NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Neelix
btw carter skoro pa sigurno odlazi na kraju sezone kao free agent, a netsi ga pokusavaju mijenjati da bi makar nesto izvukli za njega. Imaju do cetvrtka, kad je trade deadline 
igras li slucajno nba live 07?
igras li slucajno nba live 07?
-
forUMASH
http://www.youtube.com/watch?v=WOjKjlXwLAE
....poslusajte sta Kobe kaze nakon prvog slobodnog....
....seljacina....

....poslusajte sta Kobe kaze nakon prvog slobodnog....
-
lindjo
bas maloprije nadjoh na indexu...my man
otkud znaju da je rijec o srpskom
i na bosanskom se isto kaze
pitaru..kako te nije stid spavat...
...dok kobe izvodi zadnji dunk za potvrdu MVP lente
(negdje oko 5:05 sabajle
)
nakon stravicne nepravde lani
ocekujem da istu ponese na kraju regularnog dijela
...a ako stigne kidd (amin)..ni za play off nije iskljucenno...ide se do kraja
dwight howard ce dominirati pod obrucima sljedecih 10 god(85-o.,a vec sad ima 11,9 skokova po ut.)....kakva eksplozivnost,fizicka konstitucija
i amarei je mocan .ali je nesto fizicki tanji..dwight puca od misica
sve u svemu bio je to zabavan all star..
.sve dok ne ugledah (tj zumirase je
)kuravu koju nije guzio samo onaj ko nije htio...da u pravu sete...rijec je o paris hilton
Kidd...bujrum ,ako mislis prsten natac
...tu je covjek koji ima iskustva u tome,i koji zna kako se to radi 
pitaru..kako te nije stid spavat...
nakon stravicne nepravde lani
dwight howard ce dominirati pod obrucima sljedecih 10 god(85-o.,a vec sad ima 11,9 skokova po ut.)....kakva eksplozivnost,fizicka konstitucija
sve u svemu bio je to zabavan all star..
Kidd...bujrum ,ako mislis prsten natac
- Neelix
http://nbaliveleague.createforum.net/
prijavi se, uskoro pocinje liga
ono tipa, imas svoj tim i samo s njim igras sve utakmice. bice 20ak ljudi 
prijavi se, uskoro pocinje liga
-
rashomon
Jebi ga, dial up mi je doma još uvijek, čekam 5 mjeseci da mi dođu iz telecoma!Neelix wrote:http://nbaliveleague.createforum.net/
prijavi se, uskoro pocinje ligaono tipa, imas svoj tim i samo s njim igras sve utakmice. bice 20ak ljudi
-
bih_finest
Večeras Denver
valjda će AI igrati, ne piše im niš na stranici 
- Neelix
steta. danas mi jaran zvao, prijavio se prije 10ak dana pa da vidi sta je...kaze mu lik da od septembra nisu nista ugradjivali, nestalo im modema
i kao dosla je sad oprema, al prioritet imaju oni sto su se prije prijavili.
-
rashomon
Meni rekoše u toku marta nekad, trebalo bi biti!Neelix wrote:steta. danas mi jaran zvao, prijavio se prije 10ak dana pa da vidi sta je...kaze mu lik da od septembra nisu nista ugradjivali, nestalo im modemai kao dosla je sad oprema, al prioritet imaju oni sto su se prije prijavili.
- karanana
dobra tekma sinoc bi. i sto mi je najdraze isla je totalno uzivo, valjda obn imao termin za 7. samo jebem ih ja, gledo sam neki sport u nedjelju preko dana, vjerovatno talijansku ligu, i frajer kaze veceras u 22:30 detroit-chicago. i ja reko, snimak opet, ali haj nema veze posto sam bulls fan necu gledati rezultat i pratit cu cijelu tekmu u snimku. kad ja slucajno prebacih na obn u 8 a prvo poluvrijeme vec gotovo.
-
bih_finest
Denver - Sacramento u nedjelju
AI i Melo, nadam se ovaj put u malo bolje izdanju 
-
bih_finest
Vilić sinoć (DEN - SAC): "Pogledajte Ajvara...Ajversona"

-
rashomon
More bit' pogrešan thread, ali u neku ruku i nije!
E moj, Neelix, da meni neko onako zalijepi bananu ja više ne bih igrao košarke, nit' bih je gledao!
Tako ti treba kad navijaš za Lakerse!
U potpisu, srdačno tvoj, drug Tuvok...
Haj sad, malo meditacije, bit će bolje drugi put!!!
E moj, Neelix, da meni neko onako zalijepi bananu ja više ne bih igrao košarke, nit' bih je gledao!
Tako ti treba kad navijaš za Lakerse!
U potpisu, srdačno tvoj, drug Tuvok...
Haj sad, malo meditacije, bit će bolje drugi put!!!
- alphonse kauders
Bryant treći put zaredom ubacio preko 50 poena (60 sinoć protiv Memphisa) i postao tek treći igrač u istoriji NBA-a kome je to uspjelo (Jordan i Wilt Chambairlain).
Ja se fakat moram ispraviti i reći da mi Steve Nash više nije najbolji igrač u ligi, tj. da ovakve kao Bryant-a majka jednom rađa (možda 2x;)).
Ja se fakat moram ispraviti i reći da mi Steve Nash više nije najbolji igrač u ligi, tj. da ovakve kao Bryant-a majka jednom rađa (možda 2x;)).
-
LafoMamone
Vec odavno planiram da se javim na ovu temu, ali izgleda da je poprilicno neaktivna. Evo jedan moj kratki presjek sezone za sve ljubitelje NBA kosarke.
ZAPAD
Najbolji tim regularnog dijela - Dallas Mavericks
Najvece razocarenje - Memphis bez sumnje
MVP - Steve Nash
Najveci napredak - Luke Walton
Finale Zapada - Spurs - Rockets
ISTOK
Najbolji tim regularnog dijela - Detroit Pistons
Najvece razocarenje - New Jersey
MVP - Gilbert Arenas
Najveci napredak - Eddy Curry
Finale Istoka - Detroit - Toronto
Iako Kobe u poslijednje vrijeme pruza sjajne partije, ipak je najimpresivnija igra Steve Nasha. Definitivno najbolji playmaker u NBA ligi trenutno. I dok su sve oci uperene u Dallas, San Antonio lagano dostize zeljenu formu za play-off. Slicna situacija se dogadja i Houstonu. Yao se oporavio od povrede, T-Mac konacno igra dobro u kontinuitetu, a Jeff Van Gundy slaze mozaik koji neodoljivo podsjeca na njegove Knickse od prije desetak godina.
Na Istoku nista novo. Detroit je cini se prejak za svaku ekipu u seriji od sedam utakmica. Povreda D.Wade-a je umnogome doprinijela tome. Lebron je odlican igrac, ali nije svemocan. Wizardsi su limitirani, jer ovise o tri igraca. Ako je jedan od njih povrijedjen, automatski sve pada u vodu.
Potencijalno iznenadjenje se zove Toronto Raptors. Ekipa predvodjenja Boshom, sastavljena je od nekolicine mladih talentovanih igraca i prekaljenih veterana poput Calderona, Pettersona i Garbajose. Mogu jako daleko.
ZAPAD
Najbolji tim regularnog dijela - Dallas Mavericks
Najvece razocarenje - Memphis bez sumnje
MVP - Steve Nash
Najveci napredak - Luke Walton
Finale Zapada - Spurs - Rockets
ISTOK
Najbolji tim regularnog dijela - Detroit Pistons
Najvece razocarenje - New Jersey
MVP - Gilbert Arenas
Najveci napredak - Eddy Curry
Finale Istoka - Detroit - Toronto
Iako Kobe u poslijednje vrijeme pruza sjajne partije, ipak je najimpresivnija igra Steve Nasha. Definitivno najbolji playmaker u NBA ligi trenutno. I dok su sve oci uperene u Dallas, San Antonio lagano dostize zeljenu formu za play-off. Slicna situacija se dogadja i Houstonu. Yao se oporavio od povrede, T-Mac konacno igra dobro u kontinuitetu, a Jeff Van Gundy slaze mozaik koji neodoljivo podsjeca na njegove Knickse od prije desetak godina.
Na Istoku nista novo. Detroit je cini se prejak za svaku ekipu u seriji od sedam utakmica. Povreda D.Wade-a je umnogome doprinijela tome. Lebron je odlican igrac, ali nije svemocan. Wizardsi su limitirani, jer ovise o tri igraca. Ako je jedan od njih povrijedjen, automatski sve pada u vodu.
Potencijalno iznenadjenje se zove Toronto Raptors. Ekipa predvodjenja Boshom, sastavljena je od nekolicine mladih talentovanih igraca i prekaljenih veterana poput Calderona, Pettersona i Garbajose. Mogu jako daleko.
- Neelix