ma iz ovih stopa bih se udalaPearl wrote:udaj se za njega, pa ces saznati..zmijaIzmaj wrote:mamica 31 wrote:ja bih dala televizor u bojisamo da saznam jel nas zezas
![]()
e ne saznasmo
jos
![]()
mozda i do francuske stignes:D
Dilema ? Forumasi pomagajte ...
-
zmijaIzmaj
-
urbanagerila
Stvarno ne znam o cemu pricas i sta ti toliko bode oci ... skromnost je teznja a sujeta nikome nije strana pa ni onim najistrajnijim niko nije savrsen ....Saian wrote:ma joj meni je tema ok, chovjek trazhi savjet, sve pet, nekako se ne mogu zamisliti u svemu tome al Bozhe moj nisam ja hvala Bogu nikakvo mjerilo, al ovih zadnjih stranicu i po', nesto mi se poremetila slika skromnog vjernika kojem je sujeta stran pojam![]()
![]()
bode u ochi :s, a i slinavo mi kao sto rekoh
![]()
![]()
![]()
Vanity, definitely my favorite sin.
-
Pearl
evo ja da sam musko, odmah bi te zenila... bar kao drugu...zmijaIzmaj wrote:ma iz ovih stopa bih se udalaPearl wrote:udaj se za njega, pa ces saznati..zmijaIzmaj wrote:![]()
e ne saznasmo
jos
![]()
sta fali, 3. zena (nisam cetvrta
![]()
![]()
) ali me niko ne pita
![]()
jel lakse imalo?
gerilice, gerilice, sunce ti zarko... zmijice, samo nemoj vene rezati jer te gerilica ne primjecuje... priprema se da da intervju za Graciju, malo je neUrozan...
-
mamica papucarka
jel tourbanagerila wrote:Citajte graciju ...zmijaIzmaj wrote:mamica 31 wrote:ja bih dala televizor u bojisamo da saznam jel nas zezas
![]()
e ne saznasmo
jos
![]()
da ziv bio reci nam
-
urbanagerila
Ja nikog ne ignorisem vec sam rekao ima mjesta samo CV i slika na PM ... a ovim putem pozdravljam one koji su zeljeli photo session uz stablo mandarina ... 
-
zmijaIzmaj
hvala pearl, na ujtesnim rijecimaPearl wrote:evo ja da sam musko, odmah bi te zenila... bar kao drugu...zmijaIzmaj wrote:ma iz ovih stopa bih se udalaPearl wrote: udaj se za njega, pa ces saznati..
sta fali, 3. zena (nisam cetvrta
![]()
![]()
) ali me niko ne pita
![]()
jel lakse imalo?
gerilice, gerilice, sunce ti zarko... zmijice, samo nemoj vene rezati jer te gerilica ne primjecuje... priprema se da da intervju za Graciju, malo je neUrozan...
i kico slabinac je rezao vene
-
urbanagerila
Ma nema se sta reci valjda se neko poceo raspitivati o bigamisti sa SAx-a i tako preko jednog prijatelja dodje informacija i do mene ... istina dok nisam bio u gradu ali bez obzira ideja mi je presmjesna .... pa rekoh ako vec doticni citaju imaju mahanje ...mamica 31 wrote:jel tourbanagerila wrote:Citajte graciju ...zmijaIzmaj wrote:![]()
e ne saznasmo
jos
![]()
![]()
da ziv bio reci nam![]()
-
mamica papucarka
bigamista sa sa-xurbanagerila wrote:Ma nema se sta reci valjda se neko poceo raspitivati o bigamisti sa SAx-a i tako preko jednog prijatelja dodje informacija i do mene ... istina dok nisam bio u gradu ali bez obzira ideja mi je presmjesna .... pa rekoh ako vec doticni citaju imaju mahanje ...mamica 31 wrote:jel tourbanagerila wrote: Citajte graciju ...![]()
da ziv bio reci nam![]()
hajd pristani za intervju pa da vise vidimo taj tvoj harem
-
Pearl
nemoj bona, pocrkat cemo svi od zavisti kad ih vidimo uslikane...mamica 31 wrote:
bigamista sa sa-x![]()
-
mamica papucarka
uslika se za Graciju i postane popularanPearl wrote:nemoj bona, pocrkat cemo svi od zavisti kad ih vidimo uslikane...mamica 31 wrote:
bigamista sa sa-x![]()
I onda hoda Miss ovaj Miss onaj
-
urbanagerila
Cemu zavist ? Cemu slikavanje po novinama ? Mozemo to po kratkom postupku rijesiti ALI mislim da sam to vec negdje napisao da smo imali puno problema sa prihvatanjem naseg nacina zivota i sa svojim najblizim. Vec odavno bi stavio sliku i postedio sebe beskonacnog kuckanja i u jednom postu objasnio svima koji ne vjeruju da je moguce biti sretan u serijatu... Ja iskreno volim svoje zene i postujem njihovo pravo na opredjeljenje i dok sam ziv trudicu se da im olaksam taj izbor .... ali nista nije nemoguce ako se uspijemo dogovoriti mozda i ovaj put bude povod da ponudi odgovore onima koji ih toliko traze .... 
-
Pearl
ma on je vec sad popularan ... a mozes misliti ako to bude na globalnom nivou..mamica 31 wrote:uslika se za Graciju i postane popularanPearl wrote:nemoj bona, pocrkat cemo svi od zavisti kad ih vidimo uslikane...mamica 31 wrote:
bigamista sa sa-x![]()
hajd pristani za intervju pa da vise vidimo taj tvoj harem![]()
I onda hoda Miss ovaj Miss onajSve noge do kraj nje
- zena21
yel stvarnourbanagerila wrote:Ma nema se sta reci valjda se neko poceo raspitivati o bigamisti sa SAx-a i tako preko jednog prijatelja dodje informacija i do mene ... istina dok nisam bio u gradu ali bez obzira ideja mi je presmjesna .... pa rekoh ako vec doticni citaju imaju mahanje ...mamica 31 wrote:jel tourbanagerila wrote: Citajte graciju ...![]()
da ziv bio reci nam![]()
- zena21
Ma uopste mi nije jasno zasto se ti i tvoja porodica imate kome pravdatiurbanagerila wrote:Cemu zavist ? Cemu slikavanje po novinama ? Mozemo to po kratkom postupku rijesiti ALI mislim da sam to vec negdje napisao da smo imali puno problema sa prihvatanjem naseg nacina zivota i sa svojim najblizim. Vec odavno bi stavio sliku i postedio sebe beskonacnog kuckanja i u jednom postu objasnio svima koji ne vjeruju da je moguce biti sretan u serijatu... Ja iskreno volim svoje zene i postujem njihovo pravo na opredjeljenje i dok sam ziv trudicu se da im olaksam taj izbor .... ali nista nije nemoguce ako se uspijemo dogovoriti mozda i ovaj put bude povod da ponudi odgovore onima koji ih toliko traze ....
Vi ste sretni, zivite svoj zivot i to je to... Sta nekog briga
-
urbanagerila
Nije nikog od nas briga, necemo se pravdati i nismo nista puno drugaciji od ostalih "zabranjenih ljubavi" ali nije nimalo lako ni lijepo kad naidjes na osudjivanje od strane svojih najblizih (moja mama, majka od Svilene II i jos nekih bliskih dragih ljudi) to sto ce nacifrana prodavacica u granapu komentarisati moje pokrivene andjele i prozvati moju djevojcicu jer ne zlimo da joj kupimo Barbie casopis nije toliko vazno. Svi smo svjesni truhlezi sredine u kojoj zivimo i mislim da bilo kakvo exponiranje nebi nista olaksalo vec naprotiv samo jos vise povecalo sujetu kod ljudi sa kojim htjeli ili ne zivimo dan za danom ....zena21 wrote:Ma uopste mi nije jasno zasto se ti i tvoja porodica imate kome pravdatiurbanagerila wrote:Cemu zavist ? Cemu slikavanje po novinama ? Mozemo to po kratkom postupku rijesiti ALI mislim da sam to vec negdje napisao da smo imali puno problema sa prihvatanjem naseg nacina zivota i sa svojim najblizim. Vec odavno bi stavio sliku i postedio sebe beskonacnog kuckanja i u jednom postu objasnio svima koji ne vjeruju da je moguce biti sretan u serijatu... Ja iskreno volim svoje zene i postujem njihovo pravo na opredjeljenje i dok sam ziv trudicu se da im olaksam taj izbor .... ali nista nije nemoguce ako se uspijemo dogovoriti mozda i ovaj put bude povod da ponudi odgovore onima koji ih toliko traze ....![]()
Vi ste sretni, zivite svoj zivot i to je to... Sta nekog briga
-
urbanagerila
Dragi forumasi samo da osvjezim temu i da vam se zahvalim na druzenju i zajebanciji i ponekom dobronamjernom savjetu ... Ja vam furam i necu vam faliti koliko cete vi meni ali da znate da cu misliti na vas.... Puno srece i mira vam zelim i puno interesantnih tema i cyber pobjeda nad fasizmom koji je nazalost oko nas ....
Imate mahanje
UG.....
Imate mahanje
UG.....
-
urbanagerila
Prestani rasplakaces me i gdje sam onda ....zena21 wrote:Sve najbolje sreco![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Take care
-
urbanagerila
Truhli kapitalizam nema nigdje zabusavanja ko ovdje ... bice interneta ali bice puno vise obaveza ... a dok se ja javim ovim tempom bice 4000 novih, ukinuce RS, lepi i zlatko ce se ljubiti a mile ce se posvetiti pevackoj karijeri, mozda i vrate edu-a prletihi-ja ...karanana wrote:A tamo gdje ides, neces koristiti ili nemas internet? Ili vise neces ni da se druzis s nama?