radostan dan wrote:jedna od par utakmica u životu zbog kojih sam plakao.
ps
šok je bio baš toliki...
koliko ti je godina ako smijem pitati?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
radostan dan wrote:jedna od par utakmica u životu zbog kojih sam plakao.
ps
šok je bio baš toliki...
desetina...radostan dan wrote:četrdeset i par...
Divac je krivacfosil wrote:Jel se to prica o onoj sa +9 u 50 sekundi zijan od CCCP-a?
radostan dan wrote:četrdeset i par...
fosil wrote:Jel se to prica o onoj sa +9 u 50 sekundi zijan od CCCP-a?
sa sve brčićima i repićima...sabonis,tihonenko i valters
radostan dan wrote:sa sve brčićima i repićima...sabonis,tihonenko i valters
a daL su pride bili i šatirani kO halid muslimović i bugarski fudbaleri, ne mogu se sjetiti, izdaje me pamćenje.
radostan dan wrote:ti kao ljubitelj košarke izgleda nikako da prežališ što nisi vidio direktan duel sfrj-sad 1992...![]()
šta da ti radim, nisi jedini...
nikad se neće sa sigurnošću moći utvrditi - šta bi bilo...
možda je i bolje tako.
što se tiče današnje situacije, ne bi bilo ništa...
ne samo protiv sad, nego i protiv španije, ne znam kako će se zavšiti ova smjena generacije kod argentinaca, itd, itd.
sve da ih okupiš, od triglava do đevđelije, teško bi na krov ili do srebra.
propala škola, propali učitelji, ono što se znalo (igrački i trenerski) se prodalo drugima, i tako...šta da se radi...
radostan dan wrote:i ja mislim da su ugasili, nije im podmladak nešto (argentinci)...
o bože, da mi je neko pričao da će nam španci biti reper za igru, taktiku, trening i razvoj talenata...ako me sjećanje služi, prvi put su nas dobili negdje sredinom osamdesetih...
a šta ćeš, možda i švajcarska nekad bude sila, c est la vie...
ovi naši negdašnji...nije se ni kroacija tako loše držala u finalu 92.
nije se ni jugoslavija držala loše četri godine kasnije u atlanti, uz povijeđenog paspalja i savića.
sve ukupno, možda bi izgubili, ali mislim da bi držali egal do zadnjih 4-5 minuta, bez obzira na aždaje preko puta.
sport je to, sve bilo i još je moguće...
radostan dan wrote:oni ubacili u petu po pitanju napada, mi u petojčitavu utakmicu po pitanju odbrane...
motiv daleko jači na našoj strani...
opterećenje favorita na njihovoj...
publika na našoj...
svijest da se eventualnom pobjedom poništava čitava istorija košarke i piše neka nova, a nemaš šta da izgubiš...
itd, itd...
I meni. Sreserfosil wrote:Posrali su mi se u ljetovanje. Ako je to ta tekma