Nezavisnost Kosova
- Vodenjak
Zar ovako govori onaj koji se zali na mrznju na ovom forumu?Abercrombie wrote:ha ha samo ptvrdjujes koliko si ocajan , a mozda bih i ja bio da imam samo 30% zemlje a smatram je cijelu svojom .
Care, ja kod kuce svuda, pa ma gdje se nasao u Bosni. Cak i u tvom selu, koliko se ti god bunio protiv toga! Jebaji ga, nema vise konvoja, pusaka, nozeva, kami...
I ne osjecam se kod kuce samo po Bosni...
Meni i Juga bila malena...
A zbog tebe i slicnih tebi koji ste poceli da je dijelite i rasturate, dovede me sudba u Evropu pa se skontah da ni ovo nije preveliko...
Da znas samo koliko si jadan i cemeran ako tvoji vidici dosezu samo do granica Republike ti Srpske! Stvarno te zalim ako tako mislis i osjecas..
Mada, iskreno govoreci, ni ovima drugima, koji misle da se oko Bosne i Hercegovine cijeli svijet vrti nije neke mahane...
-
Abercrombie
Jarane , pogledaj od pocetka postove tvojih sunarodnika pa se onda javljaj . Po primitivizmu ste presli i taj stormfront . A mene nmas pravo ocjenjivati kakav sam i koliko sam zatvoren u RS jer me ne znas .
ja samo znam da hocu da zivim u normalnoj Evropskoj drzavi gdje mi nece niko gledati u pasos na granici sa sumnjom i pitati da li sam musliman ili potencijalni ekonomski imigrant i provjeravati da li imam veze sa kojekakvim teroristickim muslimanskim organizacijama po svijetu . Zelim da sam gradjanin napredne drzave sa evropskim vrijednostima i kulturom a ne necega nazadnog azijskog koje velica dzihad .
ja samo znam da hocu da zivim u normalnoj Evropskoj drzavi gdje mi nece niko gledati u pasos na granici sa sumnjom i pitati da li sam musliman ili potencijalni ekonomski imigrant i provjeravati da li imam veze sa kojekakvim teroristickim muslimanskim organizacijama po svijetu . Zelim da sam gradjanin napredne drzave sa evropskim vrijednostima i kulturom a ne necega nazadnog azijskog koje velica dzihad .
- Vodenjak
Kako su ti samo mozak isprali...Abercrombie wrote:Jarane , pogledaj od pocetka postove tvojih sunarodnika pa se onda javljaj . Po primitivizmu ste presli i taj stormfront . A mene nmas pravo ocjenjivati kakav sam i koliko sam zatvoren u RS jer me ne znas .
Ako i ima elemenata "dzihada" (koji meni daleko vise smeta nego tebi jer ja znam da je to nesto sto nije svojstveno Bosnjacima, a tebi daje alibi da pricas sta ti volja o "njihovima"), mozemo na istom tom dzihadu da se zahvalimo prvenstveno onima koji se busaju u prsa i ponose slavnom im (vam!) Republikom Srpskom...
I ako si vec jedan od njih, pomisli samo koliko bi danas pripadnika dzihada bilo kada bi se iz zemlje pridigli svi oni koji su u ime te Republike pobijeni...
A to sto ovdje ima idiota svake fele, ne znaci da ti treba i mozes da udaras po cijelom jednom narodu izigravajuci svjetskog putnika kojega gusi vjera i religija prvih ti komsija...
Tako osjetljiv nos ne vole ni Evropljani kojima kao, eto i ti tezis...
-
Oceania
Abercrombie wrote:Jarane , pogledaj od pocetka postove tvojih sunarodnika pa se onda javljaj . Po primitivizmu ste presli i taj stormfront . A mene nmas pravo ocjenjivati kakav sam i koliko sam zatvoren u RS jer me ne znas .
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa to tebe zulja , ti altruisto koji nikog ne mrzis
- SaraLe
Kad kopas po svojoj basti, pazi da ne naletis na kosti ubijene i zaklane djece, na kojoj ste sagradili r.s.Abercrombie wrote:Kubanac , slazem se stobom , ja sam prvi put ovu stranicu posjetio prije 3 -4 dana i isto sam se zaprepastio kolicinom mrznje . .ebo ti onaj stormfront.com koji je jastreb spomenuo, u poredjenju s ovim je flowersandplants.com.
Ne mogu vjerovati da ljudi koji u jednoj drzavi zive imaju toliko mrznje jedni prema drugima . A kad citas sve to ne mozes da im ne odgovoris pa se na neki nacin spustas na njihov nivo.
-
DUREX
A tu se mali zabrinuo, a?? 
Znaci, ne daj Boze da neko pomisli da si musliman, gluho i daleko bilo...
Zelis da si gradjanin naprede evropske kulture nakon sto ti je otac, ujak ili mozda tetak, a neki rodjak sigurno, poklao tolike ljude i drzao konc-logore, rusio gradove i palio sakralne objekte stare 500 godina... pravio varsavski geto od Sarajeva i izivljavao se na njemu u 21. vijeku?? A sa druge se strane zgrazavas "azijatskog dzihada" i terorista??
Pa zna se ko su najveci teroristi proteklog rata, nesreco jedna... ako se cega imas stidjeti na granici to je sto dolazis iz entiteta iz sagradjenog na kostima i ciji generali cine 90% haskog zatvorenickog tijela... a cija se dva najveca idola nalaze na potjernici odmah pored Bin Ladena i koje citav svijet gleda kao masovne ubice i teroriste 
A ko je nazadan.... pa uprvo ljudi s kojima zivis... ljudi koji s prvo bombardovali dubrovnik (Eeeee Dubrovnik!!!... pa ni najveci varvari to nisu uradili)... Pa su nakon toga poklali i protjerali sve muslimane iz Trebinja, a onda zaredali sa genocidom sirom Bosne... U mojoj ulici u Sarajevu nema srpskih leseva,a u RS-u je malo gradova i ulica u kojima ih vec nisu pronasli i otkopali.... Zivite, bolan, u 1389. godini i ni dan danas niste izasli iz nje... Toliko o nazadnosti...
(svima koji zele da vide sta zaista znaci rijec NAZADAN preporucujem BBC-jev film "Serbian epics" o opsadi Sarajeva... Dalje nema... Srednji vijek...)
Razmisli malo cega ces da se stidis... majmune.
Znaci, ne daj Boze da neko pomisli da si musliman, gluho i daleko bilo...
Zelis da si gradjanin naprede evropske kulture nakon sto ti je otac, ujak ili mozda tetak, a neki rodjak sigurno, poklao tolike ljude i drzao konc-logore, rusio gradove i palio sakralne objekte stare 500 godina... pravio varsavski geto od Sarajeva i izivljavao se na njemu u 21. vijeku?? A sa druge se strane zgrazavas "azijatskog dzihada" i terorista??
A ko je nazadan.... pa uprvo ljudi s kojima zivis... ljudi koji s prvo bombardovali dubrovnik (Eeeee Dubrovnik!!!... pa ni najveci varvari to nisu uradili)... Pa su nakon toga poklali i protjerali sve muslimane iz Trebinja, a onda zaredali sa genocidom sirom Bosne... U mojoj ulici u Sarajevu nema srpskih leseva,a u RS-u je malo gradova i ulica u kojima ih vec nisu pronasli i otkopali.... Zivite, bolan, u 1389. godini i ni dan danas niste izasli iz nje... Toliko o nazadnosti...
(svima koji zele da vide sta zaista znaci rijec NAZADAN preporucujem BBC-jev film "Serbian epics" o opsadi Sarajeva... Dalje nema... Srednji vijek...)
Razmisli malo cega ces da se stidis... majmune.
Last edited by DUREX on 29/01/2007 01:58, edited 3 times in total.
-
Oceania
Heeeeeloooooo da li se dobro cujemo , ok , gospodine po ovom postu zakljucujem da ste dosli iz neke daleke strane zemlje , Bolivija , mozda , ili Mexico , takodje zakljujem da niste bas pretjerano pismeni ni bogati cak ni tv nemate kod kuce.Nije vam jasno odakle tolika " mrznja " na sa forumu 2007 god.? Znate gospodine , ni meni nije billo jasno otkuda tolika mrznja 1992 kod Karadjicevih i Milosevicevih Srba i Bulatovicevih Crnogoraca >>>koji su toliko mrzli bosanske muslimane da su ih cjepali kao drva , morili gladju i zedju , kidali im meso kljestima , potkivali ih , nabijali na kolac u Zvorniku , otvorili za njih stotine konc logora , silovali im zene granatiraili im gradove 4 godine protjerivali ih , tjerali ih da da se odreknu imovine pismenim putem , srusili im sve i do jednu dzamiju , 1000 komada .......Meni dragi gospodine nije ni danas jasno otkud tolika mrznja kod tih ljudi !!!!!!!!!! Pa pretpostavljam gospodine da cete barem malo shvatiti otkuda ovdje na ovom forumu 15 godina nakon genocida tolika "mrznja ".Abercrombie wrote:Kubanac , slazem se stobom , ja sam prvi put ovu stranicu posjetio prije 3 -4 dana i isto sam se zaprepastio kolicinom mrznje . .ebo ti onaj stormfront.com koji je jastreb spomenuo, u poredjenju s ovim je flowersandplants.com.
Ne mogu vjerovati da ljudi koji u jednoj drzavi zive imaju toliko mrznje jedni prema drugima . A kad citas sve to ne mozes da im ne odgovoris pa se na neki nacin spustas na njihov nivo.
I jos nesto gospodine Rasini Srbi , kazu da su bosanski muslimani sami sebe ubijali a da je broj od 8 000 monstruozno ubijenih sreberenicana preuvelican.Ima toga jos dragi gospodine da se pise na milion stranica ali se nadam da ce barem malo biti jasnije otkuda tolika kolicina " mrznje " kod ovih nezahvalnih muslimana koje smo poslali u vjecna lovista kroz filtere 16 krugova pakla. Buenos nocas !!!!!
-
Makaveli - 7
Kosovo je kompakta geografska cjelina koja nema nikakve veze sa RS-om. Osim sto su preci Albanaca bili tu prije predaka Srba, Srbi su zauvijek izgubili kredibilitet vladanja nad Kosovom prvo genocidom 1912 i 1913. godine. Zatim zlocinima i apartheidu 1918 do 1941. godine. Onda zlocinima nakon 1945 pa diskriminacijom koja je manje-vise trajala sve do 1974. godine. I molim te lijepo onda kada Kosovo dobi SAMO autonomiju i pravo da se malo izjednaci taj odnos dole Srbi postase "ugrozeni", 1699 su se pridruzili Austrijancima, kada su isti izgubili pobjegli su sa Kosova. Sada Kosovo dobije autonomiju oni se iseljavaju i dobijaju debele pare za svoja imanja i idu "medju Srbe" u Srbiju. A onda lazu da su ih zlostavljali.
A onda apartheidom i zlocinima od 1990 do 1998 Srbija je opet dokazala da nema pravo upravljati Kosovom a kao ekser u sanduku doslo je ubistvo 15.000 neduznih Albanaca, protjerivanje 700.000, rusenje vise dzamija i silovanje mase zena kao i hiljade na hiljade pozatvaranih u koncetracione logore od 1998 do 1999. Kosovo je oslobodjeno, i nakon sto je velika-srpska bagra naglavacki izbacena iz Hrvatske a za sobom povela kompletan srpski zivalj Hrvatske koji je odlucio da stane na njihovu stranu, osamarena betoniranjem bosanskih granica na Drini naglavacki je izbacena i sa Kosova gdje je zapocela "karijeru". Kosovo je za Srbe "sveto", zasto? Nekoliko manastira? Pa imaju vise u Bosni je li to znaci da smiju sve uzeti Srbiji? Srednji vijek? Pa duze je Kosovom vladala Bugarska i Bizantija tada. nema ih 6% dole, a albanska nacionalna ideja se bas rodila dole Prizrenskom Ligom u kojoj su i mnogi Bosnjaci ucestvovali.
Albanci zasluzuju da se oslobode srpske cizme, kao i Bosnjaci na Kosovu, BiH i Bosnjacima je inace u interesu da se nepravda ispravi i da se Srbija kazni pa zasto onda navijati za nju i za daljnju agoniju 2 miliona ljudi dole? A kazete jesu li oni se za nas brinuli? Sta su radili? Znam mnoge Albance koji kazu da kada bi dole 94´ spomenuo rijec "Bosna" oni bi se prestravili da se isto i dole ne dogodi a to je samo razumljivo. Uostalom koliko smo mi njima 80-ih isli pomagati ili je nas delegat Dizdarevic slao pendreke dole? Koliko smo se mi zalagali za sedmu republiku u Jugoslaviji? Ne budite smjesni.....
Inace, bas kao sto zelim da braca u Palestini dobiju svoju drzavu to zelim i Albancima, i da se konacno donese mir svim Kosovarima.
@Oceania

A onda apartheidom i zlocinima od 1990 do 1998 Srbija je opet dokazala da nema pravo upravljati Kosovom a kao ekser u sanduku doslo je ubistvo 15.000 neduznih Albanaca, protjerivanje 700.000, rusenje vise dzamija i silovanje mase zena kao i hiljade na hiljade pozatvaranih u koncetracione logore od 1998 do 1999. Kosovo je oslobodjeno, i nakon sto je velika-srpska bagra naglavacki izbacena iz Hrvatske a za sobom povela kompletan srpski zivalj Hrvatske koji je odlucio da stane na njihovu stranu, osamarena betoniranjem bosanskih granica na Drini naglavacki je izbacena i sa Kosova gdje je zapocela "karijeru". Kosovo je za Srbe "sveto", zasto? Nekoliko manastira? Pa imaju vise u Bosni je li to znaci da smiju sve uzeti Srbiji? Srednji vijek? Pa duze je Kosovom vladala Bugarska i Bizantija tada. nema ih 6% dole, a albanska nacionalna ideja se bas rodila dole Prizrenskom Ligom u kojoj su i mnogi Bosnjaci ucestvovali.
Albanci zasluzuju da se oslobode srpske cizme, kao i Bosnjaci na Kosovu, BiH i Bosnjacima je inace u interesu da se nepravda ispravi i da se Srbija kazni pa zasto onda navijati za nju i za daljnju agoniju 2 miliona ljudi dole? A kazete jesu li oni se za nas brinuli? Sta su radili? Znam mnoge Albance koji kazu da kada bi dole 94´ spomenuo rijec "Bosna" oni bi se prestravili da se isto i dole ne dogodi a to je samo razumljivo. Uostalom koliko smo mi njima 80-ih isli pomagati ili je nas delegat Dizdarevic slao pendreke dole? Koliko smo se mi zalagali za sedmu republiku u Jugoslaviji? Ne budite smjesni.....
Inace, bas kao sto zelim da braca u Palestini dobiju svoju drzavu to zelim i Albancima, i da se konacno donese mir svim Kosovarima.
@Oceania
- StLouis
Kako si ovo bjedno napisao. Zalosno je da se stidis svoje domovine, ne zbog svojeg problema/kompleksa, vec kako ti navede; "azijskog koje velica dzihad." Preziruci svoju zemlju, ti unazadjujes sebe, i svoj narod itekako. Zasto se ne preselis u Srbiju, i postedis sve postene gradjane BiH svojih frustracija. Kako su vam samo pokakili po glavama i isprali mozak. Ni tamo vas ne vole. Upoznao sam puno finih ljudi iz Srbije, prvenstveno Beogradjana, kojima se naprosto gadite. I tamo ste sa svojim istomisljenicima unazadili citavu jednu zemlju, plus, BiH unazadjujete. Umjesto da budes primjer, da napokon ozbiljno razmisljas kako da BiH pomognes da udje u EU(da ne ostanes medjed prekaljeni cijelog zivota)Abercrombie wrote:Jarane , pogledaj od pocetka postove tvojih sunarodnika pa se onda javljaj . Po primitivizmu ste presli i taj stormfront . A mene nmas pravo ocjenjivati kakav sam i koliko sam zatvoren u RS jer me ne znas .
Anyway, za nekih 30 - 45 godina(grube procjene)
P.S: Molim te, shvati ovo kao savjet.
- StLouis
StLouis wrote:Kako si ovo bjedno napisao. Zalosno je da se stidis svoje domovine, ne zbog svojeg problema/kompleksa, vec kako ti navede; "azijskog koje velica dzihad." Preziruci svoju zemlju, ti unazadjujes sebe, i svoj narod itekako. Zasto se ne preselis u Srbiju, i postedis sve postene gradjane BiH svojih frustracija. Kako su vam samo pokakili po glavama i isprali mozak. Ni tamo vas ne vole. Upoznao sam puno finih ljudi iz Srbije, prvenstveno Beogradjana, kojima se naprosto gadite. I tamo ste sa svojim istomisljenicima unazadili citavu jednu zemlju, plus, BiH unazadjujete. Umjesto da budes primjer, da napokon ozbiljno razmisljas kako da BiH pomognes da udje u EU(da ne ostanes medjed prekaljeni cijelog zivota)Abercrombie wrote:Jarane , pogledaj od pocetka postove tvojih sunarodnika pa se onda javljaj . Po primitivizmu ste presli i taj stormfront . A mene nmas pravo ocjenjivati kakav sam i koliko sam zatvoren u RS jer me ne znas .
ja samo znam da hocu da zivim u normalnoj Evropskoj drzavi gdje mi nece niko gledati u pasos na granici sa sumnjom i pitati da li sam musliman ili potencijalni ekonomski imigrant i provjeravati da li imam veze sa kojekakvim teroristickim muslimanskim organizacijama po svijetu . Zelim da sam gradjanin napredne drzave sa evropskim vrijednostima i kulturom a ne necega nazadnog azijskog koje velica dzihad .ti samodestruktivno srljas.
Anyway, za nekih 30 - 45 godina(grube procjene)cijeli Balkan ce uci u EU, pa nece biti bitne nacije
P.S: Molim te, shvati ovo kao savjet.
I jos da dodam; Jebes Bosnu bez Srba, Hrvata, Bosnjaka, Rusina, Zidova, Ceha, Roma, Albanaca, Stranaca, Homoseksualaca, Slovaka, Poljaka, Austrijanaca, Katolika, Muslimana, Pravoslavaca, Adventista, Ateista, Hare Krishne...
Sve je to Bosna i Hercegovina, izmjesana, sarena, raznolika...jebes Bosnu bez gorenavedenog
-
Abercrombie
kako ste samo skocoli i razvezali pogane jezike , a oceanija nece moci danima zaspat na svom minderluku koliko je zapjenio .
zalosno je to sto se vecina nas osjeca tako , ali vjerujte mi dragi bosnjaci ne mozete naci ni jednog ni Hrvata iz Mostara ili zap. Hercegovine koji ce reci u inostranstvu da je iz BiH , sve i jedini kaze da je iz Hrvatske. Eto oni vam nisu ucinili genocid onoliki kao mrski vam Srbi , pa sto vas se oni stide ?
zalosno je to sto se vecina nas osjeca tako , ali vjerujte mi dragi bosnjaci ne mozete naci ni jednog ni Hrvata iz Mostara ili zap. Hercegovine koji ce reci u inostranstvu da je iz BiH , sve i jedini kaze da je iz Hrvatske. Eto oni vam nisu ucinili genocid onoliki kao mrski vam Srbi , pa sto vas se oni stide ?
-
forUMASH
....mozda je pravo pitanje, zasto se "oni" i "vi" stidite sami sebe, to jest zasto se stidite Bosne jer samo neko ko pojma nema o sebi, to jest o drzavi u kojoj je rodjen moze smatrati da su Bosnjaci jedina stvar koja definise i cini Bosnu od njenog nastanka do danasnjeg dana......Abercrombie wrote:Eto oni vam nisu ucinili genocid onoliki kao mrski vam Srbi , pa sto vas se oni stide ?
-
to_the_roots
ovo je prilicno ispravan stav. buduci da ne zivim u srbiji, kosovo me se ne tice direktno, i mislim da je to odista stvar srbije i njenih gradjana. dakle: kaj me briga.NebaA wrote:Apsolutno podrzavam otcepljenje Kosova. Zivim u Srbiji i ne zelim, kao mlad covek, da ispastam vise ni zbog cega. Bilo kakvi ideali, manastiri me ne zanimaju, hocu da imam Belu sengensku listu, a ne dva miliona Albanaca na vratu! Srbija bi morala, u slucaju da Kosovo ostane u sastavu Srbije, da izdvaja ogromne sume novca za uzasnu infrastrukturu dole, a bilo bi preteranih politickih zahteva kao sto su predsednik Albanac, premijer, ministri, ok nisam ksenofobican, ali oni bi radili na urusavanju Srbije, a ne na dobrobiti svoje nacionalne zajednice, tj. zajednice koju predstavljaju. Srbija nema vise vremena za gubljenje, ni minut!
ZIVELO NEZAVISNO KOSOVO! DA SRBI VISE NIKOME NE BUDU ALIBI ZA SOPSTVENE NEUSPEHE I PROMASAJE!!!
-
_BosanaC
I ja mogu komotno reci u njemackoj da sam iz Azerbejdzana.Abercrombie wrote:kako ste samo skocoli i razvezali pogane jezike , a oceanija nece moci danima zaspat na svom minderluku koliko je zapjenio .
Ali ti isti Hrvati ne mogu u Hrvatskoj reci da su iz Hrvatske, kao ni Srbi iz RS u Srbiji da su iz Srbije.
-
Oceania
citat , @Abercrombie"" vjerujte mi dragi bosnjaci ne mozete naci ni jednog ni Hrvata iz Mostara ili zap. Hercegovine koji ce reci u inostranstvu da je iz BiH , sve i jedini kaze da je iz Hrvatske. ""
----------------------------------------------------------------------------------------
Babi milo ono sto joj se snilo
pa nisu se valjda dzaba borili , berem mogu reci u Njemackoj da su iz Hrvatske / ali i taj merak traje sve doltle dok Svabo ne kaze : > Ausvajs bitte , papiren bitte

----------------------------------------------------------------------------------------
Babi milo ono sto joj se snilo
-
ThePoliglot
Problem za Srbiju je sto je Kosovo de facto nezavisno i sto Srbija nikada vise nece imati nikakve ingerencije nad njim. Medjunarodna zajednica se mora sada boriti protiv Medjunarodnog prava i protiv Rezolucije 1244 da proglasi nekakvu uslovnu nezavisnost. Veto Rusije i eventualno Kine ne bi donio nista dobro sem cinjenice da se agonija produzava. Srbija nikada vise nece imati jurisdikciju nad Kosovom jer za rat nije dovoljno jaka a i Medjunarodna zajednica drzi sve konce u svojim rukama. Ovdje se moze napraviti paralela izmedju Sjevernog Kipra i Kosovo jer neizglasavnjem u Vijecu sigurnosti UN-a mozemo doci u status quo koji bi Albancima bio alibi za novo nasilje i novo etnicko ciscenje preostalih 100njak hiljada Srba na Kosovu (sjever i pokoja enklava oko manastira). Srbijanski politicari prebacuju sada vrucu lopticu jer je na pomolu jos jedan bolan poraz, ovoga puta diplomatski. Vetom Kine i Rusije, ponavljam, dobijamo Status Q, a tada ce ponovo krv biti prolivena. Kako god okrenes, sukoba ce dole jos biti. Da li ce Srbija napraviti presedan i prekrsiti Rezoluciju 1244 i uci sa trupama na Kosovo, ostaje da se vidi ali cisto sumnjam.
-
Oceania
ThePoliglot wrote:Problem za Srbiju je sto je Kosovo de facto nezavisno i sto Srbija nikada vise nece imati nikakve ingerencije nad njim. Medjunarodna zajednica se mora sada boriti protiv Medjunarodnog prava i protiv Rezolucije 1244 da proglasi nekakvu uslovnu nezavisnost. Veto Rusije i eventualno Kine ne bi donio nista dobro sem cinjenice da se agonija produzava. Srbija nikada vise nece imati jurisdikciju nad Kosovom jer za rat nije dovoljno jaka a i Medjunarodna zajednica drzi sve konce u svojim rukama. Ovdje se moze napraviti paralela izmedju Sjevernog Kipra i Kosovo jer neizglasavnjem u Vijecu sigurnosti UN-a mozemo doci u status quo koji bi Albancima bio alibi za novo nasilje i novo etnicko ciscenje preostalih 100njak hiljada Srba na Kosovu (sjever i pokoja enklava oko manastira). Srbijanski politicari prebacuju sada vrucu lopticu jer je na pomolu jos jedan bolan poraz, ovoga puta diplomatski. Vetom Kine i Rusije, ponavljam, dobijamo Status Q, a tada ce ponovo krv biti prolivena. Kako god okrenes, sukoba ce dole jos biti. Da li ce Srbija napraviti presedan i prekrsiti Rezoluciju 1244 i uci sa trupama na Kosovo, ostaje da se vidi ali cisto sumnjam.
-
Abercrombie
Oceania jadna , svu svoju bijes i frustriranost iskaljuje postavljajuci smilies 
- Drvosjeca iz Dejcica
Da li bi se mi mogli u tom slucaju napraviti Englezi pa uci sa trupama u R.S? Kad je bal nek' i hala gori.ThePoliglot wrote: Kako god okrenes, sukoba ce dole jos biti. Da li ce Srbija napraviti presedan i prekrsiti Rezoluciju 1244 i uci sa trupama na Kosovo, ostaje da se vidi ali cisto sumnjam.
-
Oceania
I te kako , barem ti imas legitimno i svako drugo pravo da u svojoj zemlji hodas gdje hoces i kako hoces , hos sa paciklom hos sa tenkom....dokle "srpske trupe " da bi usle na Kosovo , samo da posjete svoje manastire [ koji se popeli na glavu i ocu i Bogu ] i svoja groblja morace da stanu u kilometarski red ispred kosovske ambasade u Beogradu.To ce , ce zaista biti nadasve duhovito / AMBASADA NEZAVISNE I SUVERENE REPUBILQUE KOSOVO , ULICADrvosjeca iz Dejcica wrote:Da li bi se mi mogli u tom slucaju napraviti Englezi pa uci sa trupama u R.S? Kad je bal nek' i hala gori.ThePoliglot wrote: Kako god okrenes, sukoba ce dole jos biti. Da li ce Srbija napraviti presedan i prekrsiti Rezoluciju 1244 i uci sa trupama na Kosovo, ostaje da se vidi ali cisto sumnjam.![]()
GAZIMESTAN BR4/7 / BEOGRAD / A zbog velike guzve imamo i konzulat u Nisu
/ ulica : MUDA CARA LAZARA BR 2 .
-
Makaveli - 7
Oceania wrote:I te kako , barem ti imas legitimno i svako drugo pravo da u svojoj zemlji hodas gdje hoces i kako hoces , hos sa paciklom hos sa tenkom....dokle "srpske trupe " da bi usle na Kosovo , samo da posjete svoje manastire [ koji se popeli na glavu i ocu i Bogu ] i svoja groblja morace da stanu u kilometarski red ispred kosovske ambasade u Beogradu.To ce , ce zaista biti nadasve duhovito / AMBASADA NEZAVISNE I SUVERENE REPUBILQUE KOSOVO , ULICADrvosjeca iz Dejcica wrote:Da li bi se mi mogli u tom slucaju napraviti Englezi pa uci sa trupama u R.S? Kad je bal nek' i hala gori.ThePoliglot wrote: Kako god okrenes, sukoba ce dole jos biti. Da li ce Srbija napraviti presedan i prekrsiti Rezoluciju 1244 i uci sa trupama na Kosovo, ostaje da se vidi ali cisto sumnjam.![]()
GAZIMESTAN BR4/7 / BEOGRAD / A zbog velike guzve imamo i konzulat u Nisu
/ ulica : MUDA CARA LAZARA BR 2 .![]()
Kralj si