Dilema ? Forumasi pomagajte ...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

Pearl wrote:
zmijaIzmaj wrote:
mamica 31 wrote:ja bih dala televizor u boji :D samo da saznam jel nas zezas :D
:lol: :lol: e ne saznasmo :D jos :D :D
udaj se za njega, pa ces saznati.. :D
mozda i do francuske stignes :D:D
ma iz ovih stopa bih se udala :oops: sta fali, 3. zena (nisam cetvrta :oops: :D :D ) ali me niko ne pita :( :D
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Saian wrote:ma joj meni je tema ok, chovjek trazhi savjet, sve pet, nekako se ne mogu zamisliti u svemu tome al Bozhe moj nisam ja hvala Bogu nikakvo mjerilo, al ovih zadnjih stranicu i po', nesto mi se poremetila slika skromnog vjernika kojem je sujeta stran pojam :) :) :) bode u ochi :s, a i slinavo mi kao sto rekoh :D :D :D

Vanity, definitely my favorite sin. :D
Stvarno ne znam o cemu pricas i sta ti toliko bode oci ... skromnost je teznja a sujeta nikome nije strana pa ni onim najistrajnijim niko nije savrsen .... :D
Pearl

Post by Pearl »

zmijaIzmaj wrote:
Pearl wrote:
zmijaIzmaj wrote: :lol: :lol: e ne saznasmo :D jos :D :D
udaj se za njega, pa ces saznati.. :D
ma iz ovih stopa bih se udala :oops: sta fali, 3. zena (nisam cetvrta :oops: :D :D ) ali me niko ne pita :( :D
evo ja da sam musko, odmah bi te zenila... bar kao drugu... :)
jel lakse imalo?

gerilice, gerilice, sunce ti zarko... zmijice, samo nemoj vene rezati jer te gerilica ne primjecuje... priprema se da da intervju za Graciju, malo je neUrozan...:)
Saian

Post by Saian »

nista, ne znam koji mi bi, dosadno mi, sve je pet, ja bih valjda to sve drukchije, diskrenije, do mene je ;), uzhivaj, sve najbolje zhelim tebi i porodici :), sretan put
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

urbanagerila wrote:
zmijaIzmaj wrote:
mamica 31 wrote:ja bih dala televizor u boji :D samo da saznam jel nas zezas :D
:lol: :lol: e ne saznasmo :D jos :D :D
Citajte graciju ... :D
jel to :D
da ziv bio reci nam :oops: :D
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Ja nikog ne ignorisem vec sam rekao ima mjesta samo CV i slika na PM ... a ovim putem pozdravljam one koji su zeljeli photo session uz stablo mandarina ... :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

Pearl wrote:
zmijaIzmaj wrote:
Pearl wrote: udaj se za njega, pa ces saznati.. :D
evo ja da sam musko, odmah bi te zenila... bar kao drugu... :)
jel lakse imalo?

gerilice, gerilice, sunce ti zarko... zmijice, samo nemoj vene rezati jer te gerilica ne primjecuje... priprema se da da intervju za Graciju, malo je neUrozan...:)
hvala pearl, na ujtesnim rijecima :) ... ali...ti nisi gerilac :D :D
i kico slabinac je rezao vene :D
urbanagerila

Post by urbanagerila »

mamica 31 wrote:
urbanagerila wrote:
zmijaIzmaj wrote: :lol: :lol: e ne saznasmo :D jos :D :D
Citajte graciju ... :D
Ma nema se sta reci valjda se neko poceo raspitivati o bigamisti sa SAx-a i tako preko jednog prijatelja dodje informacija i do mene ... istina dok nisam bio u gradu ali bez obzira ideja mi je presmjesna .... pa rekoh ako vec doticni citaju imaju mahanje ... :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

nisam ja alahami :D :D
mamica papucarka

urbanagerila wrote:
mamica 31 wrote:
urbanagerila wrote: Citajte graciju ... :D
Ma nema se sta reci valjda se neko poceo raspitivati o bigamisti sa SAx-a i tako preko jednog prijatelja dodje informacija i do mene ... istina dok nisam bio u gradu ali bez obzira ideja mi je presmjesna .... pa rekoh ako vec doticni citaju imaju mahanje ... :D
bigamista sa sa-x :lol:

hajd pristani za intervju pa da vise vidimo taj tvoj harem :D
Pearl

Post by Pearl »

mamica 31 wrote:

nemoj bona, pocrkat cemo svi od zavisti kad ih vidimo uslikane... :D
mamica papucarka

Pearl wrote:
mamica 31 wrote:

uslika se za Graciju i postane popularan :D
I onda hoda Miss ovaj Miss onaj :D Sve noge do kraj nje :D
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Cemu zavist ? Cemu slikavanje po novinama ? Mozemo to po kratkom postupku rijesiti ALI mislim da sam to vec negdje napisao da smo imali puno problema sa prihvatanjem naseg nacina zivota i sa svojim najblizim. Vec odavno bi stavio sliku i postedio sebe beskonacnog kuckanja i u jednom postu objasnio svima koji ne vjeruju da je moguce biti sretan u serijatu... Ja iskreno volim svoje zene i postujem njihovo pravo na opredjeljenje i dok sam ziv trudicu se da im olaksam taj izbor .... ali nista nije nemoguce ako se uspijemo dogovoriti mozda i ovaj put bude povod da ponudi odgovore onima koji ih toliko traze .... :D
Pearl

Post by Pearl »

mamica 31 wrote:
Pearl wrote:
mamica 31 wrote:

uslika se za Graciju i postane popularan :D
I onda hoda Miss ovaj Miss onaj :D Sve noge do kraj nje :D
ma on je vec sad popularan ... a mozes misliti ako to bude na globalnom nivou.. :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

la bigamist :D
zena21

Post by zena21 »

urbanagerila wrote:
mamica 31 wrote:
urbanagerila wrote: Citajte graciju ... :D
yel stvarno :? :?
zena21

Post by zena21 »

urbanagerila wrote:Cemu zavist ? Cemu slikavanje po novinama ? Mozemo to po kratkom postupku rijesiti ALI mislim da sam to vec negdje napisao da smo imali puno problema sa prihvatanjem naseg nacina zivota i sa svojim najblizim. Vec odavno bi stavio sliku i postedio sebe beskonacnog kuckanja i u jednom postu objasnio svima koji ne vjeruju da je moguce biti sretan u serijatu... Ja iskreno volim svoje zene i postujem njihovo pravo na opredjeljenje i dok sam ziv trudicu se da im olaksam taj izbor .... ali nista nije nemoguce ako se uspijemo dogovoriti mozda i ovaj put bude povod da ponudi odgovore onima koji ih toliko traze .... :D
Ma uopste mi nije jasno zasto se ti i tvoja porodica imate kome pravdati :?

Vi ste sretni, zivite svoj zivot i to je to... Sta nekog briga :-?
urbanagerila

Post by urbanagerila »

zena21 wrote:
urbanagerila wrote:Cemu zavist ? Cemu slikavanje po novinama ? Mozemo to po kratkom postupku rijesiti ALI mislim da sam to vec negdje napisao da smo imali puno problema sa prihvatanjem naseg nacina zivota i sa svojim najblizim. Vec odavno bi stavio sliku i postedio sebe beskonacnog kuckanja i u jednom postu objasnio svima koji ne vjeruju da je moguce biti sretan u serijatu... Ja iskreno volim svoje zene i postujem njihovo pravo na opredjeljenje i dok sam ziv trudicu se da im olaksam taj izbor .... ali nista nije nemoguce ako se uspijemo dogovoriti mozda i ovaj put bude povod da ponudi odgovore onima koji ih toliko traze .... :D
Ma uopste mi nije jasno zasto se ti i tvoja porodica imate kome pravdati :?

Vi ste sretni, zivite svoj zivot i to je to... Sta nekog briga :-?
Nije nikog od nas briga, necemo se pravdati i nismo nista puno drugaciji od ostalih "zabranjenih ljubavi" ali nije nimalo lako ni lijepo kad naidjes na osudjivanje od strane svojih najblizih (moja mama, majka od Svilene II i jos nekih bliskih dragih ljudi) to sto ce nacifrana prodavacica u granapu komentarisati moje pokrivene andjele i prozvati moju djevojcicu jer ne zlimo da joj kupimo Barbie casopis nije toliko vazno. Svi smo svjesni truhlezi sredine u kojoj zivimo i mislim da bilo kakvo exponiranje nebi nista olaksalo vec naprotiv samo jos vise povecalo sujetu kod ljudi sa kojim htjeli ili ne zivimo dan za danom .... :D
zena21

Post by zena21 »

Ma samo ti uzivaj i pusti nek mahala prica... Vjerujem da je tesko, ali sve bude i prodje :-) :-)
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Dragi forumasi samo da osvjezim temu i da vam se zahvalim na druzenju i zajebanciji i ponekom dobronamjernom savjetu ... Ja vam furam i necu vam faliti koliko cete vi meni ali da znate da cu misliti na vas.... Puno srece i mira vam zelim i puno interesantnih tema i cyber pobjeda nad fasizmom koji je nazalost oko nas ....

Imate mahanje

UG..... :D
zena21

Post by zena21 »

Sve najbolje sreco :kiss: :kiss:

:( :( :(

Take care :)
urbanagerila

Post by urbanagerila »

zena21 wrote:Sve najbolje sreco :kiss: :kiss:

Take care :)
Prestani rasplakaces me i gdje sam onda .... :D

:kiss:

:sax: :sax: :sax:
zena21

Post by zena21 »

smailykojilijesuze :( :(

Javi nam se kad se smjestis
karanana

Post by karanana »

A tamo gdje ides, neces koristiti ili nemas internet? Ili vise neces ni da se druzis s nama?
urbanagerila

Post by urbanagerila »

karanana wrote:A tamo gdje ides, neces koristiti ili nemas internet? Ili vise neces ni da se druzis s nama?
Truhli kapitalizam nema nigdje zabusavanja ko ovdje ... bice interneta ali bice puno vise obaveza ... a dok se ja javim ovim tempom bice 4000 novih, ukinuce RS, lepi i zlatko ce se ljubiti a mile ce se posvetiti pevackoj karijeri, mozda i vrate edu-a prletihi-ja ... :D
Post Reply