraswati wrote:Aha, sad mi je jasnije( :? )

dokle ces ti vise biti zbunjena? :D:D:D
gold'n'brown

Post by gold'n'brown »

Da ne dizes ti tegove? Da nisi Ibro Shotgun :lol: ? On nako dobro zna muntat.
Last edited by gold'n'brown on 22/02/2007 16:48, edited 1 time in total.
lady_bug

Post by lady_bug »

Saraswati wrote:Aha, sad mi je jasnije( :? )

trebalo je i meni malo vremena da nadodjem :D
Saraswati

Post by Saraswati »

pitt wrote:dokle ces ti vise biti zbunjena? :D:D:D
Neki problem? :D :D
noviprimitivac

Post by noviprimitivac »

jarane,samo ti treniraj marljivo,ako ovako nastaviš poslat će te ovamo u Bosnu pa si najebo kukavče
pitt

Post by pitt »

Saraswati wrote:
jok.....samo se brinem :D:D Znas mene :D:D
Saraswati

Post by Saraswati »

pitt wrote:
Saraswati wrote:
Dusebriznik forumski :D :D
pitt

Post by pitt »

Saraswati wrote:
pitt wrote:
Saraswati wrote: Neki problem? :D :D
Dusebriznik forumski :D :D
taj sam :D:D
Zhaba

Post by Zhaba »

mrchaa10 wrote:Nije svetica ili boginja ali znate kad nesto nekog ucite i pravite po svom sto se tice to u krevetu.Pa znala je tacno kad gdje i kako uhhhh:)
A sad utvrdjuje gradivo....
vala dosadi i to kad tacno znas kad ce te ko gdje dodirnuti :roll: :D
p.s. misli uvijek da je u vasoj vezi i drugog tako dodirnula (jeb... izraza) i da joj se to haman dobro dopalo dok je s tim nastavila :roll:
mrchaa10

Post by mrchaa10 »

Ovaj zadnji komentar je jedan od jacih koje sam procitao:)
Pa sta ja znam ono u krevetu imas nekog ko zna gdje,kad i akko da uradi i sad je pitanje hoce li doci jedna kao ona al vrijeme ce pokazati svoje.....
Lace

Post by Lace »

mrchaa10 wrote:Ovaj zadnji komentar je jedan od jacih koje sam procitao:)
Pa sta ja znam ono u krevetu imas nekog ko zna gdje,kad i akko da uradi i sad je pitanje hoce li doci jedna kao ona al vrijeme ce pokazati svoje.....
nauci i tu neku drugu s kojom ces mozda biti...a mozda i ona tebe ima sta nauciti...znanje postoji da se razmjenjuje :D
dadulle

Post by dadulle »

ne znam cita li autor jos ovu temu,ali mogu ti reci samo jedno.izgleda da je ona tebe dobro izlevatila.kad vidis kurvu nabij je nogom u guzicu,za nju ce i to biti korak naprijed. pozzz
Post Reply