meni se prve i druge svidjaju...druge mi i isu nesto...nekako su mi kao ya bakiceRania wrote:hej zene zanima me kako vam se svidjaju ove cipelice. sve mogu biti u nekoliko boja ukljucujuci zelenu
![]()
![]()
Azel France i ostale prodavnice :-))))
Moderator: anex
- nebojeplavo
Za @zmiju, svjez info iz DP, vidjela sam 2 modela teksas hlaca koje trazis 
- Isabell
Pearl wrote:meni je neko rekao da je leonardo jeftinija varijanta bate.. a moze se primijetiti da imaju slicnih modela dosta cesto... samo su malo grublji.. ali su inace ok.. ja imam veeeelikih problema sa pronalaskom odgovarajuce obucemala-i wrote:eh da, u leonardu sam jednom vidjela identične čizme kao u bati jeftinije za nekih 100 KM![]()
u leonardu se takođe može ponekad naći bronx cipelica slatkih i šarenih po daleko manjim cijenama nego u matičnim radnjama bronxa![]()
jedno vrijeme je Olip (sa kolekcijom Young time) bio odlican (radnje kod sarajke, u ferhadiji i u skenderiji) ali su se sad pokvarili, koza im je pravo gruba a i cijene su uzasno povisili... kod sebe prodaju i airstep kolekciju koja je bas ugodna ali nikad nema brojeva
Joj da, i ja imam neke njihove obuce. Odlicni su al su im cijene otisle u klinac.
I sto sam jos primjetila odlicne kozne jakne isto kod njih. Ludiloooo al cijene ne smijem ni spomenuti.
-
nadia
A sta mislite o onoj radnjici preko puta selfridge-a, Hot Pink???
Meni tu zna biti pravo slatkih stvari, ali malo precjenjenih..Istina onu robu sam kupovala u Makarskoj u jednom butiku i dole je isto skupa..
Sad imaju preslatke kosulje i suknje, vdijela sam mantile, bas onako lezernija klasika, modernija..Suknje su im po 110 KM, kosulje po 75..ne znam bas.. imaju i torbi dobrih, a jednom sam cak i cizme kupila tu i nisu lose ispale...
Meni tu zna biti pravo slatkih stvari, ali malo precjenjenih..Istina onu robu sam kupovala u Makarskoj u jednom butiku i dole je isto skupa..
Sad imaju preslatke kosulje i suknje, vdijela sam mantile, bas onako lezernija klasika, modernija..Suknje su im po 110 KM, kosulje po 75..ne znam bas.. imaju i torbi dobrih, a jednom sam cak i cizme kupila tu i nisu lose ispale...
- zena21
Ja sam juce bila u belissimi. Imaju novu kolekciju, haos stvari za ureda, moderne a poslovne. Imaju sve od suknjica, bluzica, hlaca... Cijene su onako, nista pretjerano, ali nije ni jefetino... nisam nista kupila, jer sam karticu iscijedila do zadnjeg ovaj mjesec
I u Leonardu je snizenje, sve je u pola cijene, s tim da nemaju veliki izbor trenutno. Nova roba im nije stigla, tako da su ostale samo neke zlatne cizme
koje se nisu prodale. 
I u Leonardu je snizenje, sve je u pola cijene, s tim da nemaju veliki izbor trenutno. Nova roba im nije stigla, tako da su ostale samo neke zlatne cizme
-
zmijaIzmaj
- nebojeplavo
Dobavljaju odjecu sa pijaca u Italiji, 3x jeftinije naravnonadia wrote:A sta mislite o onoj radnjici preko puta selfridge-a, Hot Pink???
-
zmijaIzmaj
poslije milion postova, pitanje. gdje se DP nalazi

- nebojeplavo
Bivsa Gema, prekoputa Astre, prije Bezistana 
-
zmijaIzmaj
nebojeplavo wrote:Bivsa Gema, prekoputa Astre, prije Bezistana
- semmy
meni je astra ok, imaju slatkih modela (ono za odijela, za posla ) i kvalitet im je ok, nisam jos imala problema s njihovom obucom...osim sto imam inace problem sa obucom a to je da nemaju malih brojeva dovoljno, kao i sve radnje u gradu.. 
- nebojeplavo
@zmija
Cini mi se da su 79.90 KM. Jedne su onaj model sto se sad nosi, slijedi liniju noge (tzv.cigara), a druge su ono ravne , malo na trapez, s tim da je platno nekako malo cudnije, kao da nije pravi teksas. Meni se dobra oba modela, s tim da sam i ja podavno kupila teksas hlace u DP i prezadovoljna sam. Niti se razvlace na koljenima i guzi, niti blijede, ma super
Cini mi se da su 79.90 KM. Jedne su onaj model sto se sad nosi, slijedi liniju noge (tzv.cigara), a druge su ono ravne , malo na trapez, s tim da je platno nekako malo cudnije, kao da nije pravi teksas. Meni se dobra oba modela, s tim da sam i ja podavno kupila teksas hlace u DP i prezadovoljna sam. Niti se razvlace na koljenima i guzi, niti blijede, ma super
Last edited by nebojeplavo on 23/02/2007 12:28, edited 1 time in total.
-
Pearl
pa to onda nije " nemaju veliki izbor " nego nemaju nikakv izborzena21 wrote:Ja sam juce bila u belissimi. Imaju novu kolekciju, haos stvari za ureda, moderne a poslovne. Imaju sve od suknjica, bluzica, hlaca... Cijene su onako, nista pretjerano, ali nije ni jefetino... nisam nista kupila, jer sam karticu iscijedila do zadnjeg ovaj mjesec![]()
I u Leonardu je snizenje, sve je u pola cijene, s tim da nemaju veliki izbor trenutno. Nova roba im nije stigla, tako da su ostale samo neke zlatne cizmekoje se nisu prodale.
ja trazim obicne kozne, po mogucnosti smedje, cizme na malu punu petu, do koljena, da nije spic naprijed.. i ne mogu da nadjem
nesto na ovaj fazon, samo da nije ovako sljastece
http://www.betashoes.com/eng/product_de ... 4&pro=3663
-
Kwaheri
jel to kupujesh za narednu godinu? sto ti je insan koji planiraPearl wrote:pa to onda nije " nemaju veliki izbor " nego nemaju nikakv izborzena21 wrote:Ja sam juce bila u belissimi. Imaju novu kolekciju, haos stvari za ureda, moderne a poslovne. Imaju sve od suknjica, bluzica, hlaca... Cijene su onako, nista pretjerano, ali nije ni jefetino... nisam nista kupila, jer sam karticu iscijedila do zadnjeg ovaj mjesec![]()
I u Leonardu je snizenje, sve je u pola cijene, s tim da nemaju veliki izbor trenutno. Nova roba im nije stigla, tako da su ostale samo neke zlatne cizmekoje se nisu prodale.
:D
ja trazim obicne kozne, po mogucnosti smedje, cizme na malu punu petu, do koljena, da nije spic naprijed.. i ne mogu da nadjem
-
three sisters
pearl, znam ja gdje to imaju, ja sam sebi ih zapikala, al pošto nemam para, na sniženju su, radnja je kod rajfajsen banke, one kod centralaPearl wrote:pa to onda nije " nemaju veliki izbor " nego nemaju nikakv izborzena21 wrote:Ja sam juce bila u belissimi. Imaju novu kolekciju, haos stvari za ureda, moderne a poslovne. Imaju sve od suknjica, bluzica, hlaca... Cijene su onako, nista pretjerano, ali nije ni jefetino... nisam nista kupila, jer sam karticu iscijedila do zadnjeg ovaj mjesec![]()
-
three sisters
ja sam tu samo jednom kaput kupila, i to mi je najkomplimentiranija stvar koju imam, i kad kažem gdje sam kupilanebojeplavo wrote:Dobavljaju odjecu sa pijaca u Italiji, 3x jeftinije naravnonadia wrote:A sta mislite o onoj radnjici preko puta selfridge-a, Hot Pink???
-
Pearl
ma zeno, ganjam ovave (ali kozne a ne skaj koji kod nas prodaju) ima 3 godine.. ovo vise ocaj iz mene progovara..zena wrote:jel to kupujesh za narednu godinu? sto ti je insan koji planiraPearl wrote:pa to onda nije " nemaju veliki izbor " nego nemaju nikakv izborzena21 wrote:Ja sam juce bila u belissimi. Imaju novu kolekciju, haos stvari za ureda, moderne a poslovne. Imaju sve od suknjica, bluzica, hlaca... Cijene su onako, nista pretjerano, ali nije ni jefetino... nisam nista kupila, jer sam karticu iscijedila do zadnjeg ovaj mjesec![]()
a ne oblacim se po modi, tako da mi krpice svakako nisu bitne: nek je funkcionalno, isplativo i ako ikako moze da zadovoljava i sportske i poslovne prilike.. nisam komplikovana, jel da?:D
Last edited by Pearl on 23/02/2007 13:38, edited 1 time in total.
-
Pearl
hvala hvala, pogledat cu..three sisters wrote:pearl, znam ja gdje to imaju, ja sam sebi ih zapikala, al pošto nemam para, na sniženju su, radnja je kod rajfajsen banke, one kod centralaPearl wrote:pa to onda nije " nemaju veliki izbor " nego nemaju nikakv izborzena21 wrote:Ja sam juce bila u belissimi. Imaju novu kolekciju, haos stvari za ureda, moderne a poslovne. Imaju sve od suknjica, bluzica, hlaca... Cijene su onako, nista pretjerano, ali nije ni jefetino... nisam nista kupila, jer sam karticu iscijedila do zadnjeg ovaj mjesec![]()
nasla sam u sloveniji jedne mrakkk... cijena- prava sitnica: na snizenju samo 300 eura
-
nadia
Ma ima super stavri povremeno, samo ne znam,malo su mi skuplje a jbg ne znam kolko su kvalitet.three sisters wrote:ja sam tu samo jednom kaput kupila, i to mi je najkomplimentiranija stvar koju imam, i kad kažem gdje sam kupilanebojeplavo wrote:Dobavljaju odjecu sa pijaca u Italiji, 3x jeftinije naravnonadia wrote:A sta mislite o onoj radnjici preko puta selfridge-a, Hot Pink???
Sad imaju preslatke kosulje i suknje, vdijela sam mantile, bas onako lezernija klasika, modernija..Suknje su im po 110 KM, kosulje po 75..ne znam bas.. imaju i torbi dobrih, a jednom sam cak i cizme kupila tu i nisu lose ispale..., a i nije se raspao