Stochara podrzavam.stochar wrote:pokazi mi gdje sam to ja branio drotove, zagovarao gvantanamo i skidanje do gola, ja cu te poljubiti u supak nasred ferhadije.branis drotove koji mlate, zagovaras neki "guantanamo" u sarajevu, skidanje do gola i slicno..
ljudi, vi citate sta zelite procitati a ne sta pise.
policija je priznala da su ovi drotovi kreteni i ljudi ce biti kaznjeni. ja samo hocu da kazem: puno je vise slucajeva razbojnistva, provala i ubistava, nego slucajeva prekoracivanja ovlasti. puno je vise slucajeva prekoracenja ovlasti kazhnjeno, nego slucajeva ubistva i razbojnistva, puno je vise policajaca koji su prekoracili ovlasti ostalo bez posla nego sto je kriminalaca zavrsilo iza resetaka (procentualno). pa jebemmu, trebam li ti jos to nacrtati?
ne pravdam policijsku brutalnost, bio sam na protestima protiv policijske brutalnosti i opet bih bio. i nervira me sto su se svi toliko digli protiv policije, a protiv kriminalaca svi sute. samo taj aspekt cijele price me nervira.
sretno nam svima sa ovakvim gradjanima, politicarima, tuzilastvu i ovakvom policijom.
Mislim da su "vodje" policije dobro reagovale. Pokazuje da imaju obraza, itekako. Sto su neki pojedinci pretjerali, sta se moze. Pa nikoga se ne moze 100% kontrolisati.
E samo bih volio da se pojavi dosje onog momka u javnosti. Siguran sam da bi se imalo sta procitati.