Slike vaših kućnih ljubimaca

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

sicky wrote:
debela wrote:
sicky wrote:..i da se nadovežem...pored toga što mačke smirujuće djeluju na čovjeka (isprobala lično :D), vrlo su lijep ukras u kući...najčešće na monitoru, liniji, televizoru (sa repićem preko ekrana), na kanti za smeće, ...ako se potrudite, možete je naučiti da vam posuši umivaonik svojim krznom (imala takvog)...da ukrašava prostor oko telefona...jednostavno mogu satima da sjede ukočene na jednom mjestu :D rekoh ja...ukras :-)
ja ovo ne dozivjeh ni sa jednom macom. ni kad spavaju nisu ukocene nego prave kojekakve poze. to najvise volim da gledam :)
auuu mora da sam ja bila stroga :)
meni je sega vidjeti kad sjede na tv i ukoci se..isto k'o da meditira :lol: :lol:
husnija spava na ELOB receiveru :D i ukoci se sav, dok tako ukocen ne tresne na pod...sa sve 6,5 kg tezine...
Lace

Post by Lace »

Phia wrote:Image
Image
[/quote]

stoji da su u gradu na neki nacin...al ih nismo pripitomili i njima jeste mjesto u sumi...zato se valjda jos uvijek zovu divlje zivotinje...i nepredvidive su...zamilsi sta bi ove dvije zivotinje uradile jednoj "domacoj" macki kada bi je srele u sumi?

e sad postiraj celinog tigra kao jos jednu macku kojoj je mjesto u prirodi a bio je u gradu :D
Phia

Post by Phia »

sicky wrote:ma daj Phia molim te :)
pa nisu ni mačke što su nekad bile...nije više fazon živjeti van civilizacije u nekoj šumi...došle i one malo grada da vide... :D
btw...ovo je slikano u strogom centru Sarajeva :shock:
Ta slika je lijepa fasada, ali destine mačaka koje sam vidjela zgnječene u 'strogom centru' Sarajeva ipak govore nešto drugo..ili samo ja vidim mrtve mačke?!ha ha
Phia

Post by Phia »

Lace wrote:
Image
stoji da su u gradu na neki nacin...al ih nismo pripitomili i njima jeste mjesto u sumi...zato se valjda jos uvijek zovu divlje zivotinje...i nepredvidive su...zamilsi sta bi ove dvije zivotinje uradile jednoj "domacoj" macki kada bi je srele u sumi?

e sad postiraj celinog tigra kao jos jednu macku kojoj je mjesto u prirodi a bio je u gradu :D
Djevojko malo si pomiješala pojmove.. :-D
Hajde znam da žene vole da uvijek budu u pravu pa može proći :D
Divlja životinja je divlja a pitoma je pitoma.I čovjek može podivljati.Sjećaš se tarzana?haha
sicky

Post by sicky »

mIRCerka wrote:
sicky wrote:
debela wrote: ja ovo ne dozivjeh ni sa jednom macom. ni kad spavaju nisu ukocene nego prave kojekakve poze. to najvise volim da gledam :)
auuu mora da sam ja bila stroga :)
meni je sega vidjeti kad sjede na tv i ukoci se..isto k'o da meditira :lol: :lol:
husnija spava na ELOB receiveru :D i ukoci se sav, dok tako ukocen ne tresne na pod...sa sve 6,5 kg tezine...
mirci bona...čime ga hraniš? pa nije tigar :D
mašaAllah kad je prije "uzrast'o" :-) :-)
idem vidjet tamo kod tebe imaš li još njegovu sliku... :D
baby_angel

Post by baby_angel »

Image
REX VELIKI
Image
MACE MALE
Image
REX MALI
Image
MACA I RIBICE

Ovo su sve moje bebe :D
sicky

Post by sicky »

baby_angel wrote: Image
MACE MALE
vidi ove dame...samo joj još kafa i rahat lokum fale :-) :-)
Lace

Post by Lace »

Phia wrote:
Lace wrote:
Image

Divlja životinja je divlja a pitoma je pitoma.I čovjek može podivljati.Sjećaš se tarzana?haha
znaci ti bi mace vratio u sumu...da bezbrizno skacu s drveta na drvo :D

a sto sam ja mislila da je iza tvog nicka isto tako zenska osoba?
alek

Post by alek »

Lace wrote:a sto sam ja mislila da je iza tvog nicka isto tako zenska osoba?
zato sto zavrsava na A? :D
Lace

Post by Lace »

Phia wrote:Jadničak mali.. :( :(
Ja sam za ovog Pipu oblijepila cijelo naselje plakatima ali niko ga nažalost nije vidio..a sumnjam da ga je neko jednostavno pokupio jer je bio mlad i njegovan a stalno se vrtio oko ceste..
Ne znam šta bi dala da ga nađem iako je prošlo već skoro godinu dana otkako je nestao..
mozda sto ipak jeste zensko...a mi zene uvijek zelimo da budemo u pravu :D
sicky

Post by sicky »

Lace wrote:
Phia wrote:
Lace wrote: stoji da su u gradu na neki nacin...al ih nismo pripitomili i njima jeste mjesto u sumi...zato se valjda jos uvijek zovu divlje zivotinje...i nepredvidive su...zamilsi sta bi ove dvije zivotinje uradile jednoj "domacoj" macki kada bi je srele u sumi?

znaci ti bi mace vratio u sumu...da bezbrizno skacu s drveta na drvo :D

a sto sam ja mislila da je iza tvog nicka isto tako zenska osoba?
valjda zato što i ja :roll: :-)
Phia

Post by Phia »

Mačke su već u šumi i ne treba ih vraćati tamo.One što su u gradu, na ulici..taj problem je nemoguće riješiti već samo možda ublažiti..ako nekoga zanima može saznati kako to ljudi rješavaju u svijetu..ima internet..:)
A jesam li muško ili žensko..to nije relevantno za vas djevojke :lol: :lol:
Lace

Post by Lace »

ja nikad nisam cule za sumske macke...ove male "domace" :-?

evo cak i u google ukucala...kazu ima norveska sumska macka :D al mi ne izgleda kao maca koja zaista i zivi u sumi :D

http://images.google.ba/images?hl=bs&q= ... a=N&tab=wi
Lace

Post by Lace »

evo nesto i o sumskim/divljim mackama

http://hr.wikipedia.org/wiki/Divlja_ma%C4%8Dka

al i one izgledaju pitomo :D
Lace

Post by Lace »

i da...koja je zapravo poenta ove rasprave???...jel macka treba zivjeti u prirodi ili u kuci?

logicno je da je za svaku zivotinju predvidjen otvoren prostor al je fakt da se neke zivotinje uzgajaju namjenski da bi zivjele u kuci i samim tim se ni ne bi snasle u prirodi....gradske mace...se bolje snalaze po ulicama, podrumima, parkovim i smetljistima nego u sumi
Lara-sa

#216 Slike vaših kućnih ljubimaca

Post by Lara-sa »

debela wrote:
sicky wrote:..i da se nadovežem...pored toga što mačke smirujuće djeluju na čovjeka (isprobala lično :D), vrlo su lijep ukras u kući...najčešće na monitoru, liniji, televizoru (sa repićem preko ekrana), na kanti za smeće, ...ako se potrudite, možete je naučiti da vam posuši umivaonik svojim krznom (imala takvog)...da ukrašava prostor oko telefona...jednostavno mogu satima da sjede ukočene na jednom mjestu :D rekoh ja...ukras :-)
ja ovo ne dozivjeh ni sa jednom macom. ni kad spavaju nisu ukocene nego prave kojekakve poze. to najvise volim da gledam :)
jel o ovim pozama pricamo?

Image
Image
Image :-D :lol:
Saian

Post by Saian »

Image

malo mlijeka i puno pazhnje :D :D :D :D
debela

#218 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Post by debela »

Lara-sa wrote:
debela wrote:

Image
Image
jesteeeeeeeeeeeee laro :D imas li onu kad se skroz zavrne, ko zvrk pite ili kad se izvali na ledja a sve cetiri u zraku ili kad se zavrne nekako naprijed kao klupko...ima tih poza metar :kiss:
shin

Post by shin »

Zamisli rotta od 50kg kako spava na ledjima :-D
debela

Post by debela »

shin wrote:Zamisli rotta od 50kg kako spava na ledjima :-D
daj sliku :D
shin

Post by shin »

Na drugom je disku koji ne moze u komp koji koristim :x
Tesssa

#222 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Post by Tesssa »

debela wrote:
Lara-sa wrote:
debela wrote: ja ovo ne dozivjeh ni sa jednom macom. ni kad spavaju nisu ukocene nego prave kojekakve poze. to najvise volim da gledam :)

Image
Image
jesteeeeeeeeeeeee laro :D imas li onu kad se skroz zavrne, ko zvrk pite ili kad se izvali na ledja a sve cetiri u zraku ili kad se zavrne nekako naprijed kao klupko...ima tih poza metar :kiss:
najbolje je kad su na ledjima, a zadnje noge skroz ispruzene :D

(btw. ovo fakat lose zvuci :lol: )
Phia

Post by Phia »

Image
:-D
Phia

Post by Phia »

Image
:D
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

Image

ove da probam postaviti sliku svoga harambashe...sto je ovo zlo stvorenje :D :D :D
Post Reply